2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
60 kiloyum canım basenim 98 ama daha da var doğuma o zamana kadar artmaz mi
L beden al canım sen .LAstikli zaten
Her geçen gün depend fiyatı bile artıyor

Eklentiler

• 31108065_etiket-5a87cc-1650x1650.webp
    17 KB · Görüntüleme: 20
Bende depend aldım ama ilk gebelikte depend ve normal yandan cırtlı hasta bezide evde vardı dış gebelik ameliyatımdan kalma onlarida koymuştum çantaya dependler yetmezse diye ve onlar doğum öncesi çok işime yaradı öncesinde onları kullandım sürekli gelip açılma muayenesi yaptıkları için depend külot şeklinde olduğu için zor olurdu

Ay l büyük gelir gibi geldi 38 beden oldum şu an 42 yi görmem heralde
32. haftadasın istersen 1-2 hafta daha bekle 30'dan sonra aniden genişleme başlıyor.
Sen kendini takip et hastane çantası hazırlamaya yakın ol garanti olsun

Yalnız pahalıymış ben bu kadar beklemiyordum fiyatını 10 lusu 169.90. 40 gün kullancaz demi biz bunu kaç tane almamız lazım günde kaç tane gider acaba?
kız sen burayı niye okumuyon konusu geçti bunun bir paket depend yeterli. Sonrasında pede geçiyoruz ki zaten çok yoğun kanama gelmiyormuş sürekli ilk zamanlarda sadece sonra azalıyor hatta dependleri bitiremeyebiliriz.
onları valize attım direk hemşireye havlu vermeye gerek varmı acaba

Ben kundak alacaktım takım alayım dedim büyüyncede bornozu giyer die ama bence küçükte kundak havlu yeterli
Niyetim maddi olarak artık son raddeye geldigimi için uygun olsun kundak alayimdi biraz sponsor sayım arttı Özdilek alıp 3 yaşa kadar birdaha ugrasmayim mi dedim gidip bakmıştım çok güzel kalitesi ama pahalı ne yazikki iki bebe için 1500 TL gözden çıkmak lazim

Ayy kızlar pazartesi endokrin için üniversite ye gitmiştim kesin ordan kaptım çünkü eşimle bugün ikimizindr burnu tıkalı boğazımız acıyor tuzlu suyla gargara yapıyorum doktora gitmem lazımmı bir bu eksikti ya nasıl geçer acaba hangi virüs geçti bize

Sana deli cesareti gelmiş sakin ol ne koltuğu
Kız ne var koltuk silmede yarım saat sürmez ama şu halde heralde 2 saate dinlene dinlene yaparım. Ya napim o kadar uzun zamandır yapmadım ki. Dünde petekleri yıkadım iyikide yıkamışım yaa bebeğin odasındaki petek full toz pis. Etkilerdi çocuğu kesin

sheilata .!

canım depend ilk 2 gün kanama çok gelirse diye kullanacağız
sonrasında ben ultra gece pedine geçmeyi düşünüyorum.

Kız okuyorum kaçırmışım demek ki

Haklısınız bende şu üç günde tüm maaşımı yedim 15 inde bi gördüm maaşı okadar inanamadım en son bankada kalan parayı görünce şok oldum iki çoçuk çok zor bende bi tık iyi olsun güzel olsun derken sonuç bu eşimde safi israf ben ne anlarım onuda al bunuda al diye diye dahada büyük parçalar yatakları nevresim yorganları duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…