- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.681
Hangi doktora goturuyorsun cnm?Biz yaptirdik nimenrix ve bexsero 3. Ayda..
Evet ates yapti 1.5 gun kadar
E işte ondan oluyor zaten. Fışkırdığı zaman çok hızlı iniyor mideye çok içiyor bebek birden, sonra da kusuyorFiskiriyor elimle sagdigimda ama fiskirarak geliyor
Merhabalar hanımlar, benim bebeğim ocak tahminliydi ama Aralık’da doğdu. Tam da eklediğim konu ile ilgili soru soracaktım sizlere. Bebeğim dün tam 3 aylık oldu, kilosu yerinde 7 kg. Boy da sanırsam 60 cm felandır - buralarda 3. Ay doktor takibi yok, 4. Ayda gidip öğreneceğim- Benim bebeğimde gaz sorunu yaşamadık ama reflü sorunumuz var. Her besledikten sonra 25-30dk dik tutup öyle yatırarak kusmaları önlemiştik. Ancak co-sleeping yapalım pazar sabahı dedik babayla. Bizim yatağımızda biraz emzirdim ve yattık beraber…. Gün içinde ne emse kustu. Bebiş gayet keyifli idi ama…Aşırı şekilde üzüldüm ve pişman oldum. Hem aç kalıyor diye - kusarsa 1 saat sonra yeniden beslemek iyi oluyor- hem D vit kustu ve hem de gittikçe ağırlaşıyor ben gelecek aya nasıl dik tutacağım onu düşünüyorumSorum bebekleri peynir kesigi seklinde surekli kusan annelere..Diyet yaparak bu durumun onune gecebildiniz mi? bu ara biraz fazla kusmaya basladi oglum
Bizimki de 3. Ay rota ve meningokok önerdi onları yaptırcamBizim doktor daha erken tavsıye ettı
Ana kucağında tam dik olmasa da 45 derecelik açıyla duruyor. Kilosu artınca biraz daha dik konuma getiricem. Ama bizimki de az az kusmalara başladı anakucağında daha az geliyor ağzına.Merhabalar hanımlar, benim bebeğim ocak tahminliydi ama Aralık’da doğdu. Tam da eklediğim konu ile ilgili soru soracaktım sizlere. Bebeğim dün tam 3 aylık oldu, kilosu yerinde 7 kg. Boy da sanırsam 60 cm felandır - buralarda 3. Ay doktor takibi yok, 4. Ayda gidip öğreneceğim- Benim bebeğimde gaz sorunu yaşamadık ama reflü sorunumuz var. Her besledikten sonra 25-30dk dik tutup öyle yatırarak kusmaları önlemiştik. Ancak co-sleeping yapalım pazar sabahı dedik babayla. Bizim yatağımızda biraz emzirdim ve yattık beraber…. Gün içinde ne emse kustu. Bebiş gayet keyifli idi ama…Aşırı şekilde üzüldüm ve pişman oldum. Hem aç kalıyor diye - kusarsa 1 saat sonra yeniden beslemek iyi oluyor- hem D vit kustu ve hem de gittikçe ağırlaşıyor ben gelecek aya nasıl dik tutacağım onu düşünüyorumBaşka bir çare bilen varsa bu illetten kurtulmak için paylaşırsa sevinirim. Deli gibi bir süt tazyikim yok. Baya herşey normal. Yurt dışındayım ve belki TR’de sizler daha iyi önerilere de sahip olabilmişsinizdir.
E işte ondan oluyor zaten. Fışkırdığı zaman çok hızlı iniyor mideye çok içiyor bebek birden, sonra da kusuyor
GünaydınGunaydin
Resmen bebelerimiz haftasonu sandiga gidecek bunu su an farkettim
Kanguraya koyup gidecegim ben hatira fotosu da cekeriz
Canım kafayı geri atması reflü kaynaklıymış. Sık beslemekten oluyormuş. Geçen doktor kontrolünde benim kızım da kafasını geri attı. Doktor kaç saat Aralıkla besliyorsun diye sordu normalde 3 saat o gün doktora gidiyorum diye 2 saatte vermiştim mamasını, direkt tepki gösterdi vücudu. 3 saatten önce ağlasa da verme açlıktan değil başka bir şeyden ağlıyordur dedi doktorBenim de cok sutum yok diye dusunuyorum ama tazyikli olabilir.Cunku cok sagim yaparak artirdim sutumu.Memede huzursuzlugu da var zaten kafayi geri atiyor falan.Tazyikten mi refluden mi 4.ay meme reddinden mi neden bilmiyorum hic anlayamiyorum
Canım kafayı geri atması reflü kaynaklıymış. Sık beslemekten oluyormuş. Geçen doktor kontrolünde benim kızım da kafasını geri attı. Doktor kaç saat Aralıkla besliyorsun diye sordu normalde 3 saat o gün doktora gidiyorum diye 2 saatte vermiştim mamasını, direkt tepki gösterdi vücudu. 3 saatten önce ağlasa da verme açlıktan değil başka bir şeyden ağlıyordur dedi doktor
Bendeki 11 kiloya kadar.Daha fazla kilolara uygun kangurular da var galiba ama ona da bel lazim kuvvet lazimGünaydın
Kanguru kaçıncı aya kadar kullanılır
Almakta geç kaldım sanırım
Doktorum 3. Ay başlattı. Geç değil zamanlı. Kilosu iyi ise başlanabilirGünaydın
Kanguru kaçıncı aya kadar kullanılır
Almakta geç kaldım sanırım
Benimkinde şöyle bir alışkanlık var mama bitince başlıyor ağlamaya devamını istiyor. Acaba açlıktan mı yoksa alışkanlıktan mı yapıyor diye test ettim bir kaç defa tekrar yaptım verdim kustu. Demek ki aç değil bunu alışkanlık haline getirdi diye vermiyorum artık. Tabi emince durum farklı oluyordur ne kadar süt aldığını göremiyorsun ben mama verdiğim için gün içinde içtiği miktarı biliyorum o rahatlık varBize de doktor oyle dedi ama bi onceki beslemede tam doydu mu bilemiyorum ki ben..Kac ay oldu hala anlayamiyorum tam doydu mu doymadi mi
Olmasın bu uyku kısalması artsınBenim bebegim son bir haftadir her iki saatte bir uyaniyor3.ay sonrasi uyku kisalmasi bu mu acaba?Sizde de var mi benzer durum
Ne kadar içiyor toplamda. Sütte maalesef belli olmuyor sanki hep açlarBenimkinde şöyle bir alışkanlık var mama bitince başlıyor ağlamaya devamını istiyor. Acaba açlıktan mı yoksa alışkanlıktan mı yapıyor diye test ettim bir kaç defa tekrar yaptım verdim kustu. Demek ki aç değil bunu alışkanlık haline getirdi diye vermiyorum artık. Tabi emince durum farklı oluyordur ne kadar süt aldığını göremiyorsun ben mama verdiğim için gün içinde içtiği miktarı biliyorum o rahatlık var
Bazen 720 cc bazen 690 ccNe kadar içiyor toplamda. Sütte maalesef belli olmuyor sanki hep açlar
Bize de doktor oyle dedi ama bi onceki beslemede tam doydu mu bilemiyorum ki ben..Kac ay oldu hala anlayamiyorum tam doydu mu doymadi mi
Tam da şunu izlemiştimBenimkinde şöyle bir alışkanlık var mama bitince başlıyor ağlamaya devamını istiyor. Acaba açlıktan mı yoksa alışkanlıktan mı yapıyor diye test ettim bir kaç defa tekrar yaptım verdim kustu. Demek ki aç değil bunu alışkanlık haline getirdi diye vermiyorum artık. Tabi emince durum farklı oluyordur ne kadar süt aldığını göremiyorsun ben mama verdiğim için gün içinde içtiği miktarı biliyorum o rahatlık var
Ben bebeğimi durduramıyorum yarım saat en geç bir saatte bir memedeCanım kafayı geri atması reflü kaynaklıymış. Sık beslemekten oluyormuş. Geçen doktor kontrolünde benim kızım da kafasını geri attı. Doktor kaç saat Aralıkla besliyorsun diye sordu normalde 3 saat o gün doktora gidiyorum diye 2 saatte vermiştim mamasını, direkt tepki gösterdi vücudu. 3 saatten önce ağlasa da verme açlıktan değil başka bir şeyden ağlıyordur dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?