2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bizimkide öyle yapıyor babasıyla birlikte yapıyoruz birimiz tutuyoruz kafasını birimizde işlemi uyguluyoruz

Bu kdr fazla vermedim hiç orta kulak prob oluyor diyorlar ondan korktuğum icin açıkçası olmazsa yapım bikere
Biz doğdu doğalı sürekli yapıyorux bazen saat başı çünkü çok sümüklü bir oğlumuz var anne babası öyle gerçi bebe ne yapsn bize çekmiş özellikle hapşırınca ve banyo sonrası fizyolojik seruma gerek kalmadan kolayca geliyor başlarda tuzlu su kullanıyordum oda hapşırtıyordu ama çok sık kullanmıyorum ben genelde sadece çekiyoruz

İki tane uyku arkadaşı yaptırdım bende
Ama kullanırmyım bilmiyorum birinin küçük göz örtüsüde var hem oyuncak hem örtü gibi
Emzşk deniyorum ama olmuyor
Ya memelerimiz yumuşacıkken bu emzikler neden böyle sert almaz tabi çocuk
Kendi kendime tribe girdirtiyorlar

Bizimkine gezdirmek de kar etmedi. Uyumadığı için ağlıyor çünkü. Ağlamasa hiç uyumasın önemli değil. Bana çocuk büyütmekte en zor gelen şey uyku. Kendim de zor uyuyorum, uykum çok hafif.
Bende sadece uyku kısmında zorlanıyorum
Çok şükür öyle uyutmadığj olmuyor da erkende kalkmasak artık güzel olurdu

Bnmkininde bitmek blmedi biz ana baba öyle değiliz ama bizim oglan kime çekti artık blmem valla kızımı çok rahat buyutmusum diorum oğlanla olan mücadelemde bide yaş da var yoruldum bihaftadir

Şu anda nesnelerle ilgilenmiyor. Arabaya asılan oyuncaklardan aldık. Oyun halısı aldık. Daha çok sinirleniyor. Sadece insanların yüzüne bakıyor ve aynaya, bi de elleriyle oynuyor. Sizin bebek oyuncaklarla ilgileniyor mu?

Günaydın kızlar
Cok tuhaf bir gece gecırdık bugun, aglama krızlerı eslıgınde 6 saat oldu ne meme aldı ne mama, bı yarım saat gezdirdim evın ıcınde bıraz sakınlesınce memeyı verdım emmeye basladı, bıraz emdikten sonra yavasca cektım memeyı, bıberonu ucunu verdım, mamayı bır ıstahla bitirdi, cunku 6 saattır ac. Mama bıter bitmez elını yumruk yapıp agzına soktu nasıl ıstahlı emıyor ama, ben de bu sefer emzıgı deneyim denedım.. 3 aydır emzıgı tukuren cocuk onu da emdı 5 6 dk emdikten sonra uykuya daldı.. 6 saat rezıl olduk ama cabucak uykuya gecmedı o kadar iyi geldi ki.. Elını yumruk yapıp emdıgınde verıcem emzıgı bakalım alacak mı bıda

Günaydın
Nasılda oynatıyorlar bizi
Sonunda emziği aldırmayı başarmışsın
Bende dün vermeye çalıştım benle kavga ederek ağladı almam diye
Farkettim ki asla benim istediğim olmuyor
Kendisi ne isterse onu yapıyorum
Nasıl uyumak isterse
Ne zaman emmek isterse
Anayı dinleyen yok

Aynı zamanda günde 1 defa aspiratör ile çekiyorum. Hiç sorun olmadığı zamanlarda bile baya geliyor
Otribebenin kendi çektiğiniz mi yoksa baby-vac mi kullanıyorsunuz ? Ben de otribebe var onu kullanıyorum ama çok çekemiyorum gibi geliyor bana nefesim yetmiyor sanki

Bizimkide öyle yapıyor babasıyla birlikte yapıyoruz birimiz tutuyoruz kafasını birimizde işlemi uyguluyoruz
Aynen biz de babasıyla yapıyoruz hatta ben kafayı tutuyorum eşim fıslatıp aspiratörle çekiyor ama kinci bizim kız bi 10 dakka babaya trip yapıyor babaya bi bakışı var “beni beni bihterini” der gibi
Yok oyuncaklarla alakası yok jimnastik halısında falan zorla baktırıyorum. Ama evdeki lambalar, kahve makinası, buzdolabı ve magnetler vs daha ilgisini çekiyor. Ağladığında avizenin altına götürüyoruz baksın diye . Bir de biz kahvaltı yaparken gözünü dikip bakıyor bize ne yediğimize vs acayip meraklı. Bebek üniversitesi kitaplarını almıştım onlara bayağı bakıyor.

Herhalde bizimkiler 3. Ayında oyuncaklara ilgi göstermeye başlicaklar

Anne kız bebek kombin arayan arkadaşlar küçüğüm butik ye kapalı açık modeller var ama kurban bayramı na olur 9 aydan başlıyor bu bayrama bulabilen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…