- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bir iki güne değilde doğum yakın demektedir yınede
Altın değerinde bilgi
Bi daha ariim bakim mantıklı aslındaFıyatlarda hep güncelleme oluyor dıye bende ayarladım vallahı mınık bı kapora verıp oncesınde de varsa zaten sımdıden ayarlamak lazım
Bence gayet ıyı kuzum uc konsept cekım 1500 tl tek konsept 750 tl dedı bana daBi daha ariim bakim mantıklı aslındaNe kadara ayarladın, bana verdiği fiyat çok uygun geldi 1500 TL ye hem foto hem video.
unutmayalım da deneyelim bakalım tutacak mı sahidenBir iki güne değilde doğum yakın demektedir yınede
Benim anlaştığım yer normal de sezaryen de aynı fiyat canım. 17,5Benim de Medipol Bahçelievler Medipol Üniversitesi mezunuyum başka bir şubesine yenidoğan yoğun bakımın kaliteli olduğunu biliyorum benim ücrette sezeryan olursa 18,5 milyar yenidoğan yoğun bakım hizmetleri dahil
Kafa bayağı asagı ınınce zaten yapamıyorsun o haraketı sayının arasında bısey var gibi yürüyorsun falan of nisan önce Eylül gelse ben sabırsızlanmaya basladım artıkunutmayalım da deneyelim bakalım tutacak mı sahiden
Yaa bu ara bende çok heyecanlıyım Eylül bir an evvel gelse keşkeKafa bayağı asagı ınınce zaten yapamıyorsun o haraketı sayının arasında bısey var gibi yürüyorsun falan of nisan önce Eylül gelse ben sabırsızlanmaya basladım artık
Ben doktordan dolayı burayı tercig ediyorum çünkü korkuyorum ters giden bir şey olmasın inşCanım endişe etme. İç güdüsel olarak bence üstesinden geleceğiz. Ben de etrafımdan hep şunu duyuyorum en kısa zamanda yalnız kalmaya çalışın diyorlar. Benim annem gelecek inşallah ama 20 günü geçirmeyeceğiz. Ablalarımın doğumlarında da öyle oldu 15-20 gün kaldı döndü. Olmasa da olur elbet ama annem gelip daha çok yemek yapacak açıkcası. Allah muhtaç etmesin ama kayınvalidemi hiç istemem heraldeyapar yapmasına da ben istemem rahat edemem
Biz de eşimle hastane de ikimiz mi kalsak diye düşünüyoruz bu ara gündem de bu konu var. Bakalım ne olacak
Canım ben de Eskişehir Acıbadem’le görüştüm. Evet aynı cümleleri duydum sanki bi nimetmiş gibi söylüyorlar ama yoğunbakım olayı her hastane de ücrete dahil zaten. Ben o yüzden başka bi özel hastane tercih ettim yarı fiyatına resmen.
Acaba degıl yuklenıyor kuzum kesın net bılgı yayılsınYaa bu ara bende çok heyecanlıyım Eylül bir an evvel gelse keşkebir de bir enerji geldi bana ki sorma dün öğlen 12 gibi çıktık akşam 11.30da eve girdik anca yorgunluk hissettim bugün de sabah 50 dk kadar yürüdüm tempolu, evdeki fazla kullanılmayan eşyaları felan kaldırdık diyorum ne oluyor bana doğum yaklaşıktıkça enerji mi yükleniyor acaba
Kuzum kesınlıkle yap zaten haftamız 30 üstüne gelıyor ben 32 de yaparım dedım sende çıkar aradan hayatım sıvı alacaksan mınıorıs pahalı malesef ama bence en guzelı rendelenmiş toz sabun ben yıne ondan alırım , oyle bı kalıntı kaldığını falan da düşünmüyorum şahsen o yüzdenPapatyamaviss Bir de ben bu hafta çalışıyorum haftaya 2 hafta izin alacağım evdeki fazla eşyaları kolilerim diyordum bir arkadaşım evdeyken bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle küçük hurçlara koyup kolile taşınınca aniden açman gerekir felan dedi mantıklı geldi bana da bu 3 hafta içinde doğum çantasını bile hazırlayıp koyabilirim yani Sence mantıklı mı yıkayıp ütütleyip hurca koyup kaldırmak çünkü doğum taşınma ikisi çakışıyor ya benim
Bir de bebek çamaşır deterjanı ne önerirsin canımcım ben uni baby yenidoğan alayım diyorum ama var mı bir önerin?
Gelip kalsalar bile elinde sonunda yalnız kalacaksın bebekle onlar sadece bu sürece alışmanı zorlaştırıyorlar. Ne kadar erken yalnız kalırsan o kadar kısa sürede alışırsın ve nasıl üstesinden geleceğini öğrenirsin. Aslında büyükler işimizi kolaylaştırmaktan çok bizi tembelleştiriyorlar. Rahmin toparlaması için en az 3 hafta diyor yatıp dinlenmeye kv 3 hafta yanımda kalırsa psikolojimi toplamam 3 ayımı alır benim
Ben de artık aşırı sabırsızım yaKafa bayağı asagı ınınce zaten yapamıyorsun o haraketı sayının arasında bısey var gibi yürüyorsun falan of nisan önce Eylül gelse ben sabırsızlanmaya basladım artık
Bu fiyatın aynı olmasını bende anlamıyorum. Bi de sezeryan olursa 2 günlük oda dahil, normal olursa 1 gün. Normalin daha uygun olması lazım.Benim anlaştığım yer normal de sezaryen de aynı fiyat canım. 17,5
Galiba tedirgin olduğumu hissediyorlar aynı yerden eşim geçse böyle olmuyor çünküAçıkçası küçüklükten gelen bir travma ise önereceğim bir şey yok canım psikolojik destek almalısın belki de
Ama hayvanların yaşadığı kötü durumlardan kaynaklı insanlara bu kadar saldırgan olduğunu düşünüyorum muhtemelen yaşadığın yerdeki çoğu köpek kötü muamele görmüş olabilir o yüzden saldırganların olabilir tabi hepsi bu yüzden saldırgan ya da değil diyemem ama bunun örneklerini gördüğüm için biliyorum.
Bizim mahallede de bir sürü köpek var ne insandan kaçarlar ne saldırırlar.Ama kötü bir durum her zamanda tetikte hissediyorsundur
Yani bir iki tane olsa onların göreceği şekilde mama yemek su felan koy sürekli yaptıkça seni tanımaya başlarlar diyeceğim ama sürü halinde diyince bir şey de diyemiyorum.
Ama gündüz sürü değil yalnız geziyorlarsa dediğim gibi yapabilirsin sana güvendikleri zaman seni bir tehdit görmezlerse saldırgan olmayabilirler
Yavru köpeklerden korkmuyorum veya senin çocuklada tanışsan korkmam sokaktakiler çok olunca üstüme gelince birden korkuyorum nabzım yükseliyorBir arkadaşım daha böyleydi. O kadar korkardı ki çığlık çığlığa bağırırdı. Yavru köpeklere dokunarak aştı bu korkusunu hatta sonra köpek sahiplendi.
Travma boyutunda olduğu için terapi alman çok iyi olur aslında. Çünkü zor bir fobi, hayat kalitesini düşüren bir fobi. Sana zarar vermeyeceklerini sürekli kendime hatırlat, onlara mama koy. Seni tanısınlar. Arkadaşın olsam benim çocukla tanıştırırdım seni.
Nasıl yapabilirim bilmiyorum ama hayatımı çok etkilediği kesin çok korkuyorumKuzenim kedi köpek ikisinden de çok korkuyordu,alttından kedi geçse sandalye tepelerine çıkardı. Ben de çok severim sokakta köpek görürüm iki sevgi gösterdim mi peşime takılır, dışarda yemek yerken kediler etrafımdan eksik olmaz. Kuzen başka şehirden bizimle aynı yere taşındı. Benimle geze geze beni gördükçe yavaş yavaş yendi o korkusunu. Evine bile aldı kedi köpek benden çok hayvansever oldu nerdeyseEtrafında böyle hayvanlarla iyi anlaşan korkmayan biri varsa sende denesen onunla zaman geçirmeyi,belki zarar vermediklerini gördükçe hafifler korkun.
Yaa bizimkinde normal 14,5 sezeryan daha pahalı ama tabi inşAllah bir zam daha gelmezBenim anlaştığım yer normal de sezaryen de aynı fiyat canım. 17,5
Seninki kaç konsept yenidoğan çekimlerindede çok değişik pozlar ve arka planlar oluyorBence gayet ıyı kuzum uc konsept cekım 1500 tl tek konsept 750 tl dedı bana da
Hem hastanede hem sonrasında ise makul bence zaten boyle fıyatlarsende ever orası okeyse fıyat sabıtlemek ıcım kapora verebılırsın en azından kafan rahat olur
Bu arada benim hastanemle konuşurken dedim sezeryandan sonra bir günde taburcu olabiliriz belki ozaman fiyat değişir mi yok dediler aynı e ne anladım ondanBu fiyatın aynı olmasını bende anlamıyorum. Bi de sezeryan olursa 2 günlük oda dahil, normal olursa 1 gün. Normalin daha uygun olması lazım.
Suan esim isi dolayisiyla antalyaya gidecek. 3 gun yalniz kalacagim. Annem gelsin dedi. O gelirse bu halimle ben daba cok yorulurum dedim. Isten gelirim birde ona yemek hazirlarim. Bazi kv gercekten cok acimasizBizimki biraz benim zorumla oldu canım çünkü kv pek iyi anlaşamıyoruz yalnızsak hiçbişey yapmaz ama biri varsa ne yapayım ne yapayım diye peşimde gezer bu huylarından dolayı ben pek bağdaşamadım kendisiyle. Geçen ev temizledik yardım etti onu da eşim söyledi Fatma ya yardım et çok zorlamasın kendini dedi de ondan.. Kendi evinde de pek aldırış etmez askeriye den oğlu izne gelecekti telaşı beni sardı hiçbir hazırlık yapmadı alışveriş bile yapmadı evine vurdumduymaz biraz kendisi. O yüzden eşime ben kimseyle kalmak istemiyorum özellikle annenle hiç kalmam dedim. O da ben kalırım o zaman dedi. O şekilde oldu yani
Benim hastane kendi anlastigi disinda disaridan almiyor. Cok sacma. Oda cok istiyor oncesinde hamile cekimi ve yenidogan yaptiracagim. Hastanede cok istemistim ama kismet olmayacak gibiİyi yapmışsın canım güzel anılar bunlarBende görüştüm de doğuma yakın haberleşelim tekrar dedi Eylül başı arayacağım. Benimkinde doğum ve doğum sonrası ertesi gün odada çekim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?