2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben bütün gün yıkadım hala bitmedi, yarın devam. Ne zormuş bir de daha ütülemesi vs var
Ben ilk etapta giyeceği şeyleri bir yapayım gerisi sonra yoksa hepsi mahveder insanı yavaş yavaş yapmalıyız bence. Bugğn temizlik yapayım dedim belim kopuyor annem zorla kendini doğurtacaksın dedi haklı. Ama çanta konusunda tembelim nedense bana kalırsa 38 falan anca hazırlardım da rüyamda dürtüklediler beni kesin bir sebebi vardır

Eşim 5 kilo doğmuş, çok korkuyordum babasına benzer diye doktor minyon olacak dedi
Bende annem diyor yeni doğan kıyafeti sana olmadı
Benim baby me sıvı leke çıkarıcı e bebek uygulamasını indir sepete At bunlari indirime girince hemen mesaj geliyor
Benim ki ne kız yine mi okumadım ben bı detaylı bakayım ben sepetler canım zaten bende dedim daha dusermi yoksa çıkar mı emin olamadım
Takmamaya çalışıyorum valla bakalım hayırlısıyla su akar yolunu bulur diyorum
İnşallah canım hayırlısıyla herşey yoluna girer

Kizlar ya ne yazıyorsunuz günlük 100 sayfa okuyom yaaa vala baktım olmuyor 7 sayfa atladım gündeme yetisiyim diye vala heralde en çok konuşan gurup bizizi bazen kasim annnelerime göz atıyorum 20 günde kırk sayfa yazmışlar biz günlük 50 sayfa

Gece gittik saat üçte vuruldum yarın nst için doktora gideceğim yavrum bugün bi iyi oldum bi kötü oldum bi ara sinir bozukluğundan kocama sardım şimdi yatıyorum
Dört beş kere kasılma yaşadım yine ilacı içtikten iki saat sonra kasılma yine oluyor anlamadım ben bu gırımı aha Şuan yine başladı on dk önce canımı yakacak kadar olmuştu
Bir saat kaldı ilaç içmeme
Bakalım yarın ne diyecek doktor
Kıyafetleri sermiştim kurumadı yarısı yarın artık onları halledeceğim
Bugün sinirden çamaşır katladım astım hep adrenalin geçti kalkamıyorum şimdide

Ben çok sayfa olduğu zaman yalan yok son beş sayfa okuyorum en çok bizi seviyorum çenemiz düşük olsada

şimdi bizi doğum sonrası güzelce temizliyorlar mı kızlar ben odaya geçip ziyaretçiler geldiğinde bu geceliğimi giymek istiyorum ama ilk başta başka bir şey mi giysem acaba
Ben hastanede hiç banyo yapmamıştım
Zaten Doğum sezeryanse çıplak oluyorsun ilk saatlerde sonra kendine gelince giyinmek mümkün oluyor tabi ben gece giyinmiştim sabahta saçlarımı yapmıştım o şekilde yürüdüm falan
Normal Doğumu yaşamadım bilen yazsın

He ben o kadarını bilmiyorum ama ben de derim dayanamam yyuşturunca yapın diye

Canım valla benim bugün baya sancım oldu allahtan sancıların arasındaki saat fazlaydı umursamdım oda sanırım zırt pırt ağlamamdan kaynaklı cumartesi randevum var bakalım doktor ne diyecek
Ağlamak ve stres gerçekten tetikliyor bugün emin oldum bende

Ay bayılacak gibi oluyorum ama öğrenmek de istiyorum

şimdi bizi doğum sonrası güzelce temizliyorlar mı kızlar ben odaya geçip ziyaretçiler geldiğinde bu geceliğimi giymek istiyorum ama ilk başta başka bir şey mi giysem acaba
Ay çok güzelmiş ne zaman ne kadara aldınız ben niye hiç böyle görmemiştim ya

Bizim bir arkadaşa sormuşlar hangisi olsun diye. Epiduralda fiyat farkı var demişler o da genel istemiş. Bana hiç sormadılar. Erken de olunca endişeden aklıma bile gelmedi sormak. Direk genel yaptılar.
Ben de hiç karışmıcam doktor nasıl yapalım derse öyle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…