2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tutuyor canım hatta doğduğundan beri tutuyor. Küçükken kucağımızda mayışıp yatıyordu, bir aydır falan kucağımızda da tummy time yapıyor hiç mayışmıyor. Çok fena bu folik bebeler
Ben folik asit içmedim acaba benim bebem farklımı olacak

Ben folik asit içmedim acaba benim bebem farklımı olacak
Folik asit beyin ve sinir sistemi gelişiminde önemli. Aslında 5 haftalığa kadar hayati önemi. Yani biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde bebeğin omurgası kapanmış oluyormuş bile. Zekadan ziyade yapısal anomalilerde folik asit eksikliğinin önemi saptanmış.

Kaç liraymış?

Manikür 150, pedikür 250 ama dışarıda ne kadar bilemiyorum. Burası işyerimin çalışanlarına özel, sosyal tesis içinde bir kuaför
Pusete elveda demıssınız
Puseti arabada oto koltuğu olarak kullanıyorum sadece, baktım da daha baya kullanabilir gibi duruyor Acelya A içerisindeki minder mi çok kalın gömüyor çocuğu acaba?

Kızlar keyifleriniz, modunuz nasıl? Bir gün b.k gibiyken bir gün muhteşem hissediyor musunuz?
Aynen dediğin gibiyim canım dün evde eşim ve bebişimle muhteşem hissederken bugün kv ye geldik şaka bir yana ben iyi hissediyorum genel anlamda sanki daha alıştım anneliğe. Artık kucağımdakinin benim çocuğum olduğunu anladım bu bizim falan demiyorum sık sık olmayıp olmayıp tüp bebekle olunca insan bi inanamıyor

Merhaba burnunu actiriyorum demişsiniz hangi yöntemle nasıl açılıyor acaba bizde bronşit başlangıcı oldukda antibiyotik verdi doktor
Geçmiş olsun kızım 3 aylık dünkü muayenede burnu tıkalıydı henüz öksürük başlamamıştı pzt yine göteceğim bugün öksürüğü başladı. İlaç vermiyorlar bu aylarda diye biliyorum. Antibiyotiği iğne şeklinde mi verdiler size?

Ben bez bi bebek var onu vereceğim makinanda da yıkarım. Bi de aynı renk Müslin bez veririm. Herkese dağıtırım onu da. Ağız bezlerinden.

Kızlar biberon ısıtıcısi olan var mı, işe başlıcam da bir konuyu anlayamadım.
backslash canım sende vardı diye hatırlıyorum .
Buzdolabının günlük kullanan kısmına süt koydum biberonla, mesela saat 8de evden çıkacağım ben saat 10sularında kız acıkacak ya, biberon ısıtıcısina sabah 8de buzdolabindan alıp koyup devamli ısınır vaziyette bırakabiliyor muyum?

Normalde oda sıcaklığında biberonu 2 saat bırakıyorum, biberon ısıtıcısinda ısıyı koru özelliği ile kac saat süre ile süt bozulmadan durabiliyor?

Bizim kızda ayaklarını diriyor. Kolumuza çevirmek zor oluyor o zaman. Günde 1 defa yapıyoruz. Bazen kendisi çıkartırız.
@
Hıhı orası orası
olsa da yesek sen mersindesin di mi. Ben 6 yıl orada çalıştım efsus lokantası daimi yerimdi hatta şimdi evdeki muhabbet kuşunun adı Efsus

Kızlar affedersiniz burun pisliği konusucam hassas olanlar devamını okumasın

En baslarda aspiratörun pamugunda minik minik topcuk gibi olan burun pisliği bu hafta boyunca dışarıdan bile gözüken kopmadan ip gibi uzayan burun pisligi oldu. Bu hastalik habercisi mi, ya da toza hassasiyet fln.
Herhangi bir bilginiz var mi sizin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…