2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evin yakın olması tam bir nimet benim de güzel güzel uyur inşallah

Ben anlamıyorum ya benim kv de sanki kendi doğurmuş çocuğumu deli midir nedir? Bunlar manyak ya kıskançlıktan yapıyorlar herhal

hiçbirşey kullanmadım ben folikte kullanmadım kan testinde folik asit seviyem çok iyiydi doğal beslenerek almaya çalışıyorum kan ilacı da öyle doğal yollarla yüksellttim

Ben aldım, kundak olarak kullanmaktı amacım ama içinde boğuluyor gibi oldu. İlerde kolunu çıkarıp deniycem. Şu an olmasa da olurmuş.
Büyük mü oluyor? Kaç aylıkken kullanıcaz peki? Bebeği örtmeyin diyorlar doğduğundan beri ayaklarını battaniyeyle örtüyorum yatağının altına sokarak. 3 aylık uyku tulumu almıştım çok büyük bir kere bile giyemedi havalar sıcak burda artık giyemez de boşuna almışım Ne alcam napcam nasıl güvenli uyutcam ben kızımı ya Uyanınca battaniyeyi tekmeleyerek açıyor zaten

Siz bebişlerinizi gece nasıl uyutuyorsunuz uyku tulumuyla mı? Öyleyse hangisi?

Hic o kadar uzun sure tutmadim canim en fazla 30 dk tutmusumdur ama zaten anne sutu en fazla 3 saat disarda kalabiliyor ya o yuzden cok da uzun tutmamak lazim

Topcuk nasil oluyo ki bizimki hep baya yetiskin versiyonunun minyatur hali oluyo

Burada havalar da sıcak olucak ya acaba içinde ısınırken güneşten bozulma olmaz mi diye bir sey düşünüyorum ama araştırmaya devam edeyim o halde ya da kontrollu deney yapa yapa öğrenicem.

Yetiskin versiyonununda bin bir türlü hali var, aspiratörle cekerken bi serumla birlikte su gibi geliyor, sonra pamuğunu icinden cikartirken bakıyorum minik top oluyodu işte simdi ucundan tutunca icinden gele gele bitmiyor ip gibi olandan

İstediğinizi kullanın yine durdurulamaz canım belirli bir süre sonra kendiliğinden duruyor merak etmeyin

Normalde çok vitaminsizimdir şaka gibi ama bu hamilelik, doğum felan bana öyle bir iyi geldi ki, cildim saçlarım güzelleşti. Saçım aşırı çoktur dökülmedi de hiç, bugünde annem bile sordu cilt bakımı mi yaptırdın yüzün parlıyor diye.

İlk zamandan beri yorganın altında benimle uyuyor. Pijama üstüne tulum giydiriyorum.

Uyuyanın üstüne kar yağarmış diyerek eski usulden gidiyorum

Bioxcin şampuan iyi mi acaba bişeyler yapmamız lazım
Bioxcin ile ilgili etrafımda deneyenler hiç olumlu dönüş almamıştı bi ön yargı varmana karşı ben de. Bir de emzirirken her şampuanı kullanamayız kimyasal olan sanırım. Araştıralım bakalım pazartesi doktora da sorayım ben ne derse yazarım buraya canım.
Yazarım canım mutlaka ama malum emziren anne kafası kafa gidik olursa yazmamışsam sor bana
Tabi canım geçiyor. Valla burda söylemek ayıp ama benim saçım çok, dökülmesi iyi oldu
Vitaminleriminize dikkat edin ama yine de demir ve çinko sanırım saç dökülmesinde önemli. Depolar boşalmasın.
ayy ben unutuyorum ya vitamini düzenli almayı ona dikkat edeyim.
ben stokkinin kolsuz uyku tulumu var onun içine koyuyorum sonra kollarını little gusto nun kol bağlama aparatı ile sabitliyorum. Şu sıralar dalınca uykuya kollarını serbest bıraktırıyorum. Havalar ısınınca direk little gustonun uyku tulumuna koyacağım. Örtmeyi düşünmüyorum hep tulumlarla giderim diye düşünüyorum.

Ben de uyku tulumu 2 kere giydirdim. Çocuk gece su gibi terliyordu. Üzerini değiştirdim vs derken uykusu kaçıyordu. Şimdi tulum üzerine ince battaniye örtüyorum. Battaniyeyi kollarının arasından geçiriyorum

Ben de uyku tulumu 2 kere giydirdim. Çocuk gece su gibi terliyordu. Üzerini değiştirdim vs derken uykusu kaçıyordu. Şimdi tulum üzerine ince battaniye örtüyorum. Battaniyeyi kollarının arasından geçiriyorum
Ne yaparsam yapıyım üzerini açıyor

Golden goat kullaniyoruz biz mama anne sutune cok yakin tadi denemenizi tavsiye ederim

Uyku tulumları ile nasıl emziriyorsunuz bi kere denedim su sucuk oldu giydiremiyorum o yüzden
Benimki merinostan bir tulum, 4 mevsim kullanılıyor. İçine tek kat pijama giydiriyorum üstüne tulum. Hiç terleme sorunu yaşamadım. Belki böyle doğal kumaştan yapılan bir ürün bakabilirsiniz merino wool çok iyi.

Kundak gibi yapınca küçük geldi bence

Bebişe kim bakacak. İş ve bebek nasıl olacak deneyimlerinizi fikirlerinizi bekliyorum
Temmuza kadar ben annemle bakmaya devam edeceğim temmuzda kızkardeşim üniversiteden gelicek annemle bakacak ben artık işe başlarım yaklaşık bir buçuk yıldır raporlu olmuş oluyorum. Zaten iş yerim çok yakın öğlen bir saat evdeyim 15:30 da çıkıcam bir yıl zor olmaz gibi geliyor ama

Sorum bebekleri peynir kesigi seklinde surekli kusan annelere..Diyet yaparak bu durumun onune gecebildiniz mi? bu ara biraz fazla kusmaya basladi oglum

Lc den 1,5-2,5 de olabilir tog tu sanırım kalın bir uyku tulumuyla bir yaş almıştım büyük ama iyi oluyor
İçine iki kat ğst iki kat alt giydiriyorum artı çıtçtlı oluyor
Battaniyeylede karnına kadar örtüyorum sadece öyle uyutuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…