2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Dereotu artırıyor canım.. Ben bı ara kıymalı yumurta ve dereotu yedım sabahları hep, farkettırmıstı..

Benim istahim değilde lüzumsuz seyleri cok yiyorum ve seviyorum damak tadım hamburger, pizza, burger sos, ekmek arası üzerine gelişmiş.
Ben çözümümü buldum herhalde bira mayası bir çay kaşığı yemiştim o yine iyi geldi herhalde, sanki yağlı yogun kıvamlı sütüm biraz memede ağırlamış akmıyor gibi olunca bira mayasi sanki onu inceltip veriyor miktar olarak çoğalıyor. ama sütun tadına geçiyor güzel bir tadı olmuyo. İnşallah iyi gelmiştir

Sarımsak ayak tabanını yakar

Dereotu en çok arttıran şeylerden biri sütü

Ayy kızlar show da kemal sunal filmi var suan, benım kızı piyanolu oyun halısına yatırmıstırm tv ye capraz duruyordu, oyuncaklara tutunarak kaydırdı kendını kafayı cevirdi tvye bakıyor 3 4 dk baktı gerı cevırınce de bı cıglık attı görmelisinz, gerı cevirdim sustu.. Bu tv cıdden cocukların beynini uyuşturuyor,ızlettırıyor kendını..yoksa 3 aylık bebek ne anlar kemal sunal dan

Bebek büyütürken sayfasına sık sık konusu açılıyor, tv otizm sebebi olmasıyla alakalı.
Bizim zamanımızda da öyle miydi acaba hic yasitlarimda cevremde yoktu , bizde tv bağımlısıydk

60 70 90 karisik canim. Kendi karar veriyor zorlayamam ki 4 saat bekle 120 ic vs diye. Saglikli olsunlarda. Iste hemen sinirleniyor agliyor

Kesinlikle. Bizimki de telefonun arkasini gorse bile gozunu dikiyor.ancak o uyurken giriyorum evde tv yok zaten ama telefondan cocuk sarkisi acsam yine dikiyor gozunu telefonu ters cevirdigim halde. Evde insan cok olacak onlarla konusunca hoslarina gidiyor ama biz 3 kisiyiz. Biraz havalar duzrlse parka vs goturecegim

60 70 90 karisik canim. Kendi karar veriyor zorlayamam ki 4 saat bekle 120 ic vs diye. Saglikli olsunlarda. Iste hemen sinirleniyor agliyor
Tam bu konuyu konuştuk kızım 2 saat dolunca katıla katıla ağlamaya başladı. Yarım saat ağladı susmadı. 2.5 saatte verdim ben de

Bizimki de seviyor. Alt değiştirirken çaktırmadan bakıyor. Kafasını çeviriyorum sürekli. Dün ağlıyordu altını değiştirirken tv yi görünce sustu Hareketi rengi seviyorlar

benim ki hiç öyle hareket etmiyor ya dokunmuyor oyuncaklara da niye acaba

Bebek büyütürken sayfasına sık sık konusu açılıyor, tv otizm sebebi olmasıyla alakalı.
Bizim zamanımızda da öyle miydi acaba hic yasitlarimda cevremde yoktu , bizde tv bağımlısıydk
Ama bugün Osman Gönüal’ın soğuk algınlığı ile ilgili bi canlı yayın kaydını dinliyordum bu soruyu sordular otizm doğuştan olur sonradan gelişmez dedi belki var olan otizmi artırır mı bilemedim

Ben koltuğun üstüne tummy time yaptırdım tv karşısında çünkü diğer türlü kaldırmıyor üç gün yaptırdım çokta güzel kaldırıyordu uzunca da bakıyordu şimdi alıştı çok şükür tv yi kapadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…