- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.561
NEyle basiyorsun canim aspiratorle mi cekiyorsunŞırıngaya koymuyorum direk serumu birden basıyorum ardından çekiyorum bazen de çekmeye gerek kalmadan kendi atıyor
Benim bebeğimin de en sevdiği şey yüzüstü uyumak. Çok rahat görünüyor uyudukça uyuyor öyle ama kusma tehlikesinden dolayı ben de gözetimim altında öyle yatırıyorum ancak.Bebek yüzüstümü uyuyor
Boynu falan ağrımıuırmu
Pusete elveda demıssınızEvet hatta geldik bile
Ben folik asit içmedim acaba benim bebem farklımı olacakTutuyor canım hatta doğduğundan beri tutuyor. Küçükken kucağımızda mayışıp yatıyordu, bir aydır falan kucağımızda da tummy time yapıyor hiç mayışmıyor. Çok fena bu folik bebeler
BaşedemiyorumKızlar saç dökülmesi için ne kullanıyorsunuz çok dökülüyor saçlarım
Folik asit beyin ve sinir sistemi gelişiminde önemli. Aslında 5 haftalığa kadar hayati önemi. Yani biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde bebeğin omurgası kapanmış oluyormuş bile. Zekadan ziyade yapısal anomalilerde folik asit eksikliğinin önemi saptanmış.Ben folik asit içmedim acaba benim bebem farklımı olacak
Bende kuafordeydim bugün kesim kaş işlerini hallettim boyayı kendim yapcamEvet hatta geldik bile
Kaç liraymış?
Puseti arabada oto koltuğu olarak kullanıyorum sadece, baktım da daha baya kullanabilir gibi duruyorPusete elveda demıssınız
Aynen dediğin gibiyim canım dün evde eşim ve bebişimle muhteşem hissederken bugün kv ye geldikKızlar keyifleriniz, modunuz nasıl? Bir gün b.k gibiyken bir gün muhteşem hissediyor musunuz?
Geçmiş olsun kızım 3 aylık dünkü muayenede burnu tıkalıydı henüz öksürük başlamamıştı pzt yine göteceğim bugün öksürüğü başladı. İlaç vermiyorlar bu aylarda diye biliyorum. Antibiyotiği iğne şeklinde mi verdiler size?Merhaba burnunu actiriyorum demişsiniz hangi yöntemle nasıl açılıyor acaba bizde bronşit başlangıcı oldukda antibiyotik verdi doktor
Ben bez bi bebek var onu vereceğim makinanda da yıkarım. Bi de aynı renk Müslin bez veririm. Herkese dağıtırım onu da. Ağız bezlerinden.Şu uyku arkadaşı çözüm olur mu acaba sana. Uyku arkadaşına sanırım3-4. Aylarda geçiliyor. Ben daha seçmedim ne olsun diye (sanki benim seçimimle olacak da). Ama arkadaşlarım uyardı ne olursa kolay bulunan bir şey olsun, anneannede, babaannede, arabada yedek bulunsun dediler.
Bizim kızda ayaklarını diriyor. Kolumuza çevirmek zor oluyor o zaman. Günde 1 defa yapıyoruz. Bazen kendisi çıkartırız.Ben artık bu aralar çok zorlanıyorum sf sıkarken;( anlıyor kafasını sağ sola hışımla döndürüyor burun dışında göz ağız heryere gidiyor ve kafasını tutuyorum o kadar döndürüyor ki bişey olacak diye korkuyorum
olsa da yesekHıhı orası orası
Benim de saçım aşırı dökülüyor ya Allah korusun bebeğin fark etmeden eline ayağına dolanacak diye korkuyorum. Yakın zamanda kestirsem iyi olacak.Başedemiyorum
Ne yapacağız kel kalmadan çözüm bulalımBaşedemiyorum
Ben kestim yine de dökülüyorBenim de saçım aşırı dökülüyor ya Allah korusun bebeğin fark etmeden eline ayağına dolanacak diye korkuyorum. Yakın zamanda kestirsem iyi olacak.
Bu şekilde direk burnuna sıkıyorum deliğinden aspiratör ile de çekiyorumNEyle basiyorsun canim aspiratorle mi cekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?