2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet normal abiyeye girmek mümkün değil gibi duruyor ya 40 ların bile arkası kapanmadı

İyi ki yazdın maşallah 37 ye az kaldı 4 hafta bizim aramızda 1 gün var

15 -20 dk tatlım yatış
Prosedür için yatış gösteriyor
Hemşire gelip iğneyi vuruyor çıkış yapıyorsun
Benim 2 hafta önce öyle oldu
Bılıyorım canım prosedur oldugunu, ama bu hastanede oncekı gebelıgımde dahıl, toplamda 3 kere bu ıgneden oldum, ucunde de 3 4 saatimızı aldı.
Bızım hastanede cıkıs ıslemlerı cok uzun suruyor.

İyi ki yazdın maşallah 37 ye az kaldı 4 hafta bizim aramızda 1 gün var
Evet kuzum az kaldi. İnsallah sabirla saglikla beklerler. Sonrasi kolaymis. Ole dedi dr.
Buarada ikimizde de sat 1 mart. Ama bn tup bebek. Bnce ayni zmnlarda dogurabiliruz

Evet kuzum az kaldi. İnsallah sabirla saglikla beklerler. Sonrasi kolaymis. Ole dedi dr.
Buarada ikimizde de sat 1 mart. Ama bn tup bebek. Bnce ayni zmnlarda dogurabiliruz
İnşallah hepimiz zamanında kucağımıza alır sağlıkla büyütüruz artık son sayimlar

Aynı durumdayız canım kaç kilo aldın sen?
82’den 81’e düştüm 2 günde. Ben diyet yapıp 74’ten 70’e inmiştim. Hamile kaldığım ay diyeti bırakıp tekrar 73’e çıktım bir iki hafta içinde. Tam kaç kiloyla hamile kaldım bilemiyorum o yüzden. 28. Haftadayım şimdi, 8-11 kilo almışım gibi ama 4 kiloyu son bir ayda aldım.

Yavrum bu halinle bile çok seksisin
Bence gitme ya nazar mazar değer Allah korusun
Kilon güzelliğin fit halin
Maşşallah Allah nazardan uzak etsin

Hadi gözün aydın balım
Az kaldı zaten kızçe büyüdü maşallah

Maşallah valla iki gündür kendimi gulazer e benzetiyorum bnde eşim gülüp duruyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-18-21-54-49-021_com.android.chrome.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 76
Maşallah valla iki gündür kendimi gulazer e benzetiyorum bnde eşim gülüp duruyor
Benimde pek farkım yok bugün hiç kilo almadığımı düşünerek havalı havalı tartıya çıktım doktorun yanında 2 haftada 1 kilo almışım

Canım kasım indirimi %100 fiyat artışı
%30 dev indirim
Gerçek Kasım indirimi bu
Çok nadir üründe gerçek indirim yakalarsın
Pentide bir alana bir hediye kampanyası var pijamada ben kampanya olmadan 500e aldım bdenim aldığımı 800 yapmışlar. Aklıma direk sen geldin

Benimde pek farkım yok bugün hiç kilo almadığımı düşünerek havalı havalı tartıya çıktım doktorun yanında 2 haftada 1 kilo almışım
Son haftalarda sisiceksin diyenler aklıma geldikçe haftalık bir kilo alanlar var bakalım şimdilik 10 kilo aldım ikiz gebelik için iyi bnce ( kendimi avutuyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…