- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.121
Ay hiç güzel bulamadım aşırı parada vermek istemiyorum bu kadar büyük beden olduğuma inanamıyorumHamile elbisesi al tatlım
nişan olsa iyi hocam sjsjsjsjsjdn ay çok güldüm inş kızımda çıkmaz sjdjkdBenim yüzüm o an daha komikti djjdjdj 6 aylık bebeğim var deyince gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldım. Kız o kadar minik ki ben bizim öğrencilerden sandım parmağında yüzük görünce hayırdır nişan mı taktınız sevgilinle diye sordum ajjfjdjr
Bide işin o boyutu varnişan olsa iyi hocam sjsjsjsjsjdn ay çok güldüm inş kızımda çıkmaz sjdjkd
Lise öğretmeni olmakBenim yüzüm o an daha komikti djjdjdj 6 aylık bebeğim var deyince gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldım. Kız o kadar minik ki ben bizim öğrencilerden sandım parmağında yüzük görünce hayırdır nişan mı taktınız sevgilinle diye sordum ajjfjdjr
Yaa aynısından bahsedıyoruz, hb de 2100 ındırımlı hali.. 1800e alıyorum o zaman ben n11den
Kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak 3 4 saatlıgıne yatıs olacak canım..Hastaneye neden yatis yapacaksin canim
Kız irmik bulgurun ince çekilmiş hali çokta fark yokBen dün sulu köfte yaptım. İçine ince bulgur koyacağıma irmik koymuşum. İrmiğin kalanıyla helva mı kavursam dedim ama benim de şeker sınırda, dikkat etmem lazım. Aklımda helva şimdibu arada sulu köfteye irmik daha güzel oldu ya.
fazla bile muhtemelen bi paket lohusa pedini hiç kullanmıcan.Kızlar biraz olmuş konuşalı ama bende 1 paket depend 2 paket lohusa pedi aldım yeterlidir değil mi? Kanama azalır onlar bitene kadar herhalde normal uzunlara geçiş yaparız
Bana iğneyi yapıp yolladılarKan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak 3 4 saatlıgıne yatıs olacak canım..
Ay valla yaa bana bi iletişim şeysi bırakınKızlar hâlâ haber çıkmadı yadizinde başınıza böyle bir şey gelirse ya da doğum da en azından bir girip yazın geri çıkın
Revani yerken şerbetli bulgur mu yiyormuşuzKız irmik bulgurun ince çekilmiş hali çokta fark yok
fazla bile muhtemelen bi paket lohusa pedini hiç kullanmıcan.
Ya birakmasalar bile en azından bir iyiyim yazıp çıkmak bile rahatlatırAy valla yaa bana bi iletişim şeysi bırakın
Bunu bilmiyomuydunuz yaaRevani yerken şerbetli bulgur mu yiyormuşuz
Trendyol da göğüs kısmından bollaşan elbiseler var tatlım onlara bakabilirsin.Ay hiç güzel bulamadım aşırı parada vermek istemiyorum bu kadar büyük beden olduğuma inanamıyorum
Ben 37.ye devam ederim diyordum37 ye kadar çalışmaya devam edecek olan var mı... ben ederim diyordum ama galiba edemicem edenler varsa beni biraz gazlayabilir mi lütfen
Bız de yatıs gosterılıyor, 9.haftada kanamam olunca da yapılmıstı bu ıgne bana, 3 saatımızı yemıstı.. Sımdı bı de ındırect coombs testı de yapılcak, 2 saattte onun sonucu cıkar, o sırada muayene olurum dıyetısyenle de gorusurumBana iğneyi yapıp yolladılar
Hastaneden hastaneye değişiyor demek kiBız de yatıs gosterılıyor, 9.haftada kanamam olunca da yapılmıstı bu ıgne bana, 3 saatımızı yemıstı.. Sımdı bı de ındırect coombs testı de yapılcak, 2 saattte onun sonucu cıkar, o sırada muayene olurum dıyetısyenle de gorusurum
İlk kez duydumBunu bilmiyomuydunuz yaa
0-4 ay olan geniş kış boyu kullanırız benceBunlar ne kadar süre giydiriliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?