- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.541
EvetBen de ayni seyi yasamistim
Bigun emdi ellerini coskuyla ilk emdigi zamanlardi,ertesi gun birakti .Bi daha da emmedi
Evin icinde gezdirip mi uyutuyosun
Mantikli
Aman kafalara boyunlara dikkatBiz iki haftadır hiç yatak yüzü görmedik. Bebek arabasında yatıyor
Eki Görüntüle 3405577 bebegini uyutamayanlar ben böyle çözüm buldum yarım saat te olsa uyuyor
Evin içinde bebek arabasında uyuyabiliyorlarmıBiz iki haftadır hiç yatak yüzü görmedik. Bebek arabasında yatıyor
Sırt üstü veya yan asla yatmıyor. Yüz üstü yatıyor sadece. Ondan da ben gece korkuyorum. İnşallah bir şey olmaz.Aman kafalara boyunlara dikkat
Bizim basimiza gelenler gelmesin..En tehlikeli yerler bebek arabasi anakucagi vs..Gerci 4.aydan sonra bu bozukluklar cok olmuyormus dikkat edilmesi gereken son zamanlar
Uyuyor valla canım. Hatta uyanınca ittiriyorum geri uyuyor. Kızım da böyle bir dönem geçirmişti.Evin içinde bebek arabasında uyuyabiliyorlarmı
Bebek yüzüstümü uyuyorSırt üstü veya yan asla yatmıyor. Yüz üstü yatıyor sadece. Ondan da ben gece korkuyorum. İnşallah bir şey olmaz.
Öyle bir şey vardı di miKızlar yakın zamanda manikure gittiniz mi ne kadar olmus fiyatı?
Bilmem ağrıdı demiyorBebek yüzüstümü uyuyor
Boynu falan ağrımıuırmu
Tummy time yapmayıda sever yüz üstü yatan bebekler daha erken kafalarını tutuyormuşBilmem ağrıdı demiyorsıkılınca kafasını öteki tarafa çeviriyor. O şekilde bayağı uzun uyuyor. Sırt üstü veya yan yatırdığım anda kalkıyor.
Ben de okuyunca ayni seyi dusundumÖyle bir şey vardı di mi
Tummy time yapmayıda sever yüz üstü yatan bebekler daha erken kafalarını tutuyormuş
Evet uyuyorEvin içinde bebek arabasında uyuyabiliyorlarmı
Tutuyor canım hatta doğduğundan beri tutuyor. Küçükken kucağımızda mayışıp yatıyordu, bir aydır falan kucağımızda da tummy time yapıyor hiç mayışmıyor. Çok fena bu folik bebelerTummy time yapmayıda sever yüz üstü yatan bebekler daha erken kafalarını tutuyormuş
Evet hatta geldik bileÖyle bir şey vardı di mi
Ben anlamıyorum ya benim kv de sanki kendi doğurmuş çocuğumu deli midir nedir? Bunlar manyak ya kıskançlıktan yapıyorlar herhaldeİlk bebeğim
Doğduğu gün ağzına hurma parçası koydu daha emmemişti yavrum
Sünnet olan sadece sürülmesi halbuki
sonrada hiç sormadan sürekli reçel ve su vermeye başladı gelin iş yapsın bebek sussun diye
birgün toplanıp zorla bebeğime neolduğu belirsiz bişey içirdiler gazı için diyip
Defalarca bebeğimin gaz sorunu yok dediğim halde
Benek bakmasınıda hiç bilmiyor rezil ediyor du bebeği alır almaz
sanki lohusa ben değildim kendisiydi sürekli küsme sürekli eşime şikayet aramızı bozmaya çalışma amannn neler yaptı bana bu doğum sürecinde hergün ağlıyordum
o benim bebeğimi sahiplenip benim evime yerleşecekti ama ben bunalıp valizimi toplayıp gitmeye kalkınca eşim bir süreliğine gönderdi annesini
Kaç liraymış?Evet hatta geldik bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?