2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
bugün işe geldim.
Dün evde dinlenmek için işe gitmedim. Ev ak pak oldu ama .
Otura otura yaptım .dayak ihtiyacım var azıcık benimde
Dışarıda yağmur var benim aklım eşime sildiremediğim camlarımda
Emin ol cam sildirme derdi bende de var birini yakaladığımda sildircem du bakalım

canım şuan kaç kilosun?
Depend kilot şeklinde olanı al
En küçük M bedenden başlıyor (70-105cm arasında uyumlu diye hatılrıyorum ) Bende M beden alıcam
60 kiloyum canım basenim 98 ama daha da var doğuma o zamana kadar artmaz mi

Bebeğim şimdi bende depend fiyatı bakmaya diye gidip lohusa pedi aldım daha uyguna geldi. Ama depend kullananlar genelde daha rahat olduğunu söylüyor. Bedenleri de yazıyor
Bebeğim şimdi bende depend fiyatı bakmaya diye gidip lohusa pedi aldım daha uyguna geldi. Ama depend kullananlar genelde daha rahat olduğunu söylüyor. Bedenleri de yazıyor
130 tlya denk geldi l beden aldım

canım şuan kaç kilosun?
Depend kilot şeklinde olanı al
En küçük M bedenden başlıyor (70-105cm arasında uyumlu diye hatılrıyorum ) Bende M beden alıcam
Yalnız pahalıymış ben bu kadar beklemiyordum fiyatını 10 lusu 169.90. 40 gün kullancaz demi biz bunu kaç tane almamız lazım günde kaç tane gider acaba?

kızlar bu gebelikte yenebilen balıklarla ilgili sınıflandırmaya dair internette bir karmaşa var. burada karides ve mezgitle ilgili yenmemeli demiştiniz dipte yaşadıkları için ama çoğu kaynakta yenebilir deniyor. mesela buradaki sınıflandırmada mezgit oldukça güvenli gözüküyor.

Terlik havlu

Yalnız pahalıymış ben bu kadar beklemiyordum fiyatını 10 lusu 169.90. 40 gün kullancaz demi biz bunu kaç tane almamız lazım günde kaç tane gider acaba?
40 gun kullanmicaz canim. Ben 1 paket aldim. Ilk yogun gunlerde lazim olacak. Sonrasi icin lohusa pedi aldim bi paket de yeterli olur. Somra normal pede geceriz

Bu demi yanlış bir şey almiyim? Hasta bezi yazıyor üzerinde

Eklentiler

• B7FD1467-64BE-47E4-9415-6F85F355D895.webp
    19 KB · Görüntüleme: 34
Lohusa pedi nasıl bir şey canım link atar mısın? Bir de bunların son kullanma tarihi var mi satıcıya sormalı mıyım tarihini?
Ben depend aldım Hepsiburadada 20 TL kupon verdi 149 a geldi bir de molped püre and soft serisi vardı memnundum bime 18 tanesi 42 TL gibi bir fiyata geliyor onun gece pedi almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…