2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İlerleyen haftalarda bedeni kafasını yakalar dedi. Ama yakalamazsa da bu kafası kocaman bedeni küçük olacak diye bişey yok deniyor. Farkedilmesi zor dedi. Benim eşimde öyle kafası maşallah
Bizim ki de koca kafalı baba oğul ama hiç haftasını yakalar falan demedi

Kızlar şurdan etiket bastırmıştım ya. Düz yapışkanlı kağıda basmışlar göndermişler ben kare kesip yapıştırdım. İstediğim modeli yapmışlar onda sorun yokta kendinden şekilli çıkması daha iyi olurdu sanki.

Bide Aras kargoyla geldi ptt le değil yalnız buna da kargo ücreti eklemişler kargo ücretsizdi

Su 3lt içmeye çalışıyorum her gün. Normalde çok su içebilen biri değilim o yüzden midemi bulandırıyor ama içmeye çalışıyorum
Çok su icemiyorsan dikkatli iç idrar rengin şeffaflastiginda tamamdır

Bende hep normal istiyordum ama bebek ters kilosu kafası herşeyi önden gidiyor bende senin gibi oldum ama sonra sağlıkla gelsin de artık ne yapayım düşüncesine girdim
Evet irkildim korktum ne yalan söyliym benim koca kafalımın asagıdaymıs kafası sırf kafası büyük diye sezeryan olursam çok dalga gecicem büyüyünce başının etini yiycem

Öyle mi diyorsun canım zaten unutmuşum almayı dur biraz daha beklim ama beyby me ucuz dimi senin aldığın fiyata göre sivenoyu Alicam mutalaka yeni doğanın kıyafetleri sonradan yani kaka olursa kızımın kıyafetleri leke dolu bı büyük neden de onun için aldım her alanda da kulanabilirim gibisinden sen lekeyi çıkarırsa bana haber et ya teşekur ederim

Canım havuç suyu duydum bende çok öven var dene mutalaka inşallah sağlıcakla gelsin
Vala benim de öyle kafaya göre şu an 32 göbeğe göre 30 başka bı şey de vardı ona göre de 31 hangi hafta dkgurucam bende şaşırdım noramlde de yarın 30 haftayı doldurucam ama ben zaten iki hafta önceden doğum olur gibi hisediyorum canım kızım ekimin 21 gösteriyordu 6 sında doğdu takma kafana sal gitsin ben artık neyi kafama takicagimi şaşırdım nedense çok doktora da gitmiyorum daha beynim karişmasin diye kasımın başında düşünüyorum sonraki kontol için sende beni dinle sal bak nasıl dkgurucan hemen neyin nasıl geliştigini anlamiycaksin bile benim de doktorun hesabına göre ya yedi yada sekiz haftam kalmış

Bana 30 tane yeter. Zaten gurbetteyim gelirse bi kaç arkadaşım gelir
Aynen kalabalık için çok uyguna geliyo ben şişeleri daha almamıştım süslerini etiketini aldım tekrar gittim Eminönü’ne şişeleri almaya bu daha uyguna geliyo mevlitte uğraşacağıma bundan almak mantıklı geldi 5₺ şişesi Eminönü’nde kapağı dandik olanlar daha uygun

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-19-13-43-10-39_f11c1841a989ae511a8d3db43009cb53.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 44
Kilzar bı çoğumuzun bebisi koca kafalı galiba şöyle düşünün normal doğum isteyen arkadaşlarım için söylüyorum milet 4 5 kilo bebek doguruyor normalde tabi buda her doktorla olmuyor iyi tecrübeli olanlarla ama doguyorlar sonuçta öyle bakın

Mesela bi gün çok güzel içiyorum idrar rengim akşama kadar açık oluyor ama ertesi gün o kadar içemiyodum. Şimdi korku sarınca mecbur içiyorum.
Üniversitedeyken diyetisyen arkadaşım vardı 2 2. 5 lt su iç günde derdi ben de içemezdim bir gün gaza getirdi beni 3 lt yakın şu içtik beraber akşamına şu zehirlenmesi geçirdim Doktora gittik herkesin vücudu 2 lt su kaldıracak kapasiteye sahip değil dedi vücudumun sodyum dengesini bozmusum bana ne zaman susarsan o zaman su iç sen dedi hamilelikte de doktorums söyledim bunu idrar rengini takip et sürekli defi

Çok şaşırdım suan onca emeklere rağmen sezeryan olmuş ama son anda öğrensem ben sezeryan olacağımı hastaneden kaçardım heralde korkudan o kadar bi ön yargı olmuş bende korku olmuş. Zaten doğum yaklaştıkça korkup duruyorum rüyamda kalbimin durduğunu falan görmüştüm o baya etkilemişti şimdi onun etkilerini yaşıyorum

Eşim 5 kilo doğmuş, çok korkuyordum babasına benzer diye doktor minyon olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…