- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.801
Dereotu çok güzel süt yapar oğlumda ilk aylar kahvaltıda hep bol dereotlu yumurta yiyordum@Kumsari dereotu azaltıyor diye biliyorum, bi de şalgam sanki ama uyduruyor da olabilirim.
76’ya inmiştim. Nerdeyse 79 oldum tekrar. Hayatım boyunca hiç zayıf olamıycam ben iştahım fazla. Hastayken kusarken bile sonra ne yesem diye düşünürüm.
19.30 da içti mamasını
Uyandırma, uyusunKızlar 21.00 da uyudu kızım.23 gibi uykusunda mama vereyim mi yoksa gece uyanınca mı vereyim
Evet geri atıyor ama artık teklif var israr yok diyorum konuşarak yatay pozisyona alıyorum memeyi açıyorum yine konuşuyorum hic ağzına sokuşturmaya çalışmıyorum çaktırmadan dudak kenarına cattiriyorum sonra bir iki çeviriyor kafasını memeye doğru öyle bi zaman sonra tutuyor bazen tutmuyor ama en başarılı olduğum şekil bu şuanlıkBenim de o 2 3 dakika normal emiyor sonra basıyor çığlığı asla emmek istemiyor kendini geri atıyor kucağıma yatiramiyorum bile. Sizde de aynı şekilde mi meme reddi mi bendeki onu çözemiyorum ne oldu anlayabilmiş değilim bebisimin huyu değişti sanki
Geçen defa da böyle demiştin gece 2 de uyanmıştı bakalım bugün nolacak, yatağına geçirdim dönmeye başladı ama hayırlısıUyandırma, uyusun
Acıkınca uyanır o merak etme
Bı de meme reddi çıktı başımızaEvet geri atıyor ama artık teklif var israr yok diyorum konuşarak yatay pozisyona alıyorum memeyi açıyorum yine konuşuyorum hic ağzına sokuşturmaya çalışmıyorum çaktırmadan dudak kenarına cattiriyorum sonra bir iki çeviriyor kafasını memeye doğru öyle bi zaman sonra tutuyor bazen tutmuyor ama en başarılı olduğum şekil bu şuanlık
2 ay 25 günlük cuma doluyor 3 ayı. Bol bol ten teması yapın duşta ten tene temas suyun altında ve emzirme Buda gerçekten faydalı oluyorBı de meme reddi çıktı başımızaumarım kolay atlatır normale döneriz. Sizin bebeğiniz kaç aylık? 4. Ayda olması normal diyorlar çoğunlukla 1 -2 haftaya geçiyormuş.
Cuma doktor var gidince soracagim ama ne diyecrk ki bebek boyle ayarliyor 90 yese mide buyudu 3 saat nasil bekleyecek.Tam bu konuyu konuştuk kızım 2 saat dolunca katıla katıla ağlamaya başladı. Yarım saat ağladı susmadı. 2.5 saatte verdim ben de
Evet aynen annem yanimdaydi o da gitti. Simdi ediyle büdü kaldik. Aslinda eşime demedim o da razi olsa abimlere vs kalabalik yerlere kalmaya gitmek istiyorum ama o zamanda duzeni bozulacak. Eskiden bizim buyudugumuz ne iyiydi herkes yakindi birbirine.Aksama kadar laf edecen, sureklı İlgi istiyor, ben de havaların ısınmasını dort gözle beklıyorum
Kac aylik ben uyuyunca gece 4-5saat sonra uyandirip veriyorum gece artik musaade etmeliyiz uyusunlarKızlar 21.00 da uyudu kızım.23 gibi uykusunda mama vereyim mi yoksa gece uyanınca mı vereyim
Yok be canım ne normal ağlaması etinden et koparıyorsun sanki hepsi aynı. Alt tarafı altını değiştiriyorum di miPeki kaç cc içiyor 2 saatte. Benimki de 2.5 saatte başlıyor ağlamaya sürekli gezdiriyorum evin içinde konuşuyorum babası şarkı söylüyor dans ediyor falan anca öyle durduruyoruz. Katıla katıla ağlama mahvediyor napcamızı bilmiyoruz. Normal ağlasalar ne var
Dereotu arttırır canım azaltanlar ödem söktürücü olanlar; maydanoz, adaçayı, yeşil çay vs gibi@Kumsari dereotu azaltıyor diye biliyorum, bi de şalgam sanki ama uyduruyor da olabilirim.
76’ya inmiştim. Nerdeyse 79 oldum tekrar. Hayatım boyunca hiç zayıf olamıycam ben iştahım fazla. Hastayken kusarken bile sonra ne yesem diye düşünürüm.
Biz 5-6 yaşlarındayken seri halde izlerdik tv ama daha öncesinde o kadar yaygın değildi, belki o kadar çizgi film yoktu. Ama dediğin gibi tvnin otizme yol açtığını söyleyen çok uzman var. Belki Osman Gönülalın dediği gibi doğuştandır sonradan olmaz otizm ama tvnin derecesini arttırdığı kesinBebek büyütürken sayfasına sık sık konusu açılıyor, tv otizm sebebi olmasıyla alakalı.
Bizim zamanımızda da öyle miydi acaba hic yasitlarimda cevremde yoktu , bizde tv bağımlısıydk
Ne uyusa kar, git sen de uyuGeçen defa da böyle demiştin gece 2 de uyanmıştı bakalım bugün nolacak, yatağına geçirdim dönmeye başladı ama hayırlısı
Kalabalık yerlerde yorulmazsın da o kadar cocuk kucaktan kucaga dolasır, 5 dk bile biri tutsa rahat edıyo ınsanEvet aynen annem yanimdaydi o da gitti. Simdi ediyle büdü kaldik. Aslinda eşime demedim o da razi olsa abimlere vs kalabalik yerlere kalmaya gitmek istiyorum ama o zamanda duzeni bozulacak. Eskiden bizim buyudugumuz ne iyiydi herkes yakindi birbirine.
Kac aylik ben uyuyunca gece 4-5saat sonra uyandirip veriyorum gece artik musaade etmeliyiz uyusunlar
Tam uyudum uyandıNe uyusa kar, git sen de uyu
Üzerine çişini yapmış olabilir mi? Ben de bugün aşılardan sonra hemşire kakası cıvık olabilir dedi aksine daha katı yaptı. Var mı aşılardan sonra böyle olan?Kızlar kızım kakasını çok cıvık yapıyor normal mi anlamadım
Benimki de doğduğundan beri öyle yapıyor doktora gittiğimizde altını değiştirirken gördü az bişe yapmıştı normal dedi. Şimdi bol bol kaka fotisi çektimKızlar kızım kakasını çok cıvık yapıyor normal mi anlamadım
3 numara var birkaç tane denedim olmuyor şuan kilosuda uygun değil artıkBez baglama hakkinda dikkat ettiğim şeyler bezi elime alınca ikiye ayırıp içine elimi ilerletip, sonrada tersine bükerek bezi bi açıyorum. Sonra tam orta iz yeri poposunun son gözüken yerine geliyor. Bağlıyorum. Bezin yan kulakcıkları dışarda mi diye kontrol ediyorum. Bezi elinle acmazsan kulakciklar dışarıda olmuyordu herhalde en basta bilmiyordum ben. Bide kaka çeşitlerini haric tutuyorum ama büyük olduğu için sızdırıyor. Büyük olunc kayıyor her boşluk kapanmıyor. Elinde 3 numara hiç var mi şuan gündüz bi boşluğunda denesen. 5 numaraya geçme bence
91 Sen bunlara yetistin mi sanki 5 6 yaş büyükmüşşün gibi hatırlıyorum.
Biz de aynı durumdayız sık sık burnuna serum fizyolojik sıkıyorum gerektiğinde çekiyorum. Ardından yüz üstü çevirip sırtın üst kısımlarına avucumu iç bükey hale getirip pıt pıt vuruyorum balgam çıkışını kolaylaştırıyor. Evi sık havalandırmaya çalışıyorum kalorifer havayı kurutuyor maalesef. Ben de hastayım maske falan takmadım.Öksürük 2 gündür vardı bugün kontrole götürdüm dinledi ciğerleri temiz boş yere akc filmi kan tahlili yapmayalım dedi perşembe yine götüreceğim. Zaten ateşte yok. Ciğere inmeden atlatalım inşallah
Gece emiyor ama gündüz ne uyku ne meme hep kucak ağlamıyor çığlık atıyor3 ay 20 günlük oğlum bu 4.ay uyku gerilemesi -meme reddi bizde de başladı galiba. Memede asla durmak istemiyor ben sütüm tazyikli geliyor diye düşünüyordum ama 2 gündür yaşadığımiz bambaşka yani şekilden şekile giriyorum emzirmek için çığlık çığlığa ağlıyor kendini geri atıyor. Uyku zaten hak getire 20 30 dakka kucakta uyursa seviniyorum.
Ten tene teması bir deneyeyim inşallah işe yarar2 ay 25 günlük cuma doluyor 3 ayı. Bol bol ten teması yapın duşta ten tene temas suyun altında ve emzirme Buda gerçekten faydalı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?