2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sorum bebekleri peynir kesigi seklinde surekli kusan annelere..Diyet yaparak bu durumun onune gecebildiniz mi? bu ara biraz fazla kusmaya basladi oglum
ben özellikle diyet yapmadım daha bayramdan sonra iyi bir doktora gidip doktor isterse diyete başlayacağım
Evde sürekli düşünüyorum ama ne yedimde gene kustu ne yedim gene kustu
Hiçbir bağlantı bulamadım
Genellikle benzer şeyler yiyorum
Bir günü bir gününü tutmuyor
Sanki benden değilde reflüden mideden kaynaklı diye düşünğyorum
Ama sizin kusma sorunu yokda aniden başladıysa belki yediklerini gözden geçirebilirsin
Bu mesajı yazana kadar üç posta kustuk bile

Bioxcin şampuan iyi mi acaba bişeyler yapmamız lazım
Ya sanki ben kuruyemişe saldırdığmdan beri dökülme azaldı kızlar
Deneyin bakalım bir
Yarı yarıya dökğlme azaldı hala dökülüyor tabi buna da şükür
Badem fındık ceviz kaju fıstık avuç avuç yiyorum bir kaç haftadır

Tulum artı battaniye mi? Çok değil mi ev ısısı ne kadar? Ben zıbın artı tulum giydiriyorum yatınca battaniye örtüyorum. Onu da açıyor. Oda 24,5 derece benimki mi az

Tulum artı battaniye mi? Çok değil mi ev ısısı ne kadar? Ben zıbın artı tulum giydiriyorum yatınca battaniye örtüyorum. Onu da açıyor. Oda 24,5 derece benimki mi az
Bazı bebekler sıcağı sevmez ben baştan beri kat kat giydirmeye alıştırmadım sevmiyor bende zıbın bi penye tulum ve battaniye ile uyutuyorum uyanacagi zaman debelenince açıyor sadece

Bazı bebekler sıcağı sevmez ben baştan beri kat kat giydirmeye alıştırmadım sevmiyor bende zıbın bi penye tulum ve battaniye ile uyutuyorum uyanacagi zaman debelenince açıyor sadece
Benim de aynısı hatta göğüs bölgesi hep açıkta kalıyor açtığı için o şekilde alıştı. Soğuk yağmurlu havalarda 2 kat giydiriyorum

Ben üstüne müslin koyuyorum, dün çok tepindi, hiç uyuyamadım ona bakmaktan. En sonunda kollarını kundak yaptım ayaklarını örtmedim. İki kat giydirip hiç örtmemek en iyisi galiba.

Hamilelikte bunları yemekten fenalık geldi deneyeyim bakalım

Ben de sıcak sevmem çocuğumu da ona göre alıştırayım dedim kv terörü gelince dolma gibi kat kat sardı hasta olduk

Ben 3 aylık almıştım 1.5 tog içinde kayboluyor. Bir de çok kalın geldi gözüme. Sadece çıtçıtlı atleti üstünde ince bir tulumu beline kadar da battaniye örtüyorum ben.Böyle olduğu halde vücudunda kırmızı kırmızı şeyler oldu. Doktor çok kat kat mı giydiriyorsun örtüyorsun diye sormuştu. Çok kalın giydirmiyor musun kaç derece oluyor odanız?

Ben de ayni yapıyorum. Tulum da normal tulum tog lu değil. 22-23 derece oluyor gece yatak odamız.

Ben de sıcak sevmem çocuğumu da ona göre alıştırayım dedim kv terörü gelince dolma gibi kat kat sardı hasta olduk
Müdahale edeceksin canım benimki de örtüyordu hep battaniyeyle gündüzleri örtülmemesi gerektiğini anlattım. Vücudunda kırmızı kırmızı alerjik bir şeyler oldu bebeğimin. Uyuyanın üstüne kar yağarmış diye bir söz var ya istemsiz yapıyorlar üşüyor diye düşünüyorlar. Doktorun sıcak hasta eder demesini duymasına rağmen yapıyordu.

Biz istisnayız hava çok soğuk
Yarım metre oldu yine kar

Sobayı saat başı kontrol etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz çoğu zaman
Odada sobanın yanı 24 iken karşı koltuk 20 koltukların altı ise 15 derece oluyor tesadüfen farkettik
Dışarısı da gece -10 dereceler lerde oluyor

Valla doktor sıcak tutmayacaksınız dedi duydu eşim annesiyle konuştu ben her seferinde söylüyorum bir surat yapıyor artık eşime söylüyorum o ikisi kötü olsun ben kötü olacağıma

kızlar sallanan beşik olarak ne kullanıyorsunuz bende chicco anne yanı var ama sallanmıyor mecbur ayakta sallıyorum gına geldi şöyle uygun fiyatlı bir şey arıyorum hamak beşik vs gördüm kullanışlı olur mu acaba

Elele madre almıştım ben çok memnunum beşikten ama iyi sallanmıyor
Sallanmayıda bilmiyor şimdilik sallamadık

Sen çalışıyor muydun? Öğretmen miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…