- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.041
Saçlarım gürleşti uzadı , cildimde bir sivilce çıkmadı . Yüzümün güzelleştiğini söylüyorlarDr kagan Kocatepe de diyor ki: aslında kız bebek bekleyenler güzelleşir çünkü vücut fazla östrojen ürettiği için, erkek anneleri testesteron çoğalır ve bu saç dökülmesine, cildin bozulmasına vs neden olurkız annelerinde tam tersi doğru bilinen yanlışlar yani
Evet ya sabahtan beri acaba yazdı mı diye catladım, inşallah ikisi de sağlıklıdırbirminikask2020 seni çok merak ediyorum görünce bize haber ver
Allah yardımcımız olsunOnlarda çok pahalı egerki tam takım özel yaptirayim derseniz gerckten insan duyduğu fiyatlara şok oluyor
İnşallahEvet ya sabahtan beri acaba yazdı mı diye catladım, inşallah ikisi de sağlıklıdır
Adını bilsek hastaneyi arayıp soracam o derece merak ediyorum artıkEvet ya sabahtan beri acaba yazdı mı diye catladım, inşallah ikisi de sağlıklıdır
Nevresim için dolap a bakabilirsin hediye gelip kullanılmamış 0 o kadar kaliteli ürünler var ki yorganda Trendyolda içi dışı Pamuk çok güzel bir yorgan var almıştım yıkadım hiçbir şey olmadıHaklısınız bende şu üç günde tüm maaşımı yedim 15 inde bi gördüm maaşı okadar inanamadım en son bankada kalan parayı görünce şok oldum iki çoçuk çok zor bende bi tık iyi olsun güzel olsun derken sonuç bu eşimde safi israf ben ne anlarım onuda al bunuda al diye diye dahada büyük parçalar yatakları nevresim yorganları duruyo
Aynen öyle, veya keşke birimiz numarasını alsaydık içim içimi yediAdını bilsek hastaneyi arayıp soracam o derece merak ediyorum artık
Aldım canım aldım
Keşke ya bütün gün aklımdaki tek şeydi.Aynen öyle, veya keşke birimiz numarasını alsaydık içim içimi yedi
Ay çok sevindimAldım canım aldımsabah 9 da uyandım direk td girdim baktım stokta direk sepete attım
Tatlım bizde evlenirken gayet temiz düzenliydi yemek yapmasını bile biliyordu şuan taş devrinde gibi davranıyorEşim benim liseden 15 yıl öncesinden sınıf arkadaşım.Ben daha sonra lise değiştirdim bir daha da görmedim onu( O dönem diyaloğum yoktu)
Eşime dair aklımda kalan anıları , Tertipli temiz efendi düzgün giyimli otumrasını kalkmasını bilen sınıftaki örnek temiz aile çocuğuydu
15 yıl sonra avm'de yemek yerken denk geldik.Nasipmiş hal hatır derken konu buralara kadar geldi.
Stratejik evlilik yapmış olabilirim bir noktadan sonra , bu çocuk temiz beni yormaz, evde iş kitlebilirim kibarlığından bana nau nau demez.
32 yaşında azıcık saçını dökmüş olabilirim ama geri kalan özellikleri beni kurtarıyorOy canım benim Kocamda Kocam
Kesinlikle aynı fikirdeyimEv kadını oldum diye dolanıyorum ortalıkta. İşten kendime vakit ayıramıyorum. Tadını çıkar hamileliğin diyorlar nasıl olacak o keyif yapacak vaktim mi oluyor
Ya bu konuda ikinci el enerji olayına falan bi ara takmıştım bayağı araştırdım sonra o ikinci el kıyafetin enerjisini temizlemekle uğraşmıyım diyorum salak saçma takıntılarım var hatta kardeşim bana çok kıyafet gönderecekti sirkeyle yıkadım abla çok yeniler falan dedi çevremde biliyo normal olmadığımı kabul ediyorumNevresim için dolap a bakabilirsin hediye gelip kullanılmamış 0 o kadar kaliteli ürünler var ki yorganda Trendyolda içi dışı Pamuk çok güzel bir yorgan var almıştım yıkadım hiçbir şey olmadı
Kutusu ile satılanlara enerji bile geçmemiştirYa bu konuda ikinci el enerji olayına falan bi ara takmıştım bayağı araştırdım sonra o ikinci el kıyafetin enerjisini temizlemekle uğraşmıyım diyorum salak saçma takıntılarım var hatta kardeşim bana çok kıyafet gönderecekti sirkeyle yıkadım abla çok yeniler falan dedi çevremde biliyo normal olmadığımı kabul ediyorumAma haklısınız geçen bir baktım herşey var
Bunlar ne kadar süre giydiriliyor acaba?Aldım canım aldımsabah 9 da uyandım direk td girdim baktım stokta direk sepete attım
Ne kadara yaptılar kombi petek bakım temizliğiEğer komple temizlettirmek istiyorsan ve evin güzel ısınsın istiyorsan birini çağırman daha mantıklı olur genelde 2 senede bir tavsiye ediyorlar. Ben hem kombi hem petek bakımı yaptırdım geçen hafta, içinden çıkan pislik midemi kaldırdı o derece yani
Duvarlarda sorun olmuyor değil mi ıslanıncaBen geçen sene bakımını yaptırdıydım yıkamada bişi yok yaa yağçöz ya da işte asperox falan yani fısfıs sıkıyon üstten alta kova koyuyon suyu döküyon sonra o kadar havlu seriyorsun en son damlıyo çünkü. İnternette videoları var. Fırçayıda kullanıyon yine. Yalnız kimyasal koklama dikkat et ona. Toz alma spreyi de kullanabilirsin. Bubsene yağışlarda azdı hep yok Afrika’dan yok Suriye’den toz geldi durdu. Doğal olarak yazın hava baya kirliydi o yüzden dip köşeler aşırı pis olmuş. Peteklerde yani bildiğin siyah su aktı hep.
37 ye kadar çalışmaya devam edecek olan var mı... ben ederim diyordum ama galiba edemicem edenler varsa beni biraz gazlayabilir mi lütfen
Normalde 1000tl ye yapıyor ama eşimin arkadaşı olduğu için 700tl verdikNe kadara yaptılar kombi petek bakım temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?