2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yani ben şunu anlamıyorum su içmek artıyor mu bizim suyumuz fazla doktor hâlâ su iç diyo
Su iç demesindeki asıl mantık su oradaki aminyon sıvı da kendi içinde değişiyor bebek sürekli temiz suyun içinde olsun mantığı var

Ya ben normalde iş yapmayı seven biriyim ama bana bişi oldu Allahım hiç bi işe kalkmak istemiyorum yaa yürümeye çıktım o bile gözümde bi büyüdü yani bişiler yapıyorum ama isteyerek değil sanki biri zorluyo

Takmamaya çalışıyorum valla bakalım hayırlısıyla su akar yolunu bulur diyorum

Kızlar su azaldığında bebeğe iki hafta bir şey olmuyor mu şimdi? İyice kafam karıştı

Canım su çok çok azaldığı zaman takip ediyorlar sezeryana alıyorlar

Kırmızı pancar da aşırı kan yapıyor ama şekerin varya yenir mi bilmiyorum
Şekerli ise etkiler sanırım
Bal kabağı da var geçen seneden annem göndermişti dolapta duruyor o da muthiş kan yapar hemde bağırsak çalıştırır
Doğumdan sonra çoğu şey artık kaldı 8 haftam

Bal kabağı çok gaz yapıyo hee. Kız biz ne yicez herşey gaz yapıyo ya

Hasta bakıcı olarak çalıştım ya ölenler ameliyat olanlar kaza yapanlar covidler hepsini gördüm genç yaşlı yoğun bakımda ondan heralde bilmiyorum hastanelere karşı bi antipatim var

Kızlar kansızlık için serum takıldı yine ve kafamız 2 hafta öndeymiş kilosu normal dedi haftasıyla uyumlu dedi kafasının büyük olması sorun değil dedi 33 haftalık olduk kaldı 6 hafta heyecan var biraz birazda endişe iki kızımı bırakıp doğuma gitmek zor olucak dün gece kasılmalarım vardı açılma yok dedi doktor bu haftalarda olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…