2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim baby me sıvı leke çıkarıcı e bebek uygulamasını indir sepete At bunlari indirime girince hemen mesaj geliyor

Eşim pazar günü nöbetçi pazartesi günü doktora gideceğim. Karnım ağrıyor diye bir hafta önce gideceğim o yüzden

Korkma insanların anlattığı gibi aşırı bir şey değil epidural olmak istedin diyelim beline bir apart takıyorlar bebeğinin doğduğunu her şeyini görüyorsun ağrın olursa oradan ağrı kesici veriyorlar 1 güne çıkıyorsun kesikte boydan boya değil minicik kesiyorlar en fazla 15 dakikalık bir işlem dikmesi etmesiyle

Benim doktorum da suyun simdilik iyi ama azalmayacagi anlamina gelmiyor dedi bana. Belki de sinirdadir ben panik yapmiyim diye soylemedi. 3 litre su ic dedi mutlaka..ben de iciyorum. Insallahboyle su zehirlenmesi filan yasamam.daha once diyetisyene gittigimde zayifsin 1 bucuk litreyi gecmeyeceksin dedigini hatirliyorum

Havuç suyu iyi geliyor su azalmasına

Tuzu biraz daha tüket vücut sodyum su dengesini kursun ama şimdiye kadar bir şey olmamis ya olmaz inşallah olacak olsaydı aynı gün oluyor vücut hemen alarm veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…