- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.501
haftaya cumartesi bizde hastanede eğitime katılacağız eşimle, emzirme danışmanı hastanede yardımcı oluyor ama bireysel danışmanlık kadar ilgili olmuyorlar maalesefBızım dogum paketınde de var emzırme dnaısmanlıgı, acaba kacıncı haftada verecekler egıtım, yarın sorayım bı
Yok kız bu öyle bi pis değildi hani bende öyle düşünmek isterdim böyle imalı imalı üstüne basa basa söyler ya insan öyle yaptı sanki nerden getirmisim belki sana benzemistir diyemdimCanim bizde bebekleri severken nazar degmesin diye cirkin diye severler. Belki de seninki de o anlamda pis filan demistir
insalh sag salim aliriz kucaklarimizaGünler yaklaştıkça heyecanım büyüyor kavuşmaya çok az kaldı güzel annelerson 48
Saglikla gelsin inşallahKızlar günaydın bugün randevum vardı geldim nst girdim ilk sanırım sancılarım var diye tekrar nst istedi doktor günlerdir sancılanıyorum moralim de bozuktu zaten bugün tek iyi hoş olan şey gelişimi güzel ilerliyor tahminen kilosunu da söyledi ama kafa hiç yerinde durmuyor 2 hafta ilerden gidiyoryani sizin anlayacağınız normal doğum falan yalan olcak gibi gerçekten çok mutsuzum
Benim kayınvalidem de öyle diyor nazar değmesin diye çirkin deriz bende içinizden diyin duymasın dedimCanim bizde bebekleri severken nazar degmesin diye cirkin diye severler. Belki de seninki de o anlamda pis filan demistir
İnşallah canım artık bir şekilde hallolacak. Güçlüyümdür aslında pek duygusal değilim ama insan böyle zamanlarda gurbette olmanın ne kadar acı olduğunu hatırlıyor . Tüp bebek sürecindede sadece eşim ve ben vardık o süreçte de çok kötü şeyler yaşadık kimseye bişey demeden bir şekilde hallettik şimdi de inşallah yaparızCanim telas yapma. Ben de ayni durumdayim kimsemiz yok yasadigim yerde. Bir de oglum var onun bakimi da var yani. Erkek dogum riskimden dolayi cok fazla ayaga da kalkamiyorum, doktor hic is yapmayacaksin dedi. Esin yardimci olacak artik. Ben ufak tefek seyler yaptim bavul hazirlarken cunku esler pek bilemiyor boyle seyleri. Sen de esinle yaparsin yavas yavas
İlerleyen haftalarda bedeni kafasını yakalar dedi. Ama yakalamazsa da bu kafası kocaman bedeni küçük olacak diye bişey yok deniyor. Farkedilmesi zor dedi. Benim eşimde öyle kafası maşallahYa ben kilosunu yakalıyor diye seviniyordum babası gibi koca kafalı oldu çıktı başıma
O fındık bahçesi muhabeti sadece Karadeniz'e özgü değil bizde de varannem köyden geldi karadenize özgü bir kavga olarak fındık bahçesi paylaşımı stresiyle gelmişbabam 5 dönüm yer almış amcam 15 dönüm babamda senin için rahatsa tamam ben kardeşimle mal için kötü olmam demiş annem sabah geldiğimden beri susmadan söyleniyor, babamı üstüne iki yumurta kırıp yiyecek modda az önce babam aradı açmıyo telefonu bana uzatmış al konuş ben sesini duydukça sinirleniyorum diyo
bide onu merak edelim şimdi iyi mi diye hadi bakalımValla girmiyor kac gundur
Annen haklı gibi geldi banaannem köyden geldi karadenize özgü bir kavga olarak fındık bahçesi paylaşımı stresiyle gelmişbabam 5 dönüm yer almış amcam 15 dönüm babamda senin için rahatsa tamam ben kardeşimle mal için kötü olmam demiş annem sabah geldiğimden beri susmadan söyleniyor, babamı üstüne iki yumurta kırıp yiyecek modda az önce babam aradı açmıyo telefonu bana uzatmış al konuş ben sesini duydukça sinirleniyorum diyo
o sırada daha dedelerim ölmediği halde mirası paylaşamayan dayılarım amcalarımannem köyden geldi karadenize özgü bir kavga olarak fındık bahçesi paylaşımı stresiyle gelmişbabam 5 dönüm yer almış amcam 15 dönüm babamda senin için rahatsa tamam ben kardeşimle mal için kötü olmam demiş annem sabah geldiğimden beri susmadan söyleniyor, babamı üstüne iki yumurta kırıp yiyecek modda az önce babam aradı açmıyo telefonu bana uzatmış al konuş ben sesini duydukça sinirleniyorum diyo
Kizi kacirdiniz istebide onu merak edelim şimdi iyi mi diye hadi bakalım
Bimdeki oturağı çocuk kendi açamıyor diyorlarBimden banyo oturagi aldiracagim galiba ben de. Annemi gonderirrim. Yumusaksa agiz bezi olabilir. Ahsap oyuncak, top ve hisirtili kitaplar var aklimda bir de.
Tummy time i ben 103 tl ye almistim bimde uygun fiyati.
Bu arada dun gece amazonda indirim gordum. Amazon saticili kitaplarda 150 ye 60 tl indirim. Hemen asagidakileri kaptim. Tanesi 15 tl ye fln geldi. @Lmntbrdgi cogunu ya da hatta belki hepsini sen soylemistin, sepette bekletiyordum.
bimde ne kadar fiyatıDaha uyguna geliyor bime Diytoy Pedagog Onaylı Bebek Aynalı Bebek Zeka Kartları, Karin Ustu Aktivite Oyuncağı, Tummy Time 0-12 Ay
senin memleket neresiO fındık bahçesi muhabeti sadece Karadeniz'e özgü değil bizde de varbilmem 24 yıldır unutulmayan davalar var bizde
annem haklı büyük haksızlık var ama babamda benim hazırım bana da çocuklarıma da yeter 3 kuruşun peşine düşemem diyo kendince o da haklıAnnen haklı gibi geldi banabu babalar niye böyle ya. Benim babamda böyle kardeşine hiç kıyamıyor
ana baba sağ iken mirası bölecek kardeşlerin kavgasına bırakmayacako sırada daha dedelerim ölmediği halde mirası paylaşamayan dayılarım amcalarım
Olsun ne ögrenırsek kârdırhaftaya cumartesi bizde hastanede eğitime katılacağız eşimle, emzirme danışmanı hastanede yardımcı oluyor ama bireysel danışmanlık kadar ilgili olmuyorlar maalesef
Doğum falan yapar da Allah korusunKizi kacirdiniz istene guzel girip okuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?