2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Fileye gittim bende ondan aldım bilmeden iyi yapmışım exotic diye bi marka var ondan da aldım internetten doğalmış o da katkısızmış. Çok teşekkür ederimm

Kızlar bu bezleri çok konuştuk falan ama benim unutkanlık zirvede yine bu 4 numara kaç aylıkken kullanılıyor bir de 0 numara alan oldu mu ilk hastane için sanki bizim bebeklere olmaz gibi geliyor ama
Benim bebeler prematüre doğmuştu. Kuvözde 2 numara Molfix takmışlardı. Biz de o yüzden direk 2 den başladik. Hiç 1 kullanmadık.

Neden uyutuyorlar acaba. Ben de o dikis anini sevmedim dogumda. Beni uyutun dedim ama bitmek uzere zateb deyip uyutmadilar
Ya kısa sürüyor aslında da o sırada bize zaman geçmiyo olabilir herkes uyutmuyo
Ben de sürekli masterchef izliyorum. Orda yakışıklı olan çocuklarından birine benzese bari oğlum
seninki yine iyiymiş
Takanin becerisine bagli bence. Bundanonceki dogumumda ve serklajimda sonda cikarilirken hic rahatsiz olmamistim. Ama son serklajimda cikartirken biraz yanma oldu
ay en korktuğum şeylerden biri

10-15 dk arası sürüyor benim bebitonun da canım normal sanıyorum, daha önce bi arkadaş daha yazmıştı 13 dk sürdü dedi diye hatırlıyorum
Benimki de öyle en az 10-15 dk sürüyo, kıyamıyorum ya üzülüyorum uzadıkça basıyo tekmeyi rahatsız oluyo yavrum

Sonda takılmak zorunda mı ya ben de istemiyorum
Kesin takarlar ya uzun süre kalkılmıyor ya tuvalet için
Sezaryende istersen uyusturduktan sonra takiyorlar canim. Ben ilk dogumda soylemistim uyustuktan sonra takmislardi
Onu zaten direkt uyuşturunca takarlar bence ama sonrası biraz zor. Daha önce takılmıştı bir kere bana sonrasında tuvaletimi yaparken falan da acıdı . Ama hiç deneyimim yokken de korkulu rüyamdı

Bez ped gibi bir şey takıcaz zaten tuvalete gidene kadar idrar gelse de sıkıntı olmaz takmasınlar ya
Dogum sirasinda uzerindeki her seyi cikartiyoruz ya o sonda o zaman da lazim. Aci hissettiren bi sey degil canim oyle gercekten. Dogumdan sonra aklinda bile olmayacak sonda

O zaman benim su içmemle çok alakası yoktur, içimi rahatlattın valla çünkü yeterli su içemedim diye hep kendimi suçluyorum geçen haftadan beri
Kendini suçlama şu içmek hamilelikte çok önemli ama herbirimizin vücut su kapasitesi farklı arkadaşıma doktoru günde en az 4.5 lt su iç demişti

Evet ertesi gun de idrarda yanma oldu bende sondadan dolayi

Ağlıcam şimdi dur kızzz acıya karşı çok hassasım

Bez ped gibi bir şey takıcaz zaten tuvalete gidene kadar idrar gelse de sıkıntı olmaz takmasınlar ya
Valla keşke öyle bir seçenek olsa. Çıkarırken benimde aşırı acımadı böyle hafif bir uyuşukluk oluyor zaten ama o gün tuvalete giderken yanmam olmuştu mesela elimle peçeteyle tutup öyle yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…