2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sorum bebekleri peynir kesigi seklinde surekli kusan annelere..Diyet yaparak bu durumun onune gecebildiniz mi? bu ara biraz fazla kusmaya basladi oglum
Ben yazayım, hayır. Hatta kusmayı iyice abarttı. Manyakça kusuyor artık oluk oluk. Ben sorunun benim süt üretimimde oldunu düşünmeye başladım. Elle sağıyorum meme vermeden, 5 dk sağıyosam o 5 dk boyunca süt kaynayarak fışkırarak çıkıyor. Bir öğünde bebek ne kadar yemeli tam bilmiyorum ama ondan fazlası geliyo galiba ve çok hızlı geliyo, geldikçe de oğlan içiyo sonra kusuyo gibi…

Ne desem bilemedim ama bişey dememek de istemedim.
Evladının bahtı güzel olsun.

Ne yaptı çok merak ettim, ne anladı yani bebekten? Her hafta belli bir süre ona versen baksa çok iyi olur aslında nasıl olduğunu anlasın iskele babası

Nasıl geçti peki
Ne kadar yabancı yabancı bakmıştır şimdi o kuzu
Neden gelmişki bunca zaman sonra

Vallahi bizde öyleyiz çamaşırdan yıldım
Ama benim olukça gelen bir sütümde yok
Reflü den sebeptir diye umuyorum artık

Son düzenleme:

Ne diyecegimi bilemiyorum!
Erken gelmis yasini bekleseydi
Cok sansli kizin annesi sen oldugun icin

Ne desem bilemedim ama bişey dememek de istemedim.
Evladının bahtı güzel olsun.

Hepimizin inşallah
Ne yaptı çok merak ettim, ne anladı yani bebekten? Her hafta belli bir süre ona versen baksa çok iyi olur aslında nasıl olduğunu anlasın iskele babası

Nasıl geçti peki
Ne kadar yabancı yabancı bakmıştır şimdi o kuzu
Neden gelmişki bunca zaman sonra

Mahkeme ara kararla haftada bir saat görme hakkı vermiş. Halbuki bu zamana kadar gelip görebilirsin dedigim halde gelmedi, çocuğu bana göstermedi demek istedi ama ben böyle bir şey yapmadım.
Cocukta sende yüksünüz bana, umrumda degilsiniz diye evi terk eden o değilmiş gibi, şimdi mağduru oynamaya çalışıyor. Ama ben bu alavare oyun islerinde yokum. Kendi kendine takılsın.

Yeni mi evlenmiştiniz?

Benim de cok sutum yok diye dusunuyorum ama tazyikli olabilir.Cunku cok sagim yaparak artirdim sutumu.Memede huzursuzlugu da var zaten kafayi geri atiyor falan.Tazyikten mi refluden mi 4.ay meme reddinden mi neden bilmiyorum hic anlayamiyorum

Doğmamıs çocuğun nesi yuk olmuş acaba

1.5 tog bayağı kış için soğuk evler için oluyor. Ben owlinin tablosuna bakıyorum anlamak için

Eklentiler

• IMG_8192.webp
    17 KB · Görüntüleme: 29
Oow çok soğuk bir memlekettesin Biz hiçbir şey açmıyoruz ne kombi ne klima salon 24, yatak odası 22-23 oluyor

Benim de cok sutum yok diye dusunuyorum ama tazyikli olabilir.Cunku cok sagim yaparak artirdim sutumu.Memede huzursuzlugu da var zaten kafayi geri atiyor falan.Tazyikten mi refluden mi 4.ay meme reddinden mi neden bilmiyorum hic anlayamiyorum
Benim de geçen hafta öyleydi. 5 dakikadan fazla emmiyordu. Geçen hafta hepimiz hastaydık. Bu hafta öyle yapmıyor. Sizde de öyle bi durum olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…