- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.981
Bende şimdi bi senin eltinden şüphelendimbenim eltim olabilir.
Amaç çileden çıkartmaksa kesin odur
Emin ol cam sildirme derdi bende de var birini yakaladığımda sildircem du bakalımbugün işe geldim.
Dün evde dinlenmek için işe gitmedim. Ev ak pak oldu ama .
Otura otura yaptım .dayak ihtiyacım var azıcık benimde
Dışarıda yağmur var benim aklım eşime sildiremediğim camlarımda
ben internette gördüm ama ilgimi pek çekmediKızlar giyilebilir göğüs pompası kullanan varmı?
60 kiloyum canım basenim 98 ama daha da var doğuma o zamana kadar artmaz micanım şuan kaç kilosun?
Depend kilot şeklinde olanı al
En küçük M bedenden başlıyor (70-105cm arasında uyumlu diye hatılrıyorum ) Bende M beden alıcam
Bebeğim şimdi bende depend fiyatı bakmaya diye gidip lohusa pedi aldım daha uyguna geldi. Ama depend kullananlar genelde daha rahat olduğunu söylüyor. Bedenleri de yazıyor
130 tlya denk geldi l beden aldımBebeğim şimdi bende depend fiyatı bakmaya diye gidip lohusa pedi aldım daha uyguna geldi. Ama depend kullananlar genelde daha rahat olduğunu söylüyor. Bedenleri de yazıyor
Yalnız pahalıymış ben bu kadar beklemiyordum fiyatını 10 lusu 169.90. 40 gün kullancaz demi biz bunu kaç tane almamız lazım günde kaç tane gider acaba?canım şuan kaç kilosun?
Depend kilot şeklinde olanı al
En küçük M bedenden başlıyor (70-105cm arasında uyumlu diye hatılrıyorum ) Bende M beden alıcam
Kaçlısı 130 tl130 tlya denk geldi l beden aldım
Terlik havluKızlar hemşireye verileceklere kendim için lohusa takımı, emzirme sütyeni, atlet, lohusa pedi, çorap, bide başörtüsü koydum. Eksik bişi yok dimi? Bebeğe de bitane penye battaniye bitane paten battaniye bide kalın yünlü bi battaniye almıştım kışlık. Toplamda 3 battaniye aldım 2 yeterli diyorlarda dışarı çıkarken nolur nolmaz diye yedek aldım.
40 gun kullanmicaz canim. Ben 1 paket aldim. Ilk yogun gunlerde lazim olacak. Sonrasi icin lohusa pedi aldim bi paket de yeterli olur. Somra normal pede gecerizYalnız pahalıymış ben bu kadar beklemiyordum fiyatını 10 lusu 169.90. 40 gün kullancaz demi biz bunu kaç tane almamız lazım günde kaç tane gider acaba?
Lohusa pedi nasıl bir şey canım link atar mısın? Bir de bunların son kullanma tarihi var mi satıcıya sormalı mıyım tarihini?Terlik havlu
Lohusa pedi nasıl bir şey canım link atar mısın? Bir de bunların son kullanma tarihi var mi satıcıya sormalı mıyım tarihini?
Hastanede havlu olmuyor mu?Terlik havlu
10lusunu aldım canım. İlk yoğun kanamada depend kullanacağım sonra lohusa pedi yada gece pedi alırımKaçlısı 130 tl
Ben depend aldım Hepsiburadada 20 TL kupon verdi 149 a geldi bir de molped püre and soft serisi vardı memnundum bime 18 tanesi 42 TL gibi bir fiyata geliyor onun gece pedi almayı düşünüyorumLohusa pedi nasıl bir şey canım link atar mısın? Bir de bunların son kullanma tarihi var mi satıcıya sormalı mıyım tarihini?
Depend aldiktan sonra lohusa pedi almasak da olur. Ama benim hem dogumdan sonra hem de kurtajdan sonra cok kanamam oldu. O yuzden aldim. Sen istersen sadece depend de alabilirsin
Oradaki havluları pek yüzüme sürmek istemiyorumHastanede havlu olmuyor mu?
Bu canim. Sadece bunu da alabilirsinBu demi yanlış bir şey almiyim? Hasta bezi yazıyor üzerinde
Evet canım bu ben l beden aldım ondan biraz daha pahalıydı ben şimdi 69 kiloyum boyumda uzun sorun olmaz diye düşündümBu demi yanlış bir şey almiyim? Hasta bezi yazıyor üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?