2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Petekleri yıkamayı nasıl yapıyorsun ben fırçası var onla temizledim ama içime sinmiyor duvar tarafına fırça girmiyor yıkamanın zararı var mı bide ince ayrıntıyla anlatır mısın lütfen

borçları toparlayamadım maddi olarak bi aylık maaş bile olsa beni rahatlatacak dayanayım bir ay daha diyorum bi tarafım da herşeyi sen mi düşüncen herkes keyfinde sende çık son bi ayını evinde geçir diyor .. pskolojik ve vücüt olarak yorgunum

Petekleri yıkamayı nasıl yapıyorsun ben fırçası var onla temizledim ama içime sinmiyor duvar tarafına fırça girmiyor yıkamanın zararı var mı bide ince ayrıntıyla anlatır mısın lütfen
Eğer komple temizlettirmek istiyorsan ve evin güzel ısınsın istiyorsan birini çağırman daha mantıklı olur genelde 2 senede bir tavsiye ediyorlar. Ben hem kombi hem petek bakımı yaptırdım geçen hafta, içinden çıkan pislik midemi kaldırdı o derece yani

Canım sonradan okudum aslında bazilari hemsire giydiriyomus bazilari odada yakını giydiriyomus, aklima sey geldi, ilk etapta hemsire giydiricekse bile en güzel takimi vermesekte odada biraz daha temizlendikten sonra mi güzel geceligi giysek. Bebek içinde ili giydirdigi ikinci secenek olan olsun bebegi odaya alinca daha temizcene en güzel takimini mi giydirsem diyorum fotoğraf icinde fln
Canım bende maddi olarak çalışmak zorundayim, sonuna kadar calisicam ki kizimla ekstra zamanım olabilsin diye ama senin baska düsünenin varsa erken ayrıl, her şeyi sen düşünmek zorunda degilsin iki hafta bile o haftalarda cok fark eder. Ben tekim o yüzden mecburum calisıcam

Onlarda çok pahalı egerki tam takım özel yaptirayim derseniz gerckten insan duyduğu fiyatlara şok oluyor

Ben geçen sene bakımını yaptırdıydım yıkamada bişi yok yaa yağçöz ya da işte asperox falan yani fısfıs sıkıyon üstten alta kova koyuyon suyu döküyon sonra o kadar havlu seriyorsun en son damlıyo çünkü. İnternette videoları var. Fırçayıda kullanıyon yine. Yalnız kimyasal koklama dikkat et ona. Toz alma spreyi de kullanabilirsin. Bubsene yağışlarda azdı hep yok Afrika’dan yok Suriye’den toz geldi durdu. Doğal olarak yazın hava baya kirliydi o yüzden dip köşeler aşırı pis olmuş. Peteklerde yani bildiğin siyah su aktı hep.

Kızlar grupta bu çanta tavsiye edilmisti bende aldım bende tavsiye ediyorum, termoslu kısım cok geniş, disaridan canta kaba durmuyor küçük duruyor ama içi cok genis ve acayip fonksiyonel gözü var, hemde şık, tavsiye ediyorum, ben hep açık renk alırm gibi dusunsemde sepete atarken koyu renk aldım, bebekle cok sakınamam rahat kullaniyim istedim termos gözü bozulmasin vs diye de cok yikamam diye düşündüm siyah aldm

Eklentiler

• Screenshot_20231018-175227_Trendyol.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 78
Ben öyle yaptım güzelleri sonra giydircem ilk başta normal kıyafetleri giyecez. Diğerlerini fotoğraf çekme zamanı giyeriz inşallah. Hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar varmış kızlar sizde dikkat edin ona başka fotoğrafçı kabul etmeyebilirler bugün onlarada mesaj attım fiyat bilgisi istedim de du bakalım. İnşallah çok pahalı değildir yoksa yani makine alır kendim çekerim artık

daha doğmadan nasıl düşünüyoruz hepimiz cok iyi birer anne olacağız bence

Ben de zor dayanıyorum bugun 32 hafta çalışabilir raporu aldım 4 hafta daha hedefliyorum 36da bırakmayı yani. Doğum sonrası maaşlı iznim uzasın diye dayanmaya çalışıyorum yoksa hemen bırakırdım

ay hepimiz şöyle bir sarılıp hönkürerek ağlasak herşey geçicek gibi değil mi

Boşver kirli kalsın zorlama kendini

Ben çantada eksik sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…