- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.781
Valla girerken hissetmezsin o konuda rahat ol. Çıkarırken de öyle aman aman acımıyor sadece o orda bir süre kaldığı için onun rahatsızlık hissi oluyo o kadar. Ben uyuşukluk tam geçmeden çıkarmalarını isterim zatenOrası ayrı bir sıkıntı zaten orama bir şey girmesi ürkütücü
Agahahhahah yapmaDaha neleri neleri kurcalayacaklaroyyyyyy oy
Sana güzel bir şey söyleyim dört yaşındaki oğlum tam da bu haftada doğdu kuveze girdi ve 12 gün kaldı. Sütün çok gelecek inan bana bebeğin de kısa sürede çıkacak sağlıcakla ve inan bana daha iyi büyüyorlar. Bizzat yaşadığım durum moralini yüksek tut bol su tüket sağlıcakla büyüt bebeğiniKızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.
İnşallah kuzucum bakalım şu an normal doğum istiyorum ama şu su olayından dolayı ne olur bilemeyiz. Yeter ki sağlıklı gelsinlerSen onu görmüyon bile korkma hiç sezeryan olan herkes bana aynı şeyi diyo çok korktuk ama gerek yokmuş çok rahattı diyorlar
Aaa o kadar yaniBen hic hissetmedim canim igneyi. Doktor yapmis uzanabilirsin dedi, ben daha bekliyordum yapacak diye
Normal doğum olsa da takıyorlar mı sondaValla girerken hissetmezsin o konuda rahat ol. Çıkarırken de öyle aman aman acımıyor sadece o orda bir süre kaldığı için onun rahatsızlık hissi oluyo o kadar. Ben uyuşukluk tam geçmeden çıkarmalarını isterim zaten
Link atmıştım sanki bekle bir daha atayımn11 e baktım ama 1.5 litre göremedim
Evet ama onun burnu estetikmiş. Benimki estetiksiz benzesinAlican’a benzesin mesela
Ilk dogumda hemsire odaya geldi sonda takmaya. Uyustuktan sonra takilmasini istiyorum dedim. Uyusmadan once takacaklardi yani. Nasil takiliuor bilmiyorum o yuzdenNasıl takılıyor ki o
Aynen olduğunda kızlar söylüyor geneldeTamam canım saol sepete ekledim bekliyorum sanırım kod yok henüz
Aynen tek havuç suyu olarak hiç bulamadım fileden aldım bi markadan %100 organik diye havuç portakal karışık, bir de exotic aldım internetten havuç portakal karışık o da. Havuç aldım yine de katı meyve sıkacağında da sıkarım dedim. Deveci armudu bakınıyorum şimdi deFile market varsa yakınında canım satılıyor orda bende sıvım azdı o markadan alıp içtim hatta havuç portakal karışık yapmışlar tadı güzel
O sonda takılması zorunlu muBen ikisinden de değil ama sondadan korkuyorum
Yok onda takılmıyor diye biliyorumNormal doğum olsa da takıyorlar mı sonda
Sezeryanse maalesefO sonda takılması zorunlu muben onu unutmuşum. Yeni bir korku yükleniyor
Normal gelsin o zamanYok onda takılmıyor diye biliyorum
Mesaneye takılıyor, şişirilecek bir şeyi varmış içeri tam girince onu şişiriyorsun böylelikle geri gelmiyor. Kolay bir şey sanırım benim annem babaanneme takıyordu kendisiNasıl takılıyor ki o
Bazı satıcılar kargosu ücretsiz amaBimde oturak 169 tl. Cocugun kendi acamamasi iyi bir sey degil mi?
Ben aldiktan sonra dustu n11 de fiyati230 du ben alirken. Dun baktigimda kargo uoktu ve 160 idi, simdi kargo gelmis.
Ne olmus bu n11 e ya herseye kargo koymus. Ruya gunleri bitti mi n11 de bizim icin
Ne kadar sürüyor dikiş atma faslı. Bana genel anestezi yapmişlardı. Belki bu sefer epidural olur diyorum. Ama dökerken gerilir miyim diye endişeleniyorum. Sanki doğumdan daha uzun sürüyormuş gibi geliyor.Neden uyutuyorlar acaba. Ben de o dikis anini sevmedim dogumda. Beni uyutun dedim ama bitmek uzere zateb deyip uyutmadilar
Ben de bunu merak ediyorum. Hissediliyor mu acaba dikerken falan. Ben doktor nasıl yapalım derse öyle olcam ama uzanınca çok heyecan yapar mıyım donuk mu olurum bilemiyorumNe kadar sürüyor dikiş atma faslı. Bana genel anestezi yapmişlardı. Belki bu sefer epidural olur diyorum. Ama dökerken gerilir miyim diye endişeleniyorum. Sanki doğumdan daha uzun sürüyormuş gibi geliyor.
O korku bende hala varAy valla tam hamile modunda geziyormuşuzbi dışarı çıktım bayırda çıktım ağrı girdi daha da doğrultamıyorum kendimi
aynen yaa bendeilk zamanlar hep kv le beraberdim kız olursa ona benzer diye de korktum hep
ya havayı kurutuyo ya o sıkıntı yapıyo bebeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?