2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Saçlarım gürleşti uzadı , cildimde bir sivilce çıkmadı . Yüzümün güzelleştiğini söylüyorlar
Hatta tüylerim azaldı erkek anasıyım kararmalar cilt bozulması ise evet cildim bozulmuş oldu :)

Nevresim için dolap a bakabilirsin hediye gelip kullanılmamış 0 o kadar kaliteli ürünler var ki yorganda Trendyolda içi dışı Pamuk çok güzel bir yorgan var almıştım yıkadım hiçbir şey olmadı

Tatlım bizde evlenirken gayet temiz düzenliydi yemek yapmasını bile biliyordu şuan taş devrinde gibi davranıyor

Kesinlikle aynı fikirdeyim Ev kadını oldum diye dolanıyorum ortalıkta. İşten kendime vakit ayıramıyorum. Tadını çıkar hamileliğin diyorlar nasıl olacak o keyif yapacak vaktim mi oluyor

Nevresim için dolap a bakabilirsin hediye gelip kullanılmamış 0 o kadar kaliteli ürünler var ki yorganda Trendyolda içi dışı Pamuk çok güzel bir yorgan var almıştım yıkadım hiçbir şey olmadı
Ya bu konuda ikinci el enerji olayına falan bi ara takmıştım bayağı araştırdım sonra o ikinci el kıyafetin enerjisini temizlemekle uğraşmıyım diyorum salak saçma takıntılarım var hatta kardeşim bana çok kıyafet gönderecekti sirkeyle yıkadım abla çok yeniler falan dedi çevremde biliyo normal olmadığımı kabul ediyorum Ama haklısınız geçen bir baktım herşey var

Kutusu ile satılanlara enerji bile geçmemiştir

Ne kadara yaptılar kombi petek bakım temizliği

Duvarlarda sorun olmuyor değil mi ıslanınca

37 ye kadar çalışmaya devam edecek olan var mı... ben ederim diyordum ama galiba edemicem edenler varsa beni biraz gazlayabilir mi lütfen

Ben
Bebeğime kendim bakacağım aileler farklı sehirlerde.O nedenle ne kadar geç çıkarsam o kadar geç donerim mantığıyla sonuna kadar çalışacağım.
Ben de son bir haftadır çok zorlaniyorum.Fiziksel olarak bi is yapmiyorum masabasi calisiyorum ama kafam hic iste degil.Bi izne ayrilsam rahat rahat eksikleri tamamlasam,evle ilgilensem,kitap okusam boyle sakin sakin gun saysam hayali kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…