2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Emiyor olsa farklı bir şey söyler miydi bilmiyorum canım. Mama İçin gündüz 3-4 saatte bir gece 5-6 saatte bir dedi. Benim ki de maalesef o kadar uyumadığı için gece de 3 saatte bir veriyorum mamayı

Benım kız da bir haftadır kafasını gerı atıyor, hanı demıstım ya bıberonu almadı ne yapacağımı sasırdım dıye, aglama krizine giriyor.. Ama benim 3bucuk 4 saat, bazen 5 saatı bıle buluyor uyuyorsa beslenmesi

Kızlar 4 numara beze kaç kg olduğuna geçeceksiniz ya da geçtiniz?Paketlerin üstünde 7 kg yazıyor. Benim kızım 5 kg olmadı daha hala 2 numara kullanıyorum. Elimde sayılı kaldı iki numara 2-3 güne biter.bitince 3 e geçip denicem bir olacak mı. 3 numarayı da 2 paket almışım aslında 3 paket almışım da goon un 3 ü 4 numara gibi üstünde 7 kg yazıyor 10 paket 4 numara almışım umarım elimde kalmaz bunlar. Sürekli 2 numara aldım elimde çok olmadığından biz yavaş ilerliyoruz kiloda

Benim bebegim son bir haftadir her iki saatte bir uyaniyor 3.ay sonrasi uyku kisalmasi bu mu acaba?Sizde de var mi benzer durum
yazmıştım bende kafa sallama sürekli uyanma devam ediyor dört aylık olacağız
Kasım annelerini takip ediyorum rahatlıyorum biraz herkes benzer sorunları yaşıyor
Bşrde meme reddi yaşıyorlar ondan çok korkuyorum işte

Reflü olabilir canım belki de sadece sık beslemeden olmuyordur doktor daha iyi bilir. Ben de gündüzleri bir 4 saate çekebilsem diye uğraşıyorum olmuyor. Çok sık beslenmekten rahatsızlık çekmesini de istemiyorum. Ya gaz ya hıçkırık oluyor

Büyük olmasına rağmen
5 kiloda 4 numaraya geçmek zorunda kaldım
bebeğim aşırı çiş ve kaka yapıyordu 3 numara taşırıyordu
şuan 4 tam oluyor hemen hemen
Ama bundan sonra 5 alacağım gibi görünüyor tekrar çşl sayısı yükseldi

Hıckırık Allahın emri, her beslenmeden sonra oluyor, emzırınce de oluyor, ne yese hıckırıyor.. Oyun halısı, kitap, kartlar oyalayabıldogın kadar oyala, ben oyle yapıyorum, uyanık olunca gecmıyor da vakıt mamaya kadar

Şu an kaç kilo?

Ben de kitap okumak oynamak istiyorum. Benim kız durmuyor istemiyor ağlıyor hemen kucağa al diye şu an kanguruyla kucağımda. Bel kol hiç bir şey kalmıyor bütün gün bende. Ana kucağı rahat ettirecek sanmıştım olmadı onda da hemen sıkılıp ağlıyor. Otomatik olandan mı alsaydım dedim pişman oldum sonradan

Kızlar benim bebeğim gündüzleri yatakta uyumuyor siz nasıl uyutuyorsunuz?

Otomatik olanda da durmazdı canım. Daha pahalı boşa para vermiş olurdun.
Biz sabah ablayı okula bıraktık arabada uyudu, puseti bebek arabasına koydum 45 dk belki uyudu. Sonra kalktı emdi yine bebek arabasında 30 ml mama verdim, bitirmeden uyudu. Orda kaldı. 45 dk öyle uyudu. Şimdi kucağımda tepine tepine uyuyor. Bi işim yok oturuyorum ben de öyle. Yatırsam uyanır çünkü. Aç da değil ağlar yine meme için.

İlk baslarda bızım kız da anakucagını sevmemıstı, alıstı artık, kahvaltı yaparken yemek yerken, makıne bosaltcagım zaman hep onda, beni gorebılecegı sekılde koyuyorum, ıyıkı almısız dıyorum, tabi bu islerin hepsını yaparken agzım hıc durmuyor yanına yaklasıyorum şarkı soyluyorum laf ediyorum onunla, oyle dikkati bende oluyor..kıtap okurken de ona yatırıyorum oyle okuyorum, uzun kalınca sıkılıyor belını kaldırıyor o zaman kucaga geciyoruz, ayna karsısında şarkı soyleme ye de bayılıyor. Bızım favori sarkımız minik kurbaga, bayılıyor, deli gibi gülüyor soyleme baslayınca, ses kaydı aldım onu acınca bıle guluyor..
Ben de uyuturken omzumda uyutuyorum, sag kol ve sag omzum mahvoldu, bı de sırtımda bı kaburgam agrıyor.. Agırlastıkca zor olmaya basladı

Ya benimki öyle tam gülmüyor daha, keyfi yerinde olursa ben konuşurken bir iki kere gülücük atıveriyor Ben de bulup dinleteyim bakalım minik kurbağayı

Ben de koyuyorum yemek kahvaltı falan yaparken beni görsün diye. Görünce mızmızlanıyor belli süre sonra kucağıma alıp öyle devam ediyorum yemeye. Umarım alışır. Önüne sesli renkli oyuncaklarda koyuyorum hiçbiri dikkatini çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…