- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.581
Bizim ki de koca kafalı baba oğul ama hiç haftasını yakalar falan demediİlerleyen haftalarda bedeni kafasını yakalar dedi. Ama yakalamazsa da bu kafası kocaman bedeni küçük olacak diye bişey yok deniyor. Farkedilmesi zor dedi. Benim eşimde öyle kafası maşallah
Haftaya cumartesi tekrar gel dedi, her hafta gidicekmişizKontrol ne zaman bize de haber ver
Korkma canım o da sen ve bebişin iyi olsun diye sürekli çağırıyor inşallah hemen düzelir kontrol altında olması daha iyiHaftaya cumartesi tekrar gel dedi, her hafta gidicekmişizbiraz korku sardı beni ama bakalım hayırlısı inşallah
Bide Aras kargoyla geldi ptt le değil yalnız buna da kargo ücreti eklemişler kargo ücretsizdiKızlar şurdan etiket bastırmıştım ya. Düz yapışkanlı kağıda basmışlar göndermişler ben kare kesip yapıştırdım. İstediğim modeli yapmışlar onda sorun yokta kendinden şekilli çıkması daha iyi olurdu sanki.
Nişan Bebek Nikah Şekeri Etiketi 96 Adet Yapışkan Fiyatları ve Özellikleri
Nişan Bebek Nikah Şekeri Etiketi 96 Adet Yapışkan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Çok su icemiyorsan dikkatli iç idrar rengin şeffaflastiginda tamamdırSu 3lt içmeye çalışıyorum her gün. Normalde çok su içebilen biri değilim o yüzden midemi bulandırıyor ama içmeye çalışıyorum
İnşallah canım benim, havuç suyunu deneyeyim ben hemen markete gidip alayımKorkma canım o da sen ve bebişin iyi olsun diye sürekli çağırıyor inşallah hemen düzelir kontrol altında olması daha iyi
Mesela bi gün çok güzel içiyorum idrar rengim akşama kadar açık oluyor ama ertesi gün o kadar içemiyodum. Şimdi korku sarınca mecbur içiyorum.Çok su icemiyorsan dikkatli iç idrar rengin şeffaflastiginda tamamdır
Evet irkildim korktum ne yalan söyliym benim koca kafalımın asagıdaymıs kafası sırf kafası büyük diye sezeryan olursam çok dalga gecicem büyüyünce başının etini yiycemBende hep normal istiyordum ama bebek ters kilosu kafası herşeyi önden gidiyor bende senin gibi oldum ama sonra sağlıkla gelsin de artık ne yapayım düşüncesine girdim
Çiçek sepetinde 87 lira başka satıcı ama orda da 150 üstü bedavaBide Aras kargoyla geldi ptt le değil yalnız buna da kargo ücreti eklemişler kargo ücretsizdi
Öyle mi diyorsun canım zaten unutmuşum almayı dur biraz daha beklim ama beyby me ucuz dimi senin aldığın fiyata göre sivenoyu Alicam mutalaka yeni doğanın kıyafetleri sonradan yani kaka olursa kızımın kıyafetleri leke dolu bı büyük neden de onun için aldım her alanda da kulanabilirim gibisindenDüşer fiyatları bence siveno 1500 ml 120 TL'ye aldim baby me leke çıkarıcınin 1500 ml 90 mi 100 liraya aldım sivenoyla kıyafetleri yıkadım baya güzel yapısı sıvı zaten kokusu da kalmıyor yeni kıyafetler olduğu için lekeyi nasıl yapar bilmiyorum bugün annem ben küçükken giydiğim elbiseleri saklamış birinin eteği beyaz dantel ve komple kahverengi sandık lekesi olmuş ona baby me leke çıkarıcıyi döktüm sıcak suyun içine bastım yıkayınca eğer lekesi çıkarsa size de haber veririm
Canım havuç suyu duydum bende çok öven var dene mutalaka inşallah sağlıcakla gelsinCanım anneleryazılanların hepsini okumaya çalıştım. Bu hafta biraz zor geçmiş çoğumuz için.. Savaş haberleri zaten iyice psikolojimi bozdu izlememeye çalışıyorum, sizde bakmamaya çalışın
Grubumuzun ilk bebeği gelmişAllahım sağlıkla sıhhatle uzun ömürler nasip etsin inşallah Geçen hafta benimde suyumda azalma gördü doktor, erken doğum riski dedi sabah akşam progestan fitil verdi. Bi haftadır kullanıyorum ama dün kontrolde sınırın biraz altında çıktı yine. Vişne kompostosu yap dedi. Başka önerileriniz varsa su ile ilgili yazarsanız sevinirim
Allahım hepimizin evlatlarını zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, hepiniz dualarımdasınız
Vala benim de öyle kafaya göre şu an 32 göbeğe göre 30 başka bı şey de vardı ona göre de 31 hangi hafta dkgurucam bende şaşırdım noramlde de yarın 30 haftayı doldurucam ama ben zaten iki hafta önceden doğum olur gibi hisediyorum canım kızım ekimin 21 gösteriyordu 6 sında doğduAynen şuan yine öyle kafa 2 hafta karın 1 hafta önde bi boyu haftasıyla uyumlu. Zaten günlerdir hiç moralsizim bi ayrı bunalımdayım korku tedirginlik vicdan her şey var bugünde kafası büyük deyince bi kötü oldum doktor söylemedi bana sekretere yazdırdı direkt anneme dedim iki hafta önde kafası yine diye garibim annemde beni teselli ediyor adet tarihim yok ya benim bebek normalde büyüktür falan diyor35 haftalık hamileysem 4 hafta sonra doğacak o zaman daha da korkunc
Aynen kalabalık için çok uyguna geliyo ben şişeleri daha almamıştım süslerini etiketini aldım tekrar gittim Eminönü’ne şişeleri almaya bu daha uyguna geliyo mevlitte uğraşacağıma bundan almak mantıklı geldi 5₺ şişesi Eminönü’nde kapağı dandik olanlar daha uygunBana 30 tane yeter. Zaten gurbetteyim gelirse bi kaç arkadaşım gelir
Kız bende uçuç kupon kullandım daha uyguna geldiydi 60 70 bişi verdim 96tanesineÇiçek sepetinde 87 lira başka satıcı ama orda da 150 üstü bedava
Aynı satıcı ve fiyatıBide Aras kargoyla geldi ptt le değil yalnız buna da kargo ücreti eklemişler kargo ücretsizdi
Ben her yere bakıyorum ondan sonra alıyorumKız bende uçuç kupon kullandım daha uyguna geldiydi 60 70 bişi verdim 96tanesine
Üniversitedeyken diyetisyen arkadaşım vardı 2 2. 5 lt su iç günde derdi ben de içemezdim bir gün gaza getirdi beni 3 lt yakın şu içtik beraber akşamına şu zehirlenmesi geçirdimMesela bi gün çok güzel içiyorum idrar rengim akşama kadar açık oluyor ama ertesi gün o kadar içemiyodum. Şimdi korku sarınca mecbur içiyorum.
Çok şaşırdım suan onca emeklere rağmen sezeryan olmuş ama son anda öğrensem ben sezeryan olacağımı hastaneden kaçardım heralde korkudan o kadar bi ön yargı olmuş bende korku olmuş. Zaten doğum yaklaştıkça korkup duruyorum rüyamda kalbimin durduğunu falan görmüştüm o baya etkilemişti şimdi onun etkilerini yaşıyorumArkadaşımınn her şeyi normal doğuma çok uygundu normal doğum yapsın diye 37..haftadan sonra günde 10.000 adım 7 8 kere merdiveni baştan sonra inip çıkma ananas ahududu çayı hurma aklına ne gelirse yapti bunlara rağmen 1 santim bile açılması olmadı doktor da 39+6 da bebek diskilayabilir o yüzden almamız lazım dedi rahime bir hap koyuyorlar açılsın diye bir de dil altına bir hap veriyorlar açılmayi bekliyorlar ama ona da Garanti vermiyorlar arkadaşım baya ağladı sonra mecbur sezeryan oldu şimdi diyor ki iyi ki acilmam olmamış çok rahattı hemen kalktı ayagiya sütü de geldi o yüzden bazı şeyler bizim elimizde değil
Eşim 5 kilo doğmuş, çok korkuyordum babasına benzer diye doktor minyon olacak dediKilzar bı çoğumuzun bebisi koca kafalı galibaşöyle düşünün normal doğum isteyen arkadaşlarım için söylüyorum milet 4 5 kilo bebek doguruyor normalde tabi buda her doktorla olmuyor iyi tecrübeli olanlarla ama doguyorlar sonuçta öyle bakın
İnşallah kuzum inşallah her şey hayırlısıyla zamanında sağlıkla olsunOlsun canım bebeğimiz için şu zamana kadar herşeye katlandik. Gelme zamanını ve şeklini kendi belirliyor bence canını sıkma herşey daha güzel olacak hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?