- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.061
Ayyy inşallahAy çok sevindimhadi bakalım sıcak sıcak giysin kuzucuklarimiz
0-4 ay yazıyordu açıklamasında canım herhalde bu kışı çıkartırız bunlaBunlar ne kadar süre giydiriliyor acaba?
Teşekkür ediyorum canımNormalde 1000tl ye yapıyor ama eşimin arkadaşı olduğu için 700tl verdik
Helva yasak mıymış ben yarım paket yedim 2 gün içindeYasak ya canım helva çekti
107Kaç canım şu an basenin?
Duvara değdirmedim suyu çünkü yere çok akıyo o zamanDuvarlarda sorun olmuyor değil mi ıslanınca
Son çıkış kıyafeti almadım kendime o kadar ama muhtemelen eksiğim var. Tamamlayınca tam liste yazacam burayaBen çantada eksik sandım
Dobarlanacaz korkma
Yok canım şeker olanlar içinHelva yasak mıymış ben yarım paket yedim 2 gün içinde
Ben bir 4 hafta daha bekliyim acele etmicem
valla ben de onu merağımdan girip duruyorum@birminikask2020 seni çok merak ediyorum görünce bize haber ver
Aynen tam yazacaktım bir haber var mı diye, umarım her şey yolundadır güzel haberlerle gelir gün bitmedenvalla ben de onu merağımdan girip duruyorum
Parla da o yüzden bi kaç gündür girmiyordurn11 kodlarını takibi bıraktınız mı kızlar artık konuşulmuyo bu
Ben dün sulu köfte yaptım. İçine ince bulgur koyacağıma irmik koymuşum. İrmiğin kalanıyla helva mı kavursam dedim ama benim de şeker sınırda, dikkat etmem lazım. Aklımda helva şimdiYok canım şeker olanlar için
Ben de 37yi görürüm diyordum ama bu hafta 28im . Okulda sadece oturmama rağmen aşırı zorlanmaya başladım ya. 32 yi zor görürüm gibiEvet sen matematikçisin diye hatırlıyorum. Ben de psikolojik danışmanım. 37 ye kadar dayanmam lazım
Ay bana da çok oluyor o. Eve geldim yemek yaptım uzandım ama karnım semsert Dodikom toplanıyor canımı acıtırca hareketler ediyor. Kasıklarım ağrıyor. Sanırım oturmak da ayakta kalmak da yaramıyor. Bir de ben bu senelik başka bir okula görevlendirildim. Okul leş gibi. Öğrenciler her gün bambaşka problemler yaşatıyor bize. Sabır çeke çeke sabır taşı oldum..Ben de 37yi görürüm diyordum ama bu hafta 28im . Okulda sadece oturmama rağmen aşırı zorlanmaya başladım ya. 32 yi zor görürüm gibioturduğum yerden kalkamıyorum tutuluyorum . Kuyruk sokumu kemiğim çok acıyor. Zar zor kalkıyorum bu seferde karnıma kramplar giriyor bıçak saplanıyor gibi anlık acımalar oluyor
Aynı durumdayız canım kaç kilo aldın sen?Ben dün sulu köfte yaptım. İçine ince bulgur koyacağıma irmik koymuşum. İrmiğin kalanıyla helva mı kavursam dedim ama benim de şeker sınırda, dikkat etmem lazım. Aklımda helva şimdibu arada sulu köfteye irmik daha güzel oldu ya.
Bir durulduk gibin11 kodlarını takibi bıraktınız mı kızlar artık konuşulmuyo bu
Evet başka yere gitmek de çok zor yaAy bana da çok oluyor o. Eve geldim yemek yaptım uzandım ama karnım semsert Dodikom toplanıyor canımı acıtırca hareketler ediyor. Kasıklarım ağrıyor. Sanırım oturmak da ayakta kalmak da yaramıyor. Bir de ben bu senelik başka bir okula görevlendirildim. Okul leş gibi. Öğrenciler her gün bambaşka problemler yaşatıyor bize. Sabır çeke çeke sabır taşı oldum..
Ben bugün ateşölçer aldımBir durulduk gibi
Ben devam edicem canım . Haftada bir ofise gidiyorum isteğe bağlı olarak. İznimi bebişle kullanmak istiyorum37 ye kadar çalışmaya devam edecek olan var mı... ben ederim diyordum ama galiba edemicem edenler varsa beni biraz gazlayabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?