2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aman kafalara boyunlara dikkat
Bizim basimiza gelenler gelmesin..En tehlikeli yerler bebek arabasi anakucagi vs..Gerci 4.aydan sonra bu bozukluklar cok olmuyormus dikkat edilmesi gereken son zamanlar
Sırt üstü veya yan asla yatmıyor. Yüz üstü yatıyor sadece. Ondan da ben gece korkuyorum. İnşallah bir şey olmaz.

Reflü yataklarına artık sığmıyor bizimkiler siz nerde yatırıyorsunuz? Sert mi olması lazım benim bir tane tahta beşiğim var kayınvalidem gitti özel pamuk diktirdi ama yumuşak zemine yatırmak doğru mu? Park yatakların yatağı sert ona geceleri yatıyor gündüz salona beşiğin içine yatırıyordum reflü yatakları ile ama artık sığmıyorlar

Tummy time yapmayıda sever yüz üstü yatan bebekler daha erken kafalarını tutuyormuş
Tutuyor canım hatta doğduğundan beri tutuyor. Küçükken kucağımızda mayışıp yatıyordu, bir aydır falan kucağımızda da tummy time yapıyor hiç mayışmıyor. Çok fena bu folik bebeler

Ben anlamıyorum ya benim kv de sanki kendi doğurmuş çocuğumu deli midir nedir? Bunlar manyak ya kıskançlıktan yapıyorlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…