- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.741
Teşekkür ederim canım
O zaman benim su içmemle çok alakası yoktur, içimi rahatlattın vallaÜniversitedeyken diyetisyen arkadaşım vardı 2 2. 5 lt su iç günde derdi ben de içemezdim bir gün gaza getirdi beni 3 lt yakın şu içtik beraber akşamına şu zehirlenmesi geçirdimDoktora gittik herkesin vücudu 2 lt su kaldıracak kapasiteye sahip değil dedi vücudumun sodyum dengesini bozmusum bana ne zaman susarsan o zaman su iç sen dedi hamilelikte de doktorums söyledim bunu idrar rengini takip et sürekli defi
n11'den Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 1500 ML seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Baktım da bulamadım canım n11 de
Ay valla tam hamile modunda geziyormuşuzBu ara ben de öyleyim ya yattığım yerde kalmak istiyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum ama yattıkça da belim ve karnım ağrıyor gerçekten ikinci trimister balayıymış
aynen yaa bendeÖyle de merak ediyorum ki nasıl bi bebek olacak
ya havayı kurutuyo ya o sıkıntı yapıyo bebeklerdeAntalya'daki kızlar, Antalya'ya yeni taşındığım için bilgim yok, evde doğalgaz yok o yüzden klima alıcam, kışın ısıtmak içinde kullanicam son anda birisi bebege zarar verir dedi kafam karıştı siz ne dersiniz
Yok hayır aksine ilk kez temiz çıktıCanim idrar yolu enfeksiyonun mu vardi yanlis mi hatirliyorum
Herkes yazmadı şehir kısmını gizlilik işinden dolayı bende dedim en son kaldırayım
aynen yaa bende eminim kargo yoktu dün bugün gelmişBimde oturak 169 tl. Cocugun kendi acamamasi iyi bir sey degil mi?
Ben aldiktan sonra dustu n11 de fiyati230 du ben alirken. Dun baktigimda kargo uoktu ve 160 idi, simdi kargo gelmis.
Ne olmus bu n11 e ya herseye kargo koymus. Ruya gunleri bitti mi n11 de bizim icin
Ya ben sezaryenden değil de bu epiduralden korkuyorum desemKorkma insanların anlattığı gibi aşırı bir şey değil epidural olmak istedin diyelim beline bir apart takıyorlar bebeğinin doğduğunu her şeyini görüyorsun ağrın olursa oradan ağrı kesici veriyorlar 1 güne çıkıyorsun kesikte boydan boya değil minicik kesiyorlar en fazla 15 dakikalık bir işlem dikmesi etmesiyle
Sen onu görmüyon bile korkma hiç sezeryan olan herkes bana aynı şeyi diyo çok korktuk ama gerek yokmuş çok rahattı diyorlarYa ben sezaryenden değil de bu epiduralden korkuyorum desemçok saçma gelicek belki ama iğneden normalde asla korkmam ama belimden o iğne yapma olayı beni aşırı geriyo
Ben hic hissetmedim canim igneyi. Doktor yapmis uzanabilirsin dedi, ben daha bekliyordum yapacak diyeYa ben sezaryenden değil de bu epiduralden korkuyorum desemçok saçma gelicek belki ama iğneden normalde asla korkmam ama belimden o iğne yapma olayı beni aşırı geriyo
Son dikiş anında bazen tamamen uyutuyolarmış ben hep tam uyutulursam saçmalarım diye korkuyorumBen hic hissetmedim canim igneyi. Doktor yapmis uzanabilirsin dedi, ben daha bekliyordum yapacak diye
Neden uyutuyorlar acaba. Ben de o dikis anini sevmedim dogumda. Beni uyutun dedim ama bitmek uzere zateb deyip uyutmadilarSon dikiş anında bazen tamamen uyutuyolarmış ben hep tam uyutulursam saçmalarım diye korkuyorumbu konuda vukuatımda var
Bende katı meyve sıkacağı var ama brn önce exotic diye bir marka var onu denyicem organik hem, hemde %100 doğal havuç suyuymuşKati meyve sikacagim olsa yapardim canim. Belki de onlem amacli 3 litre dedi doktorum. Iciyorum insallah azalmaz
Su azalınca bebek zayıf mı doğuyoHic bilmiyorum ki. Oglumda da suyun azalmis demisti 38. Haftada doktor. Belki de o yuzden zayif dogdu bilemiyorum
Ben ilcedeyim burda havuc suyu bulmam zor. Hic gormedimBende katı meyve sıkacağı var ama brn önce exotic diye bir marka var onu denyicem organik hem, hemde %100 doğal havuç suyuymuş
File market varsa yakınında canım satılıyor orda bende sıvım azdı o markadan alıp içtim hatta havuç portakal karışık yapmışlar tadı güzelBende katı meyve sıkacağı var ama brn önce exotic diye bir marka var onu denyicem organik hem, hemde %100 doğal havuç suyuymuş
Ben de sürekli masterchef izliyorum. Orda yakışıklı olan çocuklarından birine benzese bari oğlumaynen yaa bendeilk zamanlar hep kv le beraberdim kız olursa ona benzer diye de korktum hep
Benim plasenta yaslanmasi da varmis canim. 38. Haftada onu da soylemisti belki de ondandir. Ya da sadece genetik faktorler bile etkili olabilir benimkinin zayif olmasinda.Su azalınca bebek zayıf mı doğuyo
Ben ikisinden de değil ama sondadan korkuyorumYa ben sezaryenden değil de bu epiduralden korkuyorum desemçok saçma gelicek belki ama iğneden normalde asla korkmam ama belimden o iğne yapma olayı beni aşırı geriyo
Sonda takılmak zorunda mı ya ben de istemiyorumBen ikisinden de değil ama sondadan korkuyorum
Sezaryende istersen uyusturduktan sonra takiyorlar canim. Ben ilk dogumda soylemistim uyustuktan sonra takmislardiBen ikisinden de değil ama sondadan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?