2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Orası ayrı bir sıkıntı zaten orama bir şey girmesi ürkütücü
Valla girerken hissetmezsin o konuda rahat ol. Çıkarırken de öyle aman aman acımıyor sadece o orda bir süre kaldığı için onun rahatsızlık hissi oluyo o kadar. Ben uyuşukluk tam geçmeden çıkarmalarını isterim zaten

Sana güzel bir şey söyleyim dört yaşındaki oğlum tam da bu haftada doğdu kuveze girdi ve 12 gün kaldı. Sütün çok gelecek inan bana bebeğin de kısa sürede çıkacak sağlıcakla ve inan bana daha iyi büyüyorlar. Bizzat yaşadığım durum moralini yüksek tut bol su tüket sağlıcakla büyüt bebeğini

Normal doğum olsa da takıyorlar mı sonda

File market varsa yakınında canım satılıyor orda bende sıvım azdı o markadan alıp içtim hatta havuç portakal karışık yapmışlar tadı güzel
Aynen tek havuç suyu olarak hiç bulamadım fileden aldım bi markadan %100 organik diye havuç portakal karışık, bir de exotic aldım internetten havuç portakal karışık o da. Havuç aldım yine de katı meyve sıkacağında da sıkarım dedim. Deveci armudu bakınıyorum şimdi de

Bazı satıcılar kargosu ücretsiz ama e bebek mesela ücretsizdi hala öyle

Neden uyutuyorlar acaba. Ben de o dikis anini sevmedim dogumda. Beni uyutun dedim ama bitmek uzere zateb deyip uyutmadilar
Ne kadar sürüyor dikiş atma faslı. Bana genel anestezi yapmişlardı. Belki bu sefer epidural olur diyorum. Ama dökerken gerilir miyim diye endişeleniyorum. Sanki doğumdan daha uzun sürüyormuş gibi geliyor.

Ne kadar sürüyor dikiş atma faslı. Bana genel anestezi yapmişlardı. Belki bu sefer epidural olur diyorum. Ama dökerken gerilir miyim diye endişeleniyorum. Sanki doğumdan daha uzun sürüyormuş gibi geliyor.
Ben de bunu merak ediyorum. Hissediliyor mu acaba dikerken falan. Ben doktor nasıl yapalım derse öyle olcam ama uzanınca çok heyecan yapar mıyım donuk mu olurum bilemiyorum

O korku bende hala var erkekte kızda onlara benzemesin ama babasına benzesin bi gamzeleri var maşallah kıvrık kirpikleri dudakları köfte gibi güzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…