2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Anaa ben bunu dün gördüm kargo ücretsizdi bugün ücret eklemişler kıyaslamayı da dün yaptım buraya atmak yeni aklıma geldi
Olsun canım zaten bir anda zam geliyor kafalarına göre bişeye karar veriyorlar

Ayyy ben sürekli uçuk çıkaran bi insandım bayadır çıkmıyodu. 22. Haftamda komple tüm yüzümde çıktı uçuk ve eşimle tatildeydik. Ağzım dilim şişti böyle bişey yiyemedim içemedim. Tr ye gelince doktora gittik fln hala lekeleri duruyo kaç ay geçti üstünden tahta kaşığı ısıtıp basıyodum ben sıcağıyla korkup geri kaçar derler bende normalde çok işe yarıyodu ama tatilde yapamadım. Bastığın zamanki büyüklüğünde kalıyo hem, hem de çabuk iyileşiyo çıkmak üzereyken basınca kaşığı

Saat konusunu bilmiyorum açıkçası ama şöyle de bir şey var ilk gün gelen giden, yorgunluk vs derken büyük ihtimalle eve çıkınca gireriz gibime geliyor
Ben akşamdan hallederim muhtemelen bebiş rahat durursa normal doğumda cidden batıyor çünkü temizliyorlar ama ne kadarda olsa insanın içi rahat etmiyo

Ben akşamdan hallederim muhtemelen bebiş rahat durursa normal doğumda cidden batıyor çünkü temizliyorlar ama ne kadarda olsa insanın içi rahat etmiyo
İnşallah normal doğum olurda sağlıklı bir şekilde duşu o gün düşünürüz

Çok sevindim gözün aydın canım inşallah daha güzel günler göreceksiniz. Sütün de emzirdikce daha çoğalacak az olur mu filan diye düşünme canım eve gittiğinde herşey daha güzel olacak. Grubumuzun ilk bebişi hoşgeldin

Baba evlat ayrımı yapan biri olduğu için çok mal alan bile az mal aldım diyo
benim babam 2.5 yaşında yetim kalmış amcam abi aslında ama babam hepsine babalık yapmış, abisine kıyamadı gene o geçinemez emekli maaşıyla dedi fazlasını verdi gerçekten kadınlar babaları gibi adamlardan hoşlanıyor ya eşim de böyle enayi babam da

Gebeliğin son döneminde hurmayı içine limon damlatarak tüketmeyi öneriyorlar.
Hem doğumu kolaylaştııyor.Hemde vucudun demir tutma kapasitesini arttıyormş tatlım aklında olsun

Ya ben kilosunu yakalıyor diye seviniyordum babası gibi koca kafalı oldu çıktı başıma
Benim de bebisimin kafasi önden gidiyo, Doktorum Genetik diyo, babasininda cok ufak degil saglikla gelsinler de

Bu bilgi normal doğumla ilgili olan yanlış olabilir. Yani daha doğrusu doktora sormak lazım çünkü süt gelmesi için duş almayı önerenler var
Bende eve dönünce duş almamızın bizi rahatlatacağı için süt gelişine faydalı olacağını duymuştum

Bence icebilirsin cünkü hep dr lar ikiye cikariyolar eger bisi az geliyorsa

Ay gerçekten öyle. Benim babam büyük, babası babalık yapmamış hep amcama babalık yapmış. Benim eşimde en küçük ama 8 yaş büyük abisine abilik, babalık yapar maalesef. Ben kızarım yeter çok veriyorsun kendinden diye ama banamı ikna edemedik eşimi ikna edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…