- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.641
Ben yazayım, hayır. Hatta kusmayı iyice abarttı. Manyakça kusuyor artık oluk oluk. Ben sorunun benim süt üretimimde oldunu düşünmeye başladım. Elle sağıyorum meme vermeden, 5 dk sağıyosam o 5 dk boyunca süt kaynayarak fışkırarak çıkıyor. Bir öğünde bebek ne kadar yemeli tam bilmiyorum ama ondan fazlası geliyo galiba ve çok hızlı geliyo, geldikçe de oğlan içiyo sonra kusuyo gibi…Sorum bebekleri peynir kesigi seklinde surekli kusan annelere..Diyet yaparak bu durumun onune gecebildiniz mi? bu ara biraz fazla kusmaya basladi oglum
Ne desem bilemedim ama bişey dememek de istemedim.Kızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Oda bir saat boyunca sevdi gitti işte..
Ne yaptı çok merak ettim, ne anladı yani bebekten? Her hafta belli bir süre ona versen baksa çok iyi olur aslında nasıl olduğunu anlasın iskele babasıKızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Yok kız daha geçen sene mezun oldum inşallah kpss ye çalışacağımSen çalışıyor muydun? Öğretmen miydin?
Nasıl geçti pekiKızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Vallahi bizde öyleyiz çamaşırdan yıldımBen yazayım, hayır. Hatta kusmayı iyice abarttı. Manyakça kusuyor artık oluk oluk. Ben sorunun benim süt üretimimde oldunu düşünmeye başladım. Elle sağıyorum meme vermeden, 5 dk sağıyosam o 5 dk boyunca süt kaynayarak fışkırarak çıkıyor. Bir öğünde bebek ne kadar yemeli tam bilmiyorum ama ondan fazlası geliyo galiba ve çok hızlı geliyo, geldikçe de oğlan içiyo sonra kusuyo gibi…
Kızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Maras miydiBiz istisnayız hava çok soğuk
Yarım metre oldu yine kar
Ne desem bilemedim ama bişey dememek de istemedim.
Evladının bahtı güzel olsun.
Ne yaptı çok merak ettim, ne anladı yani bebekten? Her hafta belli bir süre ona versen baksa çok iyi olur aslında nasıl olduğunu anlasın iskele babası
Nasıl geçti peki
Ne kadar yabancı yabancı bakmıştır şimdi o kuzu
Neden gelmişki bunca zaman sonra
Yeni mi evlenmiştiniz?Hepimizin inşallah
Mahkeme ara kararla haftada bir saat görme hakkı vermiş. Halbuki bu zamana kadar gelip görebilirsin dedigim halde gelmedi, çocuğu bana göstermedi demek istedi ama ben böyle bir şey yapmadım.
Cocukta sende yüksünüz bana, umrumda degilsiniz diye evi terk eden o değilmiş gibi, şimdi mağduru oynamaya çalışıyor. Ama ben bu alavare oyun islerinde yokum. Kendi kendine takılsın.
Bu günleri unutacağımız günlerin gelmesini hasretle bekliyorum vallaVallahi bizde öyleyiz çamaşırdan yıldım
Ama benim olukça gelen bir sütümde yok
Reflü den sebeptir diye umuyorum artık
Ben yazayım, hayır. Hatta kusmayı iyice abarttı. Manyakça kusuyor artık oluk oluk. Ben sorunun benim süt üretimimde oldunu düşünmeye başladım. Elle sağıyorum meme vermeden, 5 dk sağıyosam o 5 dk boyunca süt kaynayarak fışkırarak çıkıyor. Bir öğünde bebek ne kadar yemeli tam bilmiyorum ama ondan fazlası geliyo galiba ve çok hızlı geliyo, geldikçe de oğlan içiyo sonra kusuyo gibi…
Hepimizin inşallah
Mahkeme ara kararla haftada bir saat görme hakkı vermiş. Halbuki bu zamana kadar gelip görebilirsin dedigim halde gelmedi, çocuğu bana göstermedi demek istedi ama ben böyle bir şey yapmadım.
Cocukta sende yüksünüz bana, umrumda degilsiniz diye evi terk eden o değilmiş gibi, şimdi mağduru oynamaya çalışıyor. Ama ben bu alavare oyun islerinde yokum. Kendi kendine takılsın.
1.5 tog bayağı kış için soğuk evler için oluyor. Ben owlinin tablosuna bakıyorum anlamak içinBen 3 aylık almıştım 1.5 tog içinde kayboluyor. Bir de çok kalın geldi gözüme. Sadece çıtçıtlı atleti üstünde ince bir tulumu beline kadar da battaniye örtüyorum ben.Böyle olduğu halde vücudunda kırmızı kırmızı şeyler oldu. Doktor çok kat kat mı giydiriyorsun örtüyorsun diye sormuştu. Çok kalın giydirmiyor musun kaç derece oluyor odanız?
Oow çok soğuk bir memlekettesinSobayı saat başı kontrol etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz çoğu zaman
Odada sobanın yanı 24 iken karşı koltuk 20 koltukların altı ise 15 derece oluyortesadüfen farkettik
Dışarısı da gece -10 dereceler lerde oluyor
O zaman owli alırsak 0.3 mü almalı?1.5 tog bayağı kış için soğuk evler için oluyor. Ben owlinin tablosuna bakıyorum anlamak için
O zaman owli alırsak 0.3 mü almalı?
Benim de geçen hafta öyleydi. 5 dakikadan fazla emmiyordu. Geçen hafta hepimiz hastaydık. Bu hafta öyle yapmıyor. Sizde de öyle bi durum olabilir mi?Benim de cok sutum yok diye dusunuyorum ama tazyikli olabilir.Cunku cok sagim yaparak artirdim sutumu.Memede huzursuzlugu da var zaten kafayi geri atiyor falan.Tazyikten mi refluden mi 4.ay meme reddinden mi neden bilmiyorum hic anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?