2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Owli uyku gurusu alanlar memnun mu acaba? 0.5 tog alsam mı diyorum?

Bebişe kim bakacak. İş ve bebek nasıl olacak deneyimlerinizi fikirlerinizi bekliyorum

Evet cnm icinde kaldigi surece sicak tutma ozelligi var avent bendeki

Benim her ikisi de oluyor. Uzayan henüz kurumamış, topçuk olmamış diye düşünüyorum ben

Bizim kızım da öyle canım sanırım tam kurumadan çekebiliyorum havalar ısındı ya ondan diye düşünüyorum ben. Pazartesi doktora gideceğim inşallah soracağım orda.
Ben kestim yine de dökülüyor
Bu kadar döküldüğü hiç olmamıştı kel kalacağım yakında. Doktora sorayım bir

Bizde tam öksürük o gün başladı dedim ben erkene çekim randevumuzu iyiki çekmişim ciğere inme durumu başlamış klamer verdi kilosuna göre damla damla ağzına veriyorum iğne değil 3 defa verdim 2 3 kere daha vericem yeter toplam 3 gün günde 2 kere veriliyor 6 öğün yani biraz rahatladı mukus azaldı eskiye göre öksürük de yok denecek kdr tek tük

Anne kız bebek kombin arayan arkadaşlar küçüğüm butik ye kapalı açık modeller var ama kurban bayramı na olur 9 aydan başlıyor bu bayrama bulabilen oldumu
Ben bi pötikare kombin bide kot kombini yaptım daha gelmedi kargolarım bakalım inşallah olurlar

Bebegin basinj yan yatirip mi sıkıyorsun
Hayır düz duruyor. Eşim ellerini tutuyor ben de sol elimle kafasını tutup sağ ile basıyorum. Eşim hemen alıp ters çevirip sırtına pat pat vuruyor. O an çıkmış oluyor devamında aspiratör ile çekiyorum. Gündüzleri de tek başıma yapıyorum. Ama aspiratör ile çekme işini 1 kere yapıyorum. Diğer zamanlarda ıslatıp pat pat vuruyorum

Bioxcin şampuan iyi mi acaba bişeyler yapmamız lazım

Bu şekilde direk burnuna sıkıyorum deliğinden aspiratör ile de çekiyorum

Bende ilk bundan kullanıyordum ama bu tam temizlemeye yetmedi bana, serum torbasindan aldim, enjektorle daha rahat oluyor

Bebişe kim bakacak. İş ve bebek nasıl olacak deneyimlerinizi fikirlerinizi bekliyorum

Memur olduğum için 3 saatlik iznime ek bir saatte amirimden izin aldım yarım gün çalışicam evim işe çok yakın 4 saat uyudu uyandi derken gelirim inşallah, evde bebek kamerası var is yerinde izlememde sorun olmaz , evimin yakın olması çok avantaj Allah korusun bir sey olsa 5 dakika da giderim.

Evet cnm icinde kaldigi surece sicak tutma ozelligi var avent bendeki
Canım sıcak tutarken bozulması oluyor mu? Belli bir saati var mi, mesela oda sıcaklığında iki saatt ya, 3 4 saat sıcak tutmanin icinde durabiliyor mu?

Benim her ikisi de oluyor. Uzayan henüz kurumamış, topçuk olmamış diye düşünüyorum ben

Topcuklar minikti ama bu uzadığı için sanki balgamlı afedersin, havalarda tam alerji havasına giriyoruz. Normal değil bence

Canım doktora sorunca yazarsan çok sevinirim. Ben alerjik astımım cok korkuyorum kızım da olmasin diye

Hic o kadar uzun sure tutmadim canim en fazla 30 dk tutmusumdur ama zaten anne sutu en fazla 3 saat disarda kalabiliyor ya o yuzden cok da uzun tutmamak lazim

Bebeğe kim bakacak canim?

Topcuk nasil oluyo ki bizimki hep baya yetiskin versiyonunun minyatur hali oluyo

Donemsel bisi ama dimi bisi kullansak da kullanmasak da bir sure sonra kesilecek dokulme?
Tabi canım geçiyor. Valla burda söylemek ayıp ama benim saçım çok, dökülmesi iyi oldu
Vitaminleriminize dikkat edin ama yine de demir ve çinko sanırım saç dökülmesinde önemli. Depolar boşalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…