2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet onu başarabilsem onlarında beni kovalamayacağını biliyorum ama başaramıyorum neyse inşAllah çözebilirim bunu

Kafa bayağı asagı ınınce zaten yapamıyorsun o haraketı sayının arasında bısey var gibi yürüyorsun falan of nisan önce Eylül gelse ben sabırsızlanmaya basladım artık
Penguen gibi yürümeye de başladık bir de bu çıkacak başımıza desne Ayyy geliyor gelmekte olan Az kaldı
Ben konuştum 20 +5 epidural dediler sezeryan için.. 2 gün kaliniyormus.. senin rakama epidural dahil mi?
Canım epiduralden emin değilim şu an. Normal / sezaryen farketmez 17.500 dendi. Epidurali de ben o zamanlar bilmiyordum sormadım.

Bi önceki doktora gidişimde kardeşim de yanımdaydı çok komik burası bi sürü penguen geziyor diyor

Amin canım amin kimseye muhtaç etmesin eş ile ilgili duaya da aynen katılıyorum herkesin karakteri tabiatı farklıdır bende herşeyi ben kendim yaptım yaparım kafasındayım bazen yorucu oluyor ama insanlara arkamdan konuşacak fırsat vermemiş oluyorum birbirini dengeliyor o zaman

Suan esim isi dolayisiyla antalyaya gidecek. 3 gun yalniz kalacagim. Annem gelsin dedi. O gelirse bu halimle ben daba cok yorulurum dedim. Isten gelirim birde ona yemek hazirlarim. Bazi kv gercekten cok acimasiz
Katılıyorum canım kocasıyla kavga eder tartışır hoop bizim eve yansır bütün stres karmaşa anlatır da anlatır kafanı şişirir dertleriyle aldırış etmemeye çalışırım sürekli konuya çeker sana şu yapılsa bu yapılsa diye. En son derim bu seninle onun arasında ben ne yapabilirim bu seferde başlar ben kiminle konuşayım kime anlatayım kendimi diye duygu sömürüsü yapmaya. Hayatım çok zor ilerliyor anlayacağın benim kp kv den daha beter. Kocamı çok seviyorum onun hatırına sabrediyorum bu da benim imtihanım sanırsam..

Bende ayni sekilde. Esim icin sabrediyorum. Kv hakkini yemeyeyim yardimi dokunmaz ama bana karismazda. Ama kp herseye karisir. Icer icer geceleri esimi arar. Ustune ustluk bir planimiz olur kv hasta olur bizi ordan getirtir kp. Zor anlicagin

Eşin ailesinin sorunlu olması çok zor Allah yardımcınız olsun kuzum

Gobus guncellemesi yapiyorum. Sizlerden de bekliyorum

İkiniz de çok guzelsiniz ya maşallah sizeeee

Kuzum.varisi olan sen miydin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…