- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.441
Nasibini bekliyormuş oyuncaklar öyle düşünBen bu bimdeki ürünlerin bazılarını 2 yıl önce çocuk düşünmeye başladığımız zamanlarda almıştımsonra çocuk olmadı tedavi derken 2 yıl geçmiş… duygulandım yine..
Tahinin süt yaptığını söylemişti bana da görümcem, sıcak duş alınca da iyi geliyormuş. Bir de hemşireler elle sağmasını öğretmişler ilk başta belki sana da söylemişlerdir ama söylemedilerse yardım isteyebilirsinKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Kızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Ben çalışıyorum sen farkında değilsin galiba deyip çıkıştı zatenEşlere güvenme bence
Ben A101 'e sarı paket molfix almaya gönderdim .
Resmini attım 84'lü olanı alması gerektiğini filan söyledim v.s
Bana MAVİ PAKET olanı alıp eve gelmiş.
Söylecekelerim bu kadar...
Birde bol bol kuru dut kaynatıp ye iç beyaz kuru dut o da çok faydalıymışYarın ilk işim eve cıkınca yapmak.
Daha uyguna geliyor bime Diytoy Pedagog Onaylı Bebek Aynalı Bebek Zeka Kartları, Karin Ustu Aktivite Oyuncağı, Tummy Time 0-12 AyGörmedim onu yaaa nasıl ben de anneme aldırayım
Benimkinin de kafası 2 hafta önde ama bu doğduğunda belli olabilecek büyüklükte bile değilmiş. Normal doğumu evet bence de zorlayabilir. Sıkma canını yeter ki sağlıklı olsun ve doğsun.Canım benim kendini üzme bebişin sağlıklıymış önemli olan da bu
Kilosuna takıyordum çok zayıf kalmasın diye koca kafalı mı olacak insan korkuyor. Ya ben korkuyorum gerçekten sezeryandan çok korkuyorum onun kasveti de çöktü içime biraz panik atakta var o günü hayal edemiyorumOlumsuz düşünme canım.
Önemli olan bebeğin sağlıklı doğması
Normal veya sezeryan ikiside doğum sonuçta kendini şartlandırma
Ben 10 lu depend aldım ama yeterli midir acaba? L beden almıştım o bi tık daha ucuzdu n11 de.Ben xl aldım uc uc kuponla 160 a 231 lıraymıs.. Beden buyuk oldugu ıcın bu kadar fazla benımkı acaba
Kızlar bu rahim uzunluğu kısalığı yumuşaması hissedilir bir şey mi? Benim oğlan baş geliş pozisyonundaydı kafası da büyük biraz çok fena baskı ağrı hissediyorum rahimde hareket etmemi bile zorlaştırıyor. Böyle afedersiniz doğurur gibi bacaklarımı iki yana ayırınca çok rahatım. Dr randevum da önümüzdeki hafta sonu. Devlete de gitmek istemiyorum. Acil pratisyen dolu. Dr ilgisiz. Siz hissetmiş miydiniz böyle bir şey?
Kızlar günaydın bugün randevum vardı geldim nst girdim ilk sanırım sancılarım var diye tekrar nst istedi doktor günlerdir sancılanıyorum moralim de bozuktu zaten bugün tek iyi hoş olan şey gelişimi güzel ilerliyor tahminen kilosunu da söyledi ama kafa hiç yerinde durmuyor 2 hafta ilerden gidiyoryani sizin anlayacağınız normal doğum falan yalan olcak gibi gerçekten çok mutsuzum
şükürler olsun tabi ki günlerdir canım sıkılıyordu iki gün falan hiç hareket etmedi çok bunaldım iyice şimdi tek korkum gün yaklaştıkça sezeryan korkusu kaplıyor içimiCanım benim kendini üzme bebişin sağlıklıymış önemli olan da bu
Ya ben kilosunu yakalıyor diye seviniyordum babası gibi koca kafalı oldu çıktı başımaBenimkinin de kafası 2 hafta önde ama bu doğduğunda belli olabilecek büyüklükte bile değilmiş. Normal doğumu evet bence de zorlayabilir. Sıkma canını yeter ki sağlıklı olsun ve doğsun.
Ay bende hiç uyuyamıyorum. Keşke kocamın vucudu da hazırlık yapsa çünkü o horul horul uyudukça ben sinir oluyorumVücut hazırlık yapıyormusama bu durum beni de korkutuyor
Canım geçmiş olsun inşallah bir an önce sende bebişte toparlarsın. Küçük olmasını kafana takma küçük bebekler çok kolay toparlarlanıyor inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
ya tabi ki öyle çatı önemli aslında sağlıkla sıhhatle gelsinler ilk önceliğimiz bu bi de çatı muayenesi var dahaHiç moralinizi bozmayın. Bebeğin kilosu ve kafa ölçümüyle birlikte degerlendirilecek çok onemli bisi daha var, sizin çatınız. Belki bebeklerimizin kafası çok kucuk olmasina rağmen çatımız o kadar dar ki normal doğurmamız mümkün olmayacak.Ya da catimiz müsait daha büyük bebekleri normal doğurabileceğiz.O yüzden hiç şimdiden bunu düşünüp canınızı sıkmayın36-37. Haftalarda cati muayenesine girecegiz hepimiz , az kaldi
Çaktırmadan bir dirsek atAy bende hiç uyuyamıyorum. Keşke kocamın vucudu da hazırlık yapsa çünkü o horul horul uyudukça ben sinir oluyorum
Ben aldım. AttımElele babyden anne bebek çantası alan bir arkadaş vardı. Şu an bu yazıyı görüyorsan çantayı makineye attın mı acaba?
ya tabi ki öyle çatı önemli aslında sağlıkla sıhhatle gelsinler ilk önceliğimiz bu bi de çatı muayenesi var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?