2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu ara ben de öyleyim ya yattığım yerde kalmak istiyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum ama yattıkça da belim ve karnım ağrıyor gerçekten ikinci trimister balayıymış

Sonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Aman her şeye karışıyor bu kaynanalar be çocuk doğunca yıkayıp ütülemesi daha zor olur zaten hepsini yıkayıp ütülemek lazım

Aman her şeye karışıyor bu kaynanalar be çocuk doğunca yıkayıp ütülemesi daha zor olur zaten hepsini yıkayıp ütülemek lazım
Ben de her şeyini yıkadım ütüledim valizi bile hazırladım birminikask2020 erkenden bebişini kucağına alınca beni de korku sardı her şey hazırda Dursun ne olur ne olmaz yarını bilemeyiz

Yok bebeğin suyunun bizim içtiğimiz suyla bir paralelliği yok. Bunu sordum net de bir cevap aldım. Hayır.
Bu konuda da her doktor farkli sey soyluyor sanirim. Benim doktorum da en az 3 litre su icmemi soyledi azalmamasi icin. Internette de bi cok doktorun yazisi var sivida azalma varsa bol sivi tuketimi oneriyorlar

Ben de her şeyini yıkadım ütüledim valizi bile hazırladım birminikask2020 erkenden bebişini kucağına alınca beni de korku sardı her şey hazırda Dursun ne olur ne olmaz yarını bilemeyiz
Benim zaten korkum vardı. Ya çantam hazır olmazsa diye ama zaten erken gelirse şuan giyemeyecekler bunları

Kızlar ya benim vajinama çok ciddi acı ağrı karışımı bir şey oluyo . Yürürken böyle kemiklerim acıyo gibi ağırlık gibi de hissediyorum yatınca genelde iyiyim. Arabam düz vites. Sol ayağımı kaldırırken bile acı hissettim alt tarafta. Giyinip soyunurken de zorlanıyorum ve bunların hepsi birden oldu iki gün içinde. çatı ağrısı sanırım bu anlamıyorum ki. Böyle bacaklarımı ve özellikle vajinamın olduğu yeri esnetmek germek falan istiyorum .Bacaklarımı dizden büküp yanlara doğru açınca rahat ediyorum mesela . Var mı böyle olan

Bi de mutlaka sabah almalıyım duşu, gecedenn yıkanınca sabaha kadar tekrar yaglanıyor gıbı hıssedıyorum, huyum kurusun

Canim idrar yolu enfeksiyonun mu vardi yanlis mi hatirliyorum

Hrseyi yıkayıp paklama hastaligi olan benim de en büyük merakım egerki yıkadık hiç sıkıntı yaşamadım diyen olursa bnde o marka çantadan alicam
Ben çarşıdan aldığım için markası bir şeyi yok ama aynı modelini buldum internette ben 300 e aldım nette 600 civarı idi
Aynen öyle, zaten beni daha 2 sepet ütü bekliyor kendimizin artık peş peşe yaparım napayım

Bi de mutlaka sabah almalıyım duşu, gecedenn yıkanınca sabaha kadar tekrar yaglanıyor gıbı hıssedıyorum, huyum kurusun
Saçın nemli kaldığı için yastık vs daha çabuk yağlandırıyor bende sevmiyorum o hissi o yüzden en iyisi sabah dediğin gibi

Sonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Canım ben düşük derecede düşük devirde kısa programda yıkadım aynı şekil duruyor 400 devire attım çıktığında çok ıslaktı 2 3 gün öyle kendiliğinden kurumaya bıraktım aynı önceki gibi

Bende öyle yapayım o zaman, havalar iyice soğumadan balkonda kurur

Antalya'daki kızlar, Antalya'ya yeni taşındığım için bilgim yok, evde doğalgaz yok o yüzden klima alıcam, kışın ısıtmak içinde kullanicam son anda birisi bebege zarar verir dedi kafam karıştı siz ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…