- 1 Nisan 2014
- 5.337
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.781
Ben mi yanlış bağlıyorum anlamıyorum ama bıkmıştım her bez arkasına üstünü değiştiriyordum numarayı büyütünce sorun kalmadı çok şükür şimdi baktım dört numara tam olmaya başlamışKilosu 5600 bebisimin sleepy bionaturel kullanıyorum 2 numara, hala da kullanır gibi.
Çiş nasıl sığmıyor markadan mi, acaba?
Gece boyu duran bez sadece çiş yine de tasmiyor.
Bende farketmeden her ay bir kilo alıyorum. Toplam 2 kilo almışım dogumdn sonra
Bebek arabasini cikartamam da plastik kovaya sırtına minder koyup içine koyuyorum parkenin üstünde araba gibi sürüyorum cok seviyor. Gecende kovayla mutfağa koydum mutfağı topladm, orası değişik geldi güle oynaya durdu
2850 doğdu. Her ay 1 kilo alıyordu. Bu ay 600 dedi. 49cm doğmuştu, 59cm olmuş. Gelişimi güzel dedi Persentil tablosu sınırları icindeymis.
Sizin bebislerin boyu kaç arttı sahi?
Benimde enn baştan beri 2 saatte bir istiyor. Memede süt üretmeye vakit kalmıyor resmen
Olmadım ama hiç belirti yok ben anlardım normalde. Sütü azaltan yicekte mi oluyor ilk defa duydum.
Smadan değil bu 4.mama, son mamayı da içmedi aç durdu, mamayı öyle kestim. Hic yaramıyor mama biraz içti onu da kustu.
Bir biberonda süt sağdım bir ondan bir ondan verdim mama olanı alınca bile yüzünü buruyor.
Yok yaa hıc sanmıyorum esırgedıklerınıBebek büyütürken sayfasına sık sık konusu açılıyor, tv otizm sebebi olmasıyla alakalı.
Bizim zamanımızda da öyle miydi acaba hic yasitlarimda cevremde yoktu , bizde tv bağımlısıydk
Aksama kadar laf edecen, sureklı İlgi istiyor, ben de havaların ısınmasını dort gözle beklıyorumKesinlikle. Bizimki de telefonun arkasini gorse bile gozunu dikiyor.ancak o uyurken giriyorum evde tv yok zaten ama telefondan cocuk sarkisi acsam yine dikiyor gozunu telefonu ters cevirdigim halde. Evde insan cok olacak onlarla konusunca hoslarina gidiyor ama biz 3 kisiyiz. Biraz havalar duzrlse parka vs goturecegim
1 haftadır guzel vakıt gecırıyor, halkayı kavrıyor artık, kendine dogru cekıyor, ılk baslarda rastgele vuruyordu, ıyıkı almısız diyoruz valla, yarım saate kadar oyalıyor, ben kafasının altına emzırme yastıgını koydum baya da rahat oldubenim ki hiç öyle hareket etmiyor ya dokunmuyor oyuncaklara da niye acaba
Ben almamıştım piyanolu oyun halısı1 haftadır guzel vakıt gecırıyor, halkayı kavrıyor artık, kendine dogru cekıyor, ılk baslarda rastgele vuruyordu, ıyıkı almısız diyoruz valla, yarım saate kadar oyalıyor, ben kafasının altına emzırme yastıgını koydum baya da rahat oldu
Ne
Ben mi yanlış bağlıyorum anlamıyorum ama bıkmıştım her bez arkasına üstünü değiştiriyordum numarayı büyütünce sorun kalmadı çok şükür şimdi baktım dört numara tam olmaya başlamış
91 Sen bunlara yetistin mi sanki 5 6 yaş büyükmüşşün gibi hatırlıyorum.Kumsari kaç doğumlusun? Ben küçükken istiklal marşıyla açılıp kapanıyordu televizyon. Günde 2 tane çizgi film vardı sadece arka arkaya. Şirinler he-man. Sonra star tv çıktı, cts sabah 7’de kalkıyorduk kardeşimle televizyonun sesini 1 çubuk olacak kadar kısıp ninja kaplumbağalar falan izliyorduk. Gün içinde başka yoktu
3 ay 20 günlük oğlum bu 4.ay uyku gerilemesi -meme reddi bizde de başladı galiba. Memede asla durmak istemiyor ben sütüm tazyikli geliyor diye düşünüyordum ama 2 gündür yaşadığımiz bambaşka yani şekilden şekile giriyorum emzirmek için çığlık çığlığa ağlıyor kendini geri atıyor. Uyku zaten hak getire 20 30 dakka kucakta uyursa seviniyorum.4.aya bomba gibi giriş yaptık uyku neydi ? Zar zor uyutuyorum 10dk sonra uyanıyor oyyy memede kıyamet falan
83Bez baglama hakkinda dikkat ettiğim şeyler bezi elime alınca ikiye ayırıp içine elimi ilerletip, sonrada tersine bükerek bezi bi açıyorum. Sonra tam orta iz yeri poposunun son gözüken yerine geliyor. Bağlıyorum. Bezin yan kulakcıkları dışarda mi diye kontrol ediyorum. Bezi elinle acmazsan kulakciklar dışarıda olmuyordu herhalde en basta bilmiyordum ben. Bide kaka çeşitlerini haric tutuyorum ama büyük olduğu için sızdırıyor. Büyük olunc kayıyor her boşluk kapanmıyor. Elinde 3 numara hiç var mi şuan gündüz bi boşluğunda denesen. 5 numaraya geçme bence
91 Sen bunlara yetistin mi sanki 5 6 yaş büyükmüşşün gibi hatırlıyorum.
Bebişi çok güzel oyalıyor bence mutlaka alınmalı büyüdükçe ilgisini daha da çok çekiyor.Ben almamıştım piyanolu oyun halısı
Kızlar 21.00 da uyudu kızım.23 gibi uykusunda mama vereyim mi yoksa gece uyanınca mı vereyim
Biz de aynı durumdayız sık sık burnuna serum fizyolojik sıkıyorum gerektiğinde çekiyorum. Ardından yüz üstü çevirip sırtın üst kısımlarına avucumu iç bükey hale getirip pıt pıt vuruyorum balgam çıkışını kolaylaştırıyor. Evi sık havalandırmaya çalışıyorum kalorifer havayı kurutuyor maalesef. Ben de hastayım maske falan takmadım.Öksürük 2 gündür vardı bugün kontrole götürdüm dinledi ciğerleri temiz boş yere akc filmi kan tahlili yapmayalım dedi perşembe yine götüreceğim. Zaten ateşte yok. Ciğere inmeden atlatalım inşallahKızlar benim bebeğimde nezle oldu benden geçti aynı odaya bile gece yatmadım maske taktım yinede geçti dün gece burnu fokur fokur geceden itibaren dört saatte bir serum fizyolojik yapıyorum sabah dr mesaj yazdım iyi yapıyorsun dedi başka yapacak birşey yok bebek çok küçük dedi gözlemle ateşini solunum hızını falan dedi artarsa hemen gel dedi az da öksürükde başladı okadar da dikkat ettim sakınan göze çöp batar sık emziriyorum sıkıntıdan ve kendi hastalığımdan da sütüm çok azaldı odayı nemlendiriyorum siz başka ne yaptınız burda yazan arkadaşlar vardı ayak tabanına zeytinyağı sarımsak öksürüğe iyi geliyormuş onu deneyecem akşam yatarken
Bi sebeb yok ama 12. Haftayla beraber memeyi tutmama çıkardı bigun tutuyor düzeliyor diyorum akşam oluyor yine aynı yoruldum ama pes etmemeye çalışıyorumBende iftarda bol hurma yiyorum bendede güzel bir artış var buara mastit yolu görünüyor
Meme reddi neden oluyor sizde bir sebebi varmı görünür de
19.30 da içti mamasınıBebişi çok güzel oyalıyor bence mutlaka alınmalı büyüdükçe ilgisini daha da çok çekiyor.
21.00 yakın beslemişseniz 2 saat acikmasi için erken bence biraz daha geç mama verebilirsiniz.
Gece uykum bölünmesin maksatUyuyan çocuk benim kitabımda uyandırılmaz
Benim de o 2 3 dakika normal emiyor sonra basıyor çığlığı asla emmek istemiyor kendini geri atıyor kucağıma yatiramiyorum bile. Sizde de aynı şekilde mi meme reddi mi bendeki onu çözemiyorum ne oldu anlayabilmiş değilim bebisimin huyu değişti sankiBi sebeb yok ama 12. Haftayla beraber memeyi tutmama çıkardı bigun tutuyor düzeliyor diyorum akşam oluyor yine aynı yoruldum ama pes etmemeye çalışıyorum.
Trendyoldan falan alabilirsin aktarlarda da oluyorNerede bulunuyor canım
Bence de uyandırma. Uyuması bile onun büyümesini sağlıyor.Gece uykum bölünmesin maksatama bizimki gece uyanmayı seviyor sevmesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?