2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bide işin o boyutu var bu süreçte çok öğrenci görmek de kötü. Sürekli kınamıcam kınamıcam modundayım
Ay Allahım korusun Bunca sene çocukların arkasından attım tuttum veli olma sırası bizde djdjfk kaçıncı haftandasın sen hocam

Canim en guzel triko elbiseler. Bu haftasonu bizde de nisan var dugun salonunda. Esim gitmeyelim dese de evden giyecek bir sey ayarladim. Normalde giydigim 36 bedene koca gobegimle sigdim. Sadece yirtmac cok yukari tirmandi onu biraz dikecegim elimde. Maalesef 8. Aya girdik artik kimse bizden prenses olmamizi beklemesin. Gidebilirsem sukur diyecegim

Eklentiler

• Triko.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 82
Ay butun gun birturlu yazamadim okudum ama kacinci haftadasn simdi sen? Ah be gulum. Bundan sonra sadece yat dinlen ne olur… cinsr beyimiz beklicek ben inaniyorum
Nasil hissediosun smdi?
Ben bgn doktora sordum normal dedi. Su gekdigini anlarsin ztn dedi
Yok artik. Erken dogumu tetikleyesin mi var senin ne petek temizlemesi ne koltuk silmesi?
Sana evin fotosunu aitym da bi sukret haline. Ki elimi surmuyorum yorulmamak icin

Ay masallah subhanallah kiz. Nazar degixek cok guzel gorunuyosuncok yakismiss geyet iyi olmus begenmesen daha iyisini yaosin yapabiliosa

Hayırlı olsun canım.Acaba diyorum kasımda indirime girer mi? Baktım şimdi 1845 tl ye var n11 de. Ama kupon kullandırtmıyor.
Canım kasım indirimi %100 fiyat artışı
%30 dev indirim
Gerçek Kasım indirimi bu
Çok nadir üründe gerçek indirim yakalarsın

Kizlar selam
Bugun bnmde doktor kontrolum vardi
2168gr olmus karya hanim. Bi yuzgorumlugu verdi hemen dondu arkasini sonra. Hersey yolunda simdilik
37den sonra istedigi gibi gelebilir. 37den once gelmeye kalkarsa icerde tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi
Yazmaya utandim aslinda ama. Belki iyi haber de okumak istersiniz die dusundum

Maşallah sağlıkla gelsin annesi

Neyse ziyan olmaz herhalde bol bol kullanırım artık
Nolcak kız doğuracak birine verirsin kaç tane kalırsa bende öyle yapacam. İllaki kalabilir çünkü. Bana da bişi geldiğinde hazırda seviniyom valla
ben bu konuda biraz anormalim kabul ediyorum ya dayanamıyorum elimde değil

Bende yazarken şeyoldum biraz ama güzel haberler inan mutlu ediyo zaten yeterince kötü şeyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…