Gobus guncellemesi yapiyorum. Sizlerden de bekliyorum
Fotoğraf çekmeyi başarsalar bende yapıcam da bi çekindim öyle bi yere güneş gelmiş ki göbüş ışıktan belli değil. Ahh ah ailenin fotoğrafçısı ben olunca düzgün fotom olmuyor.Bende yaptım
Olsun gobusler artik gizlenemeyecek kadae buyukFotoğraf çekmeyi başarsalar bende yapıcam da bi çekindim öyle bi yere güneş gelmiş ki göbüş ışıktan belli değil. Ahh ah ailenin fotoğrafçısı ben olunca düzgün fotom olmuyor.
Maşallah canimmm çok guzelsinziFotoğraf çekmeyi başarsalar bende yapıcam da bi çekindim öyle bi yere güneş gelmiş ki göbüş ışıktan belli değil. Ahh ah ailenin fotoğrafçısı ben olunca düzgün fotom olmuyor.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben taşınma telaşindan girememistim bugün pek. Yeni gördüm. Ben de o konuya bakıyordum senin için, bulman çok iyi oldu imei numarasını.E-devlette kayıp telefon bildirimi varmış kızlar. Telefonlarınız imei numarasını bi kenara yazın. Girdim şimdi telefonu kimse kullanamayacak olur da satmaya çalışırken falan yakalanır diye bi ümit. Kutusu duruyormuş telefonun ordan buldum imei numarasını.
O hıçkırık olmasınKızlar birşey soracağım karnımda bu akşam yarım dakika güm güm birşey attı ama tekme gibi değil böyle taşikardi gibi sanki nabız yüksekliği olur ya bebeğin kalp atışlarını falan öyle hissetmiş olamam değil mi bebek taşikardiye falan girmiş midir diye stres bastı şimdi beni böyle birşey yaşayan var mı
Biz taşikardi olduğumuzda olur ya güm güm orda öyle birşey hissettim çok ritmik hızlıydı hıçkırık okadar hızlı olmaz bence dışardan hareket yoktu sadece içerden hızlı ve ritmik birşeydiO hıçkırık olmasınTam.nasil bir seydi
Çok sağol canım inşallah satmaya falan kalkarlar da yakalanır.Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben taşınma telaşindan girememistim bugün pek. Yeni gördüm. Ben de o konuya bakıyordum senin için, bulman çok iyi oldu imei numarasını.
Bence satmaya çalışır canım.Çok sağol canım inşallah satmaya falan kalkarlar da yakalanır.
Ya arkadaşım iki kere acillik oldu hamileliğinde, gebelik zehirlenmesini anlamadılar. Hiç Türkiye'ye de güvenme yani. 30 haftada doğurdu en son allahtan ikisine de bir şey olmadı ama çok tehlikeli.Benim ilk gebeligimde ki geçen seneden bahsediyorum :) 140/90 dan aşağı inmiyordu tansiyonum. Bana hep normal bu diyorlardı, Turkiyede olsam asla böyle bir cevap almazdım ama Almanlar pek tınlamadı. En sonunda tansiyonum 200 e çıkınca hastanelik oldum ve 12 gün hastanede tansiyonumu düşürmeye çalıştılar, olmayınca doğumu başlattılar ve normal doğum ile doğum yaptım 37.haftamda. şimdi tekrar gebelik zehirlenmesi olmaması için hap kullaniyorum doktorumun verdiği, 11.haftadan itibaren.
Ya çok geçmiş olsun, hesapları galan karıştırın inşallah yedeği vardırKızlar eşimin çantası çalışmış telefon falan gitti çok üzüldümParasında değilim ama bi sürü foto video, bebişimi her ultrason çekiyordu hepsi gitti
Kuzum.varisi olan sen miydin ya
Ya ben de dün iş yerinde bebeği öyle çok hissettim ki, normalden çok farklı hareketleri oldu, bütün göbeğim titredi hatta falan. Dediğin gibi ritmik atımlar oldu. Biraz da kasık ağrım vardı. Hareketsizlikten korkarken çok hareket yüzünden acile gittimKızlar birşey soracağım karnımda bu akşam yarım dakika güm güm birşey attı ama tekme gibi değil böyle taşikardi gibi sanki nabız yüksekliği olur ya bebeğin kalp atışlarını falan öyle hissetmiş olamam değil mi bebek taşikardiye falan girmiş midir diye stres bastı şimdi beni böyle birşey yaşayan var mı
Seğirme tarzında miydi acaba çünkü bebeğin kalp atışını net hissedemezsin öyle canım bir de şu an kalp atim hızları 140 civarındaBiz taşikardi olduğumuzda olur ya güm güm orda öyle birşey hissettim çok ritmik hızlıydı hıçkırık okadar hızlı olmaz bence dışardan hareket yoktu sadece içerden hızlı ve ritmik birşeydi
Bende bebek taşikardi falan olmuştur diye korktum internet biraz arattım ama daha çok stres oldumYa kızlar hep hareketsizlik
Ya arkadaşım iki kere acillik oldu hamileliğinde, gebelik zehirlenmesini anlamadılar. Hiç Türkiye'ye de güvenme yani. 30 haftada doğurdu en son allahtan ikisine de bir şey olmadı ama çok tehlikeli.
Ya çok geçmiş olsun, hesapları galan karıştırın inşallah yedeği vardır
freejourney galiba çorap kullanıyorum falan demişti ama inşallah adı doğru etiketlemişimdir.
Ya ben de dün iş yerinde bebeği öyle çok hissettim ki, normalden çok farklı hareketleri oldu, bütün göbeğim titredi hatta falan. Dediğin gibi ritmik atımlar oldu. Biraz da kasık ağrım vardı. Hareketsizlikten korkarken çok hareket yüzünden acile gittimNeyseki bir şey yokmuş. Hareket etmesi sorun değil dediler ama internette fetal stress falan yazıyor korktum. Artık hareketleri iyice güçlendi galiba. Benimkinin kafası da hala aşağıda kalça kemiklerime çok baskı yapıyor. Baya rahatsız etmeye başladı bu ara
Bir asansör selfie de benden gelsinHerkes çok güzel
Fetal stres genelde sancıya bebeği kalp.ritimleriyle olumsuz tepki vermesiyle oluyor başka durumlar da var da şuan erken diyim canım gecm8s olsunYa arkadaşım iki kere acillik oldu hamileliğinde, gebelik zehirlenmesini anlamadılar. Hiç Türkiye'ye de güvenme yani. 30 haftada doğurdu en son allahtan ikisine de bir şey olmadı ama çok tehlikeli.
Ya çok geçmiş olsun, hesapları galan karıştırın inşallah yedeği vardır
freejourney galiba çorap kullanıyorum falan demişti ama inşallah adı doğru etiketlemişimdir.
Ya ben de dün iş yerinde bebeği öyle çok hissettim ki, normalden çok farklı hareketleri oldu, bütün göbeğim titredi hatta falan. Dediğin gibi ritmik atımlar oldu. Biraz da kasık ağrım vardı. Hareketsizlikten korkarken çok hareket yüzünden acile gittimNeyseki bir şey yokmuş. Hareket etmesi sorun değil dediler ama internette fetal stress falan yazıyor korktum. Artık hareketleri iyice güçlendi galiba. Benimkinin kafası da hala aşağıda kalça kemiklerime çok baskı yapıyor. Baya rahatsız etmeye başladı bu ara
Bir asansör selfie de benden gelsinHerkes çok güzel
Bebek hareketi gibi değildi zaten dışardan gözle görülür birşeyde yoktu anlamadım ki bende bebeğin kalp atışı olabilir mi diye korktum şimdide aksi gibi hiç hareket etmiyorSeğirme tarzında miydi acaba çünkü bebeğin kalp atışını net hissedemezsin öyle canım bir de şu an kalp atim hızları 140 civarında
Bizde ikisi de birbirini aratmaz canım Allah akıl fikir versin ne diyelimBende ayni sekilde. Esim icin sabrediyorum. Kv hakkini yemeyeyim yardimi dokunmaz ama bana karismazda. Ama kp herseye karisir. Icer icer geceleri esimi arar. Ustune ustluk bir planimiz olur kv hasta olur bizi ordan getirtir kp. Zor anlicagin
Çok sağolFetal stres genelde sancıya bebeği kalp.ritimleriyle olumsuz tepki vermesiyle oluyor başka durumlar da var da şuan erken diyim canım gecm8s olsun
Bazen stresimizi yönetemiyoruz 2 saattir bende telaşlandımÇok sağolValla kendimi anlatırken bile utandım doktora ama sağolsunlar anlayışla karşıladılar
Senin stresinden etkilenmiştir çikolata ye biraz uzan sonra da canım ya seğirme oldu ya da bölgesel kendi atimini hissettin kötü bir şey getirme aklına boşunaBebek hareketi gibi değildi zaten dışardan gözle görülür birşeyde yoktu anlamadım ki bende bebeğin kalp atışı olabilir mi diye korktum şimdide aksi gibi hiç hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?