- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.701
Bu ara ben de öyleyim ya yattığım yerde kalmak istiyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum ama yattıkça da belim ve karnım ağrıyor gerçekten ikinci trimister balayıymışYa ben normalde iş yapmayı seven biriyim ama bana bişi oldu Allahım hiç bi işe kalkmak istemiyorum yaa yürümeye çıktım o bile gözümde bi büyüdüyani bişiler yapıyorum ama isteyerek değil sanki biri zorluyo
Aman her şeye karışıyor bu kaynanalar beSonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Ben de her şeyini yıkadım ütüledim valizi bile hazırladımAman her şeye karışıyor bu kaynanalar beçocuk doğunca yıkayıp ütülemesi daha zor olur zaten hepsini yıkayıp ütülemek lazım
Bu konuda da her doktor farkli sey soyluyor sanirim. Benim doktorum da en az 3 litre su icmemi soyledi azalmamasi icin. Internette de bi cok doktorun yazisi var sivida azalma varsa bol sivi tuketimi oneriyorlarYok bebeğin suyunun bizim içtiğimiz suyla bir paralelliği yok. Bunu sordum net de bir cevap aldım. Hayır.
Juno aldım ben yıkıcam bu hafta sonu dönüş yaparımHrseyi yıkayıp paklama hastaligi olan benim de en büyük merakım egerki yıkadık hiç sıkıntı yaşamadım diyen olursa bnde o marka çantadan alicam
Benim zaten korkum vardı. Ya çantam hazır olmazsa diye ama zaten erken gelirse şuan giyemeyecekler bunlarıBen de her şeyini yıkadım ütüledim valizi bile hazırladımbirminikask2020 erkenden bebişini kucağına alınca beni de korku sardı her şey hazırda Dursun ne olur ne olmaz yarını bilemeyiz
Evet orası da var inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırızBenim zaten korkum vardı. Ya çantam hazır olmazsa diye ama zaten erken gelirse şuan giyemeyecekler bunları
Bi de mutlaka sabah almalıyım duşu, gecedenn yıkanınca sabaha kadar tekrar yaglanıyor gıbı hıssedıyorum, huyum kurusunDoktorum endişe etmedi zaten uzun süredir su gibi akıntı olduğu için enfeksiyona yoruyor galiba çünkü kaç kere üstüme kontrole gittim hep iyi dedi
Aynı bensaçımı yıkarım ertesi akşam sanki patates kızartmışım gibi yağlanır
İnşallah canım. Sağlıklı olsun hepsiEvet orası da var inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız
Canim idrar yolu enfeksiyonun mu vardi yanlis mi hatirliyorumKızlar ya benim vajinama çok ciddi acı ağrı karışımı bir şey oluyo . Yürürken böyle kemiklerim acıyo gibi ağırlık gibi de hissediyorum yatınca genelde iyiyim. Arabam düz vites. Sol ayağımı kaldırırken bile acı hissettim alt tarafta. Giyinip soyunurken de zorlanıyorum ve bunların hepsi birden oldu iki gün içinde.çatı ağrısı sanırım bu anlamıyorum ki. Böyle bacaklarımı ve özellikle vajinamın olduğu yeri esnetmek germek falan istiyorum .Bacaklarımı dizden büküp yanlara doğru açınca rahat ediyorum mesela . Var mı böyle olan
Düşünmeye çalışıyorum artık yavaş yavas sezeryan fikrine de kendimi alıstırıyorum Allahım hayırlısını kolaylıkla nasip etsinGüzel düşün sen oraya kavuşmaya gdiyorsun
Ben çarşıdan aldığım için markası bir şeyi yok ama aynı modelini buldum internette ben 300 e aldım nette 600 civarı idiHrseyi yıkayıp paklama hastaligi olan benim de en büyük merakım egerki yıkadık hiç sıkıntı yaşamadım diyen olursa bnde o marka çantadan alicam
Aynen öyle, zaten beni daha 2 sepet ütü bekliyor kendimizin artık peş peşe yaparım napayımAman her şeye karışıyor bu kaynanalar beçocuk doğunca yıkayıp ütülemesi daha zor olur zaten hepsini yıkayıp ütülemek lazım
Öyle de merak ediyorum ki nasıl bi bebek olacakHe yaa doğuranlar başlayacak konuşmaya zaten bi 4 haftaya gelir doğum maceralarıanaaamm yerim totolarını
Saçın nemli kaldığı için yastık vs daha çabuk yağlandırıyor bende sevmiyorum o hissi o yüzden en iyisi sabah dediğin gibiBi de mutlaka sabah almalıyım duşu, gecedenn yıkanınca sabaha kadar tekrar yaglanıyor gıbı hıssedıyorum, huyum kurusun
Canım ben düşük derecede düşük devirde kısa programda yıkadım aynı şekil duruyor 400 devire attım çıktığında çok ıslaktı 2 3 gün öyle kendiliğinden kurumaya bıraktım aynı önceki gibiSonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Bende öyle yapayım o zaman, havalar iyice soğumadan balkonda kururCanım ben düşük derecede düşük devirde kısa programda yıkadım aynı şekil duruyor 400 devire attım çıktığında çok ıslaktı 2 3 gün öyle kendiliğinden kurumaya bıraktım aynı önceki gibi
Markasi ne cnmCanım ben düşük derecede düşük devirde kısa programda yıkadım aynı şekil duruyor 400 devire attım çıktığında çok ıslaktı 2 3 gün öyle kendiliğinden kurumaya bıraktım aynı önceki gibi
Odada kuruttum ben bir de öyle bıraktım kurudu içime sinmedi yıkadım bendeBende öyle yapayım o zaman, havalar iyice soğumadan balkonda kurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?