- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.521
Bizimkide öyle yapıyor babasıyla birlikte yapıyoruz birimiz tutuyoruz kafasını birimizde işlemi uyguluyoruzBen artık bu aralar çok zorlanıyorum sf sıkarken;( anlıyor kafasını sağ sola hışımla döndürüyor burun dışında göz ağız heryere gidiyor ve kafasını tutuyorum o kadar döndürüyor ki bişey olacak diye korkuyorum
Biz doğdu doğalı sürekli yapıyorux bazen saat başı çünkü çok sümüklü bir oğlumuz var anne babası öyle gerçi bebe ne yapsn bize çekmiş özellikle hapşırınca ve banyo sonrası fizyolojik seruma gerek kalmadan kolayca geliyor başlarda tuzlu su kullanıyordum oda hapşırtıyordu ama çok sık kullanmıyorum ben genelde sadece çekiyoruzBu kdr fazla vermedim hiç orta kulak prob oluyor diyorlar ondan korktuğum icin açıkçası olmazsa yapım bikere
İki tane uyku arkadaşı yaptırdım bendeŞu uyku arkadaşı çözüm olur mu acaba sana. Uyku arkadaşına sanırım3-4. Aylarda geçiliyor. Ben daha seçmedim ne olsun diye (sanki benim seçimimle olacak da). Ama arkadaşlarım uyardı ne olursa kolay bulunan bir şey olsun, anneannede, babaannede, arabada yedek bulunsun dediler.
Bende sadece uyku kısmında zorlanıyorumBizimkine gezdirmek de kar etmedi. Uyumadığı için ağlıyor çünkü. Ağlamasa hiç uyumasın önemli değil. Bana çocuk büyütmekte en zor gelen şey uyku. Kendim de zor uyuyorum, uykum çok hafif.
Biz doğdu doğalı sürekli yapıyorux bazen saat başı çünkü çok sümüklü bir oğlumuz var anne babası öyle gerçi bebe ne yapsn bize çekmiş özellikle hapşırınca ve banyo sonrası fizyolojik seruma gerek kalmadan kolayca geliyor başlarda tuzlu su kullanıyordum oda hapşırtıyordu ama çok sık kullanmıyorum ben genelde sadece çekiyoruz
Serumu siringaya kac cc koyuyorsun birden mi basıyorsun yavas yavas niHayır hasta değil ama hep burnu tıklalı. Hasta olmasın ciğere inmesin diye sabah akşam açıyorum hatta bazı zamanlarda 3ü buluyor çünkü çok zorlanıyor nefes alırken
Şu anda nesnelerle ilgilenmiyor. Arabaya asılan oyuncaklardan aldık. Oyun halısı aldık. Daha çok sinirleniyor. Sadece insanların yüzüne bakıyor ve aynaya, bi de elleriyle oynuyor. Sizin bebek oyuncaklarla ilgileniyor mu?Şu uyku arkadaşı çözüm olur mu acaba sana. Uyku arkadaşına sanırım3-4. Aylarda geçiliyor. Ben daha seçmedim ne olsun diye (sanki benim seçimimle olacak da). Ama arkadaşlarım uyardı ne olursa kolay bulunan bir şey olsun, anneannede, babaannede, arabada yedek bulunsun dediler.
O seri baskadır ama benım aldıgımda dolaptan verıldı ama acıldıktan sonra dolaba konmasına gerek yokYok iste benim aldigim ki adam dolaptan veriyor buz dolabinda durmasi gereken. Ama yeni cikan raftaydi. Onun uzerinde yaziyordu
GünaydınGünaydın kızlar
Cok tuhaf bir gece gecırdık bugun, aglama krızlerı eslıgınde 6 saat oldu ne meme aldı ne mama, bı yarım saat gezdirdim evın ıcınde bıraz sakınlesınce memeyı verdım emmeye basladı, bıraz emdikten sonra yavasca cektım memeyı, bıberonu ucunu verdım, mamayı bır ıstahla bitirdi, cunku 6 saattır ac. Mama bıter bitmez elını yumruk yapıp agzına soktu nasıl ıstahlı emıyor ama, ben de bu sefer emzıgı deneyim denedım.. 3 aydır emzıgı tukuren cocuk onu da emdı 5 6 dk emdikten sonra uykuya daldı.. 6 saat rezıl olduk ama cabucak uykuya gecmedı o kadar iyi geldi ki.. Elını yumruk yapıp emdıgınde verıcem emzıgı bakalım alacak mı bıda
Otribebenin kendi çektiğiniz mi yoksa baby-vac mi kullanıyorsunuz ? Ben de otribebe var onu kullanıyorum ama çok çekemiyorum gibi geliyor bana nefesim yetmiyor sankiAynı zamanda günde 1 defa aspiratör ile çekiyorum. Hiç sorun olmadığı zamanlarda bile baya geliyor
Şırıngaya koymuyorum direk serumu birden basıyorum ardından çekiyorum bazen de çekmeye gerek kalmadan kendi atıyorSerumu siringaya kac cc koyuyorsun birden mi basıyorsun yavas yavas ni
Aynen biz de babasıyla yapıyoruz hatta ben kafayı tutuyorum eşim fıslatıp aspiratörle çekiyor ama kinci bizim kız bi 10 dakka babaya trip yapıyorBizimkide öyle yapıyor babasıyla birlikte yapıyoruz birimiz tutuyoruz kafasını birimizde işlemi uyguluyoruz
Yok oyuncaklarla alakası yok jimnastik halısında falan zorla baktırıyorum. Ama evdeki lambalar, kahve makinası, buzdolabı ve magnetler vs daha ilgisini çekiyor. Ağladığında avizenin altına götürüyoruz baksın diyeŞu anda nesnelerle ilgilenmiyor. Arabaya asılan oyuncaklardan aldık. Oyun halısı aldık. Daha çok sinirleniyor. Sadece insanların yüzüne bakıyor ve aynaya, bi de elleriyle oynuyor. Sizin bebek oyuncaklarla ilgileniyor mu?
Otribebe çok nefes vermesem de geliyor hemen ya da benim kız fazla sıvılıOtribebenin kendi çektiğiniz mi yoksa baby-vac mi kullanıyorsunuz ? Ben de otribebe var onu kullanıyorum ama çok çekemiyorum gibi geliyor bana nefesim yetmiyor sanki
Emzık almadı yıne, offf
Evin icinde gezdirip mi uyutuyosunEki Görüntüle 3405577 bebegini uyutamayanlar ben böyle çözüm buldum yarım saat te olsa uyuyor
Ya nasıl sevınmiştim gece, kendı kendıne uyudu emzikle diyeBen de ayni seyi yasamistim
Bigun emdi ellerini coskuyla ilk emdigi zamanlardi,ertesi gun birakti .Bi daha da emmedi
Evin icinde gezdirip mi uyutuyosun
Mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?