- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.761
Dereotu artırıyor canım.. Ben bı ara kıymalı yumurta ve dereotu yedım sabahları hep, farkettırmıstı..Kumsari dereotu azaltıyor diye biliyorum, bi de şalgam sanki ama uyduruyor da olabilirim.
76’ya inmiştim. Nerdeyse 79 oldum tekrar. Hayatım boyunca hiç zayıf olamıycam ben iştahım fazla. Hastayken kusarken bile sonra ne yesem diye düşünürüm.
Benim istahim değilde lüzumsuz seyleri cok yiyorum ve seviyorum damak tadım hamburger, pizza, burger sos, ekmek arası üzerine gelişmiş.Kumsari dereotu azaltıyor diye biliyorum, bi de şalgam sanki ama uyduruyor da olabilirim.
76’ya inmiştim. Nerdeyse 79 oldum tekrar. Hayatım boyunca hiç zayıf olamıycam ben iştahım fazla. Hastayken kusarken bile sonra ne yesem diye düşünürüm.
Sarımsak ayak tabanını yakarKızlar benim bebeğimde nezle oldu benden geçti aynı odaya bile gece yatmadım maske taktım yinede geçti dün gece burnu fokur fokur geceden itibaren dört saatte bir serum fizyolojik yapıyorum sabah dr mesaj yazdım iyi yapıyorsun dedi başka yapacak birşey yok bebek çok küçük dedi gözlemle ateşini solunum hızını falan dedi artarsa hemen gel dedi az da öksürükde başladı okadar da dikkat ettim sakınan göze çöp batar sık emziriyorum sıkıntıdan ve kendi hastalığımdan da sütüm çok azaldı odayı nemlendiriyorum siz başka ne yaptınız burda yazan arkadaşlar vardı ayak tabanına zeytinyağı sarımsak öksürüğe iyi geliyormuş onu deneyecem akşam yatarken
Şimdi baktım canım maydonoz ve naneymiş. Ama başka yerde maydonoz kalitesini artırır da diyor. Bilemedim.Dereotu artırıyor canım.. Ben bı ara kıymalı yumurta ve dereotu yedım sabahları hep, farkettırmıstı..
Dereotu en çok arttıran şeylerden biri sütüKumsari dereotu azaltıyor diye biliyorum, bi de şalgam sanki ama uyduruyor da olabilirim.
Korkunç yapmamSarımsak ayak tabanını yakar
Ama zeytinyağında sarımsak bekletip onu uygulamak sorun yaratmıyormuş belki evde hep hazır tutmak lazım sarımsaklı yağıKorkunç yapmam
Kendim sevmiyorum diye aklımda öyle kalmışsaDereotu en çok arttıran şeylerden biri sütü
Aynen o şekilde yapılabilir neyse ben sürekli emzirmeye çalışayım çoçuk mememden inmiyor mama hiç vermedim bugün alışmış bolluğa doymasını bilmiyorAma zeytinyağında sarımsak bekletip onu uygulamak sorun yaratmıyormuş belki evde hep hazır tutmak lazım sarımsaklı yağı
Bebek büyütürken sayfasına sık sık konusu açılıyor, tv otizm sebebi olmasıyla alakalı.Ayy kızlar show da kemal sunal filmi var suan, benım kızı piyanolu oyun halısına yatırmıstırm tv ye capraz duruyordu, oyuncaklara tutunarak kaydırdı kendını kafayı cevirdi tvye bakıyor 3 4 dk baktıgerı cevırınce de bı cıglık attı görmelisinz, gerı cevirdim sustu.. Bu tv cıdden cocukların beynini uyuşturuyor,ızlettırıyor kendını..yoksa 3 aylık bebek ne anlar kemal sunal dan
60 70 90 karisik canim. Kendi karar veriyor zorlayamam ki 4 saat bekle 120 ic vs diye. Saglikli olsunlarda. Iste hemen sinirleniyor agliyorPeki kaç cc içiyor 2 saatte. Benimki de 2.5 saatte başlıyor ağlamaya sürekli gezdiriyorum evin içinde konuşuyorum babası şarkı söylüyor dans ediyor falan anca öyle durduruyoruz. Katıla katıla ağlama mahvediyor napcamızı bilmiyoruz. Normal ağlasalar ne var
Meme icin emdikce bosaldikca uretir deniliyor bol bol ye sen canimBenimde enn baştan beri 2 saatte bir istiyor. Memede süt üretmeye vakit kalmıyor resmen
Kesinlikle. Bizimki de telefonun arkasini gorse bile gozunu dikiyor.ancak o uyurken giriyorum evde tv yok zaten ama telefondan cocuk sarkisi acsam yine dikiyor gozunu telefonu ters cevirdigim halde. Evde insan cok olacak onlarla konusunca hoslarina gidiyor ama biz 3 kisiyiz. Biraz havalar duzrlse parka vs goturecegimAyy kızlar show da kemal sunal filmi var suan, benım kızı piyanolu oyun halısına yatırmıstırm tv ye capraz duruyordu, oyuncaklara tutunarak kaydırdı kendını kafayı cevirdi tvye bakıyor 3 4 dk baktıgerı cevırınce de bı cıglık attı görmelisinz, gerı cevirdim sustu.. Bu tv cıdden cocukların beynini uyuşturuyor,ızlettırıyor kendını..yoksa 3 aylık bebek ne anlar kemal sunal dan
Tam bu konuyu konuştuk kızım 2 saat dolunca katıla katıla ağlamaya başladı. Yarım saat ağladı susmadı. 2.5 saatte verdim ben de60 70 90 karisik canim. Kendi karar veriyor zorlayamam ki 4 saat bekle 120 ic vs diye. Saglikli olsunlarda. Iste hemen sinirleniyor agliyor
Bizimki de seviyor. Alt değiştirirken çaktırmadan bakıyor. Kafasını çeviriyorum sürekli. Dün ağlıyordu altını değiştirirken tv yi görünce sustuAyy kızlar show da kemal sunal filmi var suan, benım kızı piyanolu oyun halısına yatırmıstırm tv ye capraz duruyordu, oyuncaklara tutunarak kaydırdı kendını kafayı cevirdi tvye bakıyor 3 4 dk baktıgerı cevırınce de bı cıglık attı görmelisinz, gerı cevirdim sustu.. Bu tv cıdden cocukların beynini uyuşturuyor,ızlettırıyor kendını..yoksa 3 aylık bebek ne anlar kemal sunal dan
benim ki hiç öyle hareket etmiyor ya dokunmuyor oyuncaklara da niye acabaAyy kızlar show da kemal sunal filmi var suan, benım kızı piyanolu oyun halısına yatırmıstırm tv ye capraz duruyordu, oyuncaklara tutunarak kaydırdı kendını kafayı cevirdi tvye bakıyor 3 4 dk baktıgerı cevırınce de bı cıglık attı görmelisinz, gerı cevirdim sustu.. Bu tv cıdden cocukların beynini uyuşturuyor,ızlettırıyor kendını..yoksa 3 aylık bebek ne anlar kemal sunal dan
Ama bugün Osman Gönüal’ın soğuk algınlığı ile ilgili bi canlı yayın kaydını dinliyordum bu soruyu sordular otizm doğuştan olur sonradan gelişmez dedi belki var olan otizmi artırır mı bilemedimBebek büyütürken sayfasına sık sık konusu açılıyor, tv otizm sebebi olmasıyla alakalı.
Bizim zamanımızda da öyle miydi acaba hic yasitlarimda cevremde yoktu , bizde tv bağımlısıydk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?