2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
O da bıraktırdıgı için memnun heralde ayy az kaldı yakında bebek beziydi gazıydı gaita rengi kusmugunun fıskırmasıydı bunları konuscaz iyice (boktan muhabbetler) ilk defa mecaz kullanmadım bu cümleyi kullanırken

Bu arada enfeksiyon çıkmadı doktor bol su 2 magnezyum iç kendini zorlama dedi sancın var evet ama belki de bebek hareket ettiği için oluyordur dedi anlamadım bi şey valla bariz sancılanıyorum hele geceleri adet olacak gibi kasıklarım belim bacaklarım ağrıyor ama bekliycez heralde bu da normal seyri hamileliğin diyorum artık

Benimde bebek aşırı yukarıda göğsüme baskı yapıyor hele yatarken

Hasta bakıcı olarak çalıştım ya ölenler ameliyat olanlar kaza yapanlar covidler hepsini gördüm genç yaşlı yoğun bakımda ondan heralde bilmiyorum hastanelere karşı bi antipatim var
Güzel düşün sen oraya kavuşmaya gdiyorsun

He yaa doğuranlar başlayacak konuşmaya zaten bi 4 haftaya gelir doğum maceraları anaaamm yerim totolarını

Benim de aynı şekilde taş gibi sertleşiyo doktor bunların yalancı kasılma olduğunu söyledi

Yok canım nts ye falan sokmadı siz burda konuşuyosunuz ama hiç oyle bişeyin varlığından bahsetmıyor doktor anlamadım bende ama agrım sancım falan hiç yok biraz vajinamda agırlık var gibi

Kuşum kötü bişi yoktur yaa için rahat olsun hareket etmez bebek yoksa zaten bu haftalarda sıvı azalmaya başlayacakmış normalde de
Doktorum endişe etmedi zaten uzun süredir su gibi akıntı olduğu için enfeksiyona yoruyor galiba çünkü kaç kere üstüme kontrole gittim hep iyi dedi
Ben gırerım %100 benım saclarım hergun yaglanır, 2 gun mumkun deıl bekleyemem, başıma agrı gırer
Aynı ben saçımı yıkarım ertesi akşam sanki patates kızartmışım gibi yağlanır

Sonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Hrseyi yıkayıp paklama hastaligi olan benim de en büyük merakım egerki yıkadık hiç sıkıntı yaşamadım diyen olursa bnde o marka çantadan alicam

çocuğun dolabı ancak haftaya cuma geliyor evi de temizletecektim yine pislenir kesin montajda

Kızlar hıçkırıklar ne kadar sürüyor bebeklerinizde ilk defa nerdeyse 10 dk olacak hıçkırıyor endişelenmelimiyim 2 3 dk falan sürerdi hep

10-15 dk arası sürüyor benim bebitonun da canım normal sanıyorum, daha önce bi arkadaş daha yazmıştı 13 dk sürdü dedi diye hatırlıyorum

Canım iyi olduğuna çok sevindim sütünde gelir bugün yarın hiç stres yapma. İnşallah bebişde hemen toparlanır hepberaber mutlulukla dönersiniz evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…