2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bence henüz düşcek kıvamda değiller. İzin vermiyorum. Düşemezler yukarı tutunsunlar 37ye kadar dayanalım lütfen dayanalım

Ben bugün ateşölçer aldım n11den 1800e aldım. Tüm sitelere baktım en uygun orasıydı. Peşin fiyatına 3 taksitle alınca da bir nebze az gibi geldi dkdksks
Neee 1800 e mi düşmüş? Ya 1600 lerde gördüğümde almadım hb dan şimdi bu fiyatlar indirimli gelmiyor değişik bir algı

Bence henüz düşcek kıvamda değiller. İzin vermiyorum. Düşemezler yukarı tutunsunlar 37ye kadar dayanalım lütfen dayanalım
Hayır bide benimkinin kafası göğsümün hemen altında. Düşmüş de olamaz ama psikolojik olarak çok etkilendim

Neee 1800 e mi düşmüş? Ya 1600 lerde gördüğümde almadım hb dan şimdi bu fiyatlar indirimli gelmiyor değişik bir algı
Evet ama cimriden fiyat istatistiğine baktım ben. 2000i geçmiş her yerde ve 20 gündür hiç düşmemiş. 20 gün öncede 1700müş sonra zamlanmış. O yüzden aldım gitti valla

Hayır bide benimkinin kafası göğsümün hemen altında. Düşmüş de olamaz ama psikolojik olarak çok etkilendim
Yok yok sen kendine bir otomatik düşünce formu falan doldur sjdkfk Allahın izniyle tam zamanında kavuşacağız inşallah. İşler ne alemde genel hedefe geçebildin mi?

Evet ama cimriden fiyat istatistiğine baktım ben. 2000i geçmiş her yerde ve 20 gündür hiç düşmemiş. 20 gün öncede 1700müş sonra zamlanmış. O yüzden aldım gitti valla
Hayırlı olsun canım.Acaba diyorum kasımda indirime girer mi? Baktım şimdi 1845 tl ye var n11 de. Ama kupon kullandırtmıyor.

Yok yok sen kendine bir otomatik düşünce formu falan doldur sjdkfk Allahın izniyle tam zamanında kavuşacağız inşallah. İşler ne alemde genel hedefe geçebildin mi?
Yok biz ekim ayına tbm koyduk. Ben gitmeden yapalım dedik hem. Sonra da zaten ben ayrılcam zümrem devam eder. Hamileyim diye kimse bir şeyde demiyor bireysel görüşme alıyorum sadece tbm dışında ama onlarda da (normalde aşırı duyarsızdım) aşırı etkilenmeye başladım son sınıflardan bir kız kaçıp evlenmiş bizim önceki senelerde sonrada çocuk falan doğurmuş. Bu senede bizim okula memur olarak atanmış. Devlet korumasında olduğu için hak verilmiş. Ay kız hap kadar minicik 19 yaşında. Diyor 6aylık bebeğim var. O kadar kötü oldum ki anlatamam sonra bide şey moduna girdim millet ne rahat doğuruyor ben şimdiden yürüyemiyorum falan diye kendi kendimi çökertttim

Hayırlı olsun canım.Acaba diyorum kasımda indirime girer mi? Baktım şimdi 1845 tl ye var n11 de. Ama kupon kullandırtmıyor.
Başka bir satıcıda 1800 e var ama sayfaya yazıp bak. Ama evet kupon olmuyo . Kasımı riske edemedim ben ya fiyat artarsa diye

Ay tbm falan yapmıyorum. Tek başımayım koca okulda. Zümremi çok özlüyorum. Tek başına yapılacak iş değil bizimki. Yetişemiyorum. Mebbisim de tanımlanmadı kademe değişiklikleri bekliyor daha yönlendirilmeyi.. daha geçen hafta yeni rhyk psd yaptım. Ağlayacam yetişmiyor hiçbir şey.
Zoru neymiş de kaçmış yav sen kendini kıyaslama onlarla bırak. Hayata erken atılmış yazık etmiş kendine biz bu yaşta zorlanıyoruz düşünsene 18 yaşında hamilesin sjdjdk evlerden ırak. Çok zorlanırdım eminim

Benim bebeğim sık sık yapıyor bunu sağa doğru özellikle yükselti oluyor içim çekiliyor gibi oluyor o kısma kanım yada
Ama doktoruma sorduğumda çok normal bebek o diyor kasılmadan falan
bahsetmiyor hiç

Valla ne güzel, keşke benim de öyle olsa.. ben de erkek annesiyim ama göz kızarmasından, cilt lekelerine ne varsa beni buldu sadece saçlarım çok dökülmüyor o da vitaminlerden bana uydu Kagan hocanın söyledikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…