2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Baba evlat ayrımı yapan biri olduğu için çok mal alan bile az mal aldım diyo

Kızlar doğumdan sonra duş konusunu video yapmış bu ebemiz, biriniz tavsiye etmişti güzel bilgiler veriyor
Bu bilgi normal doğumla ilgili olan yanlış olabilir. Yani daha doğrusu doktora sormak lazım çünkü süt gelmesi için duş almayı önerenler var

Kız N nimolik geçen attıydın ya önüme ne geldi ty den daha uyguna geliyo

Eklentiler

• IMG_4112.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu bilgi normal doğumla ilgili olan yanlış olabilir. Yani daha doğrusu doktora sormak lazım çünkü süt gelmesi için duş almayı önerenler var
Aynen öyle yazmış zaten açıklamada, süt üretimi olumlu etkiler diye

Aynen öyle yazmış zaten açıklamada, süt üretimi olumlu etkiler diye
24 saat çok işte. Ben refakatçi olarak kaldığımda kızın dikişi vardı doktor duş alıp dikiş için ilaç kullanması gerektiğini söylemişti medipolde. Daha doğum olalı 4-6 saat falan olmuştur en fazla. Ya doktora göre değişebilir muhtemelen bu da

Sezaryende bile hastaneden cikinca banyo yapabilirsin demisti doktorum sasirmistim o zaman. Ama yaptim banyomu bi sey de olmadi

Saat konusunu bilmiyorum açıkçası ama şöyle de bir şey var ilk gün gelen giden, yorgunluk vs derken büyük ihtimalle eve çıkınca gireriz gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…