- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.541
Olsun canım zaten bir anda zam geliyor kafalarına göre bişeye karar veriyorlarAnaa ben bunu dün gördüm kargo ücretsizdi bugün ücret eklemişlerkıyaslamayı da dün yaptım buraya atmak yeni aklıma geldi
Ayyy ben sürekli uçuk çıkaran bi insandım bayadır çıkmıyodu. 22. Haftamda komple tüm yüzümde çıktı uçuk ve eşimle tatildeydik. Ağzım dilim şişti böyle bişey yiyemedim içemedim. Tr ye gelince doktora gittik fln hala lekeleri duruyo kaç ay geçti üstündenKızlar kocaman bir uçuk çıkarmak üzereyim çenemde bile noktalar var tavsiyeniz var mı? Benim uçuklarım hem iltihaplı hem ağrılı hemde uzun süreli olur kremlerim var ama kullanamıyorum gebelik dolayısıyla.
Ben akşamdan hallederim muhtemelen bebiş rahat durursaSaat konusunu bilmiyorum açıkçasıama şöyle de bir şey var ilk gün gelen giden, yorgunluk vs derken büyük ihtimalle eve çıkınca gireriz gibime geliyor
İki kutu alınca 25₺indirim yapıyolar kargo bedavaya geliyo ama 60taneyi de napacanOlsun canım zaten bir anda zam geliyor kafalarına göre bişeye karar veriyorlar
Yok canım ben almadım o zaman 2000 liralık çay muhabbeti vardı gebe okulu da bunu paylaşmıştı diye attım sizeBunu mavikelebekte atmıştı sanki o zaman araştırmıştım ben de beğenmiştim
İnşallah normal doğum olurda sağlıklı bir şekilde duşu o gün düşünürüzBen akşamdan hallederim muhtemelen bebiş rahat durursanormal doğumda cidden batıyor çünkü temizliyorlar ama ne kadarda olsa insanın içi rahat etmiyo
Aynen bi duşum eksikti şuanİnşallah normal doğum olurda sağlıklı bir şekilde duşu o gün düşünürüz
Çok sevindim gözün aydın canım inşallah daha güzel günler göreceksiniz. Sütün de emzirdikce daha çoğalacak az olur mu filan diye düşünme canım eve gittiğinde herşey daha güzel olacak. Grubumuzun ilk bebişi hoşgeldinKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
Bana 30 tane yeter. Zaten gurbetteyim gelirse bi kaç arkadaşım gelirİki kutu alınca 25₺indirim yapıyolar kargo bedavaya geliyo ama 60taneyi de napacan
benim babam 2.5 yaşında yetim kalmış amcam abi aslında ama babam hepsine babalık yapmış, abisine kıyamadı gene o geçinemez emekli maaşıyla dedi fazlasını verdiBaba evlat ayrımı yapan biri olduğu içinçok mal alan bile az mal aldım diyo
Gebeliğin son döneminde hurmayı içine limon damlatarak tüketmeyi öneriyorlar.Limonlu çay pek sevmiyorum balım bakalım doktor cevap yazmadı ne diycek
Dinlen balım
Aynen gırtlak boş durmuyor
Balım iki haftada birer kilo ıspanak yedim bu hafta daha çok alayım gerekirse
Katılıyorum
Ben merkezci yaklaşana ya da sinir olduğuma ben de yazmıyorum
Aaa öyle negatif yorumlar yazıp bide milleti mi korkutuyor acemi zaten herkes heycanlı
Kim ya çatlarım meraktan
Parla da gitti zaten
Tardyferon alıyorum aylardır.
B12 değerim 250 mi ne
Canım eve çıkar eksiklerini tamamlarsın sen de.
Kendi kendine nefes alıp verince toparlar kızçen.
Ciğer geliştirici oldu Allah'ın izniyle işi daha kolay.
Kızlar günaydın bugün randevum vardı geldim nst girdim ilk sanırım sancılarım var diye tekrar nst istedi doktor günlerdir sancılanıyorum moralim de bozuktu zaten bugün tek iyi hoş olan şey gelişimi güzel ilerliyor tahminen kilosunu da söyledi ama kafa hiç yerinde durmuyor 2 hafta ilerden gidiyoryani sizin anlayacağınız normal
Benim de bebisimin kafasi önden gidiyo, Doktorum Genetik diyo, babasininda cok ufak degilYa ben kilosunu yakalıyor diye seviniyordum babası gibi koca kafalı oldu çıktı başıma
Maşallah ne kadar sütü bol bir kadınHepimize böyle sürahiyle süt nasip olsun
Atmıştı yazmışımYok canım ben almadım o zaman 2000 liralık çay muhabbeti vardı gebe okulu da bunu paylaşmıştı diye attım size
Yeni uyandım canım almıştı diye okudumAtmıştı yazmışımama ben de yazdıktan sonra almıştı olarak okudum
Bende eve dönünce duş almamızın bizi rahatlatacağı için süt gelişine faydalı olacağını duymuştumBu bilgi normal doğumla ilgili olan yanlış olabilir. Yani daha doğrusu doktora sormak lazım çünkü süt gelmesi için duş almayı önerenler var
Bence icebilirsin cünkü hep dr lar ikiye cikariyolar eger bisi az geliyorsaİçtiğin ilaçlarda çok vitamin alıyorsun deyip sözü azaltmıştı bakalım cevap yazmadı. Haftaya cuma randevu var o zaman yazacak galiba.
İkişer içmeye başlasam mı kan ilacını aceba diye düşünüyorum.
Ay gerçekten öyle. Benim babam büyük, babası babalık yapmamış hep amcama babalık yapmış. Benim eşimde en küçük ama 8 yaş büyük abisine abilik, babalık yapar maalesef. Ben kızarım yeter çok veriyorsun kendinden diye ama banamı ikna edemedik eşimi ikna edemem.benim babam 2.5 yaşında yetim kalmış amcam abi aslında ama babam hepsine babalık yapmış, abisine kıyamadı gene o geçinemez emekli maaşıyla dedi fazlasını verdigerçekten kadınlar babaları gibi adamlardan hoşlanıyor ya eşim de böyle enayi babam da
ben satıcıya sordum kapak rengi rastgele gönderiliyormuş.
canım sen trendyoldan al n11 kargoları biraz özensiz gelebiliyor.Ama trendyolda kargo bedava n11de 30 tl kargo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?