- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.621
Su iç demesindeki asıl mantık su oradaki aminyon sıvı da kendi içinde değişiyor bebek sürekli temiz suyun içinde olsun mantığı varYani ben şunu anlamıyorum su içmek artıyor mu bizim suyumuz fazla doktor hâlâ su iç diyo
yatıyorum inan yerimden oynamadım bile
Ohh miss en güzeli şuanyatıyorum inan yerimden oynamadım bile
Takmamaya çalışıyorum valla bakalım hayırlısıyla su akar yolunu bulur diyorumÖyle mi diyorsun canım zaten unutmuşum almayı dur biraz daha beklim ama beyby me ucuz dimi senin aldığın fiyata göre sivenoyu Alicam mutalaka yeni doğanın kıyafetleri sonradan yani kaka olursa kızımın kıyafetleri leke dolu bı büyük neden de onun için aldım her alanda da kulanabilirim gibisindensen lekeyi çıkarırsa bana haber et ya teşekur ederim
Canım havuç suyu duydum bende çok öven var dene mutalaka inşallah sağlıcakla gelsin
Vala benim de öyle kafaya göre şu an 32 göbeğe göre 30 başka bı şey de vardı ona göre de 31 hangi hafta dkgurucam bende şaşırdım noramlde de yarın 30 haftayı doldurucam ama ben zaten iki hafta önceden doğum olur gibi hisediyorum canım kızım ekimin 21 gösteriyordu 6 sında doğdutakma kafana sal gitsin ben artık neyi kafama takicagimi şaşırdım nedense çok doktora da gitmiyorum daha beynim karişmasin diye kasımın başında düşünüyorum sonraki kontol için sende beni dinle sal bak nasıl dkgurucan hemen neyin nasıl geliştigini anlamiycaksin bile benim de doktorun hesabına göre ya yedi yada sekiz haftam kalmış
Canım su çok çok azaldığı zaman takip ediyorlar sezeryana alıyorlarKızlar su azaldığında bebeğe iki hafta bir şey olmuyor mu şimdi? İyice kafam karıştı
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Gün azaldıkça insan korkmaya başlıyor daha 13 gün var kontrole, geçmiyor da zamanCanım su çok çok azaldığı zaman takip ediyorlar sezeryana alıyorlar
Zaten çok çok azalır bitme derecesine gelirse anlarsın kanama oluyor diyorlar bebeğin hareket ediyorsa sıkıntı yokGün azaldıkça insan korkmaya başlıyor daha 13 gün var kontrole, geçmiyor da zaman
bir de uyuyabilsemOhh miss en güzeli şuan
Allah hepimizin bebişlerini korusunZaten çok çok azalır bitme derecesine gelirse anlarsın kanama oluyor diyorlar bebeğin hareket ediyorsa sıkıntı yok
Gündüz uyunmuyor yaa hele hamilelikte hiç uyanınca da bi nerdeyim ben moduna giriyorumbir de uyuyabilsem
Kuşum kötü bişi yoktur yaa için rahat olsun hareket etmez bebek yoksa zaten bu haftalarda sıvı azalmaya başlayacakmış normalde deGün azaldıkça insan korkmaya başlıyor daha 13 gün var kontrole, geçmiyor da zaman
Şekerli ise etkiler sanırımKırmızı pancar da aşırı kan yapıyor ama şekerin varya yenir mi bilmiyorum
Bal kabağı çok gaz yapıyo hee. Kız biz ne yicez herşey gaz yapıyo yaŞekerli ise etkiler sanırım
Bal kabağı da var geçen seneden annem göndermişti dolapta duruyor o da muthiş kan yapar hemde bağırsak çalıştırır
Doğumdan sonra çoğu şey artık kaldı 8 haftam
Hasta bakıcı olarak çalıştım ya ölenler ameliyat olanlar kaza yapanlar covidler hepsini gördüm genç yaşlı yoğun bakımda ondan heralde bilmiyorum hastanelere karşı bi antipatim varKorkma insanların anlattığı gibi aşırı bir şey değil epidural olmak istedin diyelim beline bir apart takıyorlar bebeğinin doğduğunu her şeyini görüyorsun ağrın olursa oradan ağrı kesici veriyorlar 1 güne çıkıyorsun kesikte boydan boya değil minicik kesiyorlar en fazla 15 dakikalık bir işlem dikmesi etmesiyle
Bol bol kimyonlu yemeklerBal kabağı çok gaz yapıyo hee. Kız biz ne yicez herşey gaz yapıyo ya
annemde susmuyor ki uyuyayımGündüz uyunmuyor yaa hele hamilelikte hiç uyanınca da bi nerdeyim ben moduna giriyorum
Yemek sonrasi rezene cayi iceriz canimBal kabağı çok gaz yapıyo hee. Kız biz ne yicez herşey gaz yapıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?