- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.141
Aynen yaa kim doğurursa haber etsin meraktan çatladıkYa birakmasalar bile en azından bir iyiyim yazıp çıkmak bile rahatlatır
Bizim grubun paralar suyunu çektiBir durulduk gibi
Ay Allahım korusunBide işin o boyutu varbu süreçte çok öğrenci görmek de kötü. Sürekli kınamıcam kınamıcam modundayım
Canim en guzel triko elbiseler. Bu haftasonu bizde de nisan var dugun salonunda. Esim gitmeyelim dese de evden giyecek bir sey ayarladim. Normalde giydigim 36 bedene koca gobegimle sigdim. Sadece yirtmac cok yukari tirmandi onu biraz dikecegim elimde. Maalesef 8. Aya girdik artik kimse bizden prenses olmamizi beklemesin. Gidebilirsem sukur diyecegimKızlar ya fikrinize ihtiyacım var. Eltimin düğünü var ay sonunda. Trendolydsn bir sürü abiye almıştım 38 40 beden. Hiçbiri olmadı şoktayım. Normalde 34 36 giyiyordum aşırı aşırı kiloda almadım ama 40 bedenin bile arkası kapanmadı. Ne giycem ben
Neyse ziyan olmaz herhalde bol bol kullanırım artıkKız irmik bulgurun ince çekilmiş hali çokta fark yok
fazla bile muhtemelen bi paket lohusa pedini hiç kullanmıcan.
Ay butun gun birturlu yazamadim okudum amaKızlaaaarrrr bir hastane günlüğünden merhabaaa
Evet sancılandım yineee ilaca rağmen
Doktorum hemen gel nst ye dedi
Neyse sonuca gelelim
Sancılar bariz gelirken bile hissediyorum daha karnım sertleşmeden
İki doz ciğer geliştirici verdi az sonra ilk dozu olacağım
Nidicard ilacını günde 4 e çıkardı
Olabildiğince içerde tutmaya çalışacağız Çınar’ı
Cuma günü tekrar nst ye geleceksin dedi
Erken Doğum riski yüzde yüz artık ...
Ben bgn doktora sordum normal dedi. Su gekdigini anlarsin ztn dediAkıntı sıkıntı yaratacak bir şey mi? Ben normaldir diye hiç önemsemiyorum günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Tuvalet olayı da normalama sinir bozucu özellikle geceleri ve dışardayken
Yok artik. Erken dogumu tetikleyesin mi var senin ne petek temizlemesi ne koltuk silmesi?Kız ne var koltuk silmede yarım saat sürmez ama şu halde heralde 2 saate dinlene dinlene yaparım. Ya napim o kadar uzun zamandır yapmadım ki. Dünde petekleri yıkadım iyikide yıkamışım yaa bebeğin odasındaki petek full toz pis. Etkilerdi çocuğu kesin
Ay masallah subhanallah kiz. Nazar degixek cok guzel gorunuyosunCanim en guzel triko elbiseler. Bu haftasonu bizde de nisan var dugun salonunda. Esim gitmeyelim dese de evden giyecek bir sey ayarladim. Normalde giydigim 36 bedene koca gobegimle sigdim. Sadece yirtmac cok yukari tirmandi onu biraz dikecegim elimde. Maalesef 8. Aya girdik artik kimse bizden prenses olmamizi beklemesin. Gidebilirsem sukur diyecegim
Vallaha özel hastanedeydi bilgi verirlerdi mutlaka ama adını bile bilmiyoruzkiKeşke öğrenseydik demi. Söylerdi niye söylemesin ki
Canım kasım indirimi %100 fiyat artışıHayırlı olsun canım.Acaba diyorum kasımda indirime girer mi? Baktım şimdi 1845 tl ye var n11 de. Ama kupon kullandırtmıyor.
Ben de çok merak ediyorum. İnşallah ikisi de sağlıklıdırAy hiç haber vermedi doğuma giden arkadaş aklım onda valla keşke yazsa
Maşallah sağlıkla gelsin annesiKizlar selam
Bugun bnmde doktor kontrolum vardi
2168gr olmus karya hanim. Bi yuzgorumlugu verdi hemen dondu arkasini sonra. Hersey yolunda simdilik
37den sonra istedigi gibi gelebilir. 37den once gelmeye kalkarsa icerde tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi
Yazmaya utandim aslinda ama. Belki iyi haber de okumak istersiniz die dusundum
Nolcak kız doğuracak birine verirsin kaç tane kalırsa bende öyle yapacam. İllaki kalabilir çünkü. Bana da bişi geldiğinde hazırda seviniyom vallaNeyse ziyan olmaz herhalde bol bol kullanırım artık
ben bu konuda biraz anormalim kabul ediyorumAy butun gun birturlu yazamadim okudum amakacinci haftadasn simdi sen? Ah be gulum. Bundan sonra sadece yat dinlen ne olur… cinsr beyimiz beklicek ben inaniyorum
Nasil hissediosun smdi?
Ben bgn doktora sordum normal dedi. Su gekdigini anlarsin ztn dedi
Yok artik. Erken dogumu tetikleyesin mi var senin ne petek temizlemesi ne koltuk silmesi?
Sana evin fotosunu aitym da bi sukret haline. Ki elimi surmuyorum yorulmamak icin
Bende yazarken şeyoldum biraz ama güzel haberler inan mutlu ediyoKizlar selam
Bugun bnmde doktor kontrolum vardi
2168gr olmus karya hanim. Bi yuzgorumlugu verdi hemen dondu arkasini sonra. Hersey yolunda simdilik
37den sonra istedigi gibi gelebilir. 37den once gelmeye kalkarsa icerde tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi
Yazmaya utandim aslinda ama. Belki iyi haber de okumak istersiniz die dusundum
15 -20 dk tatlım yatışKan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak 3 4 saatlıgıne yatıs olacak canım..
28+3Ay Allahım korusunBunca sene çocukların arkasından attım tuttum veli olma sırası bizde djdjfk kaçıncı haftandasın sen hocam
Az kalmış sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?