2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
B12 sınırda
Benimde gebelikte düştü.
Doktorum verdiği multi vitamin içind B12 takviyesi var oradan karşılamaya çalışıyorum.
Sıvı mini içecek forundaki kan ilaçları bence daha hızlı etki ediyor.Doktoruna bir sor mümkünse değiştrsin kan ilacını

Canım sen şimdiden buna niye takılıyorsun? Belkide 37-38 de sancın gelecek ve doğum yapacaksın sonuçta 40-41. Haftada doğum yapanlar var o bebeklerin kafasıda o haftayla uyumlu onlar yapabiliyorsa sende yaparsın yani. 38 de sancın gelse 40 hafta ile uyumlu olur kafası en fazla.

Günaydın kızlar gece uyuyamayıp gündüz bu saatte kadar yatıyorum. Grubun ilk bebeği geldi inşallah sağlıkla büyür hepimize de umut şifa olur hep aklımda .Şu savaştan ve doğumun bu kadar yakın olmasından çok etkilendim , mide krampı da canımdan bezdirdi günlerdir mutsuz ağrıyla geziyorum . Hiçbir şey de hazır değil diye panik oluyorum daha odası gelecek evde bir sürü tadilat iş var ben ailemden uzaktayım yardım edecek de kimse yok tek başıma yaparım her şeyi diyorum ama ağırlaşmışım artık eski gücümde yok. İnşallah dünya biraz daha iyi bir yer olur hepimiz evlatlarlarımızla huzurlu mutlu mesut yaşarız

İçtiğin ilaçlarda çok vitamin alıyorsun deyip sözü azaltmıştı bakalım cevap yazmadı. Haftaya cuma randevu var o zaman yazacak galiba.
İkişer içmeye başlasam mı kan ilacını aceba diye düşünüyorum.

Seninle aynı durumdayım canım nerseysse hiç kafana takma başla bı yerden ucu gelir inşallah mide sorunları bebebek buyudukce hepimizde olucak sanırım bende aynı şeyleri yasiyorum az kaldı Allah'ın izinyle sagliklla alalım kucağımıza hepimiz

Bence doktoruna danış sonra ikişer al canım

Gozun aydin kuzum Allah evladını sana bağışlasın sat imiz aynıydı seninle senin kizçe icerde sıkılmış sanırım baya yaramaz olacsk heralde napti netti kendini dışarı çıkarmayı basardi
Rabbım ol der ve olur biliyorsun O isteyince olmayacak şey yok elimizden gelen bolca dua etmek moralini yüksek tut sütünü bol bol sağ iyi beslen bebisin çabuk toparlasjn insallah

Kilzar bunları Alicam bu gün öneren bı kaç tane arkadaşta vardı kızımın çamaşırları da da kulanirim de leke çıkarıcı Latin her çeşidinden aldım bide sıvı deterjan siveno alan kizlar varmış bende Alicam menunmusnuz ya ben geçenlerde başka bı marka aldım migrostan minies mi ne hem uygundu hem denemek istedim snaki camsirlari sert yaptı bı kaç şeyde denedim.

Fiyat sizce düşer mi indirim günlerini beklesem mi beklemessemi karar veremdim çıkar diye Alicam şimdi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-19-11-58-36-50_1930b0dfa8ea2e864d01d997ded97f5f.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 53
Baby me 1500 ml 99 TL idi e bebekte cnm burda kızlar önerdi diye bnde aldım artık deneye deneye emin olucaz

yok canım kendiliğinden ilaç arttırma
miligramı ağır gelir belki
sen yine doktorunu bekle.O seni yönlendirsin

O da kabız yaparsa bu sefer daha kötü olur

Sohrab
Otoparkın bahçesinde eşimin hep su verdiği ağaç meyve vermiş hemde AYVA
Olgunlaşmış olanı hemen yedim çekirdeklerini aralık ayında jele dönüştürmek için buzluğa koydum bile
Ohh süper, kendı ellerınızle beslemısınız hem de

ben kasımda emzirme danışmanından gebelik öncesi emzirme eğitimi alacağım size de haber veririm neler yapmamız gerektiğini
Bızım dogum paketınde de var emzırme dnaısmanlıgı, acaba kacıncı haftada verecekler egıtım, yarın sorayım bı

Ben de göğüs ucu kremi almıcam gümüş kapak yeter diye düşünüyorum. En kötü Ayva jelini yapmış oluruz zaten. Onu sürerim
Savasa hazırlıklı olalım

Benim memlekete daha 47 gün var
Ben öleyim 01 memleket

Canim telas yapma. Ben de ayni durumdayim kimsemiz yok yasadigim yerde. Bir de oglum var onun bakimi da var yani. Erkek dogum riskimden dolayi cok fazla ayaga da kalkamiyorum, doktor hic is yapmayacaksin dedi. Esin yardimci olacak artik. Ben ufak tefek seyler yaptim bavul hazirlarken cunku esler pek bilemiyor boyle seyleri. Sen de esinle yaparsin yavas yavas

Kırmızı pancar da aşırı kan yapıyor ama şekerin varya yenir mi bilmiyorum

Benim ilk kez acımıyor canım. Daha önce de olmuştu normaldir diye dikkate almamıştım ama günlerdir grupta yaşananlardan dolayı pinpiriklendşm biraz

Canim bizde bebekleri severken nazar degmesin diye cirkin diye severler. Belki de seninki de o anlamda pis filan demistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…