2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tahinin süt yaptığını söylemişti bana da görümcem, sıcak duş alınca da iyi geliyormuş. Bir de hemşireler elle sağmasını öğretmişler ilk başta belki sana da söylemişlerdir ama söylemedilerse yardım isteyebilirsin size de inşallah güzel haberlerle beraber çıkmak nasip olsun canım

Ne güzel haber böyle
Bundan sonrası erkenci minikle kucaklaşma ,sağlıkla,mutlulukla,huzurla hastaneden çıkmak olsun inşallah

Eşlere güvenme bence
Ben A101 'e sarı paket molfix almaya gönderdim .
Resmini attım 84'lü olanı alması gerektiğini filan söyledim v.s
Bana MAVİ PAKET olanı alıp eve gelmiş.
Söylecekelerim bu kadar...
Ben çalışıyorum sen farkında değilsin galiba deyip çıkıştı zaten gidemezmiş. Elendi. Anneme söylücem.

Canım benim kendini üzme bebişin sağlıklıymış önemli olan da bu
Benimkinin de kafası 2 hafta önde ama bu doğduğunda belli olabilecek büyüklükte bile değilmiş. Normal doğumu evet bence de zorlayabilir. Sıkma canını yeter ki sağlıklı olsun ve doğsun.

Olumsuz düşünme canım.
Önemli olan bebeğin sağlıklı doğması
Normal veya sezeryan ikiside doğum sonuçta kendini şartlandırma
Kilosuna takıyordum çok zayıf kalmasın diye koca kafalı mı olacak insan korkuyor. Ya ben korkuyorum gerçekten sezeryandan çok korkuyorum onun kasveti de çöktü içime biraz panik atakta var o günü hayal edemiyorum

Canım muhtemelen arkadaşların da yazdığı gibi çatı ağrısı yaşıyorsun, doktorun ne diyecek sen bize de haber ver yine de

Hiç moralinizi bozmayın. Bebeğin kilosu ve kafa ölçümüyle birlikte degerlendirilecek çok onemli bisi daha var, sizin çatınız. Belki bebeklerimizin kafası çok kucuk olmasina rağmen çatımız o kadar dar ki normal doğurmamız mümkün olmayacak.Ya da catimiz müsait daha büyük bebekleri normal doğurabileceğiz.O yüzden hiç şimdiden bunu düşünüp canınızı sıkmayın36-37. Haftalarda cati muayenesine girecegiz hepimiz , az kaldi

Canım benim kendini üzme bebişin sağlıklıymış önemli olan da bu
şükürler olsun tabi ki günlerdir canım sıkılıyordu iki gün falan hiç hareket etmedi çok bunaldım iyice şimdi tek korkum gün yaklaştıkça sezeryan korkusu kaplıyor içimi

Benimkinin de kafası 2 hafta önde ama bu doğduğunda belli olabilecek büyüklükte bile değilmiş. Normal doğumu evet bence de zorlayabilir. Sıkma canını yeter ki sağlıklı olsun ve doğsun.
Ya ben kilosunu yakalıyor diye seviniyordum babası gibi koca kafalı oldu çıktı başıma

Canım geçmiş olsun inşallah bir an önce sende bebişte toparlarsın. Küçük olmasını kafana takma küçük bebekler çok kolay toparlarlanıyor inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın

ya tabi ki öyle çatı önemli aslında sağlıkla sıhhatle gelsinler ilk önceliğimiz bu bi de çatı muayenesi var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…