- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.761
Fileye gittim bende ondan aldım bilmeden iyi yapmışımSuyu az olan arkadaşım havuç suyu tek başına acı oluyor evde sıkınca. file markette havuç ve portakal karışık meyvesuyu var tadı da çok güzel benim arkadaşım da ondan içti hep inşallah şifa olur
Benim bebeler prematüre doğmuştu. Kuvözde 2 numara Molfix takmışlardı. Biz de o yüzden direk 2 den başladik. Hiç 1 kullanmadık.Kızlar bu bezleri çok konuştuk falan ama benim unutkanlık zirvede yinebu 4 numara kaç aylıkken kullanılıyor bir de 0 numara alan oldu mu ilk hastane için sanki bizim bebeklere olmaz gibi geliyor ama
Çıkartırken sıkıntı oluyor mu acı hissiSezaryende istersen uyusturduktan sonra takiyorlar canim. Ben ilk dogumda soylemistim uyustuktan sonra takmislardi
Sonda takilma zorunda cunku idrarin bosaldigini farketmiyorsunSonda takılmak zorunda mı ya ben de istemiyorum
Ya bende korkuyorum orama bir şey girsin istemiyorumSonda takilma zorunda cunku idrarin bosaldigini farketmiyorsunbenim torba dolmus serklajda hic anlamiyordum
Takanin becerisine bagli bence. Bundanonceki dogumumda ve serklajimda sonda cikarilirken hic rahatsiz olmamistim. Ama son serklajimda cikartirken biraz yanma olduÇıkartırken sıkıntı oluyor mu acı hissi
Bez ped gibi bir şey takıcaz zaten tuvalete gidene kadar idrar gelse de sıkıntı olmaz takmasınlar yaTakanin becerisine bagli bence. Bundanonceki dogumumda ve serklajimda sonda cikarilirken hic rahatsiz olmamistim. Ama son serklajimda cikartirken biraz yanma oldu
Ya kısa sürüyor aslında da o sırada bize zaman geçmiyo olabilirNeden uyutuyorlar acaba. Ben de o dikis anini sevmedim dogumda. Beni uyutun dedim ama bitmek uzere zateb deyip uyutmadilar
seninki yine iyiymişBen de sürekli masterchef izliyorum. Orda yakışıklı olan çocuklarından birine benzese bari oğlum
ay en korktuğum şeylerden biriTakanin becerisine bagli bence. Bundanonceki dogumumda ve serklajimda sonda cikarilirken hic rahatsiz olmamistim. Ama son serklajimda cikartirken biraz yanma oldu
Benimki de öyle en az 10-15 dk sürüyo, kıyamıyorum ya üzülüyorum uzadıkça basıyo tekmeyi rahatsız oluyo yavrum10-15 dk arası sürüyor benim bebitonun da canım normal sanıyorum, daha önce bi arkadaş daha yazmıştı 13 dk sürdü dedi diye hatırlıyorum
Kesin takarlar ya uzun süre kalkılmıyor ya tuvalet içinSonda takılmak zorunda mı ya ben de istemiyorum
Onu zaten direkt uyuşturunca takarlar bence ama sonrası biraz zor. Daha önce takılmıştı bir kere bana sonrasında tuvaletimi yaparken falan da acıdı . Ama hiç deneyimim yokken de korkulu rüyamdıSezaryende istersen uyusturduktan sonra takiyorlar canim. Ben ilk dogumda soylemistim uyustuktan sonra takmislardi
Dogum sirasinda uzerindeki her seyi cikartiyoruz ya o sonda o zaman da lazim. Aci hissettiren bi sey degil canim oyle gercekten. Dogumdan sonra aklinda bile olmayacak sondaBez ped gibi bir şey takıcaz zaten tuvalete gidene kadar idrar gelse de sıkıntı olmaz takmasınlar ya
Kendini suçlama şu içmek hamilelikte çok önemli ama herbirimizin vücut su kapasitesi farklı arkadaşıma doktoru günde en az 4.5 lt su iç demiştiO zaman benim su içmemle çok alakası yoktur, içimi rahatlattın vallaçünkü yeterli su içemedim diye hep kendimi suçluyorum geçen haftadan beri
Evet ertesi gun de idrarda yanma oldu bende sondadan dolayiKesin takarlar ya uzun süre kalkılmıyor ya tuvalet için
Onu zaten direkt uyuşturunca takarlar bence ama sonrası biraz zor. Daha önce takılmıştı bir kere bana sonrasında tuvaletimi yaparken falan da acıdı . Ama hiç deneyimim yokken de korkulu rüyamdı
Ağlıcam şimdi dur kızzz acıya karşı çok hassasımKesin takarlar ya uzun süre kalkılmıyor ya tuvalet için
Onu zaten direkt uyuşturunca takarlar bence ama sonrası biraz zor. Daha önce takılmıştı bir kere bana sonrasında tuvaletimi yaparken falan da acıdı . Ama hiç deneyimim yokken de korkulu rüyamdı
Valla keşke öyle bir seçenek olsa. Çıkarırken benimde aşırı acımadı böyle hafif bir uyuşukluk oluyor zaten ama o gün tuvalete giderken yanmam olmuştu mesela elimle peçeteyle tutup öyle yapıyordumBez ped gibi bir şey takıcaz zaten tuvalete gidene kadar idrar gelse de sıkıntı olmaz takmasınlar ya
Ya acı gibi düşünme idrar yolu iltihabı olunca da yanma oluyor ya tuvaletini yaparken öyle bir şeyAğlıcam şimdi dur kızzz acıya karşı çok hassasım
Nasıl takılıyor ki oEvet ertesi gun de idrarda yanma oldu bende sondadan dolayi
doktorum dinlenince geçen ağrılardan korkma demişti..
Ben de sürekli masterchef izliyorum. Orda yakışıklı olan çocuklarından birine benzese bari oğlum
Orası ayrı bir sıkıntı zaten orama bir şey girmesi ürkütücüYa acı gibi düşünme idrar yolu iltihabı olunca da yanma oluyor ya tuvaletini yaparken öyle bir şeyben kurcalanmak istemiyom derdim o
Ya acı gibi düşünme idrar yolu iltihabı olunca da yanma oluyor ya tuvaletini yaparken öyle bir şeyben kurcalanmak istemiyom derdim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?