2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hamileliğin sonlarına doğru bebekler bütün vücutlarını dengeliyorlar kilosunu boyunu kafasını bunun için canını sıkma

Nasıl kullanacağız ki. İçecez mi yaraya mı sürecez?

Ben 10 lu depend aldım ama yeterli midir acaba? L beden almıştım o bi tık daha ucuzdu n11 de.
canım dün grupta konuşmuştuk depend olayını
Kaç kilosun yada kaç bedensin ona göre beden aralıklarına bak öyle tercih et derim.
10'lu yeterli olur canım ilk 1-2 gün kullanıyormuşuz .
Sonrasında mesane pedi yada gece pedine geçmeyi planlıyoruz bizde kanama durumuna göre

Bimden banyo oturagi aldiracagim galiba ben de. Annemi gonderirrim. Yumusaksa agiz bezi olabilir. Ahsap oyuncak, top ve hisirtili kitaplar var aklimda bir de.
Tummy time i ben 103 tl ye almistim bimde uygun fiyati.

Bu arada dun gece amazonda indirim gordum. Amazon saticili kitaplarda 150 ye 60 tl indirim. Hemen asagidakileri kaptim. Tanesi 15 tl ye fln geldi. L Lmntbrdgi cogunu ya da hatta belki hepsini sen soylemistin, sepette bekletiyordum.

Eklentiler

• Screenshot_20231018_215820_Amazon Shopping.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Ay bende hiç uyuyamıyorum. Keşke kocamın vucudu da hazırlık yapsa çünkü o horul horul uyudukça ben sinir oluyorum
Hiç sorma ne dirseği ne yumrugu bende küsüm ona çok horluyor zaten o horladıkca bebek tekmeliyor ikiside uykumdan ediyor

Limonlu çay pek sevmiyorum balım bakalım doktor cevap yazmadı ne diycek
Öyle tabi yavrum biz tedbir alalım da gerisi Allah’tan en güzelini Versin hepimize inşallah

Yataktayım kalkmıyorum ama uyuyamıyorum saat 12 ye geliyordu yattık uzunca süre telefonu da almadım ama yok uyuyamadım
Dinlen balım
Aynen gırtlak boş durmuyor
Ispanak tüketsen çok güzel kan yapıyor bebeğe de faydali
Balım iki haftada birer kilo ıspanak yedim bu hafta daha çok alayım gerekirse
Katılıyorum
Ben merkezci yaklaşana ya da sinir olduğuma ben de yazmıyorum
Aaa öyle negatif yorumlar yazıp bide milleti mi korkutuyor acemi zaten herkes heycanlı
ay bi de tepki vermişim hatırlamıyorum ama başka biri var rahatsız olduğum polemik yaratmamak için bir şey demiyorum
Kim ya çatlarım meraktan
Parla da gitti zaten
Tardyferon alıyorum aylardır.
B12 değerim 250 mi ne
Canım eve çıkar eksiklerini tamamlarsın sen de.
Kendi kendine nefes alıp verince toparlar kızçen.
Ciğer geliştirici oldu Allah'ın izniyle işi daha kolay.

Bu ağrıyı neredeyse 13 haftadır falan yaşayan biri olarak rahim ağzı uzunluğunu veya yapısıni etkilemiyor ben çatı ağrısı nedir bilmediğim için acile gitmiştim orada öğrendim en basit şekilde sana söyleyeyim halı kayar da ayağınla duzeltirsin ya o zaman iki bacağının arasına bir ağrı giriyor işte o tam olarak çatı ağrısı yatakta sağdan sola dönerken yaşadığın pantolonunu pijamani giyerken hissettiğin vajina ile makat arasındki geçiş kemiğinde oluyor en çok bu haftalarda görülmesi çok normal. Benim çok erken başladı erken doğum vb olur mu diye endişelendim ama alakası yok dedi doktorum benim pelvis kemiğim normalden çok dar o açılmaya o yüzden daha erken başlamıs tedavi olarak doktora gidersen magnezyum başlatır o da tamamen geçirmiyor ama hafifletiyor

İnşallah yoksa 39 hafta da 41 haftalık kafaya sahip olursa komik olur
Yok yok dengeliyor hiç üzülme Doktorlar 1 hafta geri falan diyorlar ya o da haftasında olması gereken minimum 200 gram altı 1 haftalık gerilik yani 2 hafta geri 1 kg çok geri değil 400 gramcik ya da ileri de olması Max kilonun 200 Gr üstünde olması

Kızlar burda çoğumuz geçmişimizde kötü deneyimler yaşamışız. Allah bir daha yaşatmasın. Önemli olan bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesi, bizim de hem bedenen hem ruhen sağlıklı olmamız. Takmayın demek kolay biliyorum ama ne olur ya sütüm gelmezse, ya normal doğum olmazsa, ya şu olursa ya bu olursa diye düşünerek karamsarlığa kapılmayın. Her şey olacağına varıyor ve ve bazen sizin iyi olduğunu düşündüğünüz şey kötü, kötü olduğunu düşündüğünüz şey iyi oluyor.
Ben normal doğum da yaptım sezaryen de. Kötü yönden bakacaksak ikisi de hiç güzel değil ama iyi yönden bakarsak iki gün sonra her şey geçiyor.
Çocuğa giyecek de bulunur, her yerde de uyur. Yeter ki siz iyi olun.

Aynen ben yazdıktan sonra okudum yazdıklarınızı normal pede geçiyomuşuz syfa sayfa okuyup geri gidiyorum yetişmeye çalışıyorum bütün yazılanlara çok kilo almadım ama totom biraz fazla büyüdü L rahat olur diye L almıştım. Çok teşekkür ederim

Kız işte diyorum ya iyileri de var kötüleri de ama iyiler çok az cokkkkk
Cannim bende tam bilmiyorum ne ama aynı hisiyat geçen haftalarda bende oluyordu dogurucak gibi hissediyordum hele zorlanirsam falan doktora sordum rahim ağzında açılma yok dedi artarsa gel dedi bende tam cevap alamadım aslında bide şey derler erkeke bebekler ağırlık yapıyormuş kız bebeklere göre kızımda gerçekten böyle hissetmemiştim bunda sanki dogurcam hisiyati var
Senin yerinde olsaydım evimden kovardım. Temiz olan bir bebek bul da git onu sev diye. Kendini bilmez densiz deseydin. Çok sinirlendim şimdi tüm gün bunu düşünüp içimden sövcem sjdkdk
Bende de zaten akılsızlık var pisten kastı ne anlamdım çirkin anlamında söyledi ama bu sefer öyle bı hata yapmiycam fırsat vermiycem
Kendini korkkutma canım rahat ol senin için en iyi olan doğum sekilini hem bebeğin hem doktorun belirliycek kendini strese sokma inşallah herşey güzel olcak benim de bebisin her tarafı farklı hafta bende anlamdım hangi haftaya uycaz

Soğan şarıl şarıl süt yapıyor ama gaz da yapıyor malesef.
Kuzenimin oğlu vardı küçüktü annesi kardeşini emziriyordu annesine dedi ki ot yesene sen de annesi de kızdı dedi ki inekler ot yiyince sütü oluyor seninde olur cidden baktım yeşillik aşırı süt yapıyormuş

Onlara göre en isysiini onlar billiyor zaten dediğin gibi bebeğim kilosuyla falan herşeyi güzel ilerliyordu zaten süt yetememeye basladiginda hemşire mama takviyesi yap dedi ama onlar süt varken bunu yaptılar üç kilo doğan kızım bı hafta sonra 900 gram almıştı doktor emizrmeyi yavaslat çok kilo almış dedi hata ama onlar sürekli moral bozmak için varlar artık bu tür seyelre kulağım kapalı anlayacağın canım

birminikask2020 canım çok sevindim senin için inşallah sütüm de biran önce gelir bebeğini hemen besteler alır evine gidersin

Süt içinde kizlar yazmış ben bestlak damala çok duydum ama kulanamdim açıkçası bende bı arakdasta demiş hurma çok süt yaptı tavsiye ederim bide yağlı çerezler kaju ozlikle

imza kaşe mühür. her şey olması gerektiği gibi olacak akışa bırakıp sakin olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…