- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.661
750 mlKaç litre bu 1.5 sa al uygun baya
Aman aman en az 36 olana kadar oyalansınlar miniklerOy daha 31+1 olduk biz biraz daha oyalansaydı içerde.
Kız olsun ama karnımızda hareketi de özlenecek kadar güzel benceAynen yaa ama o zaman yanımızda olacak
Bende de Bayadır çıkmıyordu gözüm yollarda kalmıştıAyyy ben sürekli uçuk çıkaran bi insandım bayadır çıkmıyodu. 22. Haftamda komple tüm yüzümde çıktı uçuk ve eşimle tatildeydik. Ağzım dilim şişti böyle bişey yiyemedim içemedim. Tr ye gelince doktora gittik fln hala lekeleri duruyo kaç ay geçti üstündentahta kaşığı ısıtıp basıyodum ben sıcağıyla korkup geri kaçar derler bende normalde çok işe yarıyodu ama tatilde yapamadım. Bastığın zamanki büyüklüğünde kalıyo hem, hem de çabuk iyileşiyo çıkmak üzereyken basınca kaşığı
evet oluyor canımSen şimdi zayıfsın ya nefes darlığı falan oluyo mu sende?
Pahalı o zaman ben iki tane 750 yi 180e aldıydım tekrar indirme girer750 ml
işte tam olarak bu yüzden zorlanmaya başladığım için ben artık günler hızlı geçsin istiyorumevet oluyor canım
Karın bölgem bir anda şişip sertleşiyor.
Nefesim kesik kesik oluyor.
Cumartesi randevum var hepsini sorucam doktora,
Ki ben normal yaşantımda sigara filanda hiç içmedim . Ciğerlerim pırıl pırıl ama benim kız nefesimi kursağımda bırakıyor
0nunara prematüre bebekler için 1den başlıyoruz bebeğim. Bebeğin kilosuna göre de numarası değişiyor hızlı kilo alırsa erken başlar 4numaraya kesin bişi diyemem onun içinKızlar bu bezleri çok konuştuk falan ama benim unutkanlık zirvede yinebu 4 numara kaç aylıkken kullanılıyor bir de 0 numara alan oldu mu ilk hastane için sanki bizim bebeklere olmaz gibi geliyor ama
Ben 1.5 n11 den 125 e almıştım eğer 1.5 litreyse çok çok iyi benceFiyat uygun mu alınır mı? Kafam Leyla gibi sarhoş gibiyim ya
Fiyatı yükselmiş bunun ya sivenonun kendisi bir de satıcı %40 indirimi buPahalı o zaman ben iki tane 750 yi 180e aldıydım tekrar indirme girer
işte tam olarak bu yüzden zorlanmaya başladığım için ben artık günler hızlı geçsin istiyorumnefes rahat alamıyorum yaa en kilolunuz benmiyim ne anlamadım 75 76 kilo oldum
Yok canım 750Ben 1.5 n11 den 125 e almıştım eğer 1.5 litreyse çok çok iyi bence
Ayneeenn ama o tekme atınca çocuğu bi sevesin geliyoAman aman en az 36 olana kadar oyalansınlar minikler
Kız olsun ama karnımızda hareketi de özlenecek kadar güzel bence
Bende de Bayadır çıkmıyordu gözüm yollarda kalmıştıdenedim sıcak basmayı ama pek işe yaramadı gibi, tek duam patlamadan geçmesi ve çeneme yayılmaması
H Huzurasik valla kuşum ben burda yazılan kv okuyunca şükrediyorum
Sen bilirsin 1.5 litresinide takip et bazen ona da indirim geliyo daha karlı oluyo. Minoristen daha uygun bende minoris var ama bundan da aldımFiyatı yükselmiş bunun ya sivenonun kendisi bir de satıcı %40 indirimi bu
Bi tane molfix 2 numara aldım. 1 alınacak daha0nunara prematüre bebekler için 1den başlıyoruz bebeğim. Bebeğin kilosuna göre de numarası değişiyor hızlı kilo alırsa erken başlar 4numaraya kesin bişi diyemem onun için
Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 1500 ML Fiyatları ve ÖzellikleriYok canım 750
Bak 1.5 litre olanlar. N11de kupon kullanabilirsin kargo ücretiyle bile daha uyguna gelirFiyatı yükselmiş bunun ya sivenonun kendisi bir de satıcı %40 indirimi bu
Olmaz yaa inşallah kullanıp memnun olanlar çokBi tane molfix 2 numara aldım. 1 alınacak dahabugün şokta baby turco gördüm içeri temiz diye aklımda kalmış indirimde diye 4 numara alayım dedim o zamana totosu biraz daha canlanır diye pişik vs olmaz sanırım inşallah amin
E bebeğin kendi uygulamasında hala 1.5 litre 160 tl ama bence en mantıklısı n11 kacmaz50 yi bekleyip bir esinden bir kendinden 2 tane almakYok canım 750
Evet bimin bezinden bile memnun kalan çok az araştırdım da şok oldumOlmaz yaa inşallah kullanıp memnun olanlar çok
Ben bazen dayanamayıp karnımı mıncırıyprumAyneeenn ama o tekme atınca çocuğu bi sevesin geliyo
Ha bazıları öyle valla memnun. Benim bi arkadaşım çocuğuna tuvalet eğitimi verirken baya bi uğraştı istemiyordu çocuk rahatlıktan dolayı. En son bimin bezine geçti bilerek onu rahatsız etsin diye çocuk tuvalete alıştıEvet bimin bezinden bile memnun kalan çok az araştırdım da şok oldum
Bende geçen gün 3 numara aldım baby turco sosyal medya falan baya övdü diye ama inşallah Pişik falan yapmazBi tane molfix 2 numara aldım. 1 alınacak dahabugün şokta baby turco gördüm içeri temiz diye aklımda kalmış indirimde diye 4 numara alayım dedim o zamana totosu biraz daha canlanır diye pişik vs olmaz sanırım inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?