- 11 Mayıs 2023
- 361
- 602
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.021
Petekleri yıkamayı nasıl yapıyorsun ben fırçası var onla temizledim ama içime sinmiyor duvar tarafına fırça girmiyorKız ne var koltuk silmede yarım saat sürmez ama şu halde heralde 2 saate dinlene dinlene yaparım. Ya napim o kadar uzun zamandır yapmadım ki. Dünde petekleri yıkadım iyikide yıkamışım yaa bebeğin odasındaki petek full toz pis. Etkilerdi çocuğu kesin
T turuncuportakall da psikolojik danısman, dogumdan sonra bızı duzeltınEvet sen matematikçisin diye hatırlıyorum. Ben de psikolojik danışmanım. 37 ye kadar dayanmam lazım
Ben xl aldım uc uc kuponla 160 a 231 lıraymıs.. Beden buyuk oldugu ıcın bu kadar fazla benımkı acabaDependi n11 den alabilirsiniz kuponla ben o şekil 109 a almıştım
Kelin ilacı olsa misali ddjkfkflf
Eğer komple temizlettirmek istiyorsan ve evin güzel ısınsın istiyorsan birini çağırman daha mantıklı olur genelde 2 senede bir tavsiye ediyorlar. Ben hem kombi hem petek bakımı yaptırdım geçen hafta, içinden çıkan pislik midemi kaldırdı o derece yaniPetekleri yıkamayı nasıl yapıyorsun ben fırçası var onla temizledim ama içime sinmiyor duvar tarafına fırça girmiyoryıkamanın zararı var mı bide ince ayrıntıyla anlatır mısın lütfen
Canım sonradan okudum aslında bazilari hemsire giydiriyomus bazilari odada yakını giydiriyomus, aklima sey geldi, ilk etapta hemsire giydiricekse bile en güzel takimi vermesekte odada biraz daha temizlendikten sonra mi güzel geceligi giysek. Bebek içinde ili giydirdigi ikinci secenek olan olsun bebegi odaya alinca daha temizcene en güzel takimini mi giydirsem diyorum fotoğraf icinde flnKızlar hemşireye verileceklere kendim için lohusa takımı, emzirme sütyeni, atlet, lohusa pedi, çorap, bide başörtüsü koydum. Eksik bişi yok dimi? Bebeğe de bitane penye battaniye bitane paten battaniye bide kalın yünlü bi battaniye almıştım kışlık. Toplamda 3 battaniye aldım 2 yeterli diyorlarda dışarı çıkarken nolur nolmaz diye yedek aldım.
Canım bende maddi olarak çalışmak zorundayim, sonuna kadar calisicam ki kizimla ekstra zamanım olabilsin diye ama senin baska düsünenin varsa erken ayrıl, her şeyi sen düşünmek zorunda degilsin iki hafta bile o haftalarda cok fark eder. Ben tekim o yüzden mecburum calisıcamborçları toparlayamadım maddi olarak bi aylık maaş bile olsa beni rahatlatacak dayanayım bir ay daha diyorum bi tarafım da herşeyi sen mi düşüncen herkes keyfinde sende çık son bi ayını evinde geçir diyor .. pskolojik ve vücüt olarak yorgunum
Onlarda çok pahalı egerki tam takım özel yaptirayim derseniz gerckten insan duyduğu fiyatlara şok oluyorHaklısınız bende şu üç günde tüm maaşımı yedim 15 inde bi gördüm maaşı okadar inanamadım en son bankada kalan parayı görünce şok oldum iki çoçuk çok zor bende bi tık iyi olsun güzel olsun derken sonuç bu eşimde safi israf ben ne anlarım onuda al bunuda al diye diye dahada büyük parçalar yatakları nevresim yorganları duruyo
Ben geçen sene bakımını yaptırdıydım yıkamada bişi yok yaa yağçöz ya da işte asperox falan yani fısfıs sıkıyon üstten alta kova koyuyon suyu döküyon sonra o kadar havlu seriyorsun en son damlıyo çünkü. İnternette videoları var. Fırçayıda kullanıyon yine. Yalnız kimyasal koklama dikkat et ona. Toz alma spreyi de kullanabilirsin. Bubsene yağışlarda azdı hep yok Afrika’dan yok Suriye’den toz geldi durdu. Doğal olarak yazın hava baya kirliydi o yüzden dip köşeler aşırı pis olmuş. Peteklerde yani bildiğin siyah su aktı hep.Petekleri yıkamayı nasıl yapıyorsun ben fırçası var onla temizledim ama içime sinmiyor duvar tarafına fırça girmiyoryıkamanın zararı var mı bide ince ayrıntıyla anlatır mısın lütfen
Ben öyle yaptım güzelleri sonra giydircem ilk başta normal kıyafetleri giyecez. Diğerlerini fotoğraf çekme zamanı giyeriz inşallah. Hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar varmış kızlar sizde dikkat edin ona başka fotoğrafçı kabul etmeyebilirler bugün onlarada mesaj attım fiyat bilgisi istedim de du bakalım. İnşallah çok pahalı değildir yoksa yani makine alır kendim çekerim artıkCanım sonradan okudum aslında bazilari hemsire giydiriyomus bazilari odada yakını giydiriyomus, aklima sey geldi, ilk etapta hemsire giydiricekse bile en güzel takimi vermesekte odada biraz daha temizlendikten sonra mi güzel geceligi giysek. Bebek içinde ili giydirdigi ikinci secenek olan olsun bebegi odaya alinca daha temizcene en güzel takimini mi giydirsem diyorum fotoğraf icinde fln
Canım bende maddi olarak çalışmak zorundayim, sonuna kadar calisicam ki kizimla ekstra zamanım olabilsin diye ama senin baska düsünenin varsa erken ayrıl, her şeyi sen düşünmek zorunda degilsin iki hafta bile o haftalarda cok fark eder. Ben tekim o yüzden mecburum calisıcam
daha doğmadan nasıl düşünüyoruz hepimiz cok iyi birer anne olacağız benceCanım sonradan okudum aslında bazilari hemsire giydiriyomus bazilari odada yakını giydiriyomus, aklima sey geldi, ilk etapta hemsire giydiricekse bile en güzel takimi vermesekte odada biraz daha temizlendikten sonra mi güzel geceligi giysek. Bebek içinde ili giydirdigi ikinci secenek olan olsun bebegi odaya alinca daha temizcene en güzel takimini mi giydirsem diyorum fotoğraf icinde fln
Canım bende maddi olarak çalışmak zorundayim, sonuna kadar calisicam ki kizimla ekstra zamanım olabilsin diye ama senin baska düsünenin varsa erken ayrıl, her şeyi sen düşünmek zorunda degilsin iki hafta bile o haftalarda cok fark eder. Ben tekim o yüzden mecburum calisıcam
Ben de zor dayanıyorum bugun 32 hafta çalışabilir raporu aldımborçları toparlayamadım maddi olarak bi aylık maaş bile olsa beni rahatlatacak dayanayım bir ay daha diyorum bi tarafım da herşeyi sen mi düşüncen herkes keyfinde sende çık son bi ayını evinde geçir diyor .. pskolojik ve vücüt olarak yorgunum
ay hepimiz şöyle bir sarılıp hönkürerek ağlasak herşey geçicek gibi değil miBen de zor dayanıyorum bugun 32 hafta çalışabilir raporu aldım4 hafta daha hedefliyorum 36da bırakmayı yani. Doğum sonrası maaşlı iznim uzasın diye dayanmaya çalışıyorum yoksa hemen bırakırdım
Valla her gün söylene söylene çalışıyorum bi rahat yokay hepimiz şöyle bir sarılıp hönkürerek ağlasak herşey geçicek gibi değil mi
Ben m aldım 62 kiloyumBen xl aldım uc uc kuponla 160 a 231 lıraymıs.. Beden buyuk oldugu ıcın bu kadar fazla benımkı acaba
Boşver kirli kalsın zorlama kendiniKız ne var koltuk silmede yarım saat sürmez ama şu halde heralde 2 saate dinlene dinlene yaparım. Ya napim o kadar uzun zamandır yapmadım ki. Dünde petekleri yıkadım iyikide yıkamışım yaa bebeğin odasındaki petek full toz pis. Etkilerdi çocuğu kesin
Ben çantada eksik sandımkız sen burayı niye okumuyon konusu geçti bunun bir paket depend yeterli. Sonrasında pede geçiyoruz ki zaten çok yoğun kanama gelmiyormuş sürekli ilk zamanlarda sadece sonra azalıyor hatta dependleri bitiremeyebiliriz.
onları valize attım direk hemşireye havlu vermeye gerek varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?