- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.161
Evet normal abiyeye girmek mümkün değil gibi duruyor ya 40 ların bile arkası kapanmadıCanim en guzel triko elbiseler. Bu haftasonu bizde de nisan var dugun salonunda. Esim gitmeyelim dese de evden giyecek bir sey ayarladim. Normalde giydigim 36 bedene koca gobegimle sigdim. Sadece yirtmac cok yukari tirmandi onu biraz dikecegim elimde. Maalesef 8. Aya girdik artik kimse bizden prenses olmamizi beklemesin. Gidebilirsem sukur diyecegim
İyi ki yazdın maşallahKizlar selam
Bugun bnmde doktor kontrolum vardi
2168gr olmus karya hanim. Bi yuzgorumlugu verdi hemen dondu arkasini sonra. Hersey yolunda simdilik
37den sonra istedigi gibi gelebilir. 37den once gelmeye kalkarsa icerde tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi
Yazmaya utandim aslinda ama. Belki iyi haber de okumak istersiniz die dusundum
Amin insallahMaşallah sağlıkla gelsin annesi
Evet zaten heranlamda zor gunler iyi guzel seylerede ihtiyacimiz var. İnsallah birminikasktanda en kisa zamanda hayirli haber gelirBende yazarken şeyoldum biraz ama güzel haberler inan mutlu ediyozaten yeterince kötü şeyler oluyor
Bılıyorım canım prosedur oldugunu, ama bu hastanede oncekı gebelıgımde dahıl, toplamda 3 kere bu ıgneden oldum, ucunde de 3 4 saatimızı aldı.15 -20 dk tatlım yatış
Prosedür için yatış gösteriyor
Hemşire gelip iğneyi vuruyor çıkış yapıyorsun
Benim 2 hafta önce öyle oldu
Evet kuzum az kaldi. İnsallah sabirla saglikla beklerler. Sonrasi kolaymis. Ole dedi dr.İyi ki yazdın maşallah37 ye az kaldı 4 hafta bizim aramızda 1 gün var
İnşallah hepimiz zamanında kucağımıza alır sağlıkla büyütüruz artık son sayimlarEvet kuzum az kaldi. İnsallah sabirla saglikla beklerler. Sonrasi kolaymis. Ole dedi dr.
Buarada ikimizde de sat 1 mart. Ama bn tup bebek. Bnce ayni zmnlarda dogurabiliruz
Aynı durumdayız canım kaç kilo aldın sen?
Yavrum bu halinle bile çok seksisinCanim en guzel triko elbiseler. Bu haftasonu bizde de nisan var dugun salonunda. Esim gitmeyelim dese de evden giyecek bir sey ayarladim. Normalde giydigim 36 bedene koca gobegimle sigdim. Sadece yirtmac cok yukari tirmandi onu biraz dikecegim elimde. Maalesef 8. Aya girdik artik kimse bizden prenses olmamizi beklemesin. Gidebilirsem sukur diyecegim
Hadi gözün aydın balımKizlar selam
Bugun bnmde doktor kontrolum vardi
2168gr olmus karya hanim. Bi yuzgorumlugu verdi hemen dondu arkasini sonra. Hersey yolunda simdilik
37den sonra istedigi gibi gelebilir. 37den once gelmeye kalkarsa icerde tutmak icin elimizden geleni yapariz dedi
Yazmaya utandim aslinda ama. Belki iyi haber de okumak istersiniz die dusundum
İyi bari atmamışım kıymayı içine irmik koydum diyeKız irmik bulgurun ince çekilmiş hali çokta fark yok
Olsa da yesekRevani yerken şerbetli bulgur mu yiyormuşuz
Maşallah valla iki gündür kendimi gulazer e benzetiyorum bnde eşim gülüp duruyorCanim en guzel triko elbiseler. Bu haftasonu bizde de nisan var dugun salonunda. Esim gitmeyelim dese de evden giyecek bir sey ayarladim. Normalde giydigim 36 bedene koca gobegimle sigdim. Sadece yirtmac cok yukari tirmandi onu biraz dikecegim elimde. Maalesef 8. Aya girdik artik kimse bizden prenses olmamizi beklemesin. Gidebilirsem sukur diyecegim
Ay sagol canimin icisiHadi gözün aydın balım
Az kaldı zaten kızçe büyüdü maşallah
Benimde pek farkım yok bugün hiç kilo almadığımı düşünerek havalı havalı tartıya çıktım doktorun yanında 2 haftada 1 kilo almışımMaşallah valla iki gündür kendimi gulazer e benzetiyorum bnde eşim gülüp duruyor
Pentide bir alana bir hediye kampanyası var pijamada ben kampanya olmadan 500e aldım bdenim aldığımı 800 yapmışlar. Aklıma direk sen geldinCanım kasım indirimi %100 fiyat artışı
%30 dev indirim
Gerçek Kasım indirimi bu
Çok nadir üründe gerçek indirim yakalarsın
Son haftalarda sisiceksin diyenler aklıma geldikçeBenimde pek farkım yok bugün hiç kilo almadığımı düşünerek havalı havalı tartıya çıktım doktorun yanında 2 haftada 1 kilo almışım
Pentide bir alana bir hediye kampanyası var pijamada ben kampanya olmadan 500e aldım bdenim aldığımı 800 yapmışlar. Aklıma direk sen geldin
O sırada tek gebelikte 11 kilo alan benSon haftalarda sisiceksin diyenler aklıma geldikçehaftalık bir kilo alanlar var bakalım şimdilik 10 kilo aldım ikiz gebelik için iyi bnce ( kendimi avutuyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?