2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yok canım şeker olanlar için
Ben dün sulu köfte yaptım. İçine ince bulgur koyacağıma irmik koymuşum. İrmiğin kalanıyla helva mı kavursam dedim ama benim de şeker sınırda, dikkat etmem lazım. Aklımda helva şimdi bu arada sulu köfteye irmik daha güzel oldu ya.

Evet sen matematikçisin diye hatırlıyorum. Ben de psikolojik danışmanım. 37 ye kadar dayanmam lazım
Ben de 37yi görürüm diyordum ama bu hafta 28im . Okulda sadece oturmama rağmen aşırı zorlanmaya başladım ya. 32 yi zor görürüm gibi oturduğum yerden kalkamıyorum tutuluyorum . Kuyruk sokumu kemiğim çok acıyor. Zar zor kalkıyorum bu seferde karnıma kramplar giriyor bıçak saplanıyor gibi anlık acımalar oluyor

Ay bana da çok oluyor o. Eve geldim yemek yaptım uzandım ama karnım semsert Dodikom toplanıyor canımı acıtırca hareketler ediyor. Kasıklarım ağrıyor. Sanırım oturmak da ayakta kalmak da yaramıyor. Bir de ben bu senelik başka bir okula görevlendirildim. Okul leş gibi. Öğrenciler her gün bambaşka problemler yaşatıyor bize. Sabır çeke çeke sabır taşı oldum..

Aynı durumdayız canım kaç kilo aldın sen?

Evet başka yere gitmek de çok zor ya hiçbir iş yapmasan bile okula gitmek bile zor. Benimde bugün belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ama yatınca geçiyor diye ayağa kalkınca oluyo diye düşündüm. Ama gündüz de yazdım ya bu karnım düştü muhabbeti beni çok gerdi. Göbeğim bacağıma değse aha diyorum karnım düştü burayı çok seviyorum ama bir yandan da kimde ne olumsuzluk varsa bende de olacak kesin kafasına giriyorum.çok bilmek de iyi olmuyor bazen

37 ye kadar çalışmaya devam edecek olan var mı... ben ederim diyordum ama galiba edemicem edenler varsa beni biraz gazlayabilir mi lütfen
Ben devam edicem canım . Haftada bir ofise gidiyorum isteğe bağlı olarak. İznimi bebişle kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…