2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar birşey soracağım karnımda bu akşam yarım dakika güm güm birşey attı ama tekme gibi değil böyle taşikardi gibi sanki nabız yüksekliği olur ya bebeğin kalp atışlarını falan öyle hissetmiş olamam değil mi bebek taşikardiye falan girmiş midir diye stres bastı şimdi beni böyle birşey yaşayan var mı

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben taşınma telaşindan girememistim bugün pek. Yeni gördüm. Ben de o konuya bakıyordum senin için, bulman çok iyi oldu imei numarasını.

O hıçkırık olmasın Tam.nasil bir seydi

Ya arkadaşım iki kere acillik oldu hamileliğinde, gebelik zehirlenmesini anlamadılar. Hiç Türkiye'ye de güvenme yani. 30 haftada doğurdu en son allahtan ikisine de bir şey olmadı ama çok tehlikeli.
Kızlar eşimin çantası çalışmış telefon falan gitti çok üzüldüm Parasında değilim ama bi sürü foto video, bebişimi her ultrason çekiyordu hepsi gitti
Ya çok geçmiş olsun, hesapları galan karıştırın inşallah yedeği vardır
Kuzum.varisi olan sen miydin ya
freejourney galiba çorap kullanıyorum falan demişti ama inşallah adı doğru etiketlemişimdir.
Ya ben de dün iş yerinde bebeği öyle çok hissettim ki, normalden çok farklı hareketleri oldu, bütün göbeğim titredi hatta falan. Dediğin gibi ritmik atımlar oldu. Biraz da kasık ağrım vardı. Hareketsizlikten korkarken çok hareket yüzünden acile gittim Neyseki bir şey yokmuş. Hareket etmesi sorun değil dediler ama internette fetal stress falan yazıyor korktum. Artık hareketleri iyice güçlendi galiba. Benimkinin kafası da hala aşağıda kalça kemiklerime çok baskı yapıyor. Baya rahatsız etmeye başladı bu ara

Bir asansör selfie de benden gelsin Herkes çok güzel

Seğirme tarzında miydi acaba çünkü bebeğin kalp atışını net hissedemezsin öyle canım bir de şu an kalp atim hızları 140 civarında

Bende bebek taşikardi falan olmuştur diye korktum internet biraz arattım ama daha çok stres oldum hareket gibi değildi tam hissettiğim

Fetal stres genelde sancıya bebeği kalp.ritimleriyle olumsuz tepki vermesiyle oluyor başka durumlar da var da şuan erken diyim canım gecm8s olsun

Seğirme tarzında miydi acaba çünkü bebeğin kalp atışını net hissedemezsin öyle canım bir de şu an kalp atim hızları 140 civarında
Bebek hareketi gibi değildi zaten dışardan gözle görülür birşeyde yoktu anlamadım ki bende bebeğin kalp atışı olabilir mi diye korktum şimdide aksi gibi hiç hareket etmiyor

Bende ayni sekilde. Esim icin sabrediyorum. Kv hakkini yemeyeyim yardimi dokunmaz ama bana karismazda. Ama kp herseye karisir. Icer icer geceleri esimi arar. Ustune ustluk bir planimiz olur kv hasta olur bizi ordan getirtir kp. Zor anlicagin
Bizde ikisi de birbirini aratmaz canım Allah akıl fikir versin ne diyelim

Bebek hareketi gibi değildi zaten dışardan gözle görülür birşeyde yoktu anlamadım ki bende bebeğin kalp atışı olabilir mi diye korktum şimdide aksi gibi hiç hareket etmiyor
Senin stresinden etkilenmiştir çikolata ye biraz uzan sonra da canım ya seğirme oldu ya da bölgesel kendi atimini hissettin kötü bir şey getirme aklına boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…