- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.521
Baba evlat ayrımı yapan biri olduğu içinsenin memleket neresi
annem haklı büyük haksızlık var ama babamda benim hazırım bana da çocuklarıma da yeter 3 kuruşun peşine düşemem diyo kendince o da haklı
ana baba sağ iken mirası bölecek kardeşlerin kavgasına bırakmayacak
Sanmam. Bence korktu bizdenDoğum falan yapar da Allah korusun
Bu bilgi normal doğumla ilgili olan yanlış olabilir. Yani daha doğrusu doktora sormak lazım çünkü süt gelmesi için duş almayı önerenler varKızlar doğumdan sonra duş konusunu video yapmış bu ebemiz, biriniz tavsiye etmişti güzel bilgiler veriyor
Aynen öyle yazmış zaten açıklamada, süt üretimi olumlu etkiler diyeBu bilgi normal doğumla ilgili olan yanlış olabilir. Yani daha doğrusu doktora sormak lazım çünkü süt gelmesi için duş almayı önerenler var
Ya bunu gördüm ben hemen duş almak isterim gibi geliyor bana gerçi yorgunda olabilirimKızlar doğumdan sonra duş konusunu video yapmış bu ebemiz, biriniz tavsiye etmişti güzel bilgiler veriyor
Çok haklısın canım, Allahım hepimizin evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim ilk kez acımıyor canım. Daha önce de olmuştu normaldir diye dikkate almamıştım ama günlerdir grupta yaşananlardan dolayı pinpiriklendşm biraz
Aa çok iyi hemen bakıyorum
Yorgun vs dinlemeden girmen gerek, sonra iyi ki girmişim diyorsun rahatlama geliyorYa bunu gördüm ben hemen duş almak isterim gibi geliyor bana gerçi yorgunda olabilirim
24 saat çok işte. Ben refakatçi olarak kaldığımda kızın dikişi vardı doktor duş alıp dikiş için ilaç kullanması gerektiğini söylemişti medipolde. Daha doğum olalı 4-6 saat falan olmuştur en fazla. Ya doktora göre değişebilir muhtemelen bu daAynen öyle yazmış zaten açıklamada, süt üretimi olumlu etkiler diye
Sezaryende bile hastaneden cikinca banyo yapabilirsin demisti doktorum sasirmistim o zaman. Ama yaptim banyomu bi sey de olmadi24 saat çok işte. Ben refakatçi olarak kaldığımda kızın dikişi vardı doktor duş alıp dikiş için ilaç kullanması gerektiğini söylemişti medipolde. Daha doğum olalı 4-6 saat falan olmuştur en fazla. Ya doktora göre değişebilir muhtemelen bu da
Bende hemen isterim yaa kesin huylanırım ay inşallah normal doğum olurda süreçler kolay rahat geçerYa bunu gördüm ben hemen duş almak isterim gibi geliyor bana gerçi yorgunda olabilirim
Ama trendyolda kargo bedava n11de 30 tl kargo var
İşte onu çok bilemiyorum. Bi doğuralımda bu banyo işini ilk doğuranlar tecrübelerini anlatırSezaryende bile hastaneden cikinca banyo yapabilirsin demisti doktorum sasirmistim o zaman. Ama yaptim banyomu bi sey de olmadi
Saat konusunu bilmiyorum açıkçası24 saat çok işte. Ben refakatçi olarak kaldığımda kızın dikişi vardı doktor duş alıp dikiş için ilaç kullanması gerektiğini söylemişti medipolde. Daha doğum olalı 4-6 saat falan olmuştur en fazla. Ya doktora göre değişebilir muhtemelen bu da
Ben zaten yanıma büyük havlu, şampuan faln her şeyi alacağımYorgun vs dinlemeden girmen gerek, sonra iyi ki girmişim diyorsun rahatlama geliyor
Anaa ben bunu dün gördüm kargo ücretsizdi bugün ücret eklemişlerAma trendyolda kargo bedava n11de 30 tl kargo var
En mantıklısı, yanında olsun girersin gitmezsin yine de bulunsunBen zaten yanıma büyük havlu, şampuan faln her şeyi alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?