- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.601
Benim baby me sıvı leke çıkarıcıÖyle mi diyorsun canım zaten unutmuşum almayı dur biraz daha beklim ama beyby me ucuz dimi senin aldığın fiyata göre sivenoyu Alicam mutalaka yeni doğanın kıyafetleri sonradan yani kaka olursa kızımın kıyafetleri leke dolu bı büyük neden de onun için aldım her alanda da kulanabilirim gibisindensen lekeyi çıkarırsa bana haber et ya teşekur ederim
Canım havuç suyu duydum bende çok öven var dene mutalaka inşallah sağlıcakla gelsin
Vala benim de öyle kafaya göre şu an 32 göbeğe göre 30 başka bı şey de vardı ona göre de 31 hangi hafta dkgurucam bende şaşırdım noramlde de yarın 30 haftayı doldurucam ama ben zaten iki hafta önceden doğum olur gibi hisediyorum canım kızım ekimin 21 gösteriyordu 6 sında doğdutakma kafana sal gitsin ben artık neyi kafama takicagimi şaşırdım nedense çok doktora da gitmiyorum daha beynim karişmasin diye kasımın başında düşünüyorum sonraki kontol için sende beni dinle sal bak nasıl dkgurucan hemen neyin nasıl geliştigini anlamiycaksin bile benim de doktorun hesabına göre ya yedi yada sekiz haftam kalmış
Korkma insanların anlattığı gibi aşırı bir şey değil epidural olmak istedin diyelim beline bir apart takıyorlar bebeğinin doğduğunu her şeyini görüyorsun ağrın olursa oradan ağrı kesici veriyorlar 1 güne çıkıyorsun kesikte boydan boya değil minicik kesiyorlar en fazla 15 dakikalık bir işlem dikmesi etmesiyleÇok şaşırdım suan onca emeklere rağmen sezeryan olmuş ama son anda öğrensem ben sezeryan olacağımı hastaneden kaçardım heralde korkudan o kadar bi ön yargı olmuş bende korku olmuş. Zaten doğum yaklaştıkça korkup duruyorum rüyamda kalbimin durduğunu falan görmüştüm o baya etkilemişti şimdi onun etkilerini yaşıyorum
Benim doktorum da suyun simdilik iyi ama azalmayacagi anlamina gelmiyor dedi bana. Belki de sinirdadir ben panik yapmiyim diye soylemedi. 3 litre su ic dedi mutlaka..ben de iciyorum. Insallahboyle su zehirlenmesi filan yasamam.daha once diyetisyene gittigimde zayifsin 1 bucuk litreyi gecmeyeceksin dedigini hatirliyorumÜniversitedeyken diyetisyen arkadaşım vardı 2 2. 5 lt su iç günde derdi ben de içemezdim bir gün gaza getirdi beni 3 lt yakın şu içtik beraber akşamına şu zehirlenmesi geçirdimDoktora gittik herkesin vücudu 2 lt su kaldıracak kapasiteye sahip değil dedi vücudumun sodyum dengesini bozmusum bana ne zaman susarsan o zaman su iç sen dedi hamilelikte de doktorums söyledim bunu idrar rengini takip et sürekli defi
Yok tam kazıklanmamışım bunda kargo ücreti var ben kargo ücreti ödemedimAynı satıcı ve fiyatı
Havuç suyu iyi geliyor su azalmasınaBenim doktorum da suyun simdilik iyi ama azalmayacagi anlamina gelmiyor dedi bana. Belki de sinirdadir ben panik yapmiyim diye soylemedi. 3 litre su ic dedi mutlaka..ben de iciyorum. Insallahboyle su zehirlenmesi filan yasamam.daha once diyetisyene gittigimde zayifsin 1 bucuk litreyi gecmeyeceksin dedigini hatirliyorum
Yeni geldi işteNe zaman aldın sen
Tuzu biraz daha tüket vücut sodyum su dengesini kursun ama şimdiye kadar bir şey olmamis ya olmaz inşallah olacak olsaydı aynı gün oluyor vücut hemen alarm veriyorBenim doktorum da suyun simdilik iyi ama azalmayacagi anlamina gelmiyor dedi bana. Belki de sinirdadir ben panik yapmiyim diye soylemedi. 3 litre su ic dedi mutlaka..ben de iciyorum. Insallahboyle su zehirlenmesi filan yasamam.daha once diyetisyene gittigimde zayifsin 1 bucuk litreyi gecmeyeceksin dedigini hatirliyorum
Kati meyve sikacagim olsa yapardim canim. Belki de onlem amacli 3 litre dedi doktorum. Iciyorum insallah azalmazHavuç suyu iyi geliyor su azalmasına
Çok yaptırsaydin çiçek sepeti daha avantajlıydi ama aldığın daha iyiYeni geldi işte
Deveci armutu da çok iyi geliyorKati meyve sikacagim olsa yapardim canim. Belki de onlem amacli 3 litre dedi doktorum. Iciyorum insallah azalmaz
Yani ben şunu anlamıyorum su içmek artıyor mu bizim suyumuz fazla doktor hâlâ su iç diyoKati meyve sikacagim olsa yapardim canim. Belki de onlem amacli 3 litre dedi doktorum. Iciyorum insallah azalmaz
Yok iyiye denk gelmiş aman o kadar fiyat farkından da bişi olmaz ciddi fark yokÇok yaptırsaydin çiçek sepeti daha avantajlıydi ama aldığın daha iyi
Dun esime aldirdim canim deveci armutuDeveci armutu da çok iyi geliyor
Hic bilmiyorum ki. Oglumda da suyun azalmis demisti 38. Haftada doktor. Belki de o yuzden zayif dogdu bilemiyorumYani ben şunu anlamıyorum su içmek artıyor mu bizim suyumuz fazla doktor hâlâ su iç diyo
Dun esime aldirdim canim deveci armutuinsallah azalmaz su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?