- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.081
Bence henüz düşcek kıvamda değiller. İzin vermiyorum. Düşemezler yukarı tutunsunlarEvet başka yere gitmek de çok zor yahiçbir iş yapmasan bile okula gitmek bile zor. Benimde bugün belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ama yatınca geçiyor diye ayağa kalkınca oluyo diye düşündüm. Ama gündüz de yazdım ya bu karnım düştü muhabbeti beni çok gerdi. Göbeğim bacağıma değse aha diyorum karnım düştü burayı çok seviyorum ama bir yandan da kimde ne olumsuzluk varsa bende de olacak kesin kafasına giriyorum.çok bilmek de iyi olmuyor bazen
Aynen bence onlara ihtiyacımız olacak doğumdan sonra kaçıp gitmek yok
Neee 1800 e mi düşmüş? Ya 1600 lerde gördüğümde almadım hb dan şimdi bu fiyatlar indirimli gelmiyor değişik bir algıBen bugün ateşölçer aldımn11den 1800e aldım. Tüm sitelere baktım en uygun orasıydı. Peşin fiyatına 3 taksitle alınca da bir nebze az gibi geldi dkdksks
Hayır bide benimkinin kafası göğsümün hemen altında. Düşmüş de olamaz ama psikolojik olarak çok etkilendimBence henüz düşcek kıvamda değiller. İzin vermiyorum. Düşemezler yukarı tutunsunlar37ye kadar dayanalım lütfen dayanalım
Evet ama cimriden fiyat istatistiğine baktım ben. 2000i geçmiş her yerde ve 20 gündür hiç düşmemiş. 20 gün öncede 1700müş sonra zamlanmış. O yüzden aldım gitti vallaNeee 1800 e mi düşmüş? Ya 1600 lerde gördüğümde almadım hb dan şimdi bu fiyatlar indirimli gelmiyor değişik bir algı
Yok yok sen kendine bir otomatik düşünce formu falan doldur sjdkfk Allahın izniyle tam zamanında kavuşacağız inşallah. İşler ne alemde genel hedefe geçebildin mi?Hayır bide benimkinin kafası göğsümün hemen altında. Düşmüş de olamaz ama psikolojik olarak çok etkilendim
Keşke öğrenseydik demi. Söylerdi niye söylemesin kiAdını bilsek hastaneyi arayıp soracam o derece merak ediyorum artık
Tamam kuzum sagolDuvara değdirmedim suyu çünkü yere çok akıyo o zaman
Hayırlı olsun canım.Acaba diyorum kasımda indirime girer mi? Baktım şimdi 1845 tl ye var n11 de. Ama kupon kullandırtmıyor.Evet ama cimriden fiyat istatistiğine baktım ben. 2000i geçmiş her yerde ve 20 gündür hiç düşmemiş. 20 gün öncede 1700müş sonra zamlanmış. O yüzden aldım gitti valla
Yok biz ekim ayına tbm koyduk. Ben gitmeden yapalım dedik hem. Sonra da zaten ben ayrılcam zümrem devam eder. Hamileyim diye kimse bir şeyde demiyor bireysel görüşme alıyorum sadece tbm dışında ama onlarda da (normalde aşırı duyarsızdım) aşırı etkilenmeye başladımYok yok sen kendine bir otomatik düşünce formu falan doldur sjdkfk Allahın izniyle tam zamanında kavuşacağız inşallah. İşler ne alemde genel hedefe geçebildin mi?
Başka bir satıcıda 1800 e var ama sayfaya yazıp bak. Ama evet kupon olmuyo . Kasımı riske edemedim ben ya fiyat artarsa diyeHayırlı olsun canım.Acaba diyorum kasımda indirime girer mi? Baktım şimdi 1845 tl ye var n11 de. Ama kupon kullandırtmıyor.
Keşke öğrenseydik demi. Söylerdi niye söylemesin ki
Aklımı çeliyorsun her an alabilirimBaşka bir satıcıda 1800 e var ama sayfaya yazıp bak. Ama evet kupon olmuyo . Kasımı riske edemedim ben ya fiyat artarsa diye
Ay tbm falan yapmıyorum. Tek başımayım koca okulda. Zümremi çok özlüyorum. Tek başına yapılacak iş değil bizimki. Yetişemiyorum. Mebbisim de tanımlanmadı kademe değişiklikleri bekliyor daha yönlendirilmeyi.. daha geçen hafta yeni rhyk psd yaptım. Ağlayacam yetişmiyor hiçbir şey.Yok biz ekim ayına tbm koyduk. Ben gitmeden yapalım dedik hem. Sonra da zaten ben ayrılcam zümrem devam eder. Hamileyim diye kimse bir şeyde demiyor bireysel görüşme alıyorum sadece tbm dışında ama onlarda da (normalde aşırı duyarsızdım) aşırı etkilenmeye başladımson sınıflardan bir kız kaçıp evlenmiş bizim önceki senelerde sonrada çocuk falan doğurmuş. Bu senede bizim okula memur olarak atanmış. Devlet korumasında olduğu için hak verilmiş. Ay kız hap kadar minicik 19 yaşında. Diyor 6aylık bebeğim var. O kadar kötü oldum ki anlatamam sonra bide şey moduna girdim millet ne rahat doğuruyor ben şimdiden yürüyemiyorum falan diye kendi kendimi çökertttim
İnşallah ya çok merak ediyorumSohrab ın randevusu vardı heralde en kötü o gidince bize haber alır başkentte oldu sanırım
Bende öyle devamlı girip bakıyorum yazmışmı diyevalla ben de onu merağımdan girip duruyorum
Benim bebeğim sık sık yapıyor bunu sağa doğru özellikle yükselti oluyor içim çekiliyor gibi oluyor o kısma kanım yadaKızlar doktorumu aradım bebeğin toplanmasını tümsek oluşturmasını sordum. Rahim kasılması olduğunu söyledi çok sık olursa 5 dkda 1 hastaneye gitmemi söyledi sizinde bilginiz olsun bebeğin poposu başı falan sanmayın
Valla ne güzel, keşke benim de öyle olsa.. ben de erkek annesiyim ama göz kızarmasından, cilt lekelerine ne varsa beni bulduSaçlarım gürleşti uzadı , cildimde bir sivilce çıkmadı . Yüzümün güzelleştiğini söylüyorlar
Hatta tüylerim azaldı erkek anasıyımkararmalar cilt bozulması ise evet cildim bozulmuş oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?