- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.741
Kulladınızmı ek gıdaya mı başladınızikea dan alıştırma bardağı aldım o kadar güzelki fiyatıda cok uygun almak isteyen olursa buraya bırakıyorum link ben 2tane aldım Bebek Sulukları Modelleri ve Fiyatları | IKEA | IKEA
Yok kullanmadım henüz ama 4aylık olmak üzereyiz az bi zaman kaldı görmüşken aldım ucunda 3tane minik delik var su içmeye iyi olurKulladınızmı ek gıdaya mı başladınız
3. Ayda kilo alımı yavaşlamaya başlıyor 500 u geçti mi iyi diyorlar ilk iki ay kaç aldı ki bende evde tartıyorum 650 almış cuma 3. Ay kontrolu ilk iki ay 800 civarı almıştıKızlar iki gündür sütüm çok azaldı ve kızımın acayip iştahı arttı sürekli aç gibi. Verdigimi de içiyor. Bugun de 3.ay izlemi vardi 600gr almış.
Ve acıkınca anne anne diye soyleniyor.
Birinci ayda mamayı kesmistim. Sma almistm hic acilmamis onu açtım. Kızım begenmedi resmen ama anne sütünden sonra mamada pütürtü oluyor bende tadına bakıyorum. Kirec gibi. Kafamda çok karışık ne yapsm bilemedim. Süt artık yetmiyor mu, bir iki günlük mesele mi acaba.
Kızımda kilo almamis cok ama bebek komando gibi fiziksel aktivite yapıyoruz gün içinde ondan mi ki
Bugün aynı durumu yaşadım ;( emiyor 2dk sonra süt yok çığlık atıyor napcam bilemiyorum;(Kızlar iki gündür sütüm çok azaldı ve kızımın acayip iştahı arttı sürekli aç gibi. Verdigimi de içiyor. Bugun de 3.ay izlemi vardi 600gr almış.
Birinci ayda mamayı kesmistim. Sma almistm hic acilmamis onu açtım. Kızım begenmedi resmen ama anne sütünden sonra mamada pütürtü oluyor bende tadına bakıyorum. Kirec gibi. Kafamda çok karışık ne yapsm bilemedim. Süt artık yetmiyor mu, bir iki günlük mesele mi acaba.
Kızımda kilo almamis cok ama bebek komando gibi fiziksel aktivite yapıyoruz gün içinde ondan mi ki
Fiziksel aktivite miKızlar iki gündür sütüm çok azaldı ve kızımın acayip iştahı arttı sürekli aç gibi. Verdigimi de içiyor. Bugun de 3.ay izlemi vardi 600gr almış.
Bu ara biraz stres olmuş olabilirsinKızlar iki gündür sütüm çok azaldı ve kızımın acayip iştahı arttı sürekli aç gibi. Verdigimi de içiyor. Bugun de 3.ay izlemi vardi 600gr almış.
Bende iftarda bol hurma yiyorum bendede güzel bir artış var buara mastit yolu görünüyordün akşam rastlantı eseri sütümü arttıran bişey buldum sukkari yaş hurma sadece 5 tane çayın yanında yemiştim gece bi uyandım emzirdiğim göğsüm bile ağırıyordu İlk defa böyle bisey oldu bi deneyin kızlar. Benim kız tabiki emmedi yine ödüm koptu mastit olacak diye meme reddi ile hala bogusuyoruz
Suluk var bardak bitmişmi acabaikea dan alıştırma bardağı aldım o kadar güzelki fiyatıda cok uygun almak isteyen olursa buraya bırakıyorum link ben 2tane aldım Bebek Sulukları Modelleri ve Fiyatları | IKEA | IKEA
Ben de bugün yaptırdım. Yaparken çok ağladı. Huzursuz ve ateş olabilir 37.5 üstüne çıkınca yarım ölçekten az calpol verebilirsin 6 saatte bir dedi.Meningokokları yaptıran var mı?
Biz salı gunu yaptıracağız, nasıl gecıyor? Ateş oluyor mu?
Bizimki 2 saatte bir istiyor vermesen katila katila agliyor kendinden geciyor e nasil vermeyelim reflusu de varCanım kafayı geri atması reflü kaynaklıymış. Sık beslemekten oluyormuş. Geçen doktor kontrolünde benim kızım da kafasını geri attı. Doktor kaç saat Aralıkla besliyorsun diye sordu normalde 3 saat o gün doktora gidiyorum diye 2 saatte vermiştim mamasını, direkt tepki gösterdi vücudu. 3 saatten önce ağlasa da verme açlıktan değil başka bir şeyden ağlıyordur dedi doktor
Adet olmadın değil mi? Adet zamanı azalma oluyormuş sütte. Bilmeden sütü azaltan bir şey de yemiş olabilirsin. 600 gr az değil bu arada. Hiç mi içmedi sma’yı?Kızlar iki gündür sütüm çok azaldı ve kızımın acayip iştahı arttı sürekli aç gibi. Verdigimi de içiyor. Bugun de 3.ay izlemi vardi 600gr almış.
Mamayı mı 2 saatte bir istiyor?Bizimki 2 saatte bir istiyor vermesen katila katila agliyor kendinden geciyor e nasil vermeyelim reflusu de var
Aynen ya zorla 2.5 saate cikartiyorum 2 saatin 1 saati oyalaniyoruz sonra uyku aglamasi sonra 20 dk uyur uyanir vs boyle 4 aylik olacagiz cumaMamayı mı 2 saatte bir istiyor?
Peki kaç cc içiyor 2 saatte. Benimki de 2.5 saatte başlıyor ağlamaya sürekli gezdiriyorum evin içinde konuşuyorum babası şarkı söylüyor dans ediyor falan anca öyle durduruyoruz. Katıla katıla ağlama mahvediyor napcamızı bilmiyoruz. Normal ağlasalar ne varAynen ya zorla 2.5 saate cikartiyorum 2 saatin 1 saati oyalaniyoruz sonra uyku aglamasi sonra 20 dk uyur uyanir vs boyle 4 aylik olacagiz cuma
Büyük olmasına rağmen
5 kiloda 4 numaraya geçmek zorunda kaldım
bebeğim aşırı çiş ve kaka yapıyordu 3 numara taşırıyordu
şuan 4 tam oluyor hemen hemen
Ama bundan sonra 5 alacağım gibi görünüyor tekrar çşl sayısı yükseldi
Bende farketmeden her ay bir kilo alıyorum. Toplam 2 kilo almışım dogumdn sonraBen bebek arabasını gezdiriyorum banyoya mutfağahatta dün battaniyesine bakarak yarım saat oturdu ben tezgahı temizledim. Büyük gelişme
Bu arada spora başlayalı bir ay oldu. Bir kilo bile vermedim ama sırtım kollarım çok güçlendi sanki. Sabah yine ağrıyla uyandım ama tatlı tatlı spor ağrısı. Önceden kemiğim ağrıyor gibiydi. Keşke senin de annen yakınında olsa haftada iki gün bile çok iyi geliyor.
Ben pink floyd, nirvana falan dinletiyorum90’lar pop da seviyor. Yıldız tilbe, çelik, kenan doğulu, rober hatemo bir numara tabi
2850 doğdu. Her ay 1 kilo alıyordu. Bu ay 600 dedi. 49cm doğmuştu, 59cm olmuş. Gelişimi güzel dedi Persentil tablosu sınırları icindeymis.3. Ayda kilo alımı yavaşlamaya başlıyor 500 u geçti mi iyi diyorlar ilk iki ay kaç aldı ki bende evde tartıyorum 650 almış cuma 3. Ay kontrolu ilk iki ay 800 civarı almıştı
Bizimki 2 saatte bir istiyor vermesen katila katila agliyor kendinden geciyor e nasil vermeyelim reflusu de var
Olmadım ama hiç belirti yok ben anlardım normalde. Sütü azaltan yicekte mi oluyor ilk defa duydum.Adet olmadın değil mi? Adet zamanı azalma oluyormuş sütte. Bilmeden sütü azaltan bir şey de yemiş olabilirsin. 600 gr az değil bu arada. Hiç mi içmedi sma’yı?
Nerede bulunuyor canımdün akşam rastlantı eseri sütümü arttıran bişey buldum sukkari yaş hurma sadece 5 tane çayın yanında yemiştim gece bi uyandım emzirdiğim göğsüm bile ağırıyordu İlk defa böyle bisey oldu bi deneyin kızlar. Benim kız tabiki emmedi yine ödüm koptu mastit olacak diye meme reddi ile hala bogusuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?