- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.661
FenaaaSobayı saat başı kontrol etmemiz gerekiyor ama yapamıyoruz çoğu zaman
Odada sobanın yanı 24 iken karşı koltuk 20 koltukların altı ise 15 derece oluyortesadüfen farkettik
Dışarısı da gece -10 dereceler lerde oluyor
Sana çok imreniyorum çok güçlü bir kadınsın. 1 saat ile baba olduğunu sanıyor ;(Kızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Oda bir saat boyunca sevdi gitti işte..
Orası neresiOow çok soğuk bir memlekettesinBiz hiçbir şey açmıyoruz ne kombi ne klima salon 24, yatak odası 22-23 oluyor
Çok kustuğu zaman çiş bir tık azalıyor kusmadığında yada az kustuğunda çiş daha fazla oluyor böyle bişey keşfettimKızlar bebeklerinizin çişinde azalma varmı benimki bugün çok yapmadı ya dün gecede çok kötü kustu
Canım yazını okuyunca direk aklıma geleni yazacağım. Şuan sen de günahsız bi melek var. Ve Allah onu sana emanet etmiş, onun sevabını sadece sana verecek. Bu müthiş bir şey ayrıca kızınla muhteşem zamanlar geçireceksin uzun uzun bi başkası bölmeyecek. Düşünsene o sabah musmutlu gülen gözlerle sana bakan prensesten mahrum yaşayacak, evlat konusunda nasipsiz olacak… onun adına üzüldüm, o 1 saatte ne sevdiğini bile anlamamıştır. Ama sen şimdi gözlerini kapatsan kokusu burnuna gelir, yüzü gözünün önüne… bence sen şanslı kişisin burdaKızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Oda bir saat boyunca sevdi gitti işte..
Gece boguluyordu Allah korusun burnuna fln doldu aspiratör le zor çektim 1 sefer kustu ama baya coktuÇok kustuğu zaman çiş bir tık azalıyor kusmadığında yada az kustuğunda çiş daha fazla oluyor böyle bişey keşfettim
Ama hergin bez sayısı aynı olmayabiliyor
Bizim ev 22-24 derece bendeki 0.5 tog zuppersin kelebek şeklinde olan ama giymiyorO zaman owli alırsak 0.3 mü almalı?
Her gece yaşıyoruz bunu korkuyla uyuyoruzGece boguluyordu Allah korusun burnuna fln doldu aspiratör le zor çektim 1 sefer kustu ama baya coktu
Yok canim hasta degiliz..Benim de geçen hafta öyleydi. 5 dakikadan fazla emmiyordu. Geçen hafta hepimiz hastaydık. Bu hafta öyle yapmıyor. Sizde de öyle bi durum olabilir mi?
Ergopouchlar ay ay ayrılıyor onun İçin almayı düşünmemiştim 3 ayda bir yenilemek gerekiyor sanırım o da çok masraflı olmaz mı0.5 bence en ideali.
Uyku gurusu var bende daha kullanmiyorum onu ama 3 yasina kadar kullanilabiliyor.Cok kalin degil ama bence.Ben mesela su anda 1 togluk ergopouch ile yatiriyorum.
AntalyaOrası neresi
Kolsuz uyku tulumu hangi markadanBizim ev 22-24 derece bendeki 0.5 tog zuppersin kelebek şeklinde olan ama giymiyorben de senin gibi yatırıyorum çıtçıtlı body, normal tulum, üzerine penye ya da müslim battaniye. Ama kollarını üstte bırakacak şekilde oluyor ki yüzünü kapatmasın diye. Şu kolsuz uyku tulumu alıcam onu yadırgamaz sanırım
Bi kaç markanın var:Kolsuz uyku tulumu hangi markadan
Elinle sağdın mı? Nasıl geliyor elle sağınca sütün?Benim de cok sutum yok diye dusunuyorum ama tazyikli olabilir.Cunku cok sagim yaparak artirdim sutumu.Memede huzursuzlugu da var zaten kafayi geri atiyor falan.Tazyikten mi refluden mi 4.ay meme reddinden mi neden bilmiyorum hic anlayamiyorum
Bizimkine 7.ayda dedi doktorumuz o zaman tavsiye ediyormuşMeningokokları yaptıran var mı?
Biz salı gunu yaptıracağız, nasıl gecıyor? Ateş oluyor mu?
Bizim doktor daha erken tavsıye ettıBizimkine 7.ayda dedi doktorumuz o zaman tavsiye ediyormuş
Meningokokları yaptıran var mı?
Bizimde 5te olacak sanırımMeningokokları yaptıran var mı?
Fiskiriyor elimle sagdigimda ama fiskirarak geliyorElinle sağdın mı? Nasıl geliyor elle sağınca sütün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?