2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Senin stresinden etkilenmiştir çikolata ye biraz uzan sonra da canım ya seğirme oldu ya da bölgesel kendi atimini hissettin kötü bir şey getirme aklına boşuna
Hareket etti şimdi ama o yaşadığım neysi bilmiyorum inşAllah nabzı falan değildir interneti okuyunca çok korktum taşikardi çok riskliymiş öyle bir durumda direk doğuma gidiyorlarmış doktorlar

o değilde sen olmasan grupta en çok zorlanan ben olurdum galiba ilaç gibisin

Sana internetten bir şeyler bakmayı yasaklıyorum bebeğim annelik endişemiz hepimiz de var onlar benim zihnimde hep dönüyor ha başkasına ok iyiyim ama kendime gelince salaklasiyorum bebeklerimiz şu an 160 a kadar nabzı olacak doğduktan sonra da devam edecek. Anne karnında tasikardi olmasını sen hissedemezsin tatlım yine o da doğum sancilariyla ya da riskli bir.durumda.bebegin verdiği tepki olur. Simdik asıl konumuz da son trimester da kaslar karın ve pelvis çok geriliyor hatta bazen can acıtıyor birada ki dolaşım sistemi de zaman zaman etkiliyor olabilir aynı zamanda rahim besleyen damar da olabilir.

Bu arada estağfurullah canım.inan sizde bana öylesiniz iyi ki varsınız canım gobustaslarim

Artık öyle düşüneceğim diğer türlü kendimi strese sokuyorum endişe ediyorum bir daha olmadı şuan için inşAllah tekrarlamaz korkuttu beni anlamadım tam haftaya pazartesi kontrolüm var o zaman gidip konuşurum bunuda artık doktorumla canım

Evet canım için rahat eder çünkü bebeği stresimizle elimizde olmadan yoruyoruz dikkatini dağıt.

Canım irkilmiş olabilirmi bazen bizede olur ya bi titreme gelir onlar suyun içinde ya o şekilde hissetmişsindir belki

.

Benim hep oluyor böyle.
Sadece tekme, kayma şeklinde değil hissettiklerim. Titreşim gibi şeyler, kalp atışı gibi ritmik şeyler vs. Ben aşırı hissediyorum hareketlerini zaten.
Muayene esnasında da doktorum gözüyle gördü, normal dedi. Ama çok hareketli olduğunu onayladı
Şuan bunu yazarken bile o anlattığın şey oluyor içimde fjdhd

Yavrum bunu ben de yaşıyorum da yani taşikardi falan nerden çıkardın anlamadım pıt pıt pıt hızlı ve ritmik bir şekilde nabız atımı duyuyorum, dışardan göremediğim gibi elimi koysam bile derinlerde hissediyorum. Bunu ben birkaç kez yaşadım sende yaşayacaksındır muhtemelen. Korkma yani. Bana hıçkırık gibi geldi çok ritmik olunca aha dedim minnoşum hıçkırık tuttu ve geçtim. Öyle internete girip bakarsan ohoooooo. Yapma güzelim boşuna strese sokma kendini de bebeğini de Bazen o hissi nerdeyse kuyruk sokumuna varana kadar hissediyorum hem çok derinde hem çok güçlü değişik bir şey

Merhaba kızlar. Uzun zamandır gelemedim umarım herkes iyidir. Ben artık çok erken saatlerde uyanmaya başladım 5-6 deyince uyanıyorum midemde hafif yanma ve değişik kötü bir huzursuzlukla. Umarım geçicidir.
Benim de öyle canım. 3. Trimesterde uykularım azaldı gibi. Sabah 6 ben ayaktayım yani normalmiş zombi gibi gezeceğimiz günler bile olacakmış.

Hıçkırıyor hayatım

Günaydın kızlar, mide yanması başlangıcı ile devam ediyoruz dünden beri.. çözüm bulan doğal yollarla var mı? Bu da geçici mi yoksa geri kalan 3 ay boyunca yanacak mi?

Günaydın kızlar, mide yanması başlangıcı ile devam ediyoruz dünden beri.. çözüm bulan doğal yollarla var mı? Bu da geçici mi yoksa geri kalan 3 ay boyunca yanacak mi?
Yanacak hayatım kımı zaman az kımı zaman cok yarım çay bardağı soğuk süt baharatsız acısız beslenme hafıf beslenme azaltır
Gavıscon surup verebılır doktorun

Benim bi ara çok fenaydı şuan geçti ama her an geri gelebilir
hergün yanmasada evet artık başladı
eskiler bebeğin saçlanıyor dermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…