- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.481
B12 sınırdaLimonlu çay pek sevmiyorum balım bakalım doktor cevap yazmadı ne diycek
Dinlen balım
Aynen gırtlak boş durmuyor
Balım iki haftada birer kilo ıspanak yedim bu hafta daha çok alayım gerekirse
Katılıyorum
Ben merkezci yaklaşana ya da sinir olduğuma ben de yazmıyorum
Aaa öyle negatif yorumlar yazıp bide milleti mi korkutuyor acemi zaten herkes heycanlı
Kim ya çatlarım meraktan
Parla da gitti zaten
Tardyferon alıyorum aylardır.
B12 değerim 250 mi ne
Canım eve çıkar eksiklerini tamamlarsın sen de.
Kendi kendine nefes alıp verince toparlar kızçen.
Ciğer geliştirici oldu Allah'ın izniyle işi daha kolay.
Canım sen şimdiden buna niye takılıyorsun? Belkide 37-38 de sancın gelecek ve doğum yapacaksın sonuçta 40-41. Haftada doğum yapanlar var o bebeklerin kafasıda o haftayla uyumlu onlar yapabiliyorsa sende yaparsın yani. 38 de sancın gelse 40 hafta ile uyumlu olur kafası en fazla.Kilosuna takıyordum çok zayıf kalmasın diye koca kafalı mı olacak insan korkuyor. Ya ben korkuyorum gerçekten sezeryandan çok korkuyorum onun kasveti de çöktü içime biraz panik atakta var o günü hayal edemiyorum
İçtiğin ilaçlarda çok vitamin alıyorsun deyip sözü azaltmıştı bakalım cevap yazmadı. Haftaya cuma randevu var o zaman yazacak galiba.B12 sınırda
Benimde gebelikte düştü.
Doktorum verdiği multi vitamin içind B12 takviyesi var oradan karşılamaya çalışıyorum.
Sıvı mini içecek forundaki kan ilaçları bence daha hızlı etki ediyor.Doktoruna bir sor mümkünse değiştrsin kan ilacını
Seninle aynı durumdayım canım nerseysse hiç kafana takma başla bı yerden ucu gelir inşallah mide sorunları bebebek buyudukce hepimizde olucak sanırım bende aynı şeyleri yasiyorum az kaldı Allah'ın izinyle sagliklla alalım kucağımıza hepimizGünaydın kızlar gece uyuyamayıp gündüz bu saatte kadar yatıyorum. Grubun ilk bebeği geldi inşallah sağlıkla büyür hepimize de umut şifa olur hep aklımda .Şu savaştan ve doğumun bu kadar yakın olmasından çok etkilendim , mide krampı da canımdan bezdirdi günlerdir mutsuz ağrıyla geziyorum . Hiçbir şey de hazır değil diye panik oluyorum daha odası gelecek evde bir sürü tadilat iş var ben ailemden uzaktayım yardım edecek de kimse yok tek başıma yaparım her şeyi diyorum ama ağırlaşmışım artık eski gücümde yok. İnşallah dünya biraz daha iyi bir yer olur hepimiz evlatlarlarımızla huzurlu mutlu mesut yaşarız
Bence doktoruna danış sonra ikişer al canımİçtiğin ilaçlarda çok vitamin alıyorsun deyip sözü azaltmıştı bakalım cevap yazmadı. Haftaya cuma randevu var o zaman yazacak galiba.
İkişer içmeye başlasam mı kan ilacını aceba diye düşünüyorum.
Gozun aydin kuzum Allah evladını sana bağışlasınKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Baby me 1500 ml 99 TL idi e bebekte cnm burda kızlar önerdi diye bnde aldım artık deneye deneye emin olucazKilzar bunları Alicam bu gün öneren bı kaç tane arkadaşta vardı kızımın çamaşırları da da kulanirim de leke çıkarıcı Latin her çeşidinden aldımbide sıvı deterjan siveno alan kizlar varmış bende Alicam menunmusnuz ya ben geçenlerde başka bı marka aldım migrostan minies mi ne hem uygundu hem denemek istedim snaki camsirlari sert yaptı bı kaç şeyde denedim
Bende uygulamadan baktım canım alım o zaman hemen bende teşekur ederimBaby me 1500 ml 99 TL idi e bebekte cnm burda kızlar önerdi diye bnde aldım artık deneye deneye emin olucaz
yok canım kendiliğinden ilaç arttırmaİçtiğin ilaçlarda çok vitamin alıyorsun deyip sözü azaltmıştı bakalım cevap yazmadı. Haftaya cuma randevu var o zaman yazacak galiba.
O da kabız yaparsa bu sefer daha kötü olurİçtiğin ilaçlarda çok vitamin alıyorsun deyip sözü azaltmıştı bakalım cevap yazmadı. Haftaya cuma randevu var o zaman yazacak galiba.
Ohh süper, kendı ellerınızle beslemısınız hem deSohrab
Otoparkın bahçesinde eşimin hep su verdiği ağaç meyve vermiş hemde AYVA
Olgunlaşmış olanı hemen yedim çekirdeklerini aralık ayında jele dönüştürmek için buzluğa koydum bile
Bızım dogum paketınde de var emzırme dnaısmanlıgı, acaba kacıncı haftada verecekler egıtım, yarın sorayım bıben kasımda emzirme danışmanından gebelik öncesi emzirme eğitimi alacağım size de haber veririm neler yapmamız gerektiğini
Savasa hazırlıklı olalımBen de göğüs ucu kremi almıcam gümüş kapak yeter diye düşünüyorum. En kötü Ayva jelini yapmış oluruz zaten. Onu sürerim
Ben öleyimBenim memlekete daha 47 gün var
Canim telas yapma. Ben de ayni durumdayim kimsemiz yok yasadigim yerde. Bir de oglum var onun bakimi da var yani. Erkek dogum riskimden dolayi cok fazla ayaga da kalkamiyorum, doktor hic is yapmayacaksin dedi. Esin yardimci olacak artik. Ben ufak tefek seyler yaptim bavul hazirlarken cunku esler pek bilemiyor boyle seyleri. Sen de esinle yaparsin yavas yavasGünaydın kızlar gece uyuyamayıp gündüz bu saatte kadar yatıyorum. Grubun ilk bebeği geldi inşallah sağlıkla büyür hepimize de umut şifa olur hep aklımda .Şu savaştan ve doğumun bu kadar yakın olmasından çok etkilendim , mide krampı da canımdan bezdirdi günlerdir mutsuz ağrıyla geziyorum . Hiçbir şey de hazır değil diye panik oluyorum daha odası gelecek evde bir sürü tadilat iş var ben ailemden uzaktayım yardım edecek de kimse yok tek başıma yaparım her şeyi diyorum ama ağırlaşmışım artık eski gücümde yok. İnşallah dünya biraz daha iyi bir yer olur hepimiz evlatlarlarımızla huzurlu mutlu mesut yaşarız
Kırmızı pancar da aşırı kan yapıyor ama şekerin varya yenir mi bilmiyorumİçtiğin ilaçlarda çok vitamin alıyorsun deyip sözü azaltmıştı bakalım cevap yazmadı. Haftaya cuma randevu var o zaman yazacak galiba.
Bne de n11 den aldım xl aldım, o da 9 lu cıktı, hastaneden şu kalın pedlerden de ısterım, hasta bezı gıbı kapkalın.. Yeter bence 10 luBen 10 lu depend aldım ama yeterli midir acaba? L beden almıştım o bi tık daha ucuzdu n11 de.
Benim de ilk defa dün gece acıdı çok. Daha önce başıma gelmemişti sağ tarafımda kramp girdi sanki bi süre sonra geçti ama acısı var hala. Doktorum düzenli kramp olmadığı sürece sorun yok demişti bana ama korkuttu valla
Benim ilk kez acımıyor canım. Daha önce de olmuştu normaldir diye dikkate almamıştım ama günlerdir grupta yaşananlardan dolayı pinpiriklendşm birazBenim de ilk defa dün gece acıdı çok. Daha önce başıma gelmemişti sağ tarafımda kramp girdi sanki bi süre sonra geçti ama acısı var hala. Doktorum düzenli kramp olmadığı sürece sorun yok demişti bana ama korkuttu valla
Canim bizde bebekleri severken nazar degmesin diye cirkin diye severler. Belki de seninki de o anlamda pis filan demistirKız işte diyorum ya iyileri de var kötüleri de ama iyiler çok az cokkkkk
Cannim bende tam bilmiyorum ne ama aynı hisiyat geçen haftalarda bende oluyordu dogurucak gibi hissediyordum hele zorlanirsam falan doktora sordum rahim ağzında açılma yok dedi artarsa gel dedi bende tam cevap alamadım aslında bide şey derler erkeke bebekler ağırlık yapıyormuş kız bebeklere göre kızımda gerçekten böyle hissetmemiştim bunda sanki dogurcam hisiyati var
Bende de zaten akılsızlık var pisten kastı ne anlamdım çirkin anlamında söyledi ama bu sefer öyle bı hata yapmiycam fırsat vermiycem
Kendini korkkutma canım rahat ol senin için en iyi olan doğum sekilini hem bebeğin hem doktorun belirliycek kendini strese sokma inşallah herşey güzel olcakbenim de bebisin her tarafı farklı hafta bende anlamdım hangi haftaya uycaz
Küstü oValla girmiyor kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?