- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.621
ben özellikle diyet yapmadım daha bayramdan sonra iyi bir doktora gidip doktor isterse diyete başlayacağımSorum bebekleri peynir kesigi seklinde surekli kusan annelere..Diyet yaparak bu durumun onune gecebildiniz mi? bu ara biraz fazla kusmaya basladi oglum
Bizde sorun olmuyor kaba oluyor sadece tulumUyku tulumları ile nasıl emziriyorsunuz bi kere denedim su sucuk oldu giydiremiyorum o yüzden
Ya sanki ben kuruyemişe saldırdığmdan beri dökülme azaldı kızlarBioxcin şampuan iyi mi acaba bişeyler yapmamız lazım
3.canimSenin ikinci bebeğinmi
Tulum artı battaniye mi? Çok değil mi ev ısısı ne kadar? Ben zıbın artı tulum giydiriyorum yatınca battaniye örtüyorum. Onu da açıyor. Oda 24,5 derece benimki mi azLc den 1,5-2,5 de olabilirtog tu sanırım kalın bir uyku tulumuyla bir yaş almıştım büyük ama iyi oluyor
İçine iki kat ğst iki kat alt giydiriyorum artı çıtçtlı oluyor
Battaniyeylede karnına kadar örtüyorum sadece öyle uyutuyorum
Bazı bebekler sıcağı sevmez ben baştan beri kat kat giydirmeye alıştırmadım sevmiyor bende zıbın bi penye tulum ve battaniye ile uyutuyorum uyanacagi zaman debelenince açıyor sadeceTulum artı battaniye mi? Çok değil mi ev ısısı ne kadar? Ben zıbın artı tulum giydiriyorum yatınca battaniye örtüyorum. Onu da açıyor. Oda 24,5 derece benimki mi az
Benim de aynısı hatta göğüs bölgesi hep açıkta kalıyor açtığı için o şekilde alıştı. Soğuk yağmurlu havalarda 2 kat giydiriyorumBazı bebekler sıcağı sevmez ben baştan beri kat kat giydirmeye alıştırmadım sevmiyor bende zıbın bi penye tulum ve battaniye ile uyutuyorum uyanacagi zaman debelenince açıyor sadece
Ben üstüne müslin koyuyorum, dün çok tepindi, hiç uyuyamadım ona bakmaktan. En sonunda kollarını kundak yaptım ayaklarını örtmedim. İki kat giydirip hiç örtmemek en iyisi galiba.Bazı bebekler sıcağı sevmez ben baştan beri kat kat giydirmeye alıştırmadım sevmiyor bende zıbın bi penye tulum ve battaniye ile uyutuyorum uyanacagi zaman debelenince açıyor sadece
Hamilelikte bunları yemekten fenalık geldiYa sanki ben kuruyemişe saldırdığmdan beri dökülme azaldı kızlar
Deneyin bakalım bir
Yarı yarıya dökğlme azaldı hala dökülüyor tabi buna da şükür
Badem fındık ceviz kaju fıstık avuç avuç yiyorum bir kaç haftadır
Ben de sıcak sevmem çocuğumu da ona göre alıştırayım dedim kv terörü gelince dolma gibi kat kat sardı hasta oldukBazı bebekler sıcağı sevmez ben baştan beri kat kat giydirmeye alıştırmadım sevmiyor bende zıbın bi penye tulum ve battaniye ile uyutuyorum uyanacagi zaman debelenince açıyor sadece
Ben 3 aylık almıştım 1.5 tog içinde kayboluyor. Bir de çok kalın geldi gözüme. Sadece çıtçıtlı atleti üstünde ince bir tulumu beline kadar da battaniye örtüyorum ben.Böyle olduğu halde vücudunda kırmızı kırmızı şeyler oldu. Doktor çok kat kat mı giydiriyorsun örtüyorsun diye sormuştu. Çok kalın giydirmiyor musun kaç derece oluyor odanız?Lc den 1,5-2,5 de olabilirtog tu sanırım kalın bir uyku tulumuyla bir yaş almıştım büyük ama iyi oluyor
İçine iki kat ğst iki kat alt giydiriyorum artı çıtçtlı oluyor
Battaniyeylede karnına kadar örtüyorum sadece öyle uyutuyorum
Ben de ayni yapıyorum. Tulum da normal tulum tog lu değil. 22-23 derece oluyor gece yatak odamız.Tulum artı battaniye mi? Çok değil mi ev ısısı ne kadar? Ben zıbın artı tulum giydiriyorum yatınca battaniye örtüyorum. Onu da açıyor. Oda 24,5 derece benimki mi az
Müdahale edeceksin canım benimki de örtüyordu hep battaniyeyle gündüzleri örtülmemesi gerektiğini anlattım. Vücudunda kırmızı kırmızı alerjik bir şeyler oldu bebeğimin. Uyuyanın üstüne kar yağarmış diye bir söz var ya istemsiz yapıyorlar üşüyor diye düşünüyorlar. Doktorun sıcak hasta eder demesini duymasına rağmen yapıyordu.Ben de sıcak sevmem çocuğumu da ona göre alıştırayım dedim kv terörü gelince dolma gibi kat kat sardı hasta olduk
Maşallah3.canim
Biz istisnayız hava çok soğukTulum artı battaniye mi? Çok değil mi ev ısısı ne kadar? Ben zıbın artı tulum giydiriyorum yatınca battaniye örtüyorum. Onu da açıyor. Oda 24,5 derece benimki mi az
Sobayı saat başı kontrol etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz çoğu zamanBen 3 aylık almıştım 1.5 tog içinde kayboluyor. Bir de çok kalın geldi gözüme. Sadece çıtçıtlı atleti üstünde ince bir tulumu beline kadar da battaniye örtüyorum ben.Böyle olduğu halde vücudunda kırmızı kırmızı şeyler oldu. Doktor çok kat kat mı giydiriyorsun örtüyorsun diye sormuştu. Çok kalın giydirmiyor musun kaç derece oluyor odanız?
Valla doktor sıcak tutmayacaksınız dedi duydu eşim annesiyle konuştu ben her seferinde söylüyorum bir surat yapıyor artık eşime söylüyorum o ikisi kötü olsun ben kötü olacağımaMüdahale edeceksin canım benimki de örtüyordu hep battaniyeyle gündüzleri örtülmemesi gerektiğini anlattım. Vücudunda kırmızı kırmızı alerjik bir şeyler oldu bebeğimin. Uyuyanın üstüne kar yağarmış diye bir söz var ya istemsiz yapıyorlar üşüyor diye düşünüyorlar. Doktorun sıcak hasta eder demesini duymasına rağmen yapıyordu.
Elele madre almıştım ben çok memnunum beşikten ama iyi sallanmıyorkızlar sallanan beşik olarak ne kullanıyorsunuz bende chicco anne yanı var ama sallanmıyor mecbur ayakta sallıyorum gına geldi şöyle uygun fiyatlı bir şey arıyorum hamak beşik vs gördüm kullanışlı olur mu acaba
Sen çalışıyor muydun? Öğretmen miydin?Sobayı saat başı kontrol etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz çoğu zaman
Odada sobanın yanı 24 iken karşı koltuk 20 koltukların altı ise 15 derece oluyortesadüfen farkettik
Dışarısı da gece -10 dereceler lerde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?