2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bızım dogum paketınde de var emzırme dnaısmanlıgı, acaba kacıncı haftada verecekler egıtım, yarın sorayım bı
haftaya cumartesi bizde hastanede eğitime katılacağız eşimle, emzirme danışmanı hastanede yardımcı oluyor ama bireysel danışmanlık kadar ilgili olmuyorlar maalesef

Canim bizde bebekleri severken nazar degmesin diye cirkin diye severler. Belki de seninki de o anlamda pis filan demistir
Yok kız bu öyle bi pis değildi hani bende öyle düşünmek isterdim böyle imalı imalı üstüne basa basa söyler ya insan öyle yaptı sanki nerden getirmisim belki sana benzemistir diyemdim

Saglikla gelsin inşallah

İnşallah canım artık bir şekilde hallolacak. Güçlüyümdür aslında pek duygusal değilim ama insan böyle zamanlarda gurbette olmanın ne kadar acı olduğunu hatırlıyor . Tüp bebek sürecindede sadece eşim ve ben vardık o süreçte de çok kötü şeyler yaşadık kimseye bişey demeden bir şekilde hallettik şimdi de inşallah yaparız

annem köyden geldi karadenize özgü bir kavga olarak fındık bahçesi paylaşımı stresiyle gelmiş babam 5 dönüm yer almış amcam 15 dönüm babamda senin için rahatsa tamam ben kardeşimle mal için kötü olmam demiş annem sabah geldiğimden beri susmadan söyleniyor, babamı üstüne iki yumurta kırıp yiyecek modda az önce babam aradı açmıyo telefonu bana uzatmış al konuş ben sesini duydukça sinirleniyorum diyo

Ya ben kilosunu yakalıyor diye seviniyordum babası gibi koca kafalı oldu çıktı başıma
İlerleyen haftalarda bedeni kafasını yakalar dedi. Ama yakalamazsa da bu kafası kocaman bedeni küçük olacak diye bişey yok deniyor. Farkedilmesi zor dedi. Benim eşimde öyle kafası maşallah

O fındık bahçesi muhabeti sadece Karadeniz'e özgü değil bizde de var bilmem 24 yıldır unutulmayan davalar var bizde

Annen haklı gibi geldi bana bu babalar niye böyle ya. Benim babamda böyle kardeşine hiç kıyamıyor

o sırada daha dedelerim ölmediği halde mirası paylaşamayan dayılarım amcalarım

Kızlar hıçkırıklar ne kadar sürüyor bebeklerinizde ilk defa nerdeyse 10 dk olacak hıçkırıyor endişelenmelimiyim 2 3 dk falan sürerdi hep

Bimdeki oturağı çocuk kendi açamıyor diyorlar
bimde ne kadar fiyatı

O fındık bahçesi muhabeti sadece Karadeniz'e özgü değil bizde de var bilmem 24 yıldır unutulmayan davalar var bizde
senin memleket neresi
Annen haklı gibi geldi bana bu babalar niye böyle ya. Benim babamda böyle kardeşine hiç kıyamıyor
annem haklı büyük haksızlık var ama babamda benim hazırım bana da çocuklarıma da yeter 3 kuruşun peşine düşemem diyo kendince o da haklı
o sırada daha dedelerim ölmediği halde mirası paylaşamayan dayılarım amcalarım
ana baba sağ iken mirası bölecek kardeşlerin kavgasına bırakmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…