- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.601
Evin yakın olması tam bir nimet benim de güzel güzel uyur inşallahBende ilk bundan kullanıyordum ama bu tam temizlemeye yetmedi bana, serum torbasindan aldim, enjektorle daha rahat oluyor
Memur olduğum için 3 saatlik iznime ek bir saatte amirimden izin aldım yarım gün çalışicam evim işe çok yakın 4 saat uyudu uyandi derken gelirim inşallah, evde bebek kamerası var is yerinde izlememde sorun olmaz , evimin yakın olması çok avantaj Allah korusun bir sey olsa 5 dakika da giderim.
Canım sıcak tutarken bozulması oluyor mu? Belli bir saati var mi, mesela oda sıcaklığında iki saatt ya, 3 4 saat sıcak tutmanin icinde durabiliyor mu?
Topcuklar minikti ama bu uzadığı için sanki balgamlı afedersin, havalarda tam alerji havasına giriyoruz. Normal değil bence
Canım doktora sorunca yazarsan çok sevinirim. Ben alerjik astımım cok korkuyorum kızım da olmasin diye
Ben anlamıyorum ya benim kv de sanki kendi doğurmuş çocuğumu deli midir nedir? Bunlar manyak ya kıskançlıktan yapıyorlar herhal
hiçbirşey kullanmadım ben folikte kullanmadım kan testinde folik asit seviyem çok iyiydi doğal beslenerek almaya çalışıyorum kan ilacı da öyle doğal yollarla yüksellttimFolik asit beyin ve sinir sistemi gelişiminde önemli. Aslında 5 haftalığa kadar hayati önemi. Yani biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde bebeğin omurgası kapanmış oluyormuş bile. Zekadan ziyade yapısal anomalilerde folik asit eksikliğinin önemi saptanmış.
İstediğinizi kullanın yine durdurulamaz canım belirli bir süre sonra kendiliğinden duruyor merak etmeyinDonemsel bisi ama dimi bisi kullansak da kullanmasak da bir sure sonra kesilecek dokulme?
Büyük mü oluyor? Kaç aylıkken kullanıcaz peki? Bebeği örtmeyin diyorlar doğduğundan beri ayaklarını battaniyeyle örtüyorum yatağının altına sokarak. 3 aylık uyku tulumu almıştım çok büyük bir kere bile giyemedi havalar sıcak burda artık giyemez de boşuna almışımBen aldım, kundak olarak kullanmaktı amacım ama içinde boğuluyor gibi oldu. İlerde kolunu çıkarıp deniycem. Şu an olmasa da olurmuş.
Hic o kadar uzun sure tutmadim canim en fazla 30 dk tutmusumdur ama zaten anne sutu en fazla 3 saat disarda kalabiliyor ya o yuzden cok da uzun tutmamak lazim
Topcuk nasil oluyo ki bizimki hep baya yetiskin versiyonunun minyatur hali oluyo
İstediğinizi kullanın yine durdurulamaz canım belirli bir süre sonra kendiliğinden duruyor merak etmeyin
Siz bebişlerinizi gece nasıl uyutuyorsunuz uyku tulumuyla mı? Öyleyse hangisi?
Bioxcin ile ilgili etrafımda deneyenler hiç olumlu dönüş almamıştı bi ön yargı varmana karşı ben de. Bir de emzirirken her şampuanı kullanamayız kimyasal olan sanırım. Araştıralım bakalım pazartesi doktora da sorayım ben ne derse yazarım buraya canım.Bioxcin şampuan iyi mi acaba bişeyler yapmamız lazım
Yazarım canım mutlaka ama malum emziren anne kafası kafa gidik olursa yazmamışsam sor banaBende ilk bundan kullanıyordum ama bu tam temizlemeye yetmedi bana, serum torbasindan aldim, enjektorle daha rahat oluyor
Memur olduğum için 3 saatlik iznime ek bir saatte amirimden izin aldım yarım gün çalışicam evim işe çok yakın 4 saat uyudu uyandi derken gelirim inşallah, evde bebek kamerası var is yerinde izlememde sorun olmaz , evimin yakın olması çok avantaj Allah korusun bir sey olsa 5 dakika da giderim.
Canım sıcak tutarken bozulması oluyor mu? Belli bir saati var mi, mesela oda sıcaklığında iki saatt ya, 3 4 saat sıcak tutmanin icinde durabiliyor mu?
Topcuklar minikti ama bu uzadığı için sanki balgamlı afedersin, havalarda tam alerji havasına giriyoruz. Normal değil bence
Canım doktora sorunca yazarsan çok sevinirim. Ben alerjik astımım cok korkuyorum kızım da olmasin diye
ayy ben unutuyorum ya vitamini düzenli almayı ona dikkat edeyim.Tabi canım geçiyor. Valla burda söylemek ayıp ama benim saçım çok, dökülmesi iyi oldu
Vitaminleriminize dikkat edin ama yine de demir ve çinko sanırım saç dökülmesinde önemli. Depolar boşalmasın.
ben stokkinin kolsuz uyku tulumu var onun içine koyuyorum sonra kollarını little gusto nun kol bağlama aparatı ile sabitliyorum. Şu sıralar dalınca uykuya kollarını serbest bıraktırıyorum. Havalar ısınınca direk little gustonun uyku tulumuna koyacağım. Örtmeyi düşünmüyorum hep tulumlarla giderim diye düşünüyorum.Siz bebişlerinizi gece nasıl uyutuyorsunuz uyku tulumuyla mı? Öyleyse hangisi?
Ne yaparsam yapıyım üzerini açıyorBen de uyku tulumu 2 kere giydirdim. Çocuk gece su gibi terliyordu. Üzerini değiştirdim vs derken uykusu kaçıyordu. Şimdi tulum üzerine ince battaniye örtüyorum. Battaniyeyi kollarının arasından geçiriyorum
Golden goat kullaniyoruz biz mama anne sutune cok yakin tadi denemenizi tavsiye ederimVer dedi doktor ama yok yavrum. Almıyoruz. Hipp aldım. Aptamil aldım. Evolvia aldım. Sma aldım. Almadı. Sağdığım sütümü bile almadı. Biberondandır dedim. Avent aldım. Chicco aldım. Wee baby aldım. Dr browns aldım. Lansinoh aldım. Tommy tippe aldım. Mamajoo aldım. Kaşık biberon aldım. Ama yok yani. Pes ettim artık
Benimki merinostan bir tulum, 4 mevsim kullanılıyor. İçine tek kat pijama giydiriyorum üstüne tulum. Hiç terleme sorunu yaşamadım. Belki böyle doğal kumaştan yapılan bir ürün bakabilirsiniz merino wool çok iyi.Uyku tulumları ile nasıl emziriyorsunuz bi kere denedim su sucuk oldu giydiremiyorum o yüzden
Kundak gibi yapınca küçük geldi benceBüyük mü oluyor? Kaç aylıkken kullanıcaz peki? Bebeği örtmeyin diyorlar doğduğundan beri ayaklarını battaniyeyle örtüyorum yatağının altına sokarak. 3 aylık uyku tulumu almıştım çok büyük bir kere bile giyemedi havalar sıcak burda artık giyemez de boşuna almışımNe alcam napcam nasıl güvenli uyutcam ben kızımı ya Uyanınca battaniyeyi tekmeleyerek açıyor zaten
Temmuza kadar ben annemle bakmaya devam edeceğim temmuzda kızkardeşim üniversiteden gelicek annemle bakacak ben artık işe başlarım yaklaşık bir buçuk yıldır raporlu olmuş oluyorum. Zaten iş yerim çok yakın öğlen bir saat evdeyim 15:30 da çıkıcam bir yıl zor olmaz gibi geliyor amaBebişe kim bakacak. İş ve bebek nasıl olacak deneyimlerinizi fikirlerinizi bekliyorum
Ev kaç derece canım senin ?Uyku tulumları ile nasıl emziriyorsunuz bi kere denedim su sucuk oldu giydiremiyorum o yüzden
Evimiz sıcak oluyor kombi gündüz en düşükte yanıyor gece kapatıyorum sıcak olduğu için ama yinede sıcak oluyor 24 25 derece oluyor evEv kaç derece canım senin ?
Lc den 1,5-2,5 de olabilirSiz bebişlerinizi gece nasıl uyutuyorsunuz uyku tulumuyla mı? Öyleyse hangisi?
Senin ikinci bebeğinmiİstediğinizi kullanın yine durdurulamaz canım belirli bir süre sonra kendiliğinden duruyor merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?