2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım kiyafet degistirirkende benim oluyor bir de araba kullanıp indikten sonra ağrım oluyor, bütün gün iş sandalyesinde o kadar olmuyor ama araba koltuğunda oturdugumuz pozisyondan sanırım

Juno çantayı bende aldm, unutmazsan beni de etiketler misin yikadiktan sonra

Bu konuda da her doktor farkli sey soyluyor sanirim. Benim doktorum da en az 3 litre su icmemi soyledi azalmamasi icin. Internette de bi cok doktorun yazisi var sivida azalma varsa bol sivi tuketimi oneriyorlar
Kesinlikle bana da en az 2 Lt içeceksin diyor. Ama bunu bebeğin suyu azalmasın ya da azsa artması için değil. 2 doktorda aynısını söyledi. Görüşler farklıdır belki bilmiyorum

Bugün bir vukuat yoksa ben bir şeyler yazayım

Bir kaç gündür regl olacakmış gibi karnımda ağrı oluyor, belim de ağrıyor yatıp dinlenmezsem katiyen geçmiyor ve bu aralar ayakta durmam gerekiyor pek uzanmaya vaktim olmuyor korkutmadı değil

Z Zecmel canım şehirleri kaldırmışsın vala Antalya'da kimler vardı ya da klimayla ısınan

Canım doktorlar sakıncası olmadığını söylüyor bildiğim kadarıyla

Kızlar kendime göre bimden neler alınabilir şöyle yazdım. Fiyatı sitelere göre pahalı dediğiniz bir ürün var mı almayayım?

Eklentiler

• 31C58D19-B7B4-439E-B861-82A1BA8D22B3.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 70
Bimdeki oturağı çocuk kendi açamıyor diyorlar

bimde ne kadar fiyatı
Bimde oturak 169 tl. Cocugun kendi acamamasi iyi bir sey degil mi?
Kız N nimolik geçen attıydın ya önüme ne geldi ty den daha uyguna geliyo
Ben aldiktan sonra dustu n11 de fiyati 230 du ben alirken. Dun baktigimda kargo uoktu ve 160 idi, simdi kargo gelmis.
Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 1500 ML Fiyatları ve Özellikleri
Kaçmaz50 geldiğinde kaçırma al bundan e bebek bugün gelmiş benim de
Ne olmus bu n11 e ya herseye kargo koymus. Ruya gunleri bitti mi n11 de bizim icin

Bilmiyorum canım olumsuz yorum olarak yapmışlar instagramda görmüştüm

Himm simdi fark ettim. Urunun icine girince kargo ucreti gosteriyor ama sepete ekleyince kargo almiyor. Gosterim hatasi oldu herhalde

doktorum dinlenince geçen ağrılardan korkma demişti..

Kızlar kendime göre bimden neler alınabilir şöyle yazdım. Fiyatı sitelere göre pahalı dediğiniz bir ürün var mı almayayım?
Emzik kutusu e bebekte 24 lira muhtemelen bimde alman daha zor olur ztn,

Birde bi arkadaşimizda bimden ağız mendili alicam demişti, ben 10 adet kaliteli diye 100 tlye olandan aldım, bide 10 adeti 50tlye aldım cok iyi çıktı onu tavsiye ediyorum size muhtemelen bimde cogu seyi alamicaz ztn

Eklentiler

• Screenshot_20231019-164348_Trendyol.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20231019-164046_ebebek.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 67
Canım 30 derece 600 devirde yıkadım hiç bişe olmadı bir günde kurudu kendi odasında aklında olsun seninde 400 devir çok ıslak çıkarır uğraşma bidaha

Kendi ütüm çok olmuyor eşimde kamuflaj giyiyor onu da kendisi ütülüyor ayakta durunca her yerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…