2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ne kadar sürüyor dikiş atma faslı. Bana genel anestezi yapmişlardı. Belki bu sefer epidural olur diyorum. Ama dökerken gerilir miyim diye endişeleniyorum. Sanki doğumdan daha uzun sürüyormuş gibi geliyor.
Dogumdan daha uzun suruyor bence. Bebegi kesip cikarmak basit is. Dikis uzun biraz daha

Ben de bunu merak ediyorum. Hissediliyor mu acaba dikerken falan. Ben doktor nasıl yapalım derse öyle olcam ama uzanınca çok heyecan yapar mıyım donuk mu olurum bilemiyorum
Annem erkek kardeşime spinal olmuştu. Dikerken ve keserken hissetmemişti. Hatta keserken çiziyorlar sanmış.

Ben ikisinden de değil ama sondadan korkuyorum
Of onu da hiç hatırlatma öyle gıcık bi işlem daha yok ya küçücük delikte ne işi var hortumun bide jelliyorlar kolay girsin diye kolayda giriyor ben hiç bir hastanın irkildigini görmedim takılırken ama yani yine de çok can alıcı bi şeymiş gibi geliyor

Ben de bunu merak ediyorum. Hissediliyor mu acaba dikerken falan. Ben doktor nasıl yapalım derse öyle olcam ama uzanınca çok heyecan yapar mıyım donuk mu olurum bilemiyorum
Dikerken hissedilmiyor. Ama bende dikerken bastirmisti o rahatsiz etmisti beni. Kani bosaltmak icin filan bastirmistir belki. Cunku sonrasinda agirlik filan koymadilar bana. Dogum sonrasi odada da bastirmadilar. O isi ameliyathanede bitirdiler sanirim

Bizim bir arkadaşa sormuşlar hangisi olsun diye. Epiduralda fiyat farkı var demişler o da genel istemiş. Bana hiç sormadılar. Erken de olunca endişeden aklıma bile gelmedi sormak. Direk genel yaptılar.

Valla keşke öyle bir seçenek olsa. Çıkarırken benimde aşırı acımadı böyle hafif bir uyuşukluk oluyor zaten ama o gün tuvalete giderken yanmam olmuştu mesela elimle peçeteyle tutup öyle yapıyordum
Ayy bi amca vardı yoğun bakımda zihinsel sorunları vardı ellerini bağlıyorduk genelde sen sondanın hortumunu tut sondanın hava balonu şişken güzelce çek çıkart onu o delikten hiç canın da mı acımadı bi de kanatmış yazık yırtılmış ya ben doğum yaklaştıkça hastane anılarım depreşiyor

Kızlar kışa olmaz demi bu Modelini beğendim keşke uzun kollu olsaydı

Eklentiler

• CE49E078-5594-467E-A028-01548A4F2F0D.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 59
biri 1800 diğer 2100 Gr dı

. Karınca poposu gibiydi popoları. Ama hiç anormallik hissetmedik biz.
Allahım yicemmm deliriyorum dişlerim kaşınıyorrrr
Bir yanım bir an önce görelim artık doğsunlar diyor diğer yanım ben nasıl dogurucam korkusuyla cebelleşiyor
Bende hastane fobisi olmuş ya suan onu anladım

Ne durumu kız? Ben kaçırdım mı
Sezeryan korkusu sanıyordum ama bende bildiğin hastane korkusu olmuş . Yani ameliyat korkusu Allahım şu ezanların yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kolay yolundan normal doğum nasip etsin başta bana isteyen herkese. Normal doğum olmayan olamayan herkese de sağlıklı sıhhatli operasyonu kolaylıkla hayırla olsun bitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…