- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.721
Sen söyle, senın sesine alıssınYa benimki öyle tam gülmüyor daha, keyfi yerinde olursa ben konuşurken bir iki kere gülücük atıveriyorBen de bulup dinleteyim bakalım minik kurbağayı
Ben bebek arabasını gezdiriyorum banyoya mutfağaİlk baslarda bızım kız da anakucagını sevmemıstı, alıstı artık, kahvaltı yaparken yemek yerken, makıne bosaltcagım zaman hep onda, beni gorebılecegı sekılde koyuyorum, ıyıkı almısız dıyorum, tabi bu islerin hepsını yaparken agzım hıc durmuyor yanına yaklasıyorum şarkı soyluyorum laf ediyorum onunla, oyle dikkati bende oluyor..kıtap okurken de ona yatırıyorum oyle okuyorum, uzun kalınca sıkılıyor belını kaldırıyor o zaman kucaga geciyoruz, ayna karsısında şarkı soyleme ye de bayılıyor. Bızım favori sarkımız minik kurbaga, bayılıyor, deli gibi gülüyor soyleme baslayınca, ses kaydı aldım onu acınca bıle guluyor..
Ben de uyuturken omzumda uyutuyorum, sag kol ve sag omzum mahvoldu, bı de sırtımda bı kaburgam agrıyor.. Agırlastıkca zor olmaya basladı
Geçtim bende benim oğlan 6500dü en son 3 hafta önce Nisan başı 4 aylık olacağız dolu dolu inşallah. 3 numara baya küçük geliyordu sleepy 4 e geçtim önce ama pişik yaptı halbuki yenidoğanı 3 numarayı falan hep sleepy kullanmıştım şimdi molfix 4 kullanıyorum biraz bol geliyor ama yine de taşınmasından iyidir bi süre kullanırız sonra 5 e geçeriz diye düşünüyorum ama 10 paket kullanılır mı bilemedim mesela ben 2 numarayı sadece 1 paket kullandım tamamen bebekten bebeğe yaKızlar 4 numara beze kaç kg olduğuna geçeceksiniz ya da geçtiniz?Paketlerin üstünde 7 kg yazıyor. Benim kızım 5 kg olmadı daha hala 2 numara kullanıyorum. Elimde sayılı kaldı iki numara 2-3 güne biter.bitince 3 e geçip denicem bir olacak mı. 3 numarayı da 2 paket almışım aslında 3 paket almışım da goon un 3 ü 4 numara gibi üstünde 7 kg yazıyor10 paket 4 numara almışım umarım elimde kalmaz bunlar. Sürekli 2 numara aldım elimde çok olmadığından biz yavaş ilerliyoruz kiloda
Nasıl spor? Ben banyo yapsam sukur edıyorum o guneBen bebek arabasını gezdiriyorum banyoya mutfağahatta dün battaniyesine bakarak yarım saat oturdu ben tezgahı temizledim. Büyük gelişme
Bu arada spora başlayalı bir ay oldu. Bir kilo bile vermedim ama sırtım kollarım çok güçlendi sanki. Sabah yine ağrıyla uyandım ama tatlı tatlı spor ağrısı. Önceden kemiğim ağrıyor gibiydi. Keşke senin de annen yakınında olsa haftada iki gün bile çok iyi geliyor.
Ben pink floyd, nirvana falan dinletiyorum90’lar pop da seviyor. Yıldız tilbe, çelik, kenan doğulu, rober hatemo bir numara tabi
Ütü her zaman yapmıyorum, yoğurdu annem yapıyor, sütlaçla uğraşmam. Böylece işim olmuyor.Nasıl spor? Ben banyo yapsam sukur edıyorum o gune
Mesela bebegın bırsuru ütüsü var, beklıyor, ben de sütümü içip burda takılıyorumsuan uyuyor, corba yaptım, yogurt mayalıcam, sütlaç yapıcam daha, bebek uyanmadan yapmalıyım hepsını
Ben sezen çok severim, 45lıklere bayılırım, kızım da sevsın ıstıyorum arada acıyorum ben deama en cok mınık kurbagayı seviyor, gecen hastanede bile soyledım
Ooo maşallah umarım yetiştirirsin hepsiniNasıl spor? Ben banyo yapsam sukur edıyorum o gune
Mesela bebegın bırsuru ütüsü var, beklıyor, ben de sütümü içip burda takılıyorumsuan uyuyor, corba yaptım, yogurt mayalıcam, sütlaç yapıcam daha, bebek uyanmadan yapmalıyım hepsını
Ben sezen çok severim, 45lıklere bayılırım, kızım da sevsın ıstıyorum arada acıyorum ben deama en cok mınık kurbagayı seviyor, gecen hastanede bile soyledım
Leslıe yı ben de hamilelikten once cok yapardım, hatta burda bı adım yarısması vardı ona katılmıştım o zaman abartmıstım leslıeyiÜtü her zaman yapmıyorum, yoğurdu annem yapıyor, sütlaçla uğraşmam. Böylece işim olmuyor.evde leslie ve pilates yapardım. Şimdi spor salonuna gidiyorum.
Yalnız olduğun için yapamazsın zaten şu an. Destek olması lazım.
Listeni sevdimOoo maşallah umarım yetiştirirsin hepsiniBebek uyuyunca motor takmış gibi iş yapıyoruz kahvaltıyı iki posta halinde yapıyorum sürekli ağlama, alt değiştirme molası oluyor. Duvar pilatesi uygulaması aldım 3 aylık ama imkan verilmedi ki başliyim. Benim de kızımla söyleyip dans ettiğim listem var adını kendime ninniler koydum
Bu da benim listem kız saçma sapan rap dinliyor 5,5 yaşındaOoo maşallah umarım yetiştirirsin hepsiniBebek uyuyunca motor takmış gibi iş yapıyoruz kahvaltıyı iki posta halinde yapıyorum sürekli ağlama, alt değiştirme molası oluyor. Duvar pilatesi uygulaması aldım 3 aylık ama imkan verilmedi ki başliyim. Benim de kızımla söyleyip dans ettiğim listem var adını kendime ninniler koydum
Yaaa ama çok tatlı, insan duygulanıyordur büyümüş de müzik zevki, kendi seçimleri var diye. Bakalım bizim bebeler ne dinleyecek. Hamileyken ben de araba kullanırken sürekli rap dinleyip söylüyordum duymuştur belki karnımdaBu da benim listem kız saçma sapan rap dinliyor 5,5 yaşında
Yaa youtubeda her şeyi yasaklarken çok duygulanıyor insanYaaa ama çok tatlı, insan duygulanıyordur büyümüş de müzik zevki, kendi seçimleri var diye. Bakalım bizim bebeler ne dinleyecek. Hamileyken ben de araba kullanırken sürekli rap dinleyip söylüyordum duymuştur belki karnımdakısmetti
Ay bi de öyle bir şey var di miYaa youtubeda her şeyi yasaklarken çok duygulanıyor insan
Keşke daha enerjik annemle babam olsaydı, hep uyuyorsunuz diyor.Ay bi de öyle bir şey var di misen beni hiç anlamıyorsun anneeee safhası geldi mi
Ya demesi kolay ben de biliyorum açlıktan ağlamadığını ana meme istiyor işte o an, tek seçenek dışarı çokarıp dilkat dağıtmak ama her saat çat diye dışarı çıkamıyorum ağladıpında.Canım kafayı geri atması reflü kaynaklıymış. Sık beslemekten oluyormuş. Geçen doktor kontrolünde benim kızım da kafasını geri attı. Doktor kaç saat Aralıkla besliyorsun diye sordu normalde 3 saat o gün doktora gidiyorum diye 2 saatte vermiştim mamasını, direkt tepki gösterdi vücudu. 3 saatten önce ağlasa da verme açlıktan değil başka bir şeyden ağlıyordur dedi doktor
Pazar günü biz uyusun diye zırt pırt dışarı çıktık. Hava da güzeldi. Eve gelince geri uyanıyor. Anamız ağladı o gün gezmekten.Ya demesi kolay ben de biliyorum açlıktan ağlamadığını ana meme istiyor işte o an, tek seçenek dışarı çokarıp dilkat dağıtmak ama her saat çat diye dışarı çıkamıyorum ağladıpında.
Benimki arzum marka. Tek blender değilde mutfak robotu set olarak. wattı falan gayet iyi çok memnunum tavsiye ederim 7yıldır kullanıyorumKızlar 10 yıllık blenderım bozuldu kullandığınız memnun olduğunuz marka modelleri yazarmısınız
Homend kullanıyorum çeyizimde almıştım çok memnunum gerçiKızlar 10 yıllık blenderım bozuldu kullandığınız memnun olduğunuz marka modelleri yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?