2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynı yaptığın herşeyi bende yapıyorum kaçıncı gününüz sizin kaç günde geçer bu illet keşke yaza doğum yapsaydım kışa kadar altı aylık olurlardı hep korktum başıma geldi
Cuma günü başladı burun tıkanıklığı, cmts öksürük başlamıştı. Bugün daha iyiyiz öksürmüyor sanırım atlatıyor. Burun tıkanıklığı vardı sabah açtım rahatladı. Ben de geçen hafta yaza kadar hasta olmazsa iyidir diyordum anında hastalandı. Okula giden abi ve ablası var ister istemez eve getirebiliyorlar bir yere kadar koruyabiliyorsunuz. Kalıcı bir durum olmasın da hastalanıp iyileşecekler inşallah

Arkadaşım iki tane hamile pantolonu vermişti, ben iki tane hamile eşofmanı almıştım, iki tane de eskiden kalma vardı. Döndürüp döndürüp giyiyorum ama okula başlasam giyecek şey yok yani.
Okul baslayana kadar zayıflamamız gerek, ben diyetisyene gıdıcem sanırım, emzırme dıyetı uygulasam ıyı olur
Yoksa kimse beni tanıyamıcak

Ben diyetisyene gittim daha önce de terapiye gitmem lazım herhalde. Açlıktan yemiyorum, zevkine yiyorum.

Ben en cok uykusuzluktan yiyorum.Azcik porsiyon kontrolune basladim ama mide epey genislemis doymuyorum. eski fotolarima bakiyorum 1-2 kilo alip kendimi cok kilo almis sandigim ama 36 beden oldugum o gunler
Neyse anaysak da olmedik elbet geri donecegiz

Sut artirma takviyelerini hala kullanmaya devam ediyorum ben bestlak brewers yeast vs.Bunların ilk 3 aydan sonra cok da onemi etkisi var mi, Sizler kullanmaya devam ediyor musunuz? Bitmek üzere ikisi de bir daha almasam mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…