2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim bebeğim sık sık yapıyor bunu sağa doğru özellikle yükselti oluyor içim çekiliyor gibi oluyor o kısma kanım yada
Ama doktoruma sorduğumda çok normal bebek o diyor kasılmadan falan
bahsetmiyor hiç
Neyin nerde olduğuna da bağlı, bana tam göğsümün altında poposu olduğunu söyledi ordan bastırabilir dedi. Ama mesela arada bir karnımın alt tarafında oluyor o zaman biliyorum ki kasılma

Benim bebeğim sık sık yapıyor bunu sağa doğru özellikle yükselti oluyor içim çekiliyor gibi oluyor o kısma kanım yada
Ama doktoruma sorduğumda çok normal bebek o diyor kasılmadan falan
bahsetmiyor hiç
Ben bebek olmadığını tahmin ediyordum zaten çünkü pozisyonu baş aşağı sağ tarafta poposunun veya başını olma ihtimali çok düşüktü yanılmamışım

Ben de kullaniyorum canim bundan. Cok kullanisli

4. Ayımdan beri kullanıyorum bunu. İlk aldığım şeylerden biri. Gerçekten mükemmel bir şey. Parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. Şiddetle tavsiye edilir

Benkm de oluyor ama orada hareket ediyor seninki de ediyor mu bir de 5 dakika da 1 çok sık değil mi

Kız hiç zorlanmışa benzemiyor işte şok oldum süt iznine çıkıyorum 2 de diyor bide yavrum sen daha kendin bebeksin diyemedim

Kızlar ya fikrinize ihtiyacım var. Eltimin düğünü var ay sonunda. Trendolydsn bir sürü abiye almıştım 38 40 beden. Hiçbiri olmadı şoktayım. Normalde 34 36 giyiyordum aşırı aşırı kiloda almadım ama 40 bedenin bile arkası kapanmadı. Ne giycem ben

Hamile elbisesi al tatlım

Parla da o yüzden bi kaç gündür girmiyordur Sohrab :)
Insallah o yuzdendır ya, valla sanvı mancı olmasın da

Ben bugün ateşölçer aldım n11den 1800e aldım. Tüm sitelere baktım en uygun orasıydı. Peşin fiyatına 3 taksitle alınca da bir nebze az gibi geldi dkdksks
Lınk var mı canım, benım de begendıgım marka hb de 2100 lıra olmus..

Aynen bence onlara ihtiyacımız olacak doğumdan sonra kaçıp gitmek yok
Toplu seans ısterız

Sohrab ın randevusu vardı heralde en kötü o gidince bize haber alır başkentte oldu sanırım
Cuma gunu randevum var, hatta yatıs yapılcak hastaneye mutlaka görürüm orada.. En olmadı doktoruma mesaj atarım yarına kadar yazmazsa.. Yurumesı vs. ancak kendıne gelıyordur dıye dusunuyorum..

Braun IRT6525 Thermoscan 7+ Kulaktan Ateş Ölçer Fiyatları ve Özellikleri

Hala 1800 sheilata

Dhsjdkkf yüzleştirme yapman yok muydu ya sjekekr görmek isterdim o an
Benim yüzüm o an daha komikti djjdjdj 6 aylık bebeğim var deyince gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldım. Kız o kadar minik ki ben bizim öğrencilerden sandım parmağında yüzük görünce hayırdır nişan mı taktınız sevgilinle diye sordum ajjfjdjr

Hastaneye neden yatis yapacaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…