- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.821
Gece emiyor ama gündüz ne uyku ne meme hep kucak ağlamıyor çığlık atıyor
Cuma günü başladı burun tıkanıklığı, cmts öksürük başlamıştı. Bugün daha iyiyiz öksürmüyor sanırım atlatıyor. Burun tıkanıklığı vardı sabah açtım rahatladı. Ben de geçen hafta yaza kadar hasta olmazsa iyidir diyordum anında hastalandı. Okula giden abi ve ablası var ister istemez eve getirebiliyorlar bir yere kadar koruyabiliyorsunuz. Kalıcı bir durum olmasın da hastalanıp iyileşecekler inşallahAynı yaptığın herşeyi bende yapıyorum kaçıncı gününüz sizin kaç günde geçer bu illet keşke yaza doğum yapsaydım kışa kadar altı aylık olurlardı hep korktum başıma geldi
Ben bu ikisini aldımKız anneleri bayramda ne giydiriceksiniiz?
Bu ara sanırım kot ve pötikare moda hep görüyorumm hangi sayfadandıBen bu ikisini aldımkendime de kombinledim
Ben bayramda yine eşofman giycem. Başka şey olmuyor.
Ben hamılelık taytımıBen bayramda yine eşofman giycem. Başka şey olmuyor.
Arzum Ar1137 Starchef Multi 1500 W Blender Seti - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende bunu sipariş verdim dün benimde bozuldu daKızlar 10 yıllık blenderım bozuldu kullandığınız memnun olduğunuz marka modelleri yazarmısınız
Ne kadar güzelmiş.
Arkadaşım iki tane hamile pantolonu vermişti, ben iki tane hamile eşofmanı almıştım, iki tane de eskiden kalma vardı. Döndürüp döndürüp giyiyorum ama okula başlasam giyecek şey yok yani.Ben hamılelık taytımı
Okul baslayana kadar zayıflamamız gerek, ben diyetisyene gıdıcem sanırım, emzırme dıyetı uygulasam ıyı olurArkadaşım iki tane hamile pantolonu vermişti, ben iki tane hamile eşofmanı almıştım, iki tane de eskiden kalma vardı. Döndürüp döndürüp giyiyorum ama okula başlasam giyecek şey yok yani.
Ben diyetisyene gittim daha önce de terapiye gitmem lazım herhalde. Açlıktan yemiyorum, zevkine yiyorum.Okul baslayana kadar zayıflamamız gerek, ben diyetisyene gıdıcem sanırım, emzırme dıyetı uygulasam ıyı olur
Yoksa kimse beni tanıyamıcak
Ben diyetisyene gittim daha önce de terapiye gitmem lazım herhalde. Açlıktan yemiyorum, zevkine yiyorum.
Hamıleyken dıyet yaptım harfı harfine de uydum, sanırım onun acısını cıkarırcasına yedım, ipin ucu kactı maalesefBen diyetisyene gittim daha önce de terapiye gitmem lazım herhalde. Açlıktan yemiyorum, zevkine yiyorum.
Kaç kilo fazlalığınız kaldı? Benim 4 kilo duruyorOkul baslayana kadar zayıflamamız gerek, ben diyetisyene gıdıcem sanırım, emzırme dıyetı uygulasam ıyı olur
Yoksa kimse beni tanıyamıcak
8Kaç kilo fazlalığınız kaldı? Benim 4 kilo duruyor
Birini trendyoldan diğerini İnstagramdan ilkgünbebe sayfasından aldımBu ara sanırım kot ve pötikare moda hep görüyorumm hangi sayfadandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?