- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.681
BendeBen bazen dayanamayıp karnımı mıncırıyprumeşim iyice kafayı yedin diyor ama umurumda değil
O da bıraktırdıgı için memnun heraldeHa bazıları öyle valla memnun. Benim bi arkadaşım çocuğuna tuvalet eğitimi verirken baya bi uğraştı istemiyordu çocuk rahatlıktan dolayı. En son bimin bezine geçti bilerek onu rahatsız etsin diye çocuk tuvalete alıştı
O zamana totoları canlanır iyice ya yumos yumoş olmaz minik popişleriBende geçen gün 3 numara aldım baby turco sosyal medya falan baya övdü diye ama inşallah Pişik falan yapmaz
Bende sevmem ama yapacak bişey yokHayatımda tek sevmediğim baharat
Benimde bebek aşırı yukarıda göğsüme baskı yapıyor hele yatarkenevet oluyor canım
Karın bölgem bir anda şişip sertleşiyor.
Nefesim kesik kesik oluyor.
Cumartesi randevum var hepsini sorucam doktora,
Ki ben normal yaşantımda sigara filanda hiç içmedim . Ciğerlerim pırıl pırıl ama benim kız nefesimi kursağımda bırakıyor
Güzel düşün sen oraya kavuşmaya gdiyorsunHasta bakıcı olarak çalıştım ya ölenler ameliyat olanlar kaza yapanlar covidler hepsini gördüm genç yaşlı yoğun bakımda ondan heralde bilmiyorum hastanelere karşı bi antipatim var
He yaa doğuranlar başlayacak konuşmaya zaten bi 4 haftaya gelir doğum maceralarıO da bıraktırdıgı için memnun heraldeayy az kaldı yakında bebek beziydi gazıydı gaita rengi kusmugunun fıskırmasıydı bunları konuscaz iyice (boktan muhabbetler) ilk defa mecaz kullanmadım bu cümleyi kullanırken
Benim de aynı şekilde taş gibi sertleşiyo doktor bunların yalancı kasılma olduğunu söyledievet oluyor canım
Karın bölgem bir anda şişip sertleşiyor.
Nefesim kesik kesik oluyor.
Cumartesi randevum var hepsini sorucam doktora,
Ki ben normal yaşantımda sigara filanda hiç içmedim . Ciğerlerim pırıl pırıl ama benim kız nefesimi kursağımda bırakıyor
Ben öleyim01 memleket
Yok canım nts ye falan sokmadı siz burda konuşuyosunuz ama hiç oyle bişeyin varlığından bahsetmıyor doktor anlamadım bendeAy maşallah kiloları iyi inşallah en az 3 hafta daha dururlar da kilolarını arttırırlareminim daha duracaklardır. Nst’ye soktu mu doktor?
Koltuk altını duymuştum da diz kapağı da ilginçmişneler yaşıyoruz ya ahahaja
Doktorum endişe etmedi zaten uzun süredir su gibi akıntı olduğu için enfeksiyona yoruyor galiba çünkü kaç kere üstüme kontrole gittim hep iyi dediKuşum kötü bişi yoktur yaa için rahat olsun hareket etmez bebek yoksa zaten bu haftalarda sıvı azalmaya başlayacakmış normalde de
Aynı benBen gırerım %100 benım saclarım hergun yaglanır, 2 gun mumkun deıl bekleyemem, başıma agrı gırer
Yok bebeğin suyunun bizim içtiğimiz suyla bir paralelliği yok. Bunu sordum net de bir cevap aldım. Hayır.Yani ben şunu anlamıyorum su içmek artıyor mu bizim suyumuz fazla doktor hâlâ su iç diyo
Hrseyi yıkayıp paklama hastaligi olan benim de en büyük merakım egerki yıkadık hiç sıkıntı yaşamadım diyen olursa bnde o marka çantadan alicamSonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Kızlar hıçkırıklar ne kadar sürüyor bebeklerinizde ilk defa nerdeyse 10 dk olacak hıçkırıyor endişelenmelimiyim 2 3 dk falan sürerdi hep
N11 den 150 ye 50 kupanla 124 e aldım 1500 ml yı ,hem esımden hem benım hesapgan aldım750 ml
Canım iyi olduğuna çok sevindim sütünde gelir bugün yarın hiç stres yapma. İnşallah bebişde hemen toparlanır hepberaber mutlulukla dönersiniz evinizeKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
bizim içtiğimiz suyla bağlantısı şu ki her 3 saatte 1 amniyon sıvı yenileniyor bizim su tüketimimiz bu sebeple çok önemliYok bebeğin suyunun bizim içtiğimiz suyla bir paralelliği yok. Bunu sordum net de bir cevap aldım. Hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?