- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.561
evet evet bugün kilo söylerken de aşağı yukarı diye söyledi net değilYok yok dengeliyor hiç üzülmeDoktorlar 1 hafta geri falan diyorlar ya o da haftasında olması gereken minimum 200 gram altı 1 haftalık gerilik yani 2 hafta geri 1 kg çok geri değil 400 gramcik ya da ileri de olması Max kilonun 200 Gr üstünde olması
Bende hep normal istiyordum ama bebek ters kilosu kafası herşeyi önden gidiyor bende senin gibi oldum ama sonra sağlıkla gelsin de artık ne yapayım düşüncesine girdimevet evet bugün kilo söylerken de aşağı yukarı diye söyledi net değilkoca kafalı yine kafa büyütüyor dedim, napalım üzülme sen de sezeryan olursun deyince bi afalladım korktum valla
Ben konuşmadım ama gri olsa daha iyi olur evet
Bence konuş rica et gönderir canımBen konuşmadım ama gri olsa daha iyi olur evet
Kasımda sipariş vericem inşallah zam gelmezBence konuş rica et gönderir canım
Düşer fiyatları bence siveno 1500 ml 120 TL'ye aldim baby me leke çıkarıcınin 1500 ml 90 mi 100 liraya aldım sivenoyla kıyafetleri yıkadım baya güzel yapısı sıvı zaten kokusu da kalmıyor yeni kıyafetler olduğu için lekeyi nasıl yapar bilmiyorum bugün annem ben küçükken giydiğim elbiseleri saklamış birinin eteği beyaz dantel ve komple kahverengi sandık lekesi olmuş ona baby me leke çıkarıcıyi döktüm sıcak suyun içine bastım yıkayınca eğer lekesi çıkarsa size de haber veririmKilzar bunları Alicam bu gün öneren bı kaç tane arkadaşta vardı kızımın çamaşırları da da kulanirim de leke çıkarıcı Latin her çeşidinden aldımbide sıvı deterjan siveno alan kizlar varmış bende Alicam menunmusnuz ya ben geçenlerde başka bı marka aldım migrostan minies mi ne hem uygundu hem denemek istedim snaki camsirlari sert yaptı bı kaç şeyde denedim.
Fiyat sizce düşer mi indirim günlerini beklesem mi beklemessemi karar veremdim çıkar diye Alicam şimdi
Bugün ne alsam yarın zam geliyor o yüzden bilemedimKasımda sipariş vericem inşallah zam gelmez
Kasımda bu fiyatı bulamayabilirisn tatlımKasımda sipariş vericem inşallah zam gelmez
Aynen şuan yine öyle kafa 2 hafta karın 1 hafta önde bi boyu haftasıyla uyumlu. Zaten günlerdir hiç moralsizim bi ayrı bunalımdayım korku tedirginlik vicdan her şey var bugünde kafası büyük deyince bi kötü oldum doktor söylemedi bana sekretere yazdırdı direkt anneme dedim iki hafta önde kafası yine diye garibim annemde beni teselli ediyor adet tarihim yok ya benim bebek normalde büyüktür falan diyorKız işte diyorum ya iyileri de var kötüleri de ama iyiler çok az cokkkkk
Cannim bende tam bilmiyorum ne ama aynı hisiyat geçen haftalarda bende oluyordu dogurucak gibi hissediyordum hele zorlanirsam falan doktora sordum rahim ağzında açılma yok dedi artarsa gel dedi bende tam cevap alamadım aslında bide şey derler erkeke bebekler ağırlık yapıyormuş kız bebeklere göre kızımda gerçekten böyle hissetmemiştim bunda sanki dogurcam hisiyati var
Bende de zaten akılsızlık var pisten kastı ne anlamdım çirkin anlamında söyledi ama bu sefer öyle bı hata yapmiycam fırsat vermiycem
Kendini korkkutma canım rahat ol senin için en iyi olan doğum sekilini hem bebeğin hem doktorun belirliycek kendini strese sokma inşallah herşey güzel olcakbenim de bebisin her tarafı farklı hafta bende anlamdım hangi haftaya uycaz
Evet orası öyle ama bu ay kredi kartı full dolu maalesef bide başka alacaklarım var önemli şeyleri halledeyim sonra bunu hallederimKasımda bu fiyatı bulamayabilirisn tatlım
Canım sana da geçmiş olsun havuç suyu çok iyi geliyor kontrole kadar havuç suyu tüket farkı oluyor diye duydumCanım anneleryazılanların hepsini okumaya çalıştım. Bu hafta biraz zor geçmiş çoğumuz için.. Savaş haberleri zaten iyice psikolojimi bozdu izlememeye çalışıyorum, sizde bakmamaya çalışın
Grubumuzun ilk bebeği gelmişAllahım sağlıkla sıhhatle uzun ömürler nasip etsin inşallah Geçen hafta benimde suyumda azalma gördü doktor, erken doğum riski dedi sabah akşam progestan fitil verdi. Bi haftadır kullanıyorum ama dün kontrolde sınırın biraz altında çıktı yine. Vişne kompostosu yap dedi. Başka önerileriniz varsa su ile ilgili yazarsanız sevinirim
Allahım hepimizin evlatlarını zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, hepiniz dualarımdasınız
Arkadaşımınn her şeyi normal doğuma çok uygundu normal doğum yapsın diye 37..haftadan sonra günde 10.000 adım 7 8 kere merdiveni baştan sonra inip çıkma ananas ahududu çayı hurma aklına ne gelirse yapti bunlara rağmen 1 santim bile açılması olmadı doktor da 39+6 da bebek diskilayabilir o yüzden almamız lazım dedi rahime bir hap koyuyorlar açılsın diye bir de dil altına bir hap veriyorlar açılmayi bekliyorlar ama ona da Garanti vermiyorlar arkadaşım baya ağladı sonra mecbur sezeryan oldu şimdi diyor ki iyi ki acilmam olmamış çok rahattı hemen kalktı ayagiya sütü de geldi o yüzden bazı şeyler bizim elimizde değilevet evet bugün kilo söylerken de aşağı yukarı diye söyledi net değilkoca kafalı yine kafa büyütüyor dedim, napalım üzülme sen de sezeryan olursun deyince bi afalladım korktum valla
bilmiyorum doktor sezeryan olursun sende diyince şimdiden korku sardı ben hiç sezeryanı düşünmemişim suan onu farkettim Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım sen şimdiden buna niye takılıyorsun? Belkide 37-38 de sancın gelecek ve doğum yapacaksın sonuçta 40-41. Haftada doğum yapanlar var o bebeklerin kafasıda o haftayla uyumlu onlar yapabiliyorsa sende yaparsın yani. 38 de sancın gelse 40 hafta ile uyumlu olur kafası en fazla.
Deveci armutu havuç suyu ve bol su inşallah seviyesini yakarlarCanım anneleryazılanların hepsini okumaya çalıştım. Bu hafta biraz zor geçmiş çoğumuz için.. Savaş haberleri zaten iyice psikolojimi bozdu izlememeye çalışıyorum, sizde bakmamaya çalışın
Grubumuzun ilk bebeği gelmişAllahım sağlıkla sıhhatle uzun ömürler nasip etsin inşallah Geçen hafta benimde suyumda azalma gördü doktor, erken doğum riski dedi sabah akşam progestan fitil verdi. Bi haftadır kullanıyorum ama dün kontrolde sınırın biraz altında çıktı yine. Vişne kompostosu yap dedi. Başka önerileriniz varsa su ile ilgili yazarsanız sevinirim
Allahım hepimizin evlatlarını zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, hepiniz dualarımdasınız
Olsun canım bebeğimiz için şu zamana kadar herşeye katlandik. Gelme zamanını ve şeklini kendi belirliyor bence canını sıkma herşey daha güzel olacak hepimiz içinbilmiyorum doktor sezeryan olursun sende diyince şimdiden korku sardı ben hiç sezeryanı düşünmemişim suan onu farkettim Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yapayım onu da hemen canım, çok teşekkür ederimCanım sana da geçmiş olsun havuç suyu çok iyi geliyor kontrole kadar havuç suyu tüket farkı oluyor diye duydum
Kontrol ne zaman bize de haber verYapayım onu da hemen canım, çok teşekkür ederim
Su 3lt içmeye çalışıyorum her gün. Normalde çok su içebilen biri değilim o yüzden midemi bulandırıyor ama içmeye çalışıyorumDeveci armutu havuç suyu ve bol su inşallah seviyesini yakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?