2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bi daha ariim bakim mantıklı aslında Ne kadara ayarladın, bana verdiği fiyat çok uygun geldi 1500 TL ye hem foto hem video.
Bence gayet ıyı kuzum uc konsept cekım 1500 tl tek konsept 750 tl dedı bana da
Hem hastanede hem sonrasında ise makul bence zaten boyle fıyatlar sende ever orası okeyse fıyat sabıtlemek ıcım kapora verebılırsın en azından kafan rahat olur

Benim anlaştığım yer normal de sezaryen de aynı fiyat canım. 17,5

Kafa bayağı asagı ınınce zaten yapamıyorsun o haraketı sayının arasında bısey var gibi yürüyorsun falan of nisan önce Eylül gelse ben sabırsızlanmaya basladım artık
Yaa bu ara bende çok heyecanlıyım Eylül bir an evvel gelse keşke bir de bir enerji geldi bana ki sorma dün öğlen 12 gibi çıktık akşam 11.30da eve girdik anca yorgunluk hissettim bugün de sabah 50 dk kadar yürüdüm tempolu, evdeki fazla kullanılmayan eşyaları felan kaldırdık diyorum ne oluyor banadoğum yaklaşıktıkça enerji mi yükleniyor acaba

Papatyamaviss Bir de ben bu hafta çalışıyorum haftaya 2 hafta izin alacağım evdeki fazla eşyaları kolilerim diyordum bir arkadaşım evdeyken bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle küçük hurçlara koyup kolile taşınınca aniden açman gerekir felan dedi mantıklı geldi bana da bu 3 hafta içinde doğum çantasını bile hazırlayıp koyabilirim yaniSence mantıklı mı yıkayıp ütütleyip hurca koyup kaldırmak çünkü doğum taşınma ikisi çakışıyor ya benim
Bir de bebek çamaşır deterjanı ne önerirsin canımcım ben uni baby yenidoğan alayım diyorum ama var mı bir önerin?

Ben doktordan dolayı burayı tercig ediyorum çünkü korkuyorum ters giden bir şey olmasın inş

Acaba degıl yuklenıyor kuzum kesın net bılgı yayılsın
Bende işte ay su gelcek bu gelcek dıye dıye sayıyorum gunlerı ya

Kuzum kesınlıkle yap zaten haftamız 30 üstüne gelıyor ben 32 de yaparım dedım sende çıkar aradan hayatım sıvı alacaksan mınıorıs pahalı malesef ama bence en guzelı rendelenmiş toz sabun ben yıne ondan alırım , oyle bı kalıntı kaldığını falan da düşünmüyorum şahsen o yüzden

benim de aynısı annem için geçerli çok baskın karakter hep benim dediğim olsun ister çatışırız sürekli o yüzden hep dua ediyorum gerçekten Allah kimseye muhtaç etmesin eşimi başımdan eksik etmesin onunla altından kalkmayı nasip etsin
Bir de ben psikolojik olarak da kendimi güçlü hissetmeye ihtiyaç duyuyorum sanırım başka konularda da bu böyle dediğin gibi tembelliğe alışmamak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için hep her şeyi ben yaparım kimseyi istemem modundayım
Bir yerde insanı çok yoran bir şey ama işte ben de kendimi böyle ayaklarım yere basıyor gibi hissediyorum
Kafa bayağı asagı ınınce zaten yapamıyorsun o haraketı sayının arasında bısey var gibi yürüyorsun falan of nisan önce Eylül gelse ben sabırsızlanmaya basladım artık
Ben de artık aşırı sabırsızım ya
Bir de karşıma habire erken Doğumla ilgili şeyler çıkıyor daha da sabırsızlanıyorum zamanını sağlıkla tamamlasın geçsin vakit sağlıkla doğacağı zamanlara geleyim diye böyle olunca da zaman hiç geçmiyor ya inan bulantıdan kusmadan gözümü açamadığım aylar bile daha çabuk geçmişti temmuz yemin ederim 3 sene sürdü bana Ağustos dan da korkuyorum böyle yavaş geçecek diye gözümü açsam kapasam Ekim gelmiş olsa sağlıkla of

Galiba tedirgin olduğumu hissediyorlar aynı yerden eşim geçse böyle olmuyor çünkü ve bencede burada çok saldırganlığı öğretiyorlar galiba engelleyemiyorumda korkumu Yavru köpeklerden korkmuyorum veya senin çocuklada tanışsan korkmam sokaktakiler çok olunca üstüme gelince birden korkuyorum nabzım yükseliyor

Nasıl yapabilirim bilmiyorum ama hayatımı çok etkilediği kesin çok korkuyorum

Seninki kaç konsept yenidoğan çekimlerindede çok değişik pozlar ve arka planlar oluyor

Bu fiyatın aynı olmasını bende anlamıyorum. Bi de sezeryan olursa 2 günlük oda dahil, normal olursa 1 gün. Normalin daha uygun olması lazım.
Bu arada benim hastanemle konuşurken dedim sezeryandan sonra bir günde taburcu olabiliriz belki ozaman fiyat değişir mi yok dediler aynı e ne anladım ondan bunuda aynı doktorda yakınımda sezeryan doğum yaptı o bir günde taburcu olmuştu o yüzden sordum

Suan esim isi dolayisiyla antalyaya gidecek. 3 gun yalniz kalacagim. Annem gelsin dedi. O gelirse bu halimle ben daba cok yorulurum dedim. Isten gelirim birde ona yemek hazirlarim. Bazi kv gercekten cok acimasiz

Benim hastane kendi anlastigi disinda disaridan almiyor. Cok sacma. Oda cok istiyor oncesinde hamile cekimi ve yenidogan yaptiracagim. Hastanede cok istemistim ama kismet olmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…