- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.001
Sana deli cesareti gelmiş@ofsistimcidden K Kaskade kız sizin bugün zorunuz ne yatın aşşa ne uğraşıyonuz işler sonrada olur yavaş yavaş yapın. Ben bugğn koltuk silecektim halim yok silmedim kaldı bi ara silerim
Kupon kodu var mı bugün n11 deEvet canım bu ben l beden aldım ondan biraz daha pahalıydı ben şimdi 69 kiloyum boyumda uzun sorun olmaz diye düşündüm
L beden al canım sen .LAstikli zaten60 kiloyum canım basenim 98 ama daha da var doğuma o zamana kadar artmaz mi
aynen canım ürün bu ama sen L beden olanı alBu demi yanlış bir şey almiyim? Hasta bezi yazıyor üzerinde
L beden al canım sen .LAstikli zaten
Her geçen gün depend fiyatı bile artıyor
Ay l büyük gelir gibi geldi 38 beden oldum şu an 42 yi görmem heraldeL beden al canım sen .LAstikli zaten
Her geçen gün depend fiyatı bile artıyor
32. haftadasın istersen 1-2 hafta daha bekle 30'dan sonra aniden genişleme başlıyor.Ay l büyük gelir gibi geldi 38 beden oldum şu an 42 yi görmem heralde
Kacmaz50Kupon kodu var mı bugün n11 de
Basen durumuna göre al ben 62 kiloyum ama nerdeyse hamilelik kilolarını hep bazen ve popodan aldım o yüzden keşke l alsaydım daha rahat olurdu dedimAy l büyük gelir gibi geldi 38 beden oldum şu an 42 yi görmem heralde
Yalnız pahalıymış ben bu kadar beklemiyordum fiyatını 10 lusu 169.90. 40 gün kullancaz demi biz bunu kaç tane almamız lazım günde kaç tane gider acaba?
onları valize attım direk hemşireye havlu vermeye gerek varmı acabaTerlik havlu
Niyetim maddi olarak artık son raddeye geldigimi için uygun olsun kundak alayimdi biraz sponsor sayım arttıBen kundak alacaktım takım alayım dedim büyüyncede bornozu giyer die ama bence küçükte kundak havlu yeterli
Kız ne var koltuk silmede yarım saat sürmez ama şu halde heralde 2 saate dinlene dinlene yaparım. Ya napim o kadar uzun zamandır yapmadım ki. Dünde petekleri yıkadım iyikide yıkamışım yaa bebeğin odasındaki petek full toz pis. Etkilerdi çocuğu kesinSana deli cesareti gelmişsakin ol ne koltuğu
Kaç canım şu an basenin?Basen durumuna göre al ben 62 kiloyum ama nerdeyse hamilelik kilolarını hep bazen ve popodan aldım o yüzden keşke l alsaydım daha rahat olurdu dedim
Meslektasz yanı, artık dogumdan sonra hem bebek hem bız toparlayacaz, ıse baslsyana kadarMEB deyim hayatım. B12 depolarımız mı boşalıyor acaba. Bende de unutkanlık arttı.
Kız okuyorum kaçırmışım demek kikız sen burayı niye okumuyon konusu geçti bunun bir paket depend yeterli. Sonrasında pede geçiyoruz ki zaten çok yoğun kanama gelmiyormuş sürekli ilk zamanlarda sadece sonra azalıyor hatta dependleri bitiremeyebiliriz.
onları valize attım direk hemşireye havlu vermeye gerek varmı acaba
Yok kız, ımkansız, benım yakınlar benden cok buyukler, ben son cocuk olunca, oyle denk pek yok
Haklısınız bende şu üç günde tüm maaşımı yedim 15 inde bi gördüm maaşı okadar inanamadım en son bankada kalan parayı görünce şok oldum iki çoçuk çok zor bende bi tık iyi olsun güzel olsun derken sonuç bu eşimde safi israf ben ne anlarım onuda al bunuda al diye diye dahada büyük parçalar yatakları nevresim yorganları duruyoNiyetim maddi olarak artık son raddeye geldigimi için uygun olsun kundak alayimdi biraz sponsor sayım arttıÖzdilek alıp 3 yaşa kadar birdaha ugrasmayim mi dedim gidip bakmıştım çok güzel kalitesi ama pahalı ne yazikki iki bebe için 1500 TL gözden çıkmak lazim
Evet sen matematikçisin diye hatırlıyorum. Ben de psikolojik danışmanım. 37 ye kadar dayanmam lazımMeslektasz yanı, artık dogumdan sonra hem bebek hem bız toparlayacaz, ıse baslsyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?