- 16 Kasım 2022
- 503
- 1.243
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.641
İlla kimyonu yemeğe koymaya gerek yok az bir şey anason rezene kimyon tohumu her yemekten sonra çay olarak demleyip için hem bol süt hemde gazı önler iki kızımda da öyle yaptım her şeyi de yedimBol bol kimyonlu yemekler
Rezene diyince aklıma hep Mine rezeneeeee diye bağıran kadın vardı kiralık aşk da o geliyorYemek sonrasi rezene cayi iceriz canim
Evet çatı ağrısı muhtemelen bahsettiğin benim çok erken başladı belki 2 aydır çekiyorum doktora da sordum o da evet çatı ağrısı dedi. Dedim peki ne yapmak lazım ona yapacak bişey yok doğumdan sonra geçecek dediHeeee öyle bir şey de olabilir. Ben nedensizce çatı ağrısını biraz daha arka taraflara doğru hissederim diye düşünmüşüm sanırım hep. Araştırınca uyuyor gibi.
Hayatımda tek sevmediğim baharatBol bol kimyonlu yemekler
son demlerde almak lazımYemek sonrasi rezene cayi iceriz canim
Cati darligi bi sorun degil. Cunku bazi egzersizlerle acilabiliyor. Ama bu haftalarda baslamak lazim tabiki. Bajinal dogumnjsteyen ve erken dogum riski olmayanlarin spora baslamsi gereken haftalardaizHiç moralinizi bozmayın. Bebeğin kilosu ve kafa ölçümüyle birlikte degerlendirilecek çok onemli bisi daha var, sizin çatınız. Belki bebeklerimizin kafası çok kucuk olmasina rağmen çatımız o kadar dar ki normal doğurmamız mümkün olmayacak.Ya da catimiz müsait daha büyük bebekleri normal doğurabileceğiz.O yüzden hiç şimdiden bunu düşünüp canınızı sıkmayın36-37. Haftalarda cati muayenesine girecegiz hepimiz , az kaldi
Sen bensin bacim. Oglene kdr uyuyorum. Evde hareket edebildigim tek yer yatak odasi mutfak bile insaat halinde. Max 7 hafta var. Hicbisey hwzir degil. Aglayinca simarik oldugumu soleyen bi kocam var vs vsGünaydın kızlar gece uyuyamayıp gündüz bu saatte kadar yatıyorum. Grubun ilk bebeği geldi inşallah sağlıkla büyür hepimize de umut şifa olur hep aklımda .Şu savaştan ve doğumun bu kadar yakın olmasından çok etkilendim , mide krampı da canımdan bezdirdi günlerdir mutsuz ağrıyla geziyorum . Hiçbir şey de hazır değil diye panik oluyorum daha odası gelecek evde bir sürü tadilat iş var ben ailemden uzaktayım yardım edecek de kimse yok tek başıma yaparım her şeyi diyorum ama ağırlaşmışım artık eski gücümde yok. İnşallah dünya biraz daha iyi bir yer olur hepimiz evlatlarlarımızla huzurlu mutlu mesut yaşarız
Ay ben bi gun bi bege ole dedim annesi beni dovuyodu. Bnm bebegim cirkin diil die. Bi daha tobe dememBenim kayınvalidem de öyle diyor nazar değmesin diye çirkin deriz bende içinizden diyin duymasın dedim
Aaa üstüme iyilik sağlıkBen de yapmadım, en coksudem34 yaptı
Yaş çok komiksinbenim babam 2.5 yaşında yetim kalmış amcam abi aslında ama babam hepsine babalık yapmış, abisine kıyamadı gene o geçinemez emekli maaşıyla dedi fazlasını verdigerçekten kadınlar babaları gibi adamlardan hoşlanıyor ya eşim de böyle enayi babam da
Balım sezeryan olacağım için hemde şeker diyeti için sanırım hurma filan yiyemem gibi geliyor. Amaç bebeği 39 a kadar içerde tutmaya çalışmak.Gebeliğin son döneminde hurmayı içine limon damlatarak tüketmeyi öneriyorlar.
Hem doğumu kolaylaştııyor.Hemde vucudun demir tutma kapasitesini arttıyormş tatlım aklında olsun
Bence öyle düşündüm de kızlar kabızlık filan diyince bekledim bakalım gıda takviyesi araştırayım gerekirse.Bence icebilirsin cünkü hep dr lar ikiye cikariyolar eger bisi az geliyorsa
Diyet bitecek ya benim ben her şeyi yemeyi düşünüyorumBal kabağı çok gaz yapıyo hee. Kız biz ne yicez herşey gaz yapıyo ya
Benim için Hemşireye verilecekler; 1 alt üst takım Lohusa pedi Emzirme sütyeni Kilot Atlet Çorap Başörtüsü. Valizde ayrıca; 1 tane lohusa takımı (güzel olan) Yedek İç çamaşırı 2 kilot, 1 atlet, 1 emzirme sütyeni Lohusa pedi paket Şal Terlik Havlu Göğüs kremi Göğüs pedi Makyaj malzemeleri Kişisel bakım diş macunu fırçası falan Taç Çıkış için kıyafet. | Bebek için: Hemşireye verilecek; 1 tane uzun kollu çıtçıtlı 1 Alt üst takım 1 tane bez 1 tane çorap 1 tane eldiven 1 tane şapka 1 tane penye battaniye. Valizde ayrıca; 1 tane kalın battaniye 1 tane pazen battaniye 1 tane hastane çıkışı takım (güzel olan) Pişik kremi 1 paket Temizleme pamuğu 1 paket ıslak mendil 10 tane bez 1 tane alt değiştirme bezi Puset. |
Cati darligi bi sorun degil. Cunku bazi egzersizlerle acilabiliyor. Ama bu haftalarda baslamak lazim tabiki. Bajinal dogumnjsteyen ve erken dogum riski olmayanlarin spora baslamsi gereken haftalardaiz
Sen bensin bacim. Oglene kdr uyuyorum. Evde hareket edebildigim tek yer yatak odasi mutfak bile insaat halinde. Max 7 hafta var. Hicbisey hwzir degil. Aglayinca simarik oldugumu soleyen bi kocam var vs vs
Ay ben bi gun bi bege ole dedim annesi beni dovuyodu. Bnm bebegim cirkin diil die. Bi daha tobe demem
Ohh afiyet olsunAaa üstüme iyilik sağlıkramazan şaban'a dönmüş olay siteye girecek vaktim enerjim olsa uğraşırdım da ben yoğunum anam
Bence ziyaretçi olarak giriyor artık✌bizsiz yapamaz o
Yaş çok komiksinbaban da çok iyi niyetli saf gerçekten
Balım sezeryan olacağım için hemde şeker diyeti için sanırım hurma filan yiyemem gibi geliyor. Amaç bebeği 39 a kadar içerde tutmaya çalışmak.
Bence öyle düşündüm de kızlar kabızlık filan diyince bekledim bakalım gıda takviyesi araştırayım gerekirse.
Diyet bitecek ya benim ben her şeyi yemeyi düşünüyorumkv bal getiriyor doğumdan sonra ye dedi
çok yazamadım formadan uzak kaldım ama ara ara okudum.. hep dua ettım inşallah bebişin güzel haberlerini almakta nasip olacak inanıyorumŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
çok yazamadım formadan uzak kaldım ama ara ara okudum.. hep dua ettım inşallah bebişin güzel haberlerini almakta nasip olacak inanıyorum sağlıkla kucakŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Ben gırerım %100 benım saclarım hergun yaglanır, 2 gun mumkun deıl bekleyemem, başıma agrı gırerSaat konusunu bilmiyorum açıkçasıama şöyle de bir şey var ilk gün gelen giden, yorgunluk vs derken büyük ihtimalle eve çıkınca gireriz gibime geliyor
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla çikar bebeğin de kuvözden. Ben de oncekinde erken doğum yaptım ikizlerime. Hastanede bırakıp gitmek zor oluyor ama onun için yapabileceğim bişey var duygusu insana güç veriyor. Ben ilk görunce aglamıştım bebeklerimi. Bir hemşire de elini omzuma koydu ağlama onların süte ihtiyacı var süt sağ demişti. O andan sonra hiç ağlamadım. Sadece süte odaklandım. Bikac güne 3 bebeklik sütüm geliyordu. İstemeyle çok alakalı süt. İnşallah senin de bol bol olur. Sürekli su içip süt sağ, uyu. Eğer tekli pompa varsa masaj yaparak sag. Bir de ikinciyi sağınca bikac dakika ilk göğsünü tekrar sag. O zaman yağlı süt geliyor. Şifa olsun bebeğine. Allah'ım kolaylık versin. Saglık ve huzur diliyorum size de bebeğe deŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Kaç litre bu 1.5 sa al uygun bayaFiyat uygun mu alınır mı? Kafam Leyla gibi sarhoş gibiyim ya
Sen şimdi zayıfsın ya nefes darlığı falan oluyo mu sende?AA resmen 6 ile 8 hafta arası vaktim kalmış
Ay birden stres oldum resmen.
İçimde tutmaya öyle bir alıştım ki bebeği vakit yaklaştıkca insan garip oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?