- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.841
Evet o da çok tatlı. Burnu orjinal ama ona da dublaj gerekiyor.Mesela hasan
Ben ilk etapta giyeceği şeyleri bir yapayım gerisi sonra yoksa hepsi mahveder insanı yavaş yavaş yapmalıyız bence. Bugğn temizlik yapayım dedim belim kopuyor annem zorla kendini doğurtacaksın dedi haklı. Ama çanta konusunda tembelim nedense bana kalırsa 38 falan anca hazırlardım da rüyamda dürtüklediler beni kesin bir sebebi vardırBen bütün gün yıkadım hala bitmedi, yarın devam. Ne zormuş bir de daha ütülemesi vs var
Bugun masterchefte yapıcaklar, izlemeeeeBenim bugünkü şeysim trileçeydi. Her güne bir tatlı hayali.
Bende annem diyor yeni doğan kıyafeti sana olmadıEşim 5 kilo doğmuş, çok korkuyordum babasına benzer diye doktor minyon olacak dedi
Benim ki ne kız yine mi okumadım benBenim baby me sıvı leke çıkarıcıe bebek uygulamasını indir sepete At bunlari indirime girince hemen mesaj geliyor
İnşallah canım hayırlısıyla herşey yoluna girerTakmamaya çalışıyorum valla bakalım hayırlısıyla su akar yolunu bulur diyorum
biraz soğuk olur gibi canımKızlar kışa olmaz demi buModelini beğendim keşke uzun kollu olsaydı
Gece gittik saat üçte vuruldum yarın nst için doktora gideceğim yavrum bugün bi iyi oldum bi kötü oldum bi ara sinir bozukluğundan kocama sardım şimdi yatıyorum
Canım valla benim bugün baya sancım oldu allahtan sancıların arasındaki saat fazlaydı umursamdım oda sanırım zırt pırt ağlamamdan kaynaklı
Ben çok sayfa olduğu zaman yalan yok son beş sayfa okuyorum en çokKizlar ya ne yazıyorsunuz günlük 100 sayfa okuyom yaaavala baktım olmuyor 7 sayfa atladım gündeme yetisiyim diye vala heralde en çok konuşan gurup bizizi bazen kasim annnelerime göz atıyorum 20 günde kırk sayfa yazmışlar biz günlük 50 sayfa
Yok canım takarken zaten hissetmezsin çıkarırken de uyuşuk oluruz. Sadece tuvalete gidince yanma oluyo orası tahriş oluyo heralde . Onu da düşünmeyiz heralde o anAma hissetmiyormuşuz dimi
Ben hastanede hiç banyo yapmamıştımşimdi bizi doğum sonrası güzelce temizliyorlar mı kızlar ben odaya geçip ziyaretçiler geldiğinde bu geceliğimi giymek istiyorum ama ilk başta başka bir şey mi giysem acaba
Iyiyiz biz :) cumartesi kontrol günü :) biraz agirlastim sanki yatmak kalkmak zorlasti. Ama kizlar uslu uslu duruyor, gelmeye kalkan yok cok şükür:) planli tarihe 5 hafta kaldi :)
He ben o kadarını bilmiyorum ama ben de derim dayanamam yyuşturunca yapın diyeOf onu da hiç hatırlatma öyle gıcık bi işlem daha yok yaküçücük delikte ne işi var hortumun bide jelliyorlar kolay girsin diye kolayda giriyor ben hiç bir hastanın irkildigini görmedim takılırken ama yani yine de çok can alıcı bi şeymiş gibi geliyor
Ağlamak ve stres gerçekten tetikliyor bugün emin oldum bendeCanım valla benim bugün baya sancım oldu allahtan sancıların arasındaki saat fazlaydı umursamdım oda sanırım zırt pırt ağlamamdan kaynaklıcumartesi randevum var bakalım doktor ne diyecek
Ay bayılacak gibi oluyorumDikerken hissedilmiyor. Ama bende dikerken bastirmisti o rahatsiz etmisti beni. Kani bosaltmak icin filan bastirmistir belki. Cunku sonrasinda agirlik filan koymadilar bana. Dogum sonrasi odada da bastirmadilar. O isi ameliyathanede bitirdiler sanirim
Ay çok güzelmiş ne zaman ne kadara aldınızşimdi bizi doğum sonrası güzelce temizliyorlar mı kızlar ben odaya geçip ziyaretçiler geldiğinde bu geceliğimi giymek istiyorum ama ilk başta başka bir şey mi giysem acaba
Ben de hiç karışmıcam doktor nasıl yapalım derse öyle yapsınBizim bir arkadaşa sormuşlar hangisi olsun diye. Epiduralda fiyat farkı var demişler o da genel istemiş. Bana hiç sormadılar. Erken de olunca endişeden aklıma bile gelmedi sormak. Direk genel yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?