2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Heeee öyle bir şey de olabilir. Ben nedensizce çatı ağrısını biraz daha arka taraflara doğru hissederim diye düşünmüşüm sanırım hep. Araştırınca uyuyor gibi.
Evet çatı ağrısı muhtemelen bahsettiğin benim çok erken başladı belki 2 aydır çekiyorum doktora da sordum o da evet çatı ağrısı dedi. Dedim peki ne yapmak lazım ona yapacak bişey yok doğumdan sonra geçecek dedi

Cati darligi bi sorun degil. Cunku bazi egzersizlerle acilabiliyor. Ama bu haftalarda baslamak lazim tabiki. Bajinal dogumnjsteyen ve erken dogum riski olmayanlarin spora baslamsi gereken haftalardaiz
Sen bensin bacim. Oglene kdr uyuyorum. Evde hareket edebildigim tek yer yatak odasi mutfak bile insaat halinde. Max 7 hafta var. Hicbisey hwzir degil. Aglayinca simarik oldugumu soleyen bi kocam var vs vs
Benim kayınvalidem de öyle diyor nazar değmesin diye çirkin deriz bende içinizden diyin duymasın dedim
Ay ben bi gun bi bege ole dedim annesi beni dovuyodu. Bnm bebegim cirkin diil die. Bi daha tobe demem

Ben de yapmadım, en cok sudem34 yaptı
Aaa üstüme iyilik sağlık ramazan şaban'a dönmüş olaysiteye girecek vaktim enerjim olsa uğraşırdım da ben yoğunum anam

Bence ziyaretçi olarak giriyor artık✌bizsiz yapamaz o
Yaş çok komiksin baban da çok iyi niyetli saf gerçekten
Gebeliğin son döneminde hurmayı içine limon damlatarak tüketmeyi öneriyorlar.
Hem doğumu kolaylaştııyor.Hemde vucudun demir tutma kapasitesini arttıyormş tatlım aklında olsun
Balım sezeryan olacağım için hemde şeker diyeti için sanırım hurma filan yiyemem gibi geliyor. Amaç bebeği 39 a kadar içerde tutmaya çalışmak.
Bence icebilirsin cünkü hep dr lar ikiye cikariyolar eger bisi az geliyorsa
Bence öyle düşündüm de kızlar kabızlık filan diyince bekledim bakalım gıda takviyesi araştırayım gerekirse.
Bal kabağı çok gaz yapıyo hee. Kız biz ne yicez herşey gaz yapıyo ya
Diyet bitecek ya benim ben her şeyi yemeyi düşünüyorum kv bal getiriyor doğumdan sonra ye dedi

Kızlar şimdi şöyle hastane çantasını hazırladım. Hem size fikir olsun hemde eksik gördüklerinizi diyin
Benim için
Hemşireye verilecekler;
1 alt üst takım
Lohusa pedi
Emzirme sütyeni
Kilot
Atlet
Çorap
Başörtüsü.
Valizde ayrıca;
1 tane lohusa takımı (güzel olan)
Yedek İç çamaşırı 2 kilot, 1 atlet, 1 emzirme
sütyeni
Lohusa pedi paket
Şal
Terlik
Havlu
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Makyaj malzemeleri
Kişisel bakım diş macunu fırçası falan
Taç
Çıkış için kıyafet.
Bebek için:
Hemşireye verilecek;
1 tane uzun kollu çıtçıtlı
1 Alt üst takım
1 tane bez
1 tane çorap
1 tane eldiven
1 tane şapka
1 tane penye battaniye.
Valizde ayrıca;
1 tane kalın battaniye
1 tane pazen battaniye
1 tane hastane çıkışı takım (güzel olan)
Pişik kremi
1 paket Temizleme pamuğu
1 paket ıslak mendil
10 tane bez
1 tane alt değiştirme bezi
Puset.

Ayrıca süsler falan gidecek işte. Emzik biberon evde var onları da bilerek almadım. Bazı ebe videolarında almayın diyorlardı. Ev yakın baktık olacak gibi değil illaki getirilir

D d_g_g doğum şekline karar verdin mi?
Yeni doktor ne dedi?
Daha önce olduğun ameliyat vs etkiler miymiş?

Ohh afiyet olsun

çok yazamadım formadan uzak kaldım ama ara ara okudum.. hep dua ettım inşallah bebişin güzel haberlerini almakta nasip olacak inanıyorum

çok yazamadım formadan uzak kaldım ama ara ara okudum.. hep dua ettım inşallah bebişin güzel haberlerini almakta nasip olacak inanıyorum sağlıkla kucak

kızlar bu kasılma nasıl birşey tam olarak. yani hani ne bileyim bacağımız kasılır ya onun aynısının karında hissedileni mi

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz bir uyudum uyandım Şimdi bitirdim okumayı. Ben de sersem gibiyim bugün uyusam akşama kadar uyurum ama çok iş var kafayı yicem vücudum çok halsiz, karnım hem ağrıyor hem acıyor. Kalktım yemek yedim, diyetisyen en az yarım saat uzanma dedi yemekten sonra ama dayanamadım uzandım şimdi, iki gündür kan aldırıyorum onun mu etkisi bilemedim

Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla çikar bebeğin de kuvözden. Ben de oncekinde erken doğum yaptım ikizlerime. Hastanede bırakıp gitmek zor oluyor ama onun için yapabileceğim bişey var duygusu insana güç veriyor. Ben ilk görunce aglamıştım bebeklerimi. Bir hemşire de elini omzuma koydu ağlama onların süte ihtiyacı var süt sağ demişti. O andan sonra hiç ağlamadım. Sadece süte odaklandım. Bikac güne 3 bebeklik sütüm geliyordu. İstemeyle çok alakalı süt. İnşallah senin de bol bol olur. Sürekli su içip süt sağ, uyu. Eğer tekli pompa varsa masaj yaparak sag. Bir de ikinciyi sağınca bikac dakika ilk göğsünü tekrar sag. O zaman yağlı süt geliyor. Şifa olsun bebeğine. Allah'ım kolaylık versin. Saglık ve huzur diliyorum size de bebeğe de.

Fiyat uygun mu alınır mı? Kafam Leyla gibi sarhoş gibiyim ya

Eklentiler

• 406D156F-BECF-4714-82DD-FF3AE7AD831D.webp
    35 KB · Görüntüleme: 59
AA resmen 6 ile 8 hafta arası vaktim kalmış
Ay birden stres oldum resmen.
İçimde tutmaya öyle bir alıştım ki bebeği vakit yaklaştıkca insan garip oluyor.
Sen şimdi zayıfsın ya nefes darlığı falan oluyo mu sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…