2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
O zaman benim su içmemle çok alakası yoktur, içimi rahatlattın valla çünkü yeterli su içemedim diye hep kendimi suçluyorum geçen haftadan beri

Bu ara ben de öyleyim ya yattığım yerde kalmak istiyorum hiçbir iş yapmak istemiyorum ama yattıkça da belim ve karnım ağrıyor gerçekten ikinci trimister balayıymış
Ay valla tam hamile modunda geziyormuşuz bi dışarı çıktım bayırda çıktım ağrı girdi daha da doğrultamıyorum kendimi
Öyle de merak ediyorum ki nasıl bi bebek olacak
aynen yaa bende ilk zamanlar hep kv le beraberdim kız olursa ona benzer diye de korktum hep
ya havayı kurutuyo ya o sıkıntı yapıyo bebeklerde

Z Zecmel canım şehirleri kaldırmışsın vala Antalya'da kimler vardı ya da klimayla ısınan
Herkes yazmadı şehir kısmını gizlilik işinden dolayı bende dedim en son kaldırayım
aynen yaa bende eminim kargo yoktu dün bugün gelmiş uçuç kuponla anca indirimli olur

Ya ben sezaryenden değil de bu epiduralden korkuyorum desem çok saçma gelicek belki ama iğneden normalde asla korkmam ama belimden o iğne yapma olayı beni aşırı geriyo

Ya ben sezaryenden değil de bu epiduralden korkuyorum desem çok saçma gelicek belki ama iğneden normalde asla korkmam ama belimden o iğne yapma olayı beni aşırı geriyo
Sen onu görmüyon bile korkma hiç sezeryan olan herkes bana aynı şeyi diyo çok korktuk ama gerek yokmuş çok rahattı diyorlar

Ben hic hissetmedim canim igneyi. Doktor yapmis uzanabilirsin dedi, ben daha bekliyordum yapacak diye

Son dikiş anında bazen tamamen uyutuyolarmış ben hep tam uyutulursam saçmalarım diye korkuyorum bu konuda vukuatımda var
Neden uyutuyorlar acaba. Ben de o dikis anini sevmedim dogumda. Beni uyutun dedim ama bitmek uzere zateb deyip uyutmadilar

Su azalınca bebek zayıf mı doğuyo
Benim plasenta yaslanmasi da varmis canim. 38. Haftada onu da soylemisti belki de ondandir. Ya da sadece genetik faktorler bile etkili olabilir benimkinin zayif olmasinda.

Ben ikisinden de değil ama sondadan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…